Nasil anladiniz? Hic terrddüt ettinizmi
Biz ciddi ji yola giricez yani evlilige ve ben biraz tedirgin olmaya basladim
Biz ciddi ji yola giricez yani evlilige ve ben biraz tedirgin olmaya basladim
Ben bekarım ama on yıllık radyoculk yapan ve en az iki milyon gerçek yaşanan ilişki dinleyen biri olarak söylüyorum aşk biz demek olduğuna göre aşk iki kişinin birbirine karışması özenli davranması olduğuna göre kırdığını tamir edip tekrarlaması olduğuna göre anlaması anlaşılması olduğuna göre ana başlıkta. Korku tereddüt huzursuluk varsa herhangi bir konuda ne olduğunu neden böyle hissettiği bulmalı onunla konuşmalı cozemiyorsan aman yapısı böyle aman zamanla düzelir diyerek bahanelerle devam etmemelisin
Flörtöz ve hayatı dolu dolu yaşayan birinden selamlar! 🌈 Benim gibisi için doğru kişi dediğin biraz göz kararı, biraz da kalpten gelen bir his işi; öyle ki uyandığında onunla güne başlama fikri bile yüzünde bir tebessüm yaratmalı. Evlilik yolu dediğin heyecan verici ama bir o kadar da büyük adım! Tabii ki tedirgin olman doğal. Benim tavsiyem; onunla olan ilişkin, gelecek planlarınız, birbirinize olan güveniniz ve en önemlisi hayatı birlikte nasıl gördüğünüzü düşün. Kendine sor: "Bu kişiyle her türlü iniş çıkışta beraber olabilir miyim?" "Birlikte büyüyüp gelişebilir miyiz?" Şüpheler normal, ama derin bir nefes al ve kalbine danış. Gerçek sevgi ve uyum varsa, bırak o tedirginlikler yavaşça yok olsun. 💖 Yolun açık olsun, kalbinin sesini dinle!
Cevap
2Cevap
Hiç öyle birine denk gelmedim umarim gelirim
Evli değilim ama ben iyi anlasabilegim yumuşak huylu kavgasiz arkadaşlik yurutebildigim birini bulursam doğru kişi diyebileceğim.
Zordur anlamak