Sözleri alalım 🙂 içinizde kalan kelimeler, veya o kişiye söylemek istediğiniz şeyler?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBeni hiç düşünmediğini, aklına bile gelmediğimi biliyorum ama en azından içimde kalmasın. Yıllar sonra koskoca İstanbul'da karşılaşma ihtimalimizin bile olmadığı bir sokakta, karşı sokağımdan geçtin. Birkaç dakika kendime gelemedim. Ama sen beni görmedin. Keşke görseydin. Peşinden koşup konuşacak cesaretim olmadı. Beni engellediğin için... Seni kırdığım için özür dilerim canım arkadaşım. Ama sen de şu an keşke beni 13 yaşımdaki yaptığım bir şeyle yargılamasan. Her neyse seni hep seveceğim ve özleyeceğim. Belki öte dünyada görüşürüz. Kim bilir.. Kendine iyi bak.
- H00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKarşılaştık o benim elimden tuttu bu son degil dedi el ele tutusduk o benim yanağımdan optu bende onun boynundan öptüm koklayarak tatlı tatlı gülümsedi gözlerime bakarak gözlerin hala ayni bakıyor bana dedi ❤️
13 Yorumla- +1 yıl
Evleniyoruz inşallah Allahın izni ile 11yil sonra tekrar bir araya geldik
+1 yılO, benimle muhatap olmaya çalışmazsa bir şey demezdim. Görmezden gelirdim ama konuşmaya çalışırsa ciddi bir arıza çıkartırım. Yani en son diyeceğini deyip suratıma kapatmanın acısı kötü çıkar.
05 Yorumla- +1 yıl
Hmm anladım ben. kötü olmuş ya yüzüne kapatma falan ayıp
- +1 yıl
Aynen, ayıp oldu ama diğer ayıpları yanında bu devede kulak kalır.
- +1 yıl
Hmm daha kötüleride oldu diyosun yani 🤷
- +1 yıl
Aynen, kurtuldum ama diyemediğim şeyler içimde kaldı. Yani en son laf soktu güya aklı sıra. Tam ağzının payını verecektim ki suratıma kapatıp engellemiş. 😅😅Çünkü biliyor aslında dediğim şeyin kendi de yalan olduğunu yalan makinası. Yemiyor tabii duyacağı şeyleri işitmek.
- +1 yıl
😅😅 iyi değil ya baksana yaptığına değmez böylesine hiç bir şey.
Öyle bir anı 4 ay kadar önce yaşadım. Ankara’da askerliğimin son günlerinde çarşı iznine çıkıp Kızılay’a gitmiştim. Orada ilk aşkımla karşılaştım, kendisi beni 6 yıl kadar önce reddetsede beni gördüğünde çok şaşırdı biraz sohbet ettik. Arkadaşları kendisini beklediği ve benimde birliğe dönüş yapmam gerektiği için ayrılmak zorunda kaldım. Hayatımın en güzel ama en acı karşılaşması oldu.
03 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
34
Cevap
54Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba,
Müsait bir yere çeker, kafasını gözünü kırardım, Allah için! 😅16 Yorumla- +1 yıl
Heheeh 😂 EyvAllah senin güzelliğin 😅
Vardı bir tane lanet pisliğin teki peşimi bırakmadı neler neler yaptı tehdit iftira vs vs 😂
Görsem fena ederim valla 😅
Umrumda değil ama görsem içimden gelir 😅
Yani sevdiğim biri de vardı 😅
Onu görsem 😅
Mutluluklar dilerim güzel insandı 😅 güzel insanlar da vardı ama onlar daha eski 😅 - +1 yıl
Sevdiğim kişi hayatımda 😅dört senedir birlikteyiz bu sene evlilik düşünüyoruz 😅
Ve burdan birisi 😅
Tez vakitte kavuşalım aşkım derdim 😅 yeter artık 😂 - +1 yıl
EyvAllah 😅Amin inşaAllah cümlemiz 😅
Gönlünce olsun, iyi sabahlar dilerim 🌸
- Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılKarşı karşıya gelsek söyleyecek çok şeyim var ama her şeyden önce bir şey demeden gözlerine bakarım
02 Yorumla- +1 yıl
Anlayana diyelim..
Aşk İlişkileri konusunda 65,1b cevap paylaştı. Cehennem zebanisi görsün yüzünü karşılaşmak istemem :D
013 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 263,8b cevap paylaştı.
u +1 yılBenim için o diye birisi olmadı hiç
01 Yorumla- +1 yıl
Hmm
+1 yılKötü anıları bir kenara bırakırdım. Yıllar önce yaşanmış şeyleri tekrar gündeme getirmek, neyi değiştirir? Hiçbir şeyi.
Nasıl olduğunu sorarım. Kısa bir hal hatır sohbeti ederim ve yoluma dönerim.
