+1 yılŞöyle ki Alfa ve sigma erkek, yoklukta olmadığı sürece yönetebildiği kadına geri dönmezler. Ama beta erkek, kadın iyi seks yapıyorsa veya kadınla evlenmek istiyorsa , kendisini dövse bile geri döner. Bu durumda erkek çeşitlerini, detaylı ele alayım
Afa erkek kavramı : özgüvenli, kendi işinde genelde başarılı, toplumda saygısı olan , hem evde hem de dışarıda kadınını gururlandıran ve kadını koruyabilecek kadar güçlü erkeklere denir. Alfa erkekler, kadına gerekli saygı dışında hiç bir değer vermezler. Kadınlar da yönetmeyi değil, yönetilen olmayı sevdiklerinden alfa erkeklerle ;hem evlenmek hem de flört etmek isterler. Alfa erkeklerin temel çekici özellikleri: Yüksek özgüvenli olduğunu kadına hissettirtmek, kadını etkileyene kadar mesajlara bir saat geç cevap yazmak, bir çok sevgilinin olduğu süsü vererek kadına kıymetini bildirmesi, topluma karşı sert ama kadına karşı normal arkadaş olarak olarak davranması , özel günler haricinde hediye almaması , büyük hatalarını affetmemesi ve kendisine saygısızlığa izin vermemesi vs vs. İşte bu özellikler, alfa erkeği çekici kılıyor
Şimdi gelelim Beta erkeklere... Beta erkek: ezik, itici, özgüvensiz , kendi işinde bile çoğunlukla başarısız ve bu yüzden evlenecekleri kadın tarafından ( genelde evlenmeden birliktelik yaşayamazlar) sürekli aldatılıp milletin ortasında hakarete maruz kalan erkektir. . Beta erkeklerin en temel özelliği eşine, annesinden daha çok değer vermesidir. Bu yüzden kadınlar, beta erkekleri güçlü görmezler ve hep saygısız olurlar. Çünkü güçlü erkek , kadınını annesine saygı duydurabilecek erkektir. Yani Beta erkekler genelde özgüvensiz ve zayıf olduklarından, kadını koruyamazlar. Sadece maddi durumu iyi ise, kendisinden düşük seviyede bir kadınla evlenebilirler. İstisnalar olabiliyor ama istisnalar genel kuralı bozmaz. Zaten erkeğin , flörtte temel hataları; bunların aksini yapmasıdır.
Tecrübelerime göre Beta erkeklerin mutlu flört ilişkisi olmasa da mutlu evlilik ilişki yaşaması şöyle mümkündür; evleneceği kadın kendisini seviyorsa ve bakireyse ancak böyle iyi evliliği olabilir. Zira bakire kadın, karşılaştırma yapamayacağından; bakire olmayan kadınlarda olduğu gibi eski alfa erkeklerini özlemesi mümkün değil.. Bu durumda erkeğin de cinsel gücü iyi ise; beta erkek ancak evlilikte mutlu olabilir. Yoksa evlilik öncesi hiç bir kadın, beta erkekle seks yapmaz. Belki çok zenginse , kadına fena para harcıyorsa ve kadın da evlenmek istemiyorsa ; elinde tutmak için nadir de olsa seks yapıyordur. Çünkü kadınlar, sevmedikleri erkeklerle çok seks yapmazlar. Sus payı olsun diye sömürebildikleri sürece, haftada bir ancak..
Beta erkeği itici yapan özellikler ise: alfaların tersini yapmasıdır.
