Iliklerime kadar hissediyorum yokluğunu ama ayrilmaliyim yardim edin

Oyle cok seviyorum ki onu anlatamam onun kirpiklerinin her tanesini bana bakışını gulusunu her şeyini özledim cok seviyorum onu ayrilmamiz lazim cunku onun beni sevdigini hissetmiyorum hatta zaman zaman kullandığını bile düşünüyorum bir ay sonra gelecek nasil o guzel gozlerine bakip olmuyor diyeceğim nasil cesaretimi toplarim bilmiyorum ne olur yardim edin o uzulecek ama artik kullanacagi biri olmadığına artik ona deger veren onu kendinden fazla düşünen birisi olmayacağı için onu seven ona suprizler yapan sevgilisi olmayacagi icin uzulecek ayriligin en aci halini iliklerime kadar yokluğunu hissetsemde artik yaptiklari gururuma dokunuyor ona konduramiyordum ilk oyle zoruma gidiyordu ki yaptıklaro susuyordm yalan söylüyor surekli en ufak bir seyde bile sorumsz cok ve en onemliso beni somurmesi duygu olarak maddi manevi kaldiramiyorim ayrilmaya karar vermem bile zor bir süreçti hala gözyaşlarıma hakim olamıyorum onun bu davranışlarindan sonra gelecegim de onu göremez oldum onu oyle sevdim ki hayallerimi hayatimi onun uzerine kurdum nasil ayrilicam nasil diyecegim yardim edin...
Iliklerime kadar hissediyorum yokluğunu ama ayrilmaliyim yardim edin