12 Yorumla- +1 yıl
Aynen en doğrusu bence 🙂👍
- +1 yıl
Kesinlikle.
+1 yılHerkes mutlu olsun ya.. ne soracağım.. zaten herkes bir yerde bir zamanda bir şekilde hayatın sillesinden farklı şekilde sınanip geçiyor.. helalleşmek en güzeli..
12 Yorumla- +1 yıl
👍.
Yıllar sonra bir insanla karşlaşılıyorsa ya devam eden karmalar varsa ya da açık açık o kişi yanlış kişidir. Doğru kişilerle araya mesafe girmez. Ayrılsan bile bağ devam eder veya karma tamamlandığında tam biter ilişki
10 YorumlaNe sorulacak soru ne söylenecek söz kaldı.
12 Yorumla
+1 yılÖyle. birisi olmadı birkez aşık oldum evlendim ama hayalimdeki kızın tam tersi bir fiziğe sahip. kiza aşık oldum evlenmem. Gerekiyordu hata yaptım sidmi gözüm disarac
04 Yorumla- +1 yıl
Aynen ailem mutaassıp çok sıktılar her şey yasak erkegeim gezmek oynamak her şey yasak, kızlarla. hic konuşmadım çok utanirdim en sonunda bir kıza bağlandım oda yalnis kişiydi daha önceden bir tecrubem olsa bu kız ile evlenemzdim. İçimde ukte kalan okadar çok şey varki 😪
- +1 yıl
Hatay sen nerelisin?
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hiçbir şey sormam çünkü umrumda değil ki merak edeceğim bir şey de yok tamamen bitirmek bu olsa gerek hissiz oluyorsun 😃
01 Yorumla
+1 yılettiğim o kadar beddua nereye gitti sen niye hala yaşıyosun diye sorardım😇😇
09 Yorumla- +1 yıl
ama karşılaşmayız büyük ihtimalle🥲
- +1 yıl
onun eski aşkısi ona yeter benden uzak bundan sonra meymenetsiz
- +1 yıl
ettik bile😁😁😁
- +1 yıl
doğru valla öylelerini annesi sevsin
+1 yılyaşlandık be güzelim bensiz yaşadığın hayat değdi mi
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılOnu çok özledigimi ve yanımda yokken bile herşeyden daha fazlasıydın derdim 😌
03 Yorumla- +1 yıl
Evet canım oyuzden hep saygıyla andığım bir kişidir 🙋😊
+1 yılBeni aldatacağın kadar kötü müydüm gerçekten? 4 yılımızı bunun için mi verdik. ?
07 Yorumla- +1 yıl
Geçti ya 3 yıl önceydi üstünden de çok insan geçti orası ayrı...
- +1 yıl
Teşekkür ederim, bu iyi geldi, aldatıldığım insanın suratına tükürmüş gibi hissettirdi..
- +1 yıl
Yok cevapların değil kddkdjfj sorun ama cevapların da ne kadar güzel bir insan olduğunu gösterdi teşekkür ederim 😊
Öyle diyecek birim olmadı ama olsada bisey demem o bana der ama ona eminim
04 YorumlaOnda olmayan şeyleri neden benden almaya çalıştığını sorardım.
05 Yorumlaayrıldığımız gün çok kötü yağmur yağdı göh yüzü bana mi ağladı sana mı tükürdü diye sorardım ;)
01 Yorumla
+1 yılNeden ikimizde severken işleri bu kadar zorlaştırdın? Ufacık sorunları dağ yaptın hiç anlaşamayan iki insana dönüştük. Ne birbirimize dönebiliyoruz ne başkasına gidebiliyoruz ayrıyken de mutlu değiliz. Nasıl çözülecek bu düğüm?
02 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl*Gözüme gözükme demedim mi, ne işin var karşımda " derim. Akşam olunca da tek başıma yaşanabilecek güzel günleri düşünüp hüzünlenirim.
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
+1 yılGiden gitmiştir gittiği gün bitmiştir.
Defalarca karşılaştık ama bende bitmiş...00 Yorumla İlk o sorardı nasılsın iyi misin diye ben de iyiyim sen nasılsın derdim..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok özlediğimi söyler, hayatının nasıl olduğunu sorardım. Mutluluğu bak eden bir insan o yüzden mutlu olduğunu duymak isterim.
