Bence en önemli unsurlardan birisi tutkudur her fırsatta öpüşüp sevişebilecrğimiz, tutku dolu ve bir o kadar da sahici bir aşk arayışım var öyle beş günlük değil de karı koca gibi olmalıyız uzun süre devam etmeli. Ama bilemiyorum kimse benim gibi düşünmüyor herhalde
Not : asosyal değilim, tam aksine çevrem çok geniş. Yakışıklı bakımlı biriyim. Maddi durumum da ortalama üstü ona rağmen durum bu
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Allah'tan kork yüklendiğin günah çok ağır bir cezaya sebep olur ebediyen cehennemde yanmak istemezsin git helalinle öpüş seviş ne yapıyorsan yap
Aramayın o sizi zaten bulacaktır elbet
Üniversitede isen bul bir şekilde.
Yok ya aradığım profilde kimseyi bulamamıştım okurken, şuanda da okumuyorum zaten
arayinca bulunuyormu bu
Ben de🙃
Benzer düşüncelere sahipsek konuşabiliriz aslında :))
Kaç yaşındasın ve nerde yaşıyosun
24 Yaşındayım ve İstanbul da yaşıyorum sen pekii?
Küçüksün olmaz
Djdjsjsj 😂
Sen kaçsın ki? 30 üzeri değilsen sıkıntı yok
Sana her yer paris tabi değilim ama burada seçen taraf benim cicim okey😏
Sen bir şey seçmiyorsun. İki taraf karşılıklı olarak birbirini seçiyor. Bu birincisi, ikinci diğer husus daha birbirimiz hakkında bir şey bilmiyoruz sadece tanışabiliriz dedim tamam seni kabul ettim demedim 😉
Ben seçilmem seçerim aslan parçası 😉Kabul edilmeye ihtiyacım yok zaten rahat ol 😏
Kendinle çelişiyorsun 😂 neyse senin gibi burnu kaf dağında olan birisi de tercih listemde yer almaz bile. Poposu sivilceli 140 boyunda kızlar bile kendini matah bir şey sanıyor. Ama bunu biz erkekler böyle yaptık, eminim çevrende aç abazan nefes alsın yeter diyen erkek çoktur. Acı bir gerçekte şu ki, sandığın kadar harika birisi olmayabilirsin :))
Bu lafların etki etmiyo bana kendimin farkındayım ben sen kimsin de liste muhabbeti yapıyosun asıl burnu havada olan sensin ve zaten kendimi ispata ihtiyacım bile yok. Hayatta başarılar diliyorum baay👋
Tamam kendini biliyorsan sorun yok o halde 😂 hayırlı günler
Kurban ol sen bana ilik gibi hatunum olm ben git köşede ağlayarak günlüğüne yaz odun herif nolucak🙄😒
Eminim güzelsindir de başka bir kadının bana veremeyeceği sadece senin verebileceğin ne olabilir ki? Piyasa da gerçekten çok güzel bir sürü kız var. Herhangi birisi de bana kadınlığını, şefkatini, arkadaşlığını kısacası senin bana sunabileceğin herşeyi verebilir. Ama ben ciddi anlamda yakışıklı, karizmatik, 190 boyunda manken fiziğinde ve ortalama üstü zenginlikte biriyim. Ben senden çok bulabilirim de sen benim gibi erkeği ( Türkiye standartlarını değerlendirerek) çok zor bulursun 😂😂
Bulamadığına göre çevrende öylesi yok😉Benim için parapul önemli değil aşk, sevgi, tutku önemli anladın mı ve herkese hissedemiyorum bunu seçici ve zor biriyim yoksa elimi sallasam ellisi zaten 😏
Doğrudur güzel ve bakımlı birisi olabilirsin. Elini sallasan elli kişiyi bulacağında doğrudur. Bıyığı olan kızların bile peşinden 100 tane erkek koşuyor. Bu da hem cinslerimin mallığı
Ben tecrübeli ve yaşıma göre çok şey yaşamış birisiyim. Benimde tek derdim cnsllk değil. 14 yaşımdan beri kızların üstündeyim yoksa , sadece bunu arasam rahatlıkla bulabilirim. Ben gerçek bir ilişki arıyorum. Demek ki neymiş bazen biz kendimizi ne kadar da harika görsek aradığımız gibi birini bulamayabiliyormuşuz 😊
Yalnız senden farkım ben kimseyle bişey yaşamadım ve kendimi kocama saklıyorum
Tesettürlü müsün sen?
Yok değilim
İnançlı muhafazakar birisin o halde?
O da var tabi
Bence bu konuda bir insan için en geçerli şey dini inanç. Çünkü Hristiyan ruhbanlarında bile bakire olanlar çok. Eğer gerçekten Allah razı olmaz benden diyerek uzak durduysan takdir ediyorum. Bende inançlı bir insanım her ne kadar günahkar olsam da, yoksa diğer sebepler bana çok saçma geliyor. İşte yok millet ne der yok kocam ne der şu bu, madem böyle düşünüyorsun bunun temeli inancın olsun bari
İnanç ve iman gücü diyelim yoksa bu libidoyla zor dururdum. Özgür ruhlu biriyim çevreyi takmam böyle konularda herkes kendine baksın önce bakir olmayanlar bakire istiyo en basitinden. Bak mesela sen çok birlikte olmuşsun ve kıyaslayacaksın hep tam anlamıyla birine bağlı olamayacaksın