Betanın bir üstü , sigma erkek var bir de. Sigma erkek; hanımcı değildir, alfa erkeklerin tüm özellikleri taşımadığından kadınlardan alfalar kadar talep görmez, ancak herkesle birlikte olmayan kadını da kendine çekebilecek alfa özelliklerine sahiptir, orta özgüvenlidir, orta cesurdur, uzun ilişki tercih eder, uzun ilişkide olduğu kadın sigma erkekle seks yapar ve bu kadınla ilişki devam ettikçe sadık kalır. Ancak Sigma erkek, en az olan erkek çeşididir. Zira kadına ulaşabilen erkekler, genelde alfa olup tek kadınla yetinmezler. Ama betalar, genelde alfa olamaz. Ancak sigma olabilir , en fazla. Yani sigmalar, betaların evrim geçirmiş halidir. Zira alfa olunmaz, alfa doğulur. Sigma erkeklerin evlilikleri ise, genelde güzel olur. Tabi kendisini seven kadınla evlenebilirse. Zira pek talep gören erkek olmadıklarından, kendisinden kötü maddi duruma sahip bir kadın mantık evliliği yapmak isteyebilir. Bu durumda kadın bakire değilse, kendisiyle aynı maddi durumda bir kadınla evlilik yaparsa; kendisini seven kadınla evlilik yapmış olur ve kadın ona sadık kalır. Çünkü bir kadın kendisiyle aynı statüde bir erkekle, aşk evliliği yapar. Mantık evliliği, yüksek statüde olan biriyle yapılır
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 896 cevap paylaştı. merhaba.. gidene dön demek ve hala seni seviyorum demek aklımda ruhumda hala sen varsın demek.. ne açı bir duygu dimi içinden çıkılmaz bir açı... kişiyi ruh halini çıkmaza sokması gibi... ve bunu yapan kişinin de bunlardan senden habersiz yaşaması.. ve hala sen dört duvar arasında onun için göz yaşı dökmen.. pardon niye neden seni sevmeyen biri için o değerli göz yaşlarını akıtman ne yi değiştirecek pardon sadece üzüldüğünle kalacaksın biliyorsun dimi.. gidene gel demek ya da onu beklemek sadece hata bunu sakın unutma.. kendine bunu yapma.
01 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı. Terk eden birinin dönmesini beklemekte kendine yaptığın saygısızlık olmaz mı? Sevseydi terk etmezdi. Zamana bırakıp onun yokluğuna alışman lazım.
016 Yorumla
Soran+1 yılEvet saygısızlık işte bunu insanın kendine söz geçirebilmesi ile kurtulabilir. Kandırılmak belkide insanın canını bu kadar yakan bilmiyorum
Soran+1 yılInsanları yoruyormusum gibi hissediyorum anlatırken
Soran+1 yılBende dinlerim çok tecrübeliyim ama insan kendine söz geçiremiyormus başkalarına yön verirken kendi yolunda yönünde kayboluyormus
Soran+1 yılZorlanıyorum günlük hayatıma devam etmekte ama cabalıcam biiseyler için , uzun bi süre kimseyi istemiyorum zaten çok yorgun hissediyorum kendimi
Soran+1 yılYine zorluklarla karşılaşmayacağımızın garantisi yok güçlü olmak zorundayız bende inanıyorum bi gün olucak bu karşıma biri çıksa korkuyla yaklaşacağım aynı şeyelri yaşamaktan terddüt duyacağım güzel insanlarla karşılaşalım inşallah hep
Soran+1 yılBenim en kötü yanım ilk tanıyorum gayet mesafeli oluyorum sonra birden kendimi bağlanmış olarak buluyorum
- +1 yıl
İnsanlar başta kendilerini göstermeyebilirler çünkü alışma süreci var. Kültür eksikliğinden dolayı ilişkilerde bir zaman sonra insanlar kendilerini karşı tarafa o ilk günkü arkadaşlık içgüdüselliğinin verdiği çekinme duygusunu alışma süreci nedeniyle azalıp daha itici davranışlar sergilemeye alıştırıyorlar bunun sonucu da ayrılıklar meydana geliyor. Anlayışsızlık empatisizlik sevgisizlik sadakatsizlik.
Soran+1 yılEvet insanlaarı tanımak çok zormuş bunu anladım hala şoktayım nasıl bıraktı diye birde bayramdan sonra sözümüz olucaktı aileler tanıştı yüzük ölçümü ertesu günü bıraktı
- +1 yıl
Yormuyorsun kendini biraz güven en azından baştan bitmiş o seni önemsememiş sen kendini önemse bırak gitsin herkes gibi sen de üzülüyorsun ama elbet kabulleneceksin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 42,9b cevap paylaştı.
