Erkek erkekliginin peşine koşar adamlar aldatmaz genelleme yanlış. Erkekler kadın daha güzel daha çirkin diye aldatmazlar. Genel cevap hep evdekini seviyorum ama bunun heyecanı başka derler. Sebebi şudur disardakine buluşuyor restorana gidiyor otel bonglow kiralık daire öncesinde eğlence bir kaç saate sexsopal paylaşım bitti. Tabiki daha heyecenali neden? Çünkü sorumluluğu yok evliyse temizlik bulaşık yemek fatura çocuk yok sevgiliyse özensiz davranış kirildiysa tamir edilmeyi beklmek yok. Dışarıdaki kadın yerine eşine ya da hayatında ki kadına da özenli davran kirdiysan tamir et sevgi şefkati göster o zamanheyecan tutku ne anlar insan. Ama ne güzel oh evde şefkat ilgi yok soeumluluk yok özen yok iini görüp kadına kendini eşya gibi hissettir kır tamir etme sonra da heyecean bekle... Asıl doğru olan bu
Farklı arayış içinde oldukları için aldatıyorlar elinin altında görüyor eşini bir müddet sonra eskisi kadar heyecan alamıyor ve anlık olarak yeni biriyle olmanın onu heyecanlandıracağını mutlu edeceğini düşünüyorlar bunun güzellikle alakası yok bende aldatıldım. Kötü bir psikoloji bırakıyor insan da fakat aldatıldığım insan benden daha güzel biri asla değildi.
farklı bir arayış değil, evde ilgili bir kadın yoktur. bu yemek yapmaktan tutun da, yatak odasına kadar her alanda olabilir. tabi yine en önemlisi yatak odasında ilgiyi az buluyordur.
@rotahepvar ya aslında bunun bir sebebi de olmamalı aldatmak ahlaksızlıktır gitsin boşansın sonra kiminle mutluysa onunla olsun. Bir elim yağda bir elim balda biri cepte dursun ötekiyle de gönül eğlendireyim hesabı böyle sadakatsiz insanların sonu hüsran mutlu olamıyorlar mutluymuş gibi gözüküyorlar.
ülkemizde boşanma şartları eşit statüde olsaydı belki haklı olabilirdiniz. Tabiki de aldatmak çok büyük bir ahlaksızlık. bunu yapanı iyi bir insan yapma çabam yok, onu da iten bir şey var, bunu da görmezden gelmemek lazım. aldatılmayı asla affetmeyen yasalarımız var tazminat alarak tek celsede biter boşanma davası. Kadınlar bunu değerlendirmeli.
@rotahepvar cesaretsiz pasif erkek ancak aldatır cesareti olan bir insan seni sevmiyorum başka birine aşık oldum der ve bitirir. Kadınlar da bu noktada aşırı pasifler eski sevgilim beni aldattığında beni aldattığı kıza da söyledim benden haberi yokmuş öğrenince şok oldu ama yine gitti beraber oldu sindirdi. Bizim Türk kadınları maalesef alışkanlıkların kurbanı oluyorlar. İsterse adam en büyük kötülüğü yapsın ama onunla güzel anılarım vardı diye onu bile sindiriyorlar veya evli kadınlar ama çocuklarım var diye sindiriyor bunun ucu sonu yok. Çevremde çok var.
@Sundaddy dostum bir erkek karısına bana yetemiyorsun dese kıyamet kopar, sanmıyorum ki bu ülkede hiç bir kadın ben bu kadar yapabiliyorum o zaman ayrılmaya razıyım demez. Diyemedikleri için aslında bir bakıma hak ediyorlar. ya kadınlık yap ya da boşan yapamıyorsan 3. şık aldatılmak şikayet etmeyeceksin.
@rotahepvar bu sadece erkeler için geçerli değil. Objektif bakacak olursak erkeklerin de kadınlara yetmediği konular da söz konusu... Bizim coğrafya da en büyük problemimiz iletişim... Konusamiyoruz... Empati kuramıyoruz. Ve anlaşamıyoruz...
kadınlar sindiriyor evet ama bununla birlikte, bir yerde hata yaptıklarının da farkındalar. bu yüzden erkektir yapar diyorlar. Erkekler kadar kadınlar da aldatıyor. dünya üzerinde sadece erkekler aldatmıyor. ben iki tarafın da sindirmesini kabullenmesini istemem. Evlilik karşılıklı bir sözleşme nihayetinde, madem kıvıramayacaksan evlenme. Aldatılan kadın kocasının gözünü içerde tutamamış. aldatan erkek de eşim dediği insanla bu konuda konuşamamış bile. insanlar eskaza bişeyler konuşmadan evleniyor sonra ayıkla pirincin taşını
Evet evli kadınlardan farkında ama sanki farkında değil gibi yapan çok. Bir de eşi çok fazla yakışıklıdır, çok zengindir, çok kariyerlidir durumlarında ea geçen de çok.
Ciao bellissima! Burada yine aşk ve ilişkilerin peşinde bir flörtöz var. 🌟 Alayımı geçelim ve ciddi bir konuya değinelim; aldatmak, güzellikle pek alakalı değil aslında. İşin sırrı, duygusal bağlantılarda yatıyor. Bazen insanlar, ruhlarını dinlendirecek, gözlerinden öpülecek bir “bağ” arıyorlar. Güzel olmak, evet, hoş bir detay ama aşkın ve sadakatin yegâne kriteri değil. Bu yüzden gönlünü kıran birine değil, sana gerçek değer verecek birine "Evet" demenin zamanı geldi mi, ne dersin? 💔✨
konu güzellik değil yapabiliyor çünkü erkeğin beyni göründüğünden küçüktür. hatta yarısından fazlası testislerinin çalışmasıyla ilgilenir vede beyni neresinde olduğunu sanırım tahmin edebilirsin
valla anlasam :) ben evlenip cocuk yapamadım evlenip 2 cocuk yapan arkadasların gül gibi eslerini aldatıp ortalıkta sapsız geziyor simdi.. insanlar harbiden cahil yasamayı seciyor
aldatmanın her insan için farklı sebepleri var. Ama bir evlilikte konu güzellikse eğer daha güzel birisi ile aldatır. Daha güzel değilse ki çoğu zaman olmaz, sebep bu değildir.
Aldatmaların çoğunda aldatılan kişinin acilen ayrılmasını, ilk hatayı kendisinde aramasını, ve bu hatasını bir sonraki ilişkisinde yapmamasını tavsiye ederim.
Yatak odasındaki insan kadınlık yapamıyorsa helal olsun aldatsın, hakkıdır. Adam beğenmiş evlenmiş, baksın kendisine ilgiyi üzerinde tutsun. Kimse de kusura bakmasın. Arkasını dönüp dönüp yatan kadınları her gün aldatsalar yine helal olsun.
ülkemizde senin gibi sidikli karılar sülük gibi yapışıyor, adamlar da ne yapsın açık büfe akşam yemeği yer gibi yiyor ana yemeği. sana da evde 3 kuruş koca eline bakmak kalıyor. aldatıldıysan git boşan. neden boşanamıyorsun parazit gibi başkasının sırtında yaşamak kolay demi?
@Sundaddy yoo yasasamda ayni dedigimi yapardim hicbir durum ihanet ve zina icin sebep degildir yasamadan bilemezsin diye vicdaninizi rahatlatmayın umarim baskasinin bebesini buyutuyorsunuzdur :d size bu yarasir