Abaza Değilim Adam Gibi Seven biriyim sevdiğim kişilere değer önem veren biriyim 24 yaşındayım Ama sevgilim Olmuyor Niyetim ciddi evlenmek Tipsizim Diye Dışlanıyorum Kimse İstemiyor Aileme Ben bakıyorum gece gündüz 16 saat çalışıyorum Çok borcumuz Var babam bıraktı gitti 5 yıllık sevdiğim En yakın arkadaşım ile aldattı Ondan sonra kimse ile konuşmadım Annem çok üzülüyor Okuyamadım İlk okul 4 sınıftan itibaren çalışıyorum Biriyle İnternetten Tanışmak istiyorum Ama yazmıyorlar Yalnızlıktan öleceğim Bir kızla konuşmayı Bilmiyorum Instagram dan felan ne yazabilirim biriyle tanışmak için Param yok Kendime bakamıyorum
Güncellemeler
+1 yıl
yardım edermisiniz
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Instagram'la olmaz bu işler akışına bırak karşına elbet sana değer veren biri çıkar
Umudunu asla kaybetme çok önemli umut
umudum felan kalmadı walla
Yaş 24 daha yolun başı
bilmiyorum ki ya olmuyor yani
Arama bulamazsın bekle olursa olur olmazsa bi kedi sahiplen onla yaşa oh mis
balık ve kuşum var insan sevilmek istiyor
Köpek al onlar çok ilgilidirler sahiplerine karşı
Herkes bir insan tarafından sevilmek ister ama her şey isteyince olmuyor
uzun zamandır kimsem yok sokakta bakıyorum herkesin sevdiği var çok yalnızım
Çok olumsuz düşünüyorsun daha 24 yaşındasın önünde ölmezsen upuzun bir yol var bir gün iş molasında bir parka gider oturursun çıkar biri belki ya da markette ne bileyim işte
birde yaşımdan büyük duruyorum yokluk yıprattı beni herkes abi diyor
İlla evlenmen de gerekmez
24 yaşında biri en fazla kaç yaşında durabilir ki
annem için istiyorum hasta çok üzülüyor bu duruma kendini kahır ediyor evlenemedin diye
Offf of ya nedir bu evlenmek merakı yani annen istiyor diye biriyle mi evleneceksin gerçekten anlamıyorum ya evlenmeyen bir insanın başına kıyamet falan mı kopuyor nedir bilmiyorum ki
aslında kendimde istiyorum ama olmuyor
Söylediğim şeylerden farklı ve yararlı bir şeyler bulamadım şu an aramakla olmaz bekleyeceksin
bilmiyorum ki
Çok kafanı yorma bence delirirsin
düşünüyorum sadece saçma sapan şeyler de geliyor aklıma
Ne gibi
herşey geliyor yani
mesela hiç bir şeye yaramayan biri gibi hissediyorum ölmek istiyorum gibi
Bence bir psikologla görüş sen
sonra herşeyi boşveriyorum zaten paran yok hayatın yok diyorum
16 saat çalışıyorum demişsin ne iş yapıyorsun ki
sabah fabrikada çalışıyorum 8.4 4 den sonra Otelde gece 12 kadar çalışıyorum arada boşlukta düğün salonuna gidiyorum
Hmmm kısıtlamana imkan yok mu hiç yani böyle çalış çalış hem fiziki anlamda hem de ruhen çok yıpranırsın zor mesele
babam 250 bin lira borç bıraktı bütün eşyalarımızı elimizden aldı evimiz kira 2 küçük kardeşime anneme ben bakıyorum
Kira da oturmak mesele değil bizde kiradayız şu yaşıma geldim babamın bir arabası bile yok bir birikim hiçbir şey yani ama iki küçük kardeş borç gerçekten çok zor Allah yardımcın olsun ne diyeyim
sen kaç yaşındasın ki
amin cümlemize inşallah
Ben aslında 16 yaşındayım burda neden 20 gözüküyorum anlamadım heralde hesabı açarken bir şeyler yanlış gitti
18 yaş altını kabul etmiyor site
Sanırsam öyle
Niyetim ciddi ne ya eğlen vakit geçir tanı direkt ciddiyim deme kendini de öyle sınırlandırma
dalga veya başka bir şey değil niyetim
hiç kimse ile tanışamıyorum ki
Üffff nasıl tanışamıyorsun arkadaş ortamı?
gece gündüz çalışıyorum arkadaş ortamım sıfır hiç kimse yok