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEvet ve pişman oldum sonra dönmek istedim kabul etmedi
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılHiçbir şey sormam. Bir yabancıdan farksız benim için
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSöyleyecek hicbisey kalmadı.. aslında çok şey var ama yıllar geçti.. sadece sarılsam yeter
017 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNe yalan söyleyeyim özledim.. uzaktan bile olsa görsem yetecek
Cevap sahibi+1 yılHiç bilmiyorum nerde olduğunu en son Antalya'daydi orada ayrıldık.. sonra o yurtdışına falan çıktı sonrasını bilmiyorum.. şu an belki aynı havayı soluyoruz bende Antalya ya taşındım.. karşısına çıkamam evlendim çocuğum var.. bekar olsaydım belki.. onu bu kadar ozleyecegumi bilsem ayrilmazdim herşeye rağmen..12 yıl oldu ayrılalı
Cevap sahibi+1 yılOnunla tekrar hayat düşünmüyorum aslında.. sadece görebileceğim yerlerde olsaydı iyiydi.. biz karı koca olamadık ama başka türlü tanissak mükemmel arkadaş olabilirdik. keske de öyle olsaydı.. içimde bı yerde onu hep seveceğim... çıkaramiyorum maalesef..
Cevap sahibi+1 yılAslında o kadar çok hatası vardı ki.. ama çok aşıktım ona.. görücü usulü tanışıp evlendik mantık evliliği gibi başladı aslında , hiç tanımıyordum ikinci görüşüm düğünümüzdeydi. sonra çok sevdim çok hemde.. ama hayatı farklı yaşamayı seviyodu.. bense onu çok sevdiğim için buna tahammül edemedim.. ama şimdi özellikle bu eşimle evlendikten sonra kendime "ayrıldın da noldu , keşke sevdiğinin yanında olsaydın da onun kahrını cekseydin,"diyorum.. artı bir çocuk var hayatımda en çok onun yanında mutlu oldum ben..13-14 ay evli kaldık hayatımın en en muhteşem yılıydı.. ayrıldık sonra konuştuk baya sen gel ben geliyim ortada buluşalım bir şehirde dedi.. sen gel dedim ikimiz ortada buluscaz dedi.. ben gitmedim o da gelmedi.. sonrasi yok iste
Cevap sahibi+1 yılAmin çok kötü bı durum gerçekten.. suanki eşim için de kötüdür tabiki.. bn onun için ağlarken eşim sakinlestirirdi beni.. o da biliyo hala içimde onun olduğunu.. arada sorar yok bitti derim.. üzmemek için.. ama bitmiyo..
Cevap sahibi+1 yılÇok teşekkür ederim sağ olun 🙂 suanki eşimle evlendigimizden beri bitmeyen sıkıntılar vs sevgim saygım yok. cocuk var rezil olmasın, düzeni bozup ortalarda kalmamak için idare ediyorum.. bakma hayatım çekilmez durumda ama napiyim.. çocuğumu yetistiriyorum şu an sadece.. Allah seni de iyi insanlarla karşılaştırsın 🙏🍀.. dinlediğim için teşekkür ederim ayrıca..🌺
Cevap sahibi+1 yılDinledigin için*
Cevap sahibi+1 yılAmin🍀🍀🍀
+1 yılYolumu değiştirirdim. Zamanında laf anlatıcaz diye kendimizi paraladık da ne oldu.
Anlayacak adama konuşulur.01 Yorumla
+1 yılBen onu sevdiğimi söyleyip ayrıldım ya o kadar güzel şeyler yazıp ayrıldım ki
06 Yorumla- +1 yıl
Başkasını bulmuş bana arkadaş kalalım dedi sahipli kadına ilgi göstermek istemiyorum dedim hesapları kapattım
- +1 yıl
Aynen öyle bir de kandırdı kimse yok diye 3 haftada kendisine bağladı sonrasında itiraf etti bu olmaz yani
- +1 yıl
Zaten olmaz ya bana kimse yok dediği için yüz verip konuştum yoksa niye konuşayım itiraf edince de bastım tekmeyi
yanından geçip giderim ne gerek var ki
10 Yorumla
+1 yılAllah uzun ömür versin 😂
13 Yorumla- +1 yıl
Sorar 😂 bela ve musibetli uzun ömür 😂 hayatta hep sıkıntı çeksin istediği şeyler hiç nasip olmasın 😂
+1 yılHiçbişey, soğudum çünkü
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. Soğumuş olurum, umursamam
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 354 cevap paylaştı.
+1 yılbir şey demezdim onu bile haketmiyor
012 Yorumla- +1 yıl
Değmez sevgiliyken 400 kız ekleyip selam yazan biri sence değer mi
- +1 yıl
Kızlara yazıyor fake besabimla flortlesti yetmedi kuzenime yürüdü
- +1 yıl
Ona rağmen sevdim ya diyecek bir şey yok kardeşim herif karmasini yaşıyor şu an bana yasattiginin
- +1 yıl
Yani bana yaşattığı şeylerin aynısını yaşıyor şu an hani ilahi adalet derler ya öyle düşün ben mutluyum ama o şu an mutsuz
- +1 yıl
Evet o hayatımdan ciktiktan sonra hayatım çok düzene girdi en başta insan ilişkileri evden çıkmıyorsun hayatımın merkezine onu koymustum narsist biriydi onu yenebilmem için hayatımdan cikarmaliydim yaptım 🙏💕
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏💘
- Aşk İlişkileri konusunda 706 cevap paylaştı.
