Güncellemeler
1 yıl
İnsta mı istesem
Suratıma baya sırıtır gibi bakıyor gözümün içine içine haftada 3/4 günde kargo getiriyor bana
Onla nasıl tanışabilir bir ara numaramı istedi sanırım ama ben anlamayıp sipariş kodu söyledim d (emin değilim)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yok canım ne ayıbı de direk evlenme dairesine götür ciddi olduğunu belli et🙄
Ne alaka
Baya alaka senden numarani istemiş anlamiycak kadar saf olamazsın ve bir kadın, kız bakışmalardan beden dilinden anlayabilir anlaman lazımdı onu diyorum
Ya ben kariyer karısıyım hiç sevgilim vs olmadı çokkez sanal flört ve fb oldu bir kez oda. Ve numarayı mı istedi kodu mu emin değilim kodu söyledim girdi onaylandı tam gidiyordu bazen yanlış söylüyorsun ya numara alabilir miyim tarzı bir şey dedi çekinerek ama onda zaten numaram var sanırım şirket kuralı gereği yazmadı ya da ben mi yanlış anladım bilmiyorum sence yarın numaranızı alabilir miyim demeli miyim
Arkadaşım açık açık söyle seni çok sempatik buldum tanışabilir miyiz diye hayır derse bir şey kaybetmeyeceksin ki yine nasıl rahat hissedersen öyle konuş
Numaranı versene hep sen mi kargo getireceksin belki bende getiririm dersin.
Numaranı alsam senin için soeun olur mu desem nasıl
Geçen ki kargo sıkıntılı çıktı iade edecektim ama müşteri hizmetleri firma cvp vermedi sizle irtibata geçeceğim bir numara varsa verir misiniz.
İstese bulur ki senin numaranı
Suç ya hani yoksa onda zaten var
Cokmu seksi adam
Yo değil hatta ben saeışın severim adam baya esmer ama genç ve sempatik bakışları hoşuma gidiyor
Bazen hayal kurarak onunla seviştiğin düşünüyorsun hatta mastürbasyon yapıyorsun degilmi 6. Hissim bunu soyledi
Hayır d
Bedir ya derdin evlenmekmi
Yo ne alaka
Sadece hoşlanıyorsun ana bedenini soylemiyorsun
Bu kizlar niye boyle ayran gonullu
Ne alaka
Gayet acik
1 yıldır haftanın 7 günü nerdeyse bizim eve kargo getiriyor dndm
Olsun
Yav sana ne
Yav sus
İçeri davet et işte uzatma 😂