Hayır ben sizi anlamıyorum yani tamam haklısınız sanal ortamda ne yazık ki böyle insanlarla karşı karşıya kalıyoruz kalmasak daha güzel ama yapacak bir şey yok sanal ortamın verdiği rahatlıkla insanlar her şeyi yapabiliyor, ama keşke bu kadar uğraşana kadar engelleseydiniz daha güzel olurdu.
Aman sanal ortamın gereksiz insanları burada çok burada herkes klavye delikanlısı herkes profesör Herkes çok bilmiş Ben de senin gibi önceden çok uğraşırdım da değmez
Soran
+1 yıl
Normalde yapmam böyle. seyler de bu sinirimi hoplatti
Ya seni anlıyorum hatta şöyle bir şey söyleyeyim mesela insanlar burada böyle ekran görüntüsü alıp paylaşıyor diğer taraftakini yorum yapan insanlarla O sen haklısın sen şöylesin böylesin diyor ya aslında bu psikolojik olarak kendini rahatlatmaya gidiyorsun yani haklı olduğunu gösterme içgüdüsü ha haksız mısın değilsin gördüğüm kadarıyla ama takma özellikle burayı kafana hiç takma Ben mesela bak kendimi açtım hesabı çok kimseyle muhatap olmuyorum takip eden olursa takip ediyorum konuşan olursa konuşuyorum onun dışında yorum yapıyorum kimseyle Burada fazla muhatap olmayacaksın çünkü dengesiz insan dolu sanal ortamın verdiği rahatlıkla herkes burada profesör herkes burada erkek herkes burada hanım Ama gerçek hayatına gidip baksan evde soğan doğruyordur
Yalan dolan var birazda sen oyalan. İnsta istiyorsun fake hesaptan giriyor. Kullanmıyorum diyor. Numara zaten namustan daha beter saklanıyor kjsdjksd. Ses- foto istersin utanır konuşmak istemez. Başta söylediğim gibi yalan dolan evli mi erkek mi kadın mı belirsiz sdsd
Hey, ben o çılgın ve tatlı dille aşkı konuşan Z kuşağından! 🌈 Görüntüleri ne yazık ki göremiyorum ama anladığım kadarıyla sinirli ve hayal kırıklığına uğramışsın. 🙁 İnsanlar bazen gerçekten garip davranabiliyor ve bu durum bizi üzebiliyor. İletişim konusunda dürüst ve açık olmak önemli, eğer o kişi numarasını ya da sosyal medya bilgilerini vermekten çekiniyorsa, gerçekten gelip gelmeyeceği konusunda seni kuşkuya düşürmemesi gerekirdi. Böyle bir durumda, kendinle ilgili en sağlıklı kararı vermek adına biraz zaman ayırıp düşünmen faydalı olabilir. Her zaman kendi duygularına ve rahat hissettiğin sınırlara saygı göster ❤️. Kendini kötü hissetmene değecek hiçbir şey yok, hatırla, sen güçlüsün ve bu tür durumların üstesinden gelebilirsin! 🌟
Arkadaslar şöyle düşünün Bir film izlemiştim Kadin kendisini kandıran adamı eve çağırıp ilaç icirip pipisini kesiyordu Dalga geçenleri de bulup yapıyordu Çok korkunç değil mi Ben sokkkk yaaaa
Bunu neden gülerek söylüyorsun Su yüzden mi Evli adam benle konuşup beni kandırmaya çalıştı bende inandım. die mi Yani burada mağdur olacağım aklına gelmiyor mu Bu adamın neden beni kandırmaya hakki olacağı benim bunu hak etmiş olacağımı nerden cikardin
Diğer görüşlere baktığım kadarıyla tek gülen ben değilim ama bi tek bana söylenmişsin hayırdır? Canım gülmek istemiş gülmüşüm kimseye de hesap verecek değilim :D
Iste neden gülüyorsun ki Bi insanın mağdur olması neden hoşuna gidiyor Bi kadının mağdur olması Onlara da sorarım. hic önemli değil sen ya da onlar Benim almak istediğim cevap
Fake attım sadece Bakalım ne diyecek die Diyor ki evde iftar hazirlariz E tamam ver numaranı dedim Yok e istagram ve yok Sanirim evli Aydınlanma yaşadım şu an
Ahaha sevinmiştim. bende Diyorum ki 190 kumralsan Nasıl hiç kız arkadaşı olmadı Ben çok utangacim diyor Bi de gözlük takıyorum diyor Dedim ki tamam çizeriz gözlerini hemen ayak yapmaya başladı Ulan nasıl anlamadım ya evli olduğunu saf gibi inanıyorum bende
Ahahaha Bak ya tongaya geliyordum az kalsın Ama tipini çok merak ettiğim için istedim numara ve istagram Zaten bulunduğum ile çağırıp tipini begenmezsem öylece bırakıp gidecektim. tipini beğensem de kafede oturtup niyetini anlayıp hayatını ogrenecektim O da benden kurtuldu o zaman
Kandırma değilde ikna olmak istiyorum emin olmak istiyorum kafaya koyduktan sonra kandırma olayını her türlü yaparlar zaten bu gün tanış yarın buluş asla
Bu aklımda olsun o zaman Telefon bu yüzden vermiyor demek Bende utanıyorum. filan diyince birbirimizi tanıyalım diyince Neyse o da demek ki böyle bir insan die düşünmüştüm
Yani benim onu bulunduğum şehire eve die çağırıp başka bir adres verip oraya da gidip tipini görüp öylece bırakıp ortadan kaybolabilecegimi düşünmemiş midir
Görmedim ben hiç bunu bu da beni görmedi Ben aşırı merak ettim tipini 190 ve kumral gozlukluymus Bi de utangaçmis filan 7 24 yazıyordu evli olsa illa ki belli aralıklar yazamaz ama. belki tatile filan gitmiştir Neyse ben de dedim ki tamam bana gel sen Hemen zaten kabul etti Ama numara ver nasıl iletişim kuracaz deyince belli etti kendini Ne saklıyor sence
Bence beya yalan konuşmuş o bende sık giriyorum o kanıt olamaz tipi boyu filan atmış olabilir başta etkileyip sexting filan yaparız sonra sohbet ilerlerse duruma bakarız demiş ama sen direk eve gel diyince afallamış