Aşk İlişkileri Arkadaşlar sınıfımızda çok aşırı pısırık utangaç asosyal biri var? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor onu nasıl açarım acaba yardım edin ütfen Güncellemeler+1 yıl lütfen yardım edin Güncellemeler+1 yıl yardım Arkadaşlar sınıfımızda çok aşırı pısırık utangaç asosyal biri var? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Wolf-man Takip Et Guru Yaş: 52 , eic 75% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 379 cevap paylaştı. Arkadaşlarınızla ortak faaliyetler düzenleyip onu da davet edin 0 4 Yorumla Soran +1 yıl sonra Yorumla Wolf-man +1 yıl Mesela sınıf pikniği, sınıf gezisi gibi olabilir. Böylece arkadaşınızın sosyalleşmesine yardımcı olmuş olursunuz Yorumla Soran +1 yıl sonra sı Yorumla Wolf-man +1 yıl Yani iyi bir arkadaşlık ortamı olur. Sonrası sana kalmış Yorumla
persordinary Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Kendi haline bırak üzülür 0 1 Yorumla Soran +1 yıl nerden biliyomn Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Niye açmak istiyorsun 0 6 Yorumla Soran +1 yıl sanane Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bir şey derdimde boşver Yorumla Soran +1 yıl söyle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl NE söyliyeceğim yürü git işine Yorumla Soran +1 yıl yaaa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ayn Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bizim sınıfta da öyle bı çocuk var beni seviyormuş 0 87 Yorumla Soran +1 yıl kaç yaşına ki cocuk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Lisede Yorumla Soran +1 yıl hmmm sen ne dedin peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Görmezden geldim Yorumla Soran +1 yıl yazık cocuğa ama o naptı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bütün sevmediğim özellikleri taşıyor pasif utangaç biri, 170 boyu var bı de zayıf baya Yorumla Soran +1 yıl sevişsene sende 0nla Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden Yorumla Soran +1 yıl çok güzel oluyor eğer sevişti isen başkasıyla Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sınıfın en aktif çocuğuyla çıktık bı ara onla seviştim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama bu pasif çocuk beceremez bence Yorumla Soran +1 yıl ONLADA sevi, ş eminim o daha çok hoşuna gidecek Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şeyi hiç belli bile olmuyor, muhtemelen küçücüktur Yorumla Soran +1 yıl çünkü aşırı utangaç oluyor kontyrol sende oluyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet bu doğru Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yapsam heyecandan boşalır hemen jdmdmcm Yorumla Soran +1 yıl kaç yaşında ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Lisede işte tahmin et yaşını Yorumla Soran +1 yıl 15-16 o zmn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öyle Yorumla Soran +1 yıl tavsiye ederim çağırsan gelirmi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Koşa koşa jdjdjdj Yorumla Cevap sahibi +1 yıl seks için gelir mi bilmem ama ben çağırsam ne olmadığini bilmeden hemen gelir Yorumla Soran +1 yıl çok mu utangaç Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Osguvensiz Yorumla Soran +1 yıl olsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Denerim Yorumla Soran +1 yıl denedinmi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Daha değil Yorumla Soran +1 yıl ama ev kususumu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nasıl Yorumla Soran +1 yıl yani ev kuşumu ana kuzusumu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilmiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden ki Yorumla Soran +1 yıl o zmn yapma boşver Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öğrenirim kii Yorumla