Kısa cevaplar yerine uzun uzun dinlemek istiyorum sizi, aranızda yay erkeği varsa özellikle ondan dinleyip öğrenmek istiyorum. Tabii ki burçların karakter üzerinde tamamen bir etkisi yok fakat yine de etki payını baz alarak soruyorum.
Öncelikle bu şahısla yaklaşık 3-4 yıldır uzaktan bir çekim var aramızda ya da ben öyle hissediyorum.
3 sene önce babasının ısrarı ile istemediği biriyle evlendirildi ve 1 yıl bile yürütemeden boşandı. Tekrar denk gelmeye başladık. Kaçamak bakışlar atmasından başka bir şey göremiyorum. Bir de başkalarına beni sormuş sanırım, bunları da hesaba katarak cevaplar bekliyorum sizden 🙏
Öncelikle bu şahısla yaklaşık 3-4 yıldır uzaktan bir çekim var aramızda ya da ben öyle hissediyorum.
3 sene önce babasının ısrarı ile istemediği biriyle evlendirildi ve 1 yıl bile yürütemeden boşandı. Tekrar denk gelmeye başladık. Kaçamak bakışlar atmasından başka bir şey göremiyorum. Bir de başkalarına beni sormuş sanırım, bunları da hesaba katarak cevaplar bekliyorum sizden 🙏
Güncellemeler
+1 yıl
...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Merhaba,
22 Kasım – 22 Aralık tarihleri arasında doğan Yay burçları, ateş elementinin (Koç, Aslan, Yay), değişken bir burcudur. (İkizler, Başak, Yay, Balık)
Yay burcu erkeğinin önce çıkan olumlu özellikleri;
İyimser, neşeli, maceraperest ve enerjilerinin her daim yüksek olmasıdır. Yeni şeyler deneyimlemeyi ve keşfetmeyi severler. Bütüncül bir bakış açısına sahip olan yay burcu erkeği çok yönlü ve açık fikirlidir. Aynı zamanda art niyetten yoksundurlar.
Yay burcu erkeğinin öne çıkan olumsuz özellikleri ise;
Bağlanmaktan hoşlanmadığı için karşısındaki kişiye güven veremeyebilirler. Bütüncül bakış açısına sahip olmalarından ötürü detayları göremezler çokta dikkat etmezler. Dünyasını, bakış açısını geliştirecek ve onu rutininden çıkartacak her şeye heveslenebilir fakat çabuk sıkılırlar ve sorumluluk almaktan hoşlanmazlar.
Yay burcu erkeği karşısındaki kişiye gerçekten aşık olduğunda, adım atmaktan çekinmeyecektir. Gizemden hoşlanmayan bu burcun erkeği açık sözlüdür. Sevgisini dile getirmekten ve göstermekten asla çekinmez. Karşısındaki kişiye mutlaka sevgisini açık bir şekilde gösterir ve değerli hissettirir.
Yay burcu erkeği tüm bu olumlu ve olumsuz özellikleri ile su elementi grubu burçlarının kadınları ile kurduğu ilişki kolay olmayacaktır (Yengeç, Akrep, Balık). Ateş ve Hava elementi burçları ile kuracakları ilişki ise daha kolay ve uyumlu olacaktır. (Koç, Aslan, Yay, İkizler, Terazi, Kova).
Yay burcu hakkında daha fazla bilgi için
Yay Burcu Ünlüleri
İnsanlar sadece 12 burçtan ibaret değildir. Her insanın doğum haritası parmak izi gibi farklıdır. İlişki içerisinde nasıl tutum ve davranış sergilediğimiz sadece Güneş burcumuz ile alakalı bir durum değildir. Yukarıdaki bilgiler genel-geçer bilgiler ışığında yazılmıştır.
Sevgiler
Astrolog Yağmur.