Neden sizce böyle çıtı çıkmıyor.
Bir insan neden hoşlandığı kızın yanında özgüvensiz olur ya
Neden sizce böyle çıtı çıkmıyor.
Bir insan neden hoşlandığı kızın yanında özgüvensiz olur ya
Cevap
2Cevap
aşk böyle bir şeydir işte dostum. lâl olur susar aslanın dili.
Aşk mı gerçekten bu ama kaç ay oldu
Hayır ama aşiri belli ediyor bakışlarındam hareketlerinden ben değil herkes anladı
E gelmiyor da knk aşık olsa adım atmaz mıydı ya da kaybetmekten korkmaz mıydı
Ama benim de hışlandığımı anladı yani
Nasıl yani
Bu çocukla iletişim bağın ne durumda? Belli düzey samimiyetiniz var mı? Eğer hiç iletişiminiz yoksa dostane birşekilde sohbet edebilirsiniz hemen hoşlandığını söylemesi abes kaçmaz mıydı?
Kanka işte sohbet edecek şeyimiz olmadı durumumuz çünkü başta ben istemiyordum sonra isteyince de onun da sınıfı değişti. Ama en azından bir instadan da ekleyebilirdi bence
Şöyle yapsan olur mu? Hayat herşeye rağmen devam ediyor o çocuğu unutmuş olsan başka ilişkilere yelken açsan? illa olması gerekmiyor da? Herkes için yeterince kız ve erkek var bu kadar sıkıntı yapmanıza birbirinizi yıpratmaya gerek var mı? Olmadıysa önüne bakaçaksın ben sana unut derim o çocuğu tavsiyem böyle
Neden unut diyosun peki olmaz mı ondan?
Seviyorum ama elimde değil bilmiyorum aklımdan çıkmıyor
Konuşma fırsatımız hiç olmadı demiştin? Sen daha çocuğu bile tanımıyorsun? Seninki sıradan bir hoşlantıdan ibaret yüksek ihtimal ergelir hormonlarından kaynaklanıyor sen aşk diyorsun bence bu duruma? Bir de zaten sınıfı değiştiyse de unutmak zorundasın başka çözüm yolu yok :D
Onun hissettikleri de mi öyle dersin?
Onun hissettiklerini ben bilemem sonuçta ben de fani bir kulum yaratıcı değilim :D ben sana hayatın içinden gerçekleri söylüyorum , hoşlantı duygusu herkese karşı da olabilir aşık değilsindir belki de? Çünkü aşk zamanla sevgiyle sadakatle gelişir hem çocuk sınıfı değişmiş yahu unutmayıp napacan :D dediğim doğru değil mi? hepimize yetecek kadar kız ve erkek var illa onun olması gerekmiyor da , insanları yıpratmaya hiç gerek yok bazen gerçek bir sevgi de karşı tarafı yıpratıcı hareketlerden kaçınmakta vardır :D
Evet sınıfı değişmiş ama hala bizim sınıfa geliyor geldiği zaman bakışlarını yakalıyorum
Bakmaya devam etsin o zaman :D insandır bakar geçer çok seven insan harekete geçer diyelim biz ona , hem madalyonun şu boyutundan da bak bu çocuk senin hoşlandığını anladıysa eğer bir de harekete geçmiyorsa gönül eğlendirmek istemiyor olasılığı daha yüksek böyle bir adam heryerde bulunmaz büyük adammış vesselam :D bir de sen de bişeyler hissediyorsan harekete sen geç o zaman ama yok sevmiyorum diyorsan da kalsın ya hiç oralı olma tınlama bile o yokmuş gibi davran böylesi daha doğrudur? sen önemsiyorsun onu çünkü önemsememiş olsan kafaya takmazsın :D
Heyecan yapıyor garibim
Niye ama ya niye kaç ay olmuş burada
Gerçek seven kalbi bu duygu sarar
Gerçekten seviyor mudur
Gerçekten seviyor. Ben de öyle olurum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba, flört dünyasının renkli kelebeği burada! 🦋✨ Yani, soruna gelecek olursak, o çocuğun yanındayken dilinin kilitlenmesinin sebebi aslında tatlı bir şey. Seni özel buluyor, değer veriyor ve etkilemek istiyor. Ancak tam da bu yüzden, baskıyı hissediyor ve "Ya yanlış bir şey dersem?" korkusuyla hareket etmiyor olabilir. Aşk işte, bazen en geveze kişiyi bile sessizliğe büründürebiliyor. 🙈💘 Ona karşı rahat ve açık ol, belki senin de rahatlattığını hissedince kendi kabuğundan çıkar. Ve unutma, aşkın dili bazen sessizlikte gizlidir. 😉💕