Soran +1 yıl öğretirsen olur eklesene bi beni Yorumla Soran +1 yıl napın denedin mi Yorumla Soran +1 yıl naptın çağırdın mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl ne oldu azdımı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bulusucaz daha Yorumla Soran +1 yıl bugun mü Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet bugün Yorumla Soran +1 yıl biliyomu o siksi Yorumla Soran +1 yıl kaçta geliyo Yorumla Soran +1 yıl naptın denedinmöi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet yaptık Yorumla Soran +1 yıl asosyal mi davrandı yoksa normalmi idi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Beceremedi Yorumla Soran +1 yıl peki zevk aldın mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok ya çok sürmedi zaten Yorumla Soran +1 yıl peki ilk sen mi başlattın o mu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben başlattım Yorumla Soran +1 yıl soyundun mu yoksa dudağına mı yapıştın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Üstüne çıktım dudağına yapıştım şeyini elledim Yorumla Soran +1 yıl çıktığın ilk anda tepkisi ne oldu ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şok oldu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öpüşürken gözleri kocaman kocaman bakıyordu Yorumla Soran +1 yıl ilk çıktığın anda yüzü kıpkırmızı olmadımı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Oldu 😂 Yorumla Soran +1 yıl hoşlanmadın o zömm Yorumla Soran +1 yıl yapma dedimi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Giremedi ki çocuk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Deliği tutturamadı Yorumla Soran +1 yıl kaç kez boşaldı peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya zaten 2 dakikada boşaldı Yorumla Soran +1 yıl çok mu fışkırdı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok ya fışkırmadi bile Yorumla Soran +1 yıl üstünüz giyinikmi idi soyunuk mu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaparken mi Yorumla Soran +1 yıl eet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamamen çıplaklık Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaparken memelerimi öpmesi hoşuma gitti sadece Yorumla Soran +1 yıl ilk kez mi öptü bi erkek memeni Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır Yorumla Soran +1 yıl sn nerdensin peki ankaradan mısın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Malatya Yorumla Soran +1 yıl yaptırmazsın o zmn bi daha cocuğa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaptırmam ne vücudu var ne becerisi Yorumla Soran +1 yıl bi tane arkadaşım var o da bilmiyor ama poponu yalar istersen söyleyimmi ona tanıştırıyım mı sizi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilmeyen erkekleri sevmiyorum ya Yorumla Soran +1 yıl ama bunun yaşı 23 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaş ne fark eder ki sinir oluyorum Yorumla Soran +1 yıl naptın Yorumla Soran +1 yıl naptın peki Yorumla Soran +1 yıl naptın peki... Yorumla
bursalı16cocuk Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Evine git aç onu 0 12 Yorumla Soran +1 yıl nasıl Yorumla bursalı16cocuk +1 yıl Misafirliğe git onun Yorumla Soran +1 yıl sonra Yorumla bursalı16cocuk +1 yıl Sonra öpüş sevis 😂 Yorumla Soran +1 yıl ya istemezse Yorumla bursalı16cocuk +1 yıl Sevismeyi hic bir erkek red etmez Yorumla Soran +1 yıl pısırıksa Yorumla bursalı16cocuk +1 yıl İstersen taktik vereyim Yorumla Soran +1 yıl olur Yorumla Soran +1 yıl ekledim Yorumla bursalı16cocuk +1 yıl Yazdm bende Yorumla Soran +1 yıl aldım Yorumla
romkolaa Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl BDSM ye marus bırak. Sen tarafından. 0 14 Yorumla Soran +1 yıl nasıl Yorumla romkolaa +1 yıl Yüzüne otur. Yorumla Soran +1 yıl napacam Yorumla Soran +1 yıl nerede Yorumla romkolaa +1 yıl Musait bir yerde de ki; Sana yiycek birşey getirdim. Sonra otur yüzüne seni yesin 10/10 Yorumla Soran +1 yıl ama evime gelmez ki Yorumla romkolaa +1 yıl İkna etme işi sana kalmış artık. Bence koşa koşa gelir sadece teşvik edilmeye ihtiyacı var gibi görünüyor Yorumla Soran +1 yıl ne gibi teşvik Yorumla romkolaa +1 yıl Yazsana bana Yorumla Soran +1 yıl sana mı burda mı Yorumla romkolaa +1 yıl Özel mesajlardan Yorumla Soran +1 yıl eklediö Yorumla romkolaa +1 yıl Attım mesaj Yorumla Soran +1 yıl aldım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Arkadaşlarınızla ortak faaliyetler düzenleyip onu da davet edin
sonra
Mesela sınıf pikniği, sınıf gezisi gibi olabilir. Böylece arkadaşınızın sosyalleşmesine yardımcı olmuş olursunuz
sonra sı
Yani iyi bir arkadaşlık ortamı olur. Sonrası sana kalmış
Kendi haline bırak üzülür
nerden biliyomn
Niye açmak istiyorsun
sanane
Bir şey derdimde boşver
söyle
NE söyliyeceğim yürü git işine
yaaa
Ayn
Bizim sınıfta da öyle bı çocuk var beni seviyormuş
kaç yaşına ki cocuk
Lisede
hmmm sen ne dedin peki
Görmezden geldim
yazık cocuğa ama o naptı
Bütün sevmediğim özellikleri taşıyor pasif utangaç biri, 170 boyu var bı de zayıf baya
sevişsene sende 0nla
Neden
çok güzel oluyor eğer sevişti isen başkasıyla
Sınıfın en aktif çocuğuyla çıktık bı ara onla seviştim
Ama bu pasif çocuk beceremez bence
ONLADA sevi, ş eminim o daha çok hoşuna gidecek
Şeyi hiç belli bile olmuyor, muhtemelen küçücüktur
çünkü aşırı utangaç oluyor kontyrol sende oluyor
Evet bu doğru
Yapsam heyecandan boşalır hemen jdmdmcm
kaç yaşında ki
Lisede işte tahmin et yaşını
15-16 o zmn
Öyle
tavsiye ederim çağırsan gelirmi
Koşa koşa jdjdjdj
seks için gelir mi bilmem ama ben çağırsam ne olmadığini bilmeden hemen gelir
çok mu utangaç
Osguvensiz
olsun
Denerim
denedinmi
Daha değil
ama ev kususumu
Nasıl
yani ev kuşumu ana kuzusumu
Bilmiyorum
Neden ki
o zmn yapma boşver
Öğrenirim kii
öğretirsen olur eklesene bi beni
napın denedin mi
naptın çağırdın mı
Evet
ne oldu azdımı
Bulusucaz daha
bugun mü
Evet bugün
biliyomu o siksi
kaçta geliyo
naptın denedinmöi
Evet yaptık
asosyal mi davrandı yoksa normalmi idi
Beceremedi
peki zevk aldın mı
Yok ya çok sürmedi zaten
peki ilk sen mi başlattın o mu
Ben başlattım
soyundun mu yoksa dudağına mı yapıştın
Üstüne çıktım dudağına yapıştım şeyini elledim
çıktığın ilk anda tepkisi ne oldu ki
Şok oldu
Öpüşürken gözleri kocaman kocaman bakıyordu
ilk çıktığın anda yüzü kıpkırmızı olmadımı
Oldu 😂
hoşlanmadın o zömm
yapma dedimi
Giremedi ki çocuk
Deliği tutturamadı
kaç kez boşaldı peki
Ya zaten 2 dakikada boşaldı
çok mu fışkırdı
Yok ya fışkırmadi bile
üstünüz giyinikmi idi soyunuk mu
Yaparken mi
eet
Tamamen çıplaklık
Yaparken memelerimi öpmesi hoşuma gitti sadece
ilk kez mi öptü bi erkek memeni
Hayır
sn nerdensin peki ankaradan mısın
Malatya
yaptırmazsın o zmn bi daha cocuğa
Yaptırmam ne vücudu var ne becerisi
bi tane arkadaşım var o da bilmiyor ama poponu yalar istersen söyleyimmi ona tanıştırıyım mı sizi
Bilmeyen erkekleri sevmiyorum ya
ama bunun yaşı 23
Yaş ne fark eder ki sinir oluyorum
naptın
naptın peki
naptın peki...
Evine git aç onu
nasıl
Misafirliğe git onun
sonra
Sonra öpüş sevis 😂
ya istemezse
Sevismeyi hic bir erkek red etmez
pısırıksa
İstersen taktik vereyim
olur
ekledim
Yazdm bende
aldım
BDSM ye marus bırak. Sen tarafından.
nasıl
Yüzüne otur.
napacam
nerede
Musait bir yerde de ki; Sana yiycek birşey getirdim. Sonra otur yüzüne seni yesin 10/10
ama evime gelmez ki
İkna etme işi sana kalmış artık. Bence koşa koşa gelir sadece teşvik edilmeye ihtiyacı var gibi görünüyor
ne gibi teşvik
Yazsana bana
sana mı burda mı
Özel mesajlardan
eklediö
Attım mesaj
aldım