+1 yılSeni benim kadar çok seven oldu mu?
02 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 706 cevap paylaştı. Son bir kez daha vermek ister misin bana 😂
03 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılSöyledim.
Giderken çok emindin.013 Yorumla- +1 yıl
Ben ayrılmak istiyorum çünkü sana karşı bir şey hissetmiyorum dedim.
Çok güzel ve doğal seviyorsun dedi.
Ve işin kötüsü bunu söylemiyorsun gösteriyorsun dedi.
Eee o zaman dedim.
Ben böyle birini istemiyorum.
Seninle kavga bile edemiyorum dedi.
Bitirdi.
Üzerinden 10 sene geçti.
Kapıma geldi.
Bu kadar sene geçtikten sonra.
Giderken çok emindin dedim.
Bana söylediklerini hatırlıyor msn dedim evet dedi.
şu an ben senin varlığını bile unuttum bu zamandan sonra ne olmasını bekliyorsun dedim.
Yapması gerekeni yaptı ve döndü gitti. - +1 yıl
Sönmüş ateş bende bir daha harlamaz.
Çünkü benim felsefemde orta nokta yok.
Ya tam silerim, ya da son nefesime kadar severim. - +1 yıl
Hayatın gerçeği.
Yaşanılan şeyler unutulmuyor.
Nereye gidersen git seninle geliyor.
Fakat bir o kadar tecrübe katıyor.
İnsanoğlu bir kaybedince değerinin farkına varıyor ben hiç utanmadan gizliden aramaya devam ediyor. - +1 yıl
Gizliden arıyor.
Güvenmiyorum. - +1 yıl
Ortada hiç bir şey yokken giden kadına nasıl guvenebilirim
Siz böyle bir erkeğe guvenebilir msiniz. - +1 yıl
Kesinlikle.
Ama o inatla devam ediyor.
Şaka gibi.
Ve bu benim birçok defa başıma geldi.
İnsanlar şıp sevdi ilişkilerin esiri olmuş..
Farklı davranan olunca fizyolojileri alt üst oluyor.
Duvara toslamış araba misali.
Geçmiş olsun ne diyiyim.
Arasın dursun. - +1 yıl
İnşallah aramaz.
Peki aksinin olacağını düşünmüyorum ama inşallah aramayı keser.
+1 yılMutlu musun yaptıkların için
04 Yorumla- +1 yıl
Yalan bahaneler ve ömürden giden 3 yıl
- +1 yıl
Teşekkür ederim 😊
- Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı.
u +1 yıl"Değdi mi?"
01 Yorumla
+1 yılSeni o kadar çok bekledim ki...
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılbeni ne kadar sevdiğini : )
01 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. konuşma gereği duymam inan ki
04 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. içimde ukte kalan şeyleri söylerdim
018 Yorumla
+1 yılEvlenmişsin hayırlı olsun
03 Yorumla- +1 yıl
Yapacak bir şey yok kendi hatamdı
+1 yılCumaya gittin mi
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. O beni hiç tanımadı umrunda olmazdım
04 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılNeden başkalarına inandın
01 Yorumla Niye eyşan niye?
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 751 cevap paylaştı. Başına ne fırlatsam diye düşünürüm.
03 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılHiçbir şey söylemezdim
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
+1 yılSormam da söylemem de
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılÖbür tarafta hesaplaşacaz
00 Yorumla
+1 yılNiye giderken kalbimi de götürüp yok ettin..
00 Yorumla
+1 yıl"yaptıklarına değdi mi?"
00 YorumlaSeni aldattığımda neler hissettin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Let the devil see his face
00 YorumlaMümkün iken imakansiz hale getirdin
00 YorumlaNe sorcam geçer giderim kendi yoluma
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılengelemi kaldır laksjdfşlasdf
00 Yorumla Kapanmis defteri acmaya gerek yok
00 YorumlaSormazdim hicbir sey. kiymetini bilmesin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 567 cevap paylaştı.
+1 yılhiçbir şey
görmezden gelirim00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Tebessüm eder geçerim
014 Yorumla- +1 yıl
Sonuçta denendi ve olmadı. ama acı ama tatlı. Ona baktığında kendi yıllarını hatıralarını anılarını yaşanmışlıkları göreceksin onun tebessümü olur sadece. Daha önce gittiğin bir yere takrar gidersin ya o anlar gelir aklına o misal. Kalkıp ona birşeyler söylemeye kızmaya kırmaya gerek yok
- Devamını Gör (28)
Devamını Gör(73)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem