Aşkolar erkeklerin sevgisinden nasıl emin olurız hangi durumlarda bu adam beni seviyor diyebiliriz yorumlarda anlatın merak ettim 😁
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılAşk çok değil çok kadarda güzel sevebilmektir... Biz olabilmek özenli davranmak demektir. Sadece bedenini makyajını kıyafetini değil geçmiş kırıklıklarını geleceğe hayallerini de kıskanıp sahiplenip önce kendisinin zarar vermemesidir. Kirdiysa tamir edip tekrarlamamasi ve okuyorsan okuluna çalışıyorsan işine de senin kadar değer verip yanında durması. Sohbet edebiliyor olman ve en yakın arkadaşın olabilmesi sevgilin olduğu kadar... Olaylar karşısında kimin haklı olduguna bakmaksızın sorunun çözümüne ilgilenmesi. Sadec sevgi aşkla sana değil içindeki küçük kız çocuğuna da hitap edebilmesi... Yanında kendini güvende huzurlu iyi hissetmen ve kötü zamanalrinda senin iyi hissetmen için bir şeyler yapacağına innanman gibi... Aşk hzuurl eş anlamlıdır hüzünle. Değil ve aşk birbirinde dinlenmek demektir yorulmak değil cümlelerini yaşar gibi...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılİlgileniyorsa arayıp soruyorsa çünkü erkekler genelde ilgilenmediği kızı aramaz mesaj atmaz kız ona ulaşır senle date çıkmak istiyorsa plan yapıyorsa seni seviyor ufak süprizler veya günaydın mesajları vs bunlar net belirtiler erkekler herkesle ilgilenmez ilgi de sevmez erkekler ama sevdiği kişiye gösterirler bunu zaten özel hissedersin o an anla işte seni seviyor
06 Yorumla- +1 yıl
Bunlar net yani püf noktaları mesela kızlarda bi erkekle ilgileniyorsa sürekli etrafında olur konuşmaya çalışır yazar hikayeye cevap verir giydiği kıyafeti atar olmuş mu diye veya günaydın yazar anlatır anlatır anlatır kızlarda böyle belli ederler hani erkeklerde de böyledir
- +1 yıl
Benim baya ilişkim oldu kız erkek ilşkilerinde iyiyim bunlara dikkat et okeysin
- +1 yıl
Ama mesela mal mal yavşıyorsa sürekli
İltifat ediyorsa kaç yani iğrenirsin zaten onlardan uzak dur bi kalitesi kendinden eminliği olsun cool olsun yeter - +1 yıl
Evet öyleyim
+1 yılKendi isteğiyle oral seks yapmak istiyor ve kötü yapıyorsa seviyordur. Bakın ayırt edici bir nokta var onu atlamayın; sırf oral seks yapmayı sevdiği için yapıyorsa bu işte iyidir zaten herkese yapar. Ama çoğu kişiden tiksinip size amatörce tiksinmeden oral seks yapıyorsa... O adamı kaçırmayın derim
00 Yorumla
+1 yılErkeğin sevgisinden emin olmak için iletişim çok önemlidir. Duygularınızı açıkça ifade edin ve onunla konuşun. Birbirinizi anlamaya çalışın ve ihtiyaçlarınızı karşılamak için birlikte çalışın. Ayrıca, davranışlarına dikkat edin. Sevgisini göstermek için size zaman, ilgi ve destek veriyor mu? Ancak unutmayın, her ilişki farklıdır ve herkes sevgiyi farklı şekillerde ifade eder. Güven ve iletişim temelinde sağlıklı bir ilişki inşa etmek önemlidir. 🌟
01 Yorumla- +1 yıl
Erkeğin sevgisinden emin olmak için iletişim çok önemlidir. Duygularınızı açıkça ifade edin ve onunla konuşun. Birbirinizi anlamaya çalışın ve ihtiyaçlarınızı karşılamak için birlikte çalışın. Ayrıca, davranışlarına dikkat edin. Sevgisini göstermek için size zaman, ilgi ve destek veriyor mu? Ancak unutmayın, her ilişki farklıdır ve herkes sevgiyi farklı şekillerde ifade eder. Güven ve iletişim temelinde sağlıklı bir ilişki inşa etmek önemlidir. 🌟
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
+1 yıl
Aşkın dilinden anlayan bir flörtöz olarak söyleyeyim, başka yıldıza gitmedik ya, erkeğin seni sevdiğini anlamak için gözlerini, hareketlerini, konuşmalarını iyi takip et! 👀 Ama en önemlisi, seninle geçirdiği zamana dikkat et; çünkü zaman, aşkın en kıymetli hediyesidir. İletişim güçlüyse, küçük sürprizler yapıyorsa, senin üzüntülerinle üzülüp, sevinçlerinle seviniyorsa, bu adam senin için varmış! 🚀 Ve unutma, gerçek sevgi, seni olduğun gibi kabul edip, seni yüceltiyorsa işte o zaman kaptın demektir! 🌈💖
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
46Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,2b cevap paylaştı.
u +1 yıleğer sana değer veriyorsa hiç vaz geçmiyorsa en önemlisi de seni üzmüyorsa emin olabilirsin.. ama bu zaman da seven kalmadı
11 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru
Kimsenin sevgisinden emin olamayız, gerçekten mi seviyor yoksa menfaat için mi bilemeyiz ama gerçek sevgi göstergesinin en büyük kanıtı beklentisi olmadan menfaatsizce her koşulda maddi, manevi (ilgi, sevgi ve şefkat) yanında olmasıdır, bunu karşılık beklemeden yapar, senden hiç bir şey görmese bile senin için çabalar bu davranışlardan anlarsın..
66 Yorumla- +1 yıl
Bence de ve böyle insan çooook az
- +1 yıl
Aynen davranışa bak söze asla bakma yoksa aşığım dostum ölüyorum diyip daha bir kahve bile almayan hasta olduğunda bahane bulup gelmeyen şerefsiz yalancı dolu ortalık
Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Ben sevdiğim insanı her zaman yoklarım
Örneğin mesaj atarım imkanım olursa ararım
Ona varlığımı hissettiririm
Gerek yazılı gerek sözlü iletişimimi ondan esirgemem
Mazeret üretmem o an ne yaşıyorsam ona göre açıklama yaparım
mesela aşkim 2 saatlik bi işim var cebi kullanmam tehlikeli müsaite geçince yazarım byy gibi
Özel günleri hatır (unutkanim bu arada 😀) lamaya gayret gösteririm eğer atladıysam unuttuysam kendimi affettirmeye çalışırım
Aslında ben çoğu şeye çok geç kaldım
Bunları zamanında yapmadım ama şimdi yapmaya çok kararlıyım
Herkesin bi hikayesi vardır
Siz siz olun bazı şeyleri asla ertelemeyin
Seviyorsanız yakasından tutun (tabi nazikçe) seni seviyorum uleeeeyn diyin
Ha olmadi başınız sağolsun ama karşı taraf en azından bilsin bunu
Yoksa insanlar kendi kendilerine kurup durucak
Benden çok manyak ilişki koçu olurmuş ama kendime faydam yok 😀🤷
22 Yorumla- +1 yıl
Aşko kendine de faydan olur sen bunları yaparsan
- +1 yıl
Dimi 😎
- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılKimsenin sevgisinden emin olamazsın... Kendin hariç... Ne kadar sevdiğini bilirsin de, ne kadar sevildiğini asla bilemezsin... Koşulsuz, beklentisiz ve karşılığını eşit derecede beklemeden sevebilmeyi öğrenmek bu yüzden gerekli, çünkü beklentiler hayal kırıklığı yaratır...
32 Yorumla- +1 yıl
Kalbim bi parça kırıldı bu yoruma
- +1 yıl
Gerçekler üzer kuzum... Dünya pembe bir yer değil maalesef...
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Senin derdinle dertlenen, çözüm arayan insan sana değer verir. Fedakarlık yapma bunun ikinci seviyesidir. Yanlış gidişatların varsa düzeltmen için sana çözümler sunabilen onlu ya da onsuz mücadelerinde yanında olması da hep sevgiye dair adımlardır. Ben sen değil biz dedirtmeyi başarabilendir. 🌿
21 Yorumla
+1 yılHiçbir zaman emin olamazsın. Misal ben çok arayan soran biri olmadım hiç ama iyi severim yani. Başka erkekte canımlar cicimler, mesajlar, hediyeler... Sonra bir bakmışsın eleman bir sürü kızla mercimek-fırın ilişkisi kuruyor arkandan. Birde tabi erkekler poligamik varlıklar yani hem seni sevip hem de başka bir kadını sevebilir.
