Aşk İlişkileri Evlenmeden önce karşındakinin hayatının eşi olduğunu nasıl anlarsın? Lidyalera Takip Et Xper 1 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Evlenmeden önce karşındakinin hayatının eşi olduğunu nasıl anlarsın? Cevapla Evlilik Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
eternity-a Takip Et Master Yaş: 37 , eic 79% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Herşeyde uyusmalisin. Bütün hayata dair herşeyde ancak öyle 0 17 Yorumla Lidyalera 1 yıl ben de bu sekılde dusunuyorum kesınlıkle ama maalesef cvhjdkh Yorumla eternity-a 1 yıl Neden maalesef Yorumla Lidyalera 1 yıl maalesef oyle bırı yok Yorumla eternity-a 1 yıl Bulursun aramaya devam 😂 Yorumla Lidyalera 1 yıl aramıyorum Yorumla Lidyalera 1 yıl burası ıyı bı platform danısmak ıstedım sadece hnvjfkdghljk Yorumla eternity-a 1 yıl Kafana takılan herşeyi sor buraya millet neler saçmalıyor 😂 Yorumla Lidyalera 1 yıl sacma ama dogru cogu bısey sorucam mobılden kullanamıyorum uygulamayı taktık verırmısınız Şu an burdan yazdıgım sekılde yorum yapamıyorum yorumlarınıza Yorumla eternity-a 1 yıl Ben mobilden kullanıyorum. Mobilden girerken şifremi unuttum yap mailine şifre gelir onunla girersin Yorumla Lidyalera 1 yıl gırdım de kullanımdan bahsedıyorum yorumla kısmı yok falan Yorumla eternity-a 1 yıl Guncellemeden kaynaklıdır geçen bende de oldu sonra tekrar güncelleme geldi düzeldi o zaman Yorumla Lidyalera 1 yıl onu bekleyemem sılerım pcdeyım basından berı klavye oyuncu klavyesı yazamıyorum adam akıllı gbjhlghjlkh Yorumla eternity-a 1 yıl Uygulamada o sorunu giderdiler diye biliyorum ama Yorumla Lidyalera 1 yıl şu an var bak olmuş normal güliyim ya 😊 Yorumla eternity-a 1 yıl Evet normal guluyosun şu an Yorumla Lidyalera 1 yıl Haha iyi geceler sağolun tekrar Yorumla eternity-a 1 yıl İyi geceler önemli değil Yorumla
susatiii Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 40% 1 yıl Sinirlendiğinde anlarsın 1 1 Yorumla Lidyalera 1 yıl yanı nasıl Yorumla
AKBEY___52 Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 98% 1 yıl Yani anlayamazsın ki bu işler nasip kısmet 0 16 Yorumla Lidyalera 1 yıl hahahh hvjkhjkl Yorumla AKBEY___52 1 yıl Ne gülüyor hii Yorumla Lidyalera 1 yıl bıraz objektıf bakar mısınız ltf Yorumla AKBEY___52 1 yıl Peki ben sana söyleyeyim onunla yemeğe çık ve pahalı bir şeyler ye bakalım hesap gelince hemen mi laf yapacak mı Yorumla Lidyalera 1 yıl ohooo o hep yapılıyo sakayla karısık da olsa yapılıyo dısarda yemıyoruz dogru duzgun zaten hep borc borc Yorumla AKBEY___52 1 yıl O zaman istediği bir şeye hayır de Yorumla AKBEY___52 1 yıl Senden istiyor musun Yorumla Lidyalera 1 yıl cok tavız verıyorum evet sanırım bugum sayenızde o kararı alıcam Yorumla AKBEY___52 1 yıl Her zaman Evet dediğin şeye bir kere hayır de bakalım ne olacak Yorumla AKBEY___52 1 yıl Mesela seni öpmek istersin ölmek ister öptürmez sevdirme bakalım ne diyecek Yorumla Lidyalera 1 yıl denendı kavgalar edıldı defalarca ayrılık sımdı bı karar asamasındayım Yorumla AKBEY___52 1 yıl Istediği olmayınca demek ki hırçınlaşıyor o adamdan sana hayır gelmez Uğur tekmeyi yesin Sevgi istediğin olmayınca da sevmektir iyi her zaman istediğin olunca başta acı yapmak değil İstediğin olmadığı zamanda da baştan yapmaktır Yorumla Lidyalera 1 yıl cok anlayamadım ama ana fıkrı anladım sagolun Yorumla AKBEY___52 1 yıl Rica ederim ne demek yani ücretsiz Ben hizmet veriyorum 7/24 Yorumla Lidyalera 1 yıl İyi geceler sağolun :) Yorumla AKBEY___52 1 yıl Rica ediyorum İyi geceler dilerim Saygılar sevgiler selamlar İstanbul'dan Yorumla
Çatapatagelbro Takip Et Guru Yaş: 108 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Anlamam isterim 0 1 Yorumla Lidyalera 1 yıl Bulursun ins Yorumla
İsimsizDiyelim2 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 95% 1 yıl Bende açılmadı o özellik 0 1 Yorumla Lidyalera 1 yıl bence de Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,9b cevap paylaştı. yemek yedikten sonra bulaşıkları hızlıca yıkıyorsa 0 1 Yorumla Lidyalera 1 yıl ne alaka Yorumla