+1 yılDönse ne olacak ki seni kullanıp atacak bir kenara gadası
01 Yorumla
Soran+1 yılBunu düşününce keşke diyorum toparlayabilseydik çok saçma bitti çünkü onun bi anlık öfkesine yenik düştüğünü düşünüyoru.
- Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı.
u +1 yılgeçer.. gidenin peşinden koşma
01 Yorumla
Soran+1 yılHemen şöyle yazıldıgı gibi silip atabilsek değilmi bazı duygularıda
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Dönebilir. Ama aynı kişi olmaz, aynı ilişki olmaz. Aynı hisleri bulamazsınız birbirinizde, ikiniz de. Dönse mutlu olur diye düşünüyorsan eğer, fena hâlde yanılıyorsun.
07 Yorumla
Soran+1 yılBiseylerin eskisi olmayacagini biliyorum ama inandım anlam veremiyorum gidişine bayramdan sonra söz yapıcaktık
Soran+1 yılO kendi istiyordu her şeyi
Soran+1 yılBu cok zor olucak benim için
- Aşk İlişkileri konusunda 472 cevap paylaştı.
+1 yılÇok ezik bir soru.
`Döner mi be` ne demek yahu? Dönse bile sen şutla gitsin.
07 Yorumla
Soran+1 yılEzik belki ama acıyla yarım kalınmışlıkla söylenmiş bi soru çaresiz hissediyor insan
- +1 yıl
Terk etmiş gitmiş hiç öyle düşünme çünkü sevmemiş belli o yüzden hayata daha sıkı ve sağlam güçlü bağlan.
- +1 yıl
Dönmesini değil daha uzağa gitmesini iste
- +1 yıl
Onsuz daha mutlu olacağını düşün.
Soran+1 yılYapaabilirim bunu inşallah
- +1 yıl
Kaç yaşındasın?
Soran+1 yıl28
Aşk İlişkileri konusunda 597 cevap paylaştı. Dönse ne değişecek ki? Her şey eskisi gibi mi olacak? Daha kötüye doğru gidecek. Kurtulmuşsun hazır şükret. Seni seveni bulursun elbet.
01 Yorumla
Soran+1 yılSevdigine inanmıştım bu adam demistim bana değer veriyor yanılmışım
+1 yılUyumak iyi gelir
Suskunlaş
Yürüyüş yap
Manzara seyret
Kitap oku
Kimse seni anlamaz kendimden biliyorum
Tek doktorun sensin11 Yorumla- +1 yıl
Olgunlaşmış bir erkek, helal olsun 👏🏻👏🏻👏🏻
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Geçer geçer insan nelere alismiyor kendini başka işlerle meşgul et düşünmeye fisatin kalmaz eminim daha öncelikli sorunların vardır
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 994 cevap paylaştı. Dönmez.. sende kendine daha iyi kendine yakisan birini bul. Byle dusunur yaparsan kendine zarar vermis olursun.
00 Yorumla
+1 yılKuru kuru olmaz
02 Yorumla- +1 yıl
Komik
- +1 yıl
Yemin et
+1 yılHayır ayrıldıktan sonra tekrar sevgili olamazsın belli bir süre aşk acısı yaşayacaksın ondan sonra yoluna bakacaksin
00 Yorumla
+1 yıl00 Yorumla
+1 yılDönerse eskisi gibi olacak mı peki her şey önce bunu sor kendine sonra dönmesini iste
01 Yorumla
Soran+1 yılOlmayacak benim elimi bıraktı çünkü ailemin yanında beni yere düşürdü tanışmıştı iki tarafta bir riyle
Terk etmiş adam bu hala döner mi diyor sen kapıyı açık tut hava girer en kötü hahshshshshs
04 Yorumla
Soran+1 yılBence sen sus
Soran+1 yılGelmez insallah diyim o zaman
Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Umarım Dönmez. 1-2 ay içinde şimdiki ruh halinin saçma olduğunu anlayacaksın
05 Yorumla
Soran+1 yılAnlarım belki ama insan acı çekerken bunu bile bile kendini yıpratıyor sevgi böyle bisey işte
Soran+1 yılBidaha yaşamayız inşallah
Soran+1 yılSizede
+1 yıldönsede bi halta yaramıo ziktir et aç bi rakı
05 Yorumla
Soran+1 yılNedem böyle bu insanlar
- +1 yıl
bilmiom o yüzden yalnız kalmayı tercih ediyorum hayatımda biri olunca saf bi insan oluyom saf değil o başka bişi de yazamıom buraya
Soran+1 yılBende öyleydim hayatıma biri girene kadar çok mutlu sakin eglenceli bi hayatım vardı
- +1 yıl
aha benim cv
- +1 yıl
ama hatıladım benim bi hayaatım yok aw.