22 Yorumla- +1 yıl
Aşka inanmıyorum, severim diyorum. 4 tanede severim ve hepsini arzulayabilirim. Ama eğer biri ile bir yola girdiysem artık diğer yollara tevessül etmem buda benim karakterim. Büyük bir fedakarlık.
Evlenmeden anlayamazsın sadece erkeklerin değil herkesin karakteri birlikte yaşayınca ortaya çıkiyor en iyi yöntemi ailesiyle ilişkisine bakmak. Sevdikleri ve en yakını olan ailesine arkadaşlarına nasıl davrandığına bak sana çok ilgiliyse bile ilerde ilişkiniz diger ilişkileriyle benzer bir hal alır
21 Yorumla
+1 yılErkekte sahiplenici tavır bence önemli. Bu sevgi belirtisidir. Erkek belki belli edemez, güzel cümleler kuramaz, hediyeler aklina gelmeyebilir malum düz insanlarız biraz kızlara göre. Şahsen düşüncem önemli olan ihtiyaçlarını karsilamak onun öncelikleri arasında mi buna dikkat etmelisin. Söz gelimi evine bir çamaşır makinesi lazımdır. Bir araştırma yapmış mi kendi kendine. Veya bir yere gitmen gerekir bunun için eğer şartları uygunsa bir çalışması oluyor mu. Veya hastasındir bu kısımda ne kadar var. Bu gibi durumlara dikkat edebilirsin.
02 Yorumla- +1 yıl
Hastaysa kadın erkek bu durumda nasıl dir
- +1 yıl
@havalıçıtırrr yani şunu demek istedim. Kadın hasta mesela. O hastalık surecinde ne kadar aktif. Bir şeyler yapıyor mu kadın için.
İşin aslı Biz erkekler olarak bir kadın için merminin önüne atlasak bile bu illa ki sevgi için olmayabilir gerisini siz düşünün.( Buradan erkekler sevmez gibi canım kanıya varmamak gerek)
22 Yorumla
+1 yılHayatta insan kendisi dışında hiçbir varlıktan, durumdan emin olmamalı diye düşünüyorum. Çünkü hayatında, hayatımıza dahil olan insanlarında bize ne yaşatacağı belli olmuyor.
21 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.
+1 yılHal ve tavırlarına yansır zaten tepeden tırnağa. Şüphe duyuluyorsa zaten en ufak şekilde orada sorun var demektir.
21 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s +1 yılSevgiden emin olunmaz belki ama sevilmemekten emin olunur maalesef. Ama sevginin bazı göstergeleri var, ben erkekler açısından yazacağım elbette.
-seven erkek çaba gösterir, en bariz belirti budur.
-belirsizliğe asla izin vermez, çoğu zaman nettir, oyalamaz.
-kıyamaz. Bakın canlar bu en önemli ayrıntı. Size kıyıyorsa, üzüyorsa sandığınız kadar sevmiyordur.
-görmek ister. Cidden erkekler görsel varlıklar, 1 gün göremese özlemesi lazım.10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılBir kadin erkegini duzgun bir sekilde olmasi gerektigi gibi sever ve sayarsa bunun karsiligini mutlaka alit
12 Yorumla- +1 yıl
Kadinlar sadik olmadigi icin sanmaman normal.
+1 yılSana yakın olmak istiyorsa bence. Ya da senin ona yakın olmanı istiyorsa. Artık ilişkide kim dominant tarafsa.
12 Yorumla- +1 yıl
Burada yakın olmaktan kastım her anlamda ama, duygusal ve fiziksel. Duygusal sinyalleri anlamak da kadına kalmış. O kişiye baktığında göremiyorsan kim nasıl inandırabilir ki.
- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılSahiplenir, ilgilenir, yanında olur, çözüm arar.
Gözü sende olur vs..