JackRocker Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Yazı tura at anlarsın 0 2 Yorumla selfboardth 1 yıl surekli karsıma cıkmak zorunda mısın Yorumla JackRocker 1 yıl engelle geç uzatma Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 30 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 23,5b cevap paylaştı. Beni seviyorsa hayatımın eşidir 0 3 Yorumla Lidyalera 1 yıl her sevıyorum dıyen severmı sdfgfdhgdfg Yorumla Culdesac 1 yıl Sever bence Yorumla Lidyalera 1 yıl pekı Yorumla
Tutkuluromantik Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 89% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Zamanla tabikide 0 9 Yorumla Lidyalera 1 yıl 2 sene uzun bı sure zarfı bence gfghjhg Yorumla Tutkuluromantik 1 yıl 2 senede tanıyamadım mi Yorumla Lidyalera 1 yıl no Yorumla Tutkuluromantik 1 yıl Ozaman evlenme Yorumla Tutkuluromantik 1 yıl Zaten hayatının eşi olduğunu anlasan bu soruyu sormazdin bebxe Yorumla Lidyalera 1 yıl off okadar haklısın kıı Yorumla Tutkuluromantik 1 yıl Tabikide Yorumla Lidyalera 1 yıl tesekkurler Yorumla Tutkuluromantik 1 yıl Rica ederim Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 54 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı. O çok zor bilemezsin 0 14 Yorumla Lidyalera 1 yıl kaybedenler klubu dıyoruz ozaman karsı taraf ıcın jhfdlhj Yorumla kanarya001907 1 yıl Tabiki cidden bir nevi kumar bu Yorumla Lidyalera 1 yıl ben bu oyunda yokum ozaman sagolun valla muthıs bı topluluksunuz asdfdf Yorumla kanarya001907 1 yıl Her iki cinsiyet içinde geçerli ama tek taraflı değil Yorumla Lidyalera 1 yıl tesekkurler Yorumla kanarya001907 1 yıl Rica ederim ne demek 🌺💐🌼 Yorumla Lidyalera 1 yıl bende Fenerbahce lıyım bu arada fgsdfgdjh Yorumla kanarya001907 1 yıl Süpersin akıllı kadının hali başka oluyor🙏🌹🥰 Yorumla Lidyalera 1 yıl cok mersı Yorumla kanarya001907 1 yıl Ne demek gerçekleri söylüyorum sadece Yorumla Lidyalera 1 yıl 😇 Yorumla kanarya001907 1 yıl Çok şekersin allah şansını ve bahtını açık etsin Yorumla Lidyalera 1 yıl Hepimizin inşAllah 🙏😇 İyi geceler renktaş 🌸 Yorumla kanarya001907 1 yıl Sanada iyi geceler dişi kanarya her şey gönlünce olsun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Herşeyde uyusmalisin. Bütün hayata dair herşeyde ancak öyle
ben de bu sekılde dusunuyorum kesınlıkle ama maalesef cvhjdkh
Neden maalesef
maalesef oyle bırı yok
Bulursun aramaya devam 😂
aramıyorum
burası ıyı bı platform danısmak ıstedım sadece hnvjfkdghljk
Kafana takılan herşeyi sor buraya millet neler saçmalıyor 😂
sacma ama dogru cogu bısey sorucam mobılden kullanamıyorum uygulamayı taktık verırmısınız Şu an burdan yazdıgım sekılde yorum yapamıyorum yorumlarınıza
Ben mobilden kullanıyorum. Mobilden girerken şifremi unuttum yap mailine şifre gelir onunla girersin
gırdım de kullanımdan bahsedıyorum yorumla kısmı yok falan
Guncellemeden kaynaklıdır geçen bende de oldu sonra tekrar güncelleme geldi düzeldi o zaman
onu bekleyemem sılerım pcdeyım basından berı klavye oyuncu klavyesı yazamıyorum adam akıllı gbjhlghjlkh
Uygulamada o sorunu giderdiler diye biliyorum ama
şu an var bak olmuş normal güliyim ya 😊
Evet normal guluyosun şu an
Haha iyi geceler sağolun tekrar
İyi geceler önemli değil
Sinirlendiğinde anlarsın
yanı nasıl
Yani anlayamazsın ki bu işler nasip kısmet
hahahh hvjkhjkl
Ne gülüyor hii
bıraz objektıf bakar mısınız ltf
Peki ben sana söyleyeyim onunla yemeğe çık ve pahalı bir şeyler ye bakalım hesap gelince hemen mi laf yapacak mı
ohooo o hep yapılıyo sakayla karısık da olsa yapılıyo dısarda yemıyoruz dogru duzgun zaten hep borc borc
O zaman istediği bir şeye hayır de
Senden istiyor musun
cok tavız verıyorum evet sanırım bugum sayenızde o kararı alıcam
Her zaman Evet dediğin şeye bir kere hayır de bakalım ne olacak
Mesela seni öpmek istersin ölmek ister öptürmez sevdirme bakalım ne diyecek
denendı kavgalar edıldı defalarca ayrılık sımdı bı karar asamasındayım
Istediği olmayınca demek ki hırçınlaşıyor o adamdan sana hayır gelmez Uğur tekmeyi yesin Sevgi istediğin olmayınca da sevmektir iyi her zaman istediğin olunca başta acı yapmak değil İstediğin olmadığı zamanda da baştan yapmaktır
cok anlayamadım ama ana fıkrı anladım sagolun
Rica ederim ne demek yani ücretsiz Ben hizmet veriyorum 7/24
İyi geceler sağolun :)
Rica ediyorum İyi geceler dilerim Saygılar sevgiler selamlar İstanbul'dan
Anlamam isterim
Bulursun ins
Bende açılmadı o özellik
bence de
yemek yedikten sonra bulaşıkları hızlıca yıkıyorsa
ne alaka
Yazı tura at anlarsın
surekli karsıma cıkmak zorunda mısın