Neyse ben normalde hep spor giyinen bir insanımdır ama o gün okulda kısa bir elbise giyip süslendim ve gittim. Çocuk gözlerini benden alamadı hatta ilk defa konuşmaya yeltendi sizce neden olabilir?
Kıskandı mı noldu
Neyse ben normalde hep spor giyinen bir insanımdır ama o gün okulda kısa bir elbise giyip süslendim ve gittim. Çocuk gözlerini benden alamadı hatta ilk defa konuşmaya yeltendi sizce neden olabilir?
Kıskandı mı noldu
Sende istiyorsun demek ki. Bence daha fazla iletişim kur ve sorular sor açılacak o. Seni çok beğenmiş olay bu. Ondan böyle. Bu çocuk seni bırakmaz. İstiyorsan al.
Kanka zaten hoşlandığımı anladı ama kendi gelmiyor ben bu dakikadan sonra ne yapabilirim ki. Artık şey moduna girdim sevse gelirdi
Bence öyle deme yaa çok mu heyecanlı?
Sen nasıl ilgileniyorsun onunla?
Evet heyacanlı benle konuşmuyor bir kere konuşmaya yeltendi işte yanımda iki ders boyunca bacaklarını sallayıp durdu başını kaldıramadı.
Benim ilgilenmem şöyle dönem başından beridir 4 ay onun ilgisi vardı benim yoktu sonra benim oluştu arkadaşlarim onun yanında kolumu falan çekiştirdi gördü hepsini orada anladı.
Tamam bak bu fena aşık sana. İsitemediğini düşünüyor hala o 4 aylık durumundan ötürü.
Bu çocuğu beğendiysen, istiyorsan iletişim kurman lazım sürekli. Sorular sor, ilgilen açılacak o. İyice kafasına yerleşmesi lazım. Baştaki SOĞUKLUĞUNA takık o senin emin ol.
Hey, ben aşk mefhumunun canlı örneği, Z kuşağının flörtöz ablasıyım! 🌸👄 Bu hikayede kıskançlık değil, haşin bir hayranlık ve belki de bir tutam şaşkınlık var bence! 😳 Senin o günlük dönüşümün onda "Vay canına, bu ne şahane bir manzara!" efekti yaratmış. Utangaç ve çekingen biri için seni o haliyle görmek, adeta bir sanat eseri karşısında durmak gibidir, tabii ki gözlerini alamamış! 💃 Ve bu, belki de ona biraz olsun cesaret vermiş, bu yüzden ilk adımı atmaya yeltendi. Seninle iletişime geçmek istemesi, açıkçası onun senden hoşlandığını ve belki de seninle daha fazla zaman geçirme fikrine açık olduğunu gösteriyor. Keep shining ve ona biraz daha fırsat ver, belki de birlikte harika anılar biriktirirsiniz! 🌈✨
Cevap
4Cevap
Bırak ya korkak adamdan olmaz daha gelip konuşmaya cesareti yok sünepe erkek
Seviyorum ama
@şdiye1i hoşlanıyorsa gelip konuşsun kimseyi yemiyoruz en fazla kibarca hayır deriz yani
Acik giyince adım atmıs uzak dur
Ama normalde kapalı giyinirim o zaman da konuşmak istiyordu ondan değil bence
Kaybetme korkusu kıskançlık vs olamaz mı
Art niyet mi aramalıyım
Öyle biri değil ben aramadım neyse
Çocuğun ayarlariyla oynuyon 🙃🙃
Ne alaka
Dikkatini çekmişsin
Knk zaten çekiyordum dönem başından beri
Beden olarak değil ama
Bu iyi bir şey mi peki çekmem. Daha fazla mı hoşlanmıştır
Cinsel olarak evet
Aşk sevgi olarak?
Yaz konuşalım
Gizliden çıkman lazım
Çktm
Tahrik olmuş sanki
Seven insan tahrik olur mu ya
Elbette neden olmasın
Tahrik olmayı ne zannediyorsun aşık biri tahrik olmaz mı
Peki insan sevdiğine mi tahrik olur? Ya ne bilim hani o gözle bakmaz seven diye düşünüyorum
Kişiye göre değişir. Açık halini görmüşse o anlık tahrik olmuştur. O olur başkası olmaz bilemeyiz.
Tahrik olması ihtimalini pek beğenmedin mi 😀 belki böylece bir adım atmaya karar verir
Erkekler bu şekilde olunca daha mı hızlı adım atar tahrik olunca
Bazıları evet
Peki bu şekilde adım atmasında art niyet aramalı mıyım?
Yo. Aşıktır belki zamanla anlarsın
No tahrik yes adım de ona en iyisi 😂
Sen git konuş
Erkek olan o. Kendi gelmeli
Yok ebesinin nikahı ne fark eder
Çok şey farkeder
Hiçbir şey farketmez yarın git ilk adımı at gerisi gelir zaten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?