21 Yorumla Bu cok zor bi soru bee , ben pas geciyorum:)
12 Yorumla- +1 yıl
Bunu sen istedin, gerci artik aska inanmayan birisi olarak yaziyorum ama yinede eski gunlerin hatrina diyelim
Seven insan seninle her anı'nı paylasandir, son sigarasini, son yudum suyunu sana verendir. seven insanin icinde kesinlikle seni yataga atma niyeti yoktur. saygili davranir, argo konusmaz. senin hoslanmadigin seyleri yapmaz, ozel gunleri hatirlar, hatirlatir. para pul muhabbeti yapmaz. varsa verir, yoksa istemez. vs vs
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılEmin olamazsın çıkar uğuruna her türlü zorluğa katlanır 🙂
12 Yorumla- +1 yıl
Her harukarda ilişkikerde karşılıklı beklentiler vardır olmasıda gayet normal ama devir değişti çıkarlarda değişti mağlesef.
Aşk İlişkileri konusunda 43,6b cevap paylaştı. Yaklaşımından anlarsın knk genelde kızlar olarak doğru erkekleri reddettiğiniz için biraz zor olabilir ama 😂
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Konu açmakta zorlanır. Uyuduğun, uyandığın saati, doğum gününü ezberler. Ailenle ilgili sorular sorar. Gelecek planlarına seni de dahil eder. Kendi ailesiyle tanıştırır
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 406 cevap paylaştı. Şöyle söyleyeyim buluşmadan önce onu tatmin et boşalsın geldiğinde sana hala ilgisi tavrı iyiyse seviyordur
06 Yorumla
+1 yılbir erkek sizi seviyorsa sşker sevmiyorsa aldatır aga
19 Yorumla- +1 yıl
Birazcık açık sözlü mü diyim ne diyim
- +1 yıl
Buna inanma. Kız sen. Ödlddö
- +1 yıl
Tövbe dee
- +1 yıl
sen bir şey deme
- +1 yıl
@Serhatsrky tamam kanka sen sşkersin anladık amloji
- +1 yıl
10 tane olsa 1ini sana vermem
- +1 yıl
@Serhatsrky
istemem zaten ya
+1 yılAsla emin olamazsınz bir ana bakar aşkımdan ölüyorum diyen bile
19 Yorumla- +1 yıl
Neye göre kime göre hanımefendi
- +1 yıl
@kederebak Tüm erkeler aynı değildir, bir kişi olsun ömürlük olsun diyenlerde vardır. Asla vazgeçmeyenlerde vardır yahu aaaaaaaaa!!!
- +1 yıl
Tüm iradesi şeyinde olan canlılar konuşuyor
- +1 yıl
@Mervealevalev Hanımefendi; ne yaşadınız bilmiyorum ama lütfen girdiğiniz pislikten çıkın, herkes sapık değil herkes bel altı ile yaşamıyor sevdiğinin sadece bir gülüşü ile mutlu olanlar var neyse siz kendiniz iğrenç bir tarafta sabitlemişsiniz ne desem anlamsız o yüzden size yaşamınızda mutluluklar dilerim. Umarım bir gün bataklığınızdan çıkarsınız
- +1 yıl
Aynen canım ondan
- +1 yıl
Canım yok lütfen yorumları saygı ve mesafeli yapalım
- +1 yıl
Aynen aynen
- +1 yıl
@Mervealevalev Teşekkür ederim 🙏 böyle daha iyi
+1 yılKimseden emin olamazsın ortam şartlar hersey sevgiyi etkiler kimseye güvenme keyfine bak
11 YorumlaSizi her an * istiyor ama aynı zamanda evlenmeden olmaz diyorsa, hediyeler alıyor özel gunlerde ariyorsa, iyi ve kötü gunde hep yanindaysa seviyordur
00 Yorumla
+1 yılImza atilmadigi surece gecersiz... 😃
Hos evlenenler de sevmeyebiliyor.
Cevabi yok sanirim, belki seni kaybetme korkusu olabilir00 Yorumla
+1 yılsenin yanındayken sertleşiyor mu? ona bakmalısın..
02 Yorumla- +1 yıl
sevmediğin kadına kolay kolay sertleşmez..
Bizde sahtekâr çok zor anlarsın bence
33 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılMaaleseff gercek seven insan az kaldı hiç yok gibi artık ilişkiler çıkar ilişkisi olmuş
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 390 cevap paylaştı.