At gibi giden it gibi döner. Ama at gibi gitmediyse dönmez
05 Yorumla
Soran+1 yılHiç bisey demeden gitti anlaşamıyoruz dedi bi kac saat öncesine kadar keyifle sohbett ettiğm adam
Soran+1 yılIcimde hep bi umut var
Soran+1 yılVeriyor zaten
dönmesini bekleme kafanda bittir onu tekardan gelsede dönme ona
01 Yorumla
Soran+1 yılKeşke bitirebilmek kolay olsa
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
u +1 yılGidenin dönmesini bekleme yoluna bak. İkna edilmişlerle değil inanmışlarla yola çıkılır
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
u +1 yılDönse sen kabul edecek misin? Tekrar gidecek kabul etme
10 Yorumla
+1 yılEx’den Next olmaz onu bir bil önce.
Dön önüne hayatını yaşa. Emin ol bir aya kalmadan yalvarmaya başlayacak.
Hiç şaşmaz. Onu unutup mutlu olduğunu hissettikleri an kıymete biniyorsun yavrum.
Boşuna at gibi giden it gibi döner demiyorlar.11 Yorumla
Soran+1 yılİnşallahh görürüm o günlerini
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılZamanla gecek tabi olk hafta baya depresif tavirlarin olur ama gecer
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 706 cevap paylaştı.
+1 yılÇok kötü bir sürece başladın sakin kal ve kendini toparlamaya odaklan
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Gidene asla geri gelir diye bekleme seven zaten gitmez
00 Yorumla
+1 yılGiden gitmiştir gittiği gün bitmiştir 😌. O kaybetti boş ver
00 YorumlaSeni terk edene dönermi diyosun, sevineceğin yerde üzülüyosun
00 YorumlaDönse ne ifade edecek senin için.. bir kere terk etti ise konu kapanmalı senin için
00 YorumlaBak işte onu bilemeyiz döner mi ama sen yeni birini bulup unutmaya çalışa bilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevseydi gitmezdi. Giden bir daha gider bunu sakın unutma:(:( Terk edilen biri olarak diyorum
00 YorumlaEmin olki bı kaç ay içinde şimdiki haline ne malmisim ya bunun peşinden mi koştum bunami ağladım diye gülceksin
13 Yorumla
Soran+1 yılO günler çabuk gelsinnn
Soran+1 yılİnşallah
+1 yılAcını bastırma yaşa dibine kadar ve kurtul başka çaresi yok
03 Yorumla
Soran+1 yılEn dogrusu bu galiba
- +1 yıl
Öyle maalesef bastırılmış duygular bizi aynı duruma hapseder gününü dolu dolu geçirmeye dikkat et
Soran+1 yılBiiseylerle uğraşmaya çalışıyorum çalışasım bile gelmiyor
Nidecen keyfine bak sana layık değilmiş ki gitmiş hayatından boş ver..
