Hic arkadasim yoktur. sadece ev arkadaslarim var. hic sevildigim bi iliskim de olmamisti taki 7 ay onceye kadar. ilk defa sevildim sevdim evlilik planliyorduk. ailesiyle tanistim paralar biriktiriyorduk. ama git gide anlasmazliklar cikti ve dun benden ayrildi. onu cok yipratmisim ve sogumus benden. Simdi hayatimda ilk defa yalniz kalmayacagima inandirilmisken umudum elimden alindi. koskoca sehirde yapayalnizim. istedigim meslegi yapmiyorum kendimi basarisiz hissediyorum. istedigim hayat icin mucadele etmeye gucum kalmadi...
Mesaj at gibi seyler yazmayin asla kimseyle konusmuyorum. sadece icimi dokmek istedim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Daha dün yeni oldu bir kaş gün sindirmem gerekir sonra hayatına kaldığım yerden devam et hedeflerin olsun istediğin işi mesleği yapmıyorsan ona yönel
Ben de kariyerime yonelmek istiyorum ama kafam artik derslleri almiyor.24 yasindayim. sanki aptallastim eskiden boyle degildi
İster istemez bi ikiliye girdin kafan dağıldı toparlanması lazım biraz zaman gerekiyor
Aptal kafam. aptal kafam ders calismayi biraktim surekli onunla bulusmaktan 1 senem daha yandi
Bu konuda kimseye güvenme ne olursa olsun mesleğin herşeyden önce gelsin yarın bir gün evlenip yarı yolda bıraksa hiç bi mesleğin olmicaktı
Meslegim var hemsireyim zaten o kadar da degil
Ozaman iyi hayatına kaldığın yerden devam et düşünme bir sene giderse gitsin ilerde yarı yolda bıraksaydı yılların giderdi
Dogru. sadece ben kendimi sucluyorum bazen. onun gecmisine cok takildigim icin surekli kendisini aciklamak zorunda kalmasi onu yormus yipratmis. ama travstilerle esc lerle yatmis, arkadaslari karilarini aldatiyor, eski sevgilisinin numarasini rehberde gordum.. bunlar icin sakince sorular sordum sadece. bagirip cagirmadim bile sadece biraz fazla sordum ama baska turlu guvenemezdim. yeter biktirdin bana inaanmiyorsun anlatiyorum tekrar sooruyorsun dedi gitti
Yani haksız sayılmazsın normal bir geçmişi yokmuş kim olsa takılır ve yarın bir gün gelecekte de geçmişte yaptıklarını yapardı çünkü kişiliği müsaitdi hiç kendini suçlama sen yanlış kişiye inanıp şans verdin sadece
Emin ol kimsenin varlığıyla var olmadıysak yokluğuylada yok olmayız. Kendine herzaman demekki hayırlısı buymuş hayırlısı böyleymiş de.
1.5 haftadir bu iliski nolcak diye dusunmekten yemekten kesildim sifir abarti. hicbir sey yemedim mesela 3 gundur. sadece su ara ara. dun de ayrildi zaten. bu nasil hayir
İnanır mısın bende öyleyim anne baba yok akraba yok tek başıma bişeyler yapmak, herşeyi tek başına göğüslemek insanına hakikaten zor geliyor.
Niye devam ediyoruz biz peki? Umudun var mi
Nerede yasiyorsun, uzulme. hersey duzelir hayirlisi boyle. imis demek ki
Hep hayirlisinin olduguna inamam. keske tanriya inanabilseydim dua etmek iyi gelirdi
Saygi duyarim, Ama seni birakan birisi icin uzulmeye degmez, dunyaya bir kere geliyorsun
1.5 haftadir zaten o kadar mutsuzdum ki yemeden kesildim 4 kilo verdim. hala da bir sey almiyor midem. kontrol edemiyorsun yani
kiyamam sana ya, ama mutlu olup olmamak, uzulmek senin elinde, her insan kendi nazarinda dunyanin en degerli kisisidir, o yuzden sen dunyanin en degerli insanisin, daha kesfedilmemis bir suru insan bir suru guzellik var, yasadigin hayati renklendirmek senin elinde, bu sekilde kendine zarar veriyorsun
Benim de bu aralar arkadaşlarımla aram çok açıldı görüşmediğim için olabiliyor akışa bırak
Var bence bir yol
Geçmiş olsun
Gecmiyor.24 yildir mutsuzum sadece bu son sevgilimle iyi gecen 4 ayimiz haric.
Seni mutlu eden şeylere yönel hayat senin hayatın kendi kendini üzme