+1 yılSeni hep dusunurse cocuk gibi ilgilenirse gozlerindeki mutlulugu sevgiyi de gorursun zaten
11 Yorumla- +1 yıl
Seni hep dusunurse cocuk gibi ilgilenirse gozlerindeki mutlulugu sevgiyi de gorursun zaten
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBir ömür yaşayarak son anında bile yanındaysa emin olabilirsin.
00 Yorumla
+1 yılErkekler sevince her şeyi yapıyorlar burdan anlarsin
00 Yorumla
+1 yılDeğer verir gelecek dusunur seninle kıyamaz bebek gibi davranır senleyken
01 Yorumla- +1 yıl
Değer verir gelecek dusunur seninle kıyamaz bebek gibi davranır senleyken
+1 yılHic bir zaman emin olamazsn
13 Yorumla- +1 yıl
Hic bir zaman emin olamazsn
- +1 yıl
Haklısın galiba
Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Hissedersin
12 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılhiçbir zaman emin olamazsın
11 Yorumla Ben belli etmem çok zor 😀😀😀😀
12 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
+1 yılSana bakınca Gözlerinin içi gülüyorsa seviyordur
12 Yorumla- +1 yıl
Tam tersi oluyorsa sıkıntı 😎
+1 yılVücudunla değil kalbinle ilgileniyorsa
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 15,5b cevap paylaştı.
+1 yılHiç kimse hiç kimsenin sevgisinden emin olamaz.
15 Yorumla- +1 yıl
Uğraş. Bir şeyi değiştirmez. İnsanın içini ancak insan bilir ki o bile kendi içinde yanılabilir.
- +1 yıl
Bunları anlamak ya da anlamaya çalışmak yerine kendine odaklan. Mutlu musun değil misin? Mutluysan sorun yok.
Seni senden çok düşünür, heran görmek için fırsat yaratır, sevdiğin sevmediğin seyleri merak eder, aileni merak eder. İhtiyacın olduğunda yanında olur yardım eder. İlla süslü püslü sözlere gerek yok güven verir..
05 Yorumla- +1 yıl
Seni senden çok düşünür, heran görmek için fırsat yaratır, sevdiğin sevmediğin seyleri merak eder, aileni merak eder. İhtiyacın olduğunda yanında olur yardım eder. İlla süslü püslü sözlere gerek yok güven verir..
Gizli Üye(36-45)+1 yılboş ver gerek yok senin için👍
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSevilmek için uygun kriterlere sahip değilsin aşko👍
Cevap sahibi+1 yılNe tam ki🤣
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılNe kadının ne erkeğin sevgisini çözemezsin özellikle kadınlar mükemmel rol yapıyor bu konuda
00 Yorumla
+1 yılErkeğin sevgisinden emin olmak çok basit. Bedensel h@z varsa ortada seviyordur
01 Yorumla
+1 yılEvlenme teklifi etmediği sürece emin olma
12 Yorumla- +1 yıl
Edip aldatıyorsa zaten ciddi anlamda etmemiştir
+1 yılSana değer vererek ve sana yaklaşarak
12 Yorumla- +1 yıl
Hımm o zaman en 5 yıl tanımanızzz
+1 yılIlgi alaka
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 14,3b cevap paylaştı.
m +1 yılOlamazsin
11 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 597 cevap paylaştı. Bunu bilemeyiz.
13 Yorumla- +1 yıl
Bunu bilemeyiz.
- +1 yıl
Evet bilmiyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılResmi nikah+ düğün gecesi
bunlar olmadan deneme tahtası yapmaya teşebbüs etmeyen kişi seven kişidir..00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 865 cevap paylaştı.
+1 yıl"in asagiya 5dk goreyim seni"
00 Yorumla
+1 yılSana zarar gelsin istemez, seni düşünür
00 YorumlaMesajlara direkt cevap veriyor ve bekletmiyorsa.
00 YorumlaOna makyaj yapabiliyorsan seviyordur 😄
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılBiz erkekler daima bir şüphe bırakırız.
00 Yorumla
+1 yılerkeklerin bile bilemediği soru 🤭
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 920 cevap paylaştı.
+1 yılBelli eder
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKimsenin sevgisinden emin olamazsın
00 Yorumla
+1 yılOlamayiz
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılEmin olamayız
01 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılzor yatakta
02 Yorumla- +1 yıl
demı sende haklısın
- Devamını Gör (7)
Devamını Gör(52)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?