07 Yorumla
Soran+1 yılDoğru söylüyorsun belkiide
Soran+1 yılAllaha havale ediyorum artık
Soran+1 yılSendesağol
Dönmesini beklemek yerine kendini geliştir eger o sen olmadn yapabiliyorsa sende yap
10 YorumlaYahu boş verin 2 gün benle takılın bir şey kalmaz
00 Yorumla
+1 yılBende engeli bastim oh iyi yaptım keşke kufretseydim ama küfretmeyi sevmiyorum
00 YorumlaAldatma ihanet yalan varsa donmesin gittigi yerdeiyi gecinsin derim
00 Yorumla
+1 yılAyriliklarda ilişkiye dahildir ve son parcasidir
15 Yorumla
Soran+1 yılDahil olmasın böyle parça
- +1 yıl
Olmasın ama iliskinin bir parçasıdır ayrılık, hiç ayrilmazsan bile ölüm bir gün ayrılık getirir. O yüzden ilişkiye başlarken bir gin ayrılacağını bil
- +1 yıl
Ve ayriligin getirdiği duyguyu yasa, çünkü dediğim gibi buda ilişkiye dahil
Soran+1 yılÖlüm farklı bisey ölse insan alışır ama bu şekilde yarı yolda bırakılmak ağır geliyor işte
- +1 yıl
Hiç bir farkı yok ölümle, ayrılık arasında, ikisindede bir daha hiç bir şekilde temas kurulamayacak, duman bir sarkisinda, beklendedi, ben beklemdim, o da dönmedi, ölüm gibi bir şey oldu ama kimse ölmedi der, işte bu ayriliktir.
+1 yılerkekler döner kızlar dönmez
01 Yorumla
Soran+1 yılDogru mu bu
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılDönse ne olacak
05 Yorumla
Soran+1 yılÇok karışık
- +1 yıl
boş ver artık
Soran+1 yılAğlıyım diyorsun
- +1 yıl
Ağla sonunda biter
Soran+1 yılİnşallah
Dönmesin hem terk etmiş cehenneme kadar yolu var
03 Yorumla
Soran+1 yılAllaha havale ediyorum
Soran+1 yılDoğru gitmek istemese gitmezdi
İnşallah döner diyelim. =)
013 Yorumla
Soran+1 yılHem bana yaşattığını yaşasın istiyorum hemde onu süründürmek
Soran+1 yılNeden ki
Soran+1 yılSaplantı değil ki yarı yolsa bıraktı beni sahip çıkabilirdi birilerine karşı
Soran+1 yılÖyle görünüyor kendimi buna alıştırman lazım
Soran+1 yılÖyle diyorum artık Allaha havale ediyorum yaşattığını yaşamadan ölmezmiş oda bi gün bana yaşattığını yaşayacak
Soran+1 yılIlahi adalet var inanıyorum😊
Soran+1 yılTeşekkür ederim😊😊
Dönse de bir önemi yok bunun
01 Yorumla
Soran+1 yılBende bunu söylemek istiyorum kendime
Aşk İlişkileri konusunda 950 cevap paylaştı. Bu saaten sonra tavuk doner bacım 🖤
00 Yorumla
+1 yılDönse affedecek misin seni terk edeni?
00 Yorumla
+1 yılAynısı oldu dua et derim 💌🌸
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 354 cevap paylaştı.
+1 yılboş ver dönmesin o acı zamanla hissizlestiriyor
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. boş ver baskasi cikar
00 Yorumla
+1 yılTerk ettiyse dönmesin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılCidden çok zor bir durum... uzun ilişki miydi?
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Dönerse zaten karaktersizdir bence unut gitsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılDönedebilir dönmeyede bilir
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Mantık kullan analiz et
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Kişiden kişiye göre değişir
00 Yorumladönüncede bir şey değişmiyor boş ver
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 765 cevap paylaştı.
+1 yılDönmez benimki de dönmez sktr et
01 Yorumla
Soran+1 yılBende şöyle diyebilseydim daha çok yeni benim ama
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler gururundan dönmez.
01 Yorumla
Soran+1 yılOda çok gururlu egolu
Gizli Üye(36-45)+1 yılKocan mi terk etti
00 Yorumla
+1 yılDönse daha çok üzülürsün boş ver
13 Yorumla
Soran+1 yılHerkes böyle söylemiş ya dönüp iyi olanlarda var etrafta yok mu
- +1 yıl
Evli miydin
Soran+1 yılSöz yapacaktık
Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Yenisini bul üzülme canım canım
00 Yorumla
+1 yılUmursama unut bı gün elbette geri dönecek
01 Yorumla
Soran+1 yılInşallah döndüğünü görürüm
+1 yılYine mi terketsin mazoşist misiniz?
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır tabiki
- Devamını Gör (28)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler