Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBu soruyu okudum ve bayağı bir düşündüm acaba bir erkek neden aldatır ya da neden aslında çekici olan eşini daha çirkin daha düşük seviye bir kadın ile aldatır diye düşündüm baya.
Şu cevapla karşılaştı net bir şey söyleyemiyorum ama galiba bu yaratılışla alakalı doyumsuzuz bu hem erkekler hem kadınlar için geçerli ama erkekler için bir tık daha ağır basıyor.
İnsanoğlu nankördür diyorlar ya galiba o söz tam olarak burada devreye giriyor.
Mesela birini çok istiyorlar sahip oluyorlar bir ilişkileri oluyor sonra gözleri başka birini kaymaya başlıyor.
Bİ türlü doymuyorlar maymun iştahlılar.
Ama suç asla tek taraflı değildir İkinci kadının da suçu vardır.
O adam evli ya da sevgilisi var ya da flört var artık her neyse sonuçta bir partneri var sen niye ikinci oluyorsun bunu gururuna vicdanına nasıl yediriyorsun.
Ama sonra da aklıma şu cevap geliyor ucuz malın alıcısı çok olur tek bir süre dayanmaz kullan attır onlar.
Ve herkezi memnun etmek sadece fah*şelerin işidir.
Galiba şöyle bir şey var ilişki ilerlerken aldatılma gibi bir durumun ortaya çıkmaması için her iki taraf içinde geçerli bu değişmek gerek karşı tarafı fark ettirmeden ufak ufak değişmek gerek çünkü zaman geçiyor insan değişiyor sen aynı kalarak ona uyum sağlayamazsın senin de değişmen gerek.
Ve bir de galiba adrenalin her şeyin suçlusu bu da olabilir.
Çünkü nedense yakalanma hissini verdiği herhangi bir şey daha heyecan verici oluyor hormonal bir durumda olabilir.
Ve bir de biliyorum fazla uzattım😂🙈
Bize mutluluk huzur sakin bir hayat çok güzel imkanlar vaat eden insanları sevmiyoruz sevsek de sadık kalamıyoruz.
Kişi hayatındaki atraksiyon istiyor her ne kadar dert olursa olsun sıkıntı olursa olsun yinede bir heyecan arayışındayız bu yine her iki cins içinde geçerli.
Bizim içimizde korku duygusu uyandıran içimizdeki kötüyü tetikleyen insanlara bağlanıyoruz kafamızda acaba sorusu oluşturan insanlara bağlanıyoruz çünkü şöyle bir olay var bize hitap ediyor kötü tarafımıza hitap ediyor hiç kimse içimde kötü yok demesin herkesin içinde bir kötü vardır.
Acaba başkasıyla konuşuyor mu?
Acaba konuşuyorsa şu an niye konuşuyor?
Ne?
Neden?
Kafamızda? Bırakan kişiler aklımız kalıyor hep galiba merak aldatmanı sebebi galiba merak duygusu merak ve adrenalin.
Umarım klavye hatası yapmadan yazmışımdır.👉🙈😂🙈💋🙈🤨🙈🙈🙂👈35 Yorumla- +1 yıl
Yine döktürmüş persom💖
- +1 yıl
- +1 yıl
İlk bir sene sıklıkla maruz kaldığım bu espiri artık bende bir tepki yaratmıyor perso 😂
- +1 yıl
Aaa ilk ben yaptım sanıyordum ayyy bir daha yapmam tarihe karışmış esprilerle işim olmaz bilirsin beni🤪🤪😂
En İyi Cevaplar
u +1 yılÇünkü güzel ve zeki kadınlar aldatmaya yanaşmaz, ikinci kadın durumuna düşmek istemezler. Erkekler nerde kendini çirkin bulan kadın varsa onları kolayca tavlayabilirler. Yani sanırım budur 😅 erkek gözüyle bakmak lazım olaya.
44 Yorumla- +1 yıl
Güzel olan kadınlar aldatmaz çirkin kadın illegal iliskilere girer düşüncesi çok yanlış bu durumlar tamamen güzellikle değil karakter ile ilgili bir durumdur kendisine saygısı olan insan zaten çirkin ilişkilere girmez dış görünüşü nasıl olursa olsun dediğinize bakılırsa ve ben kadinalari güzel cirkin diye sınıflandırmam fakat sizin sınıflandirmaniza göre konuşacak olursak pek çok güzel bayan olmaması gereken ilişkiler içerisinde oldu zeki kadın demişsiniz zeki değil akıllı kadın zeka elindeki güçtür akıl onu nasıl yöneteceginizdir ve bu konuda zayıf olan bayanlar erkeklere gider ve akıl olmsa da kullanım şekli ziyan eder.
- +1 yıl
@miyan_çakır “erkek gözüyle bakmak gerek olaya” derken bundan bahsediyordum zaten. “Kendini çirkin bulan, öyle hisseden kadınlar” dedim, çirkin kadın demedim. Yani aslında çirkin değildir ama kendinin farkında değildir, bu sebeple mesela evli bir erkeğin oyuncağı olabilirler, çünkü o kadına kendini güzel hissettirirler. Zeka olmasa aklınla yönetebileceğin bir şey yoktur. Ayrıca evet, karakter ve kişilik meselesi kesinlikle.
- +1 yıl
EiG için teşekkür ederim ☺️
- +1 yıl
Rica ederim🌺
+1 yılBir çok kadın erkekleri tanıma veya mutlu etme adına araştırmalar yapıyor. Burada amaç erkeğin başka kadınlara ilgi duymadan kendi kadını ile zaman ya da ömür geçirmesini sağlamaktır. Bu sebeple " erkekler ne ister, uzun boy mu kısa boy mu, büyük göğüs mü küçük göğüs mü, sarışın mı esmer mi, girişken mi çekingen mi, açık mı kapalı mı vs" bir sürü soru soruyor. Halbuki bu özelliklere sahip kadınlar da aldatiliyor. Yani büyük göğüslüsü de aldatılıyor, küçük göğüslüsü de. Ünlü kadın da aldatılıyor, ünsüz kadın da. Güzel kadın da çirkin kadın da aldatiliyor. Bu durum dikkatimizi hiç çekmiyor mu? Sebebi ne ola ki... Erkek, yukarıda saydığımız veya sayamadığız birçok özelliğin kadında birlikte bulunmasını ister. Halbuki bu mümkün değildir? Yani bir kadın hem uzun boylu hem kısa boylu olamaz. Hem beyaz tenli hem de esmer olamaz. Belki birkaç özelliği barındarabilir ama hepsini bulundurması imkansız. Bu da demektir ki her kadın aldatılmaya adaydır. Güzel çirkin zengin fakir olması önemli değil. Çünkü kadın da bulunmayan bir özellik mutlaka başka bir kadın da olacaktır ve erkek o özelliği talep edince o kadına gidecektir. O yüzden kadınların erkeklere kendini beğendirmek için çaba göstermesine gerek yoktur. Her kadın ama istisnasız her kadınının yaratilistan erkeği çeken bir süsü vardır. Erkek o cazibe alanına girmeye her an meyillidir. Yani kadınların her hali çekicidir. Ekstra bir şey yapmasına çok gerek yoktur. Ekstra yapılan şeyler çekiciliği artırır sadece. Saçını toplamak icin taktığı kalem bile kadına çekicilik sağlar. Mesele erkeklere çekici görünmek ya da onlar tarafından istenmek değildir. Çünkü o iş yaratilis gereği ceptedir. Mesele erkeğin başka kadınlara ilgisini önlemenin yolu nedir? Biliyoruz ki bakımlı olmak güzel olmak uzun boylu olmak gibi bir çok durum erkeği bağlamak için yetmiyor. Sebebini yukarıda açıkladık. Her kadında bulunmayan bir özellik mutlaka olacaktır. Peki, sevgi, saygı veya aşk mı erkeği engelleyecek. Erkeğin her şeyi isteme huyunun önüne bu kavramlar mi geçecek? Siz de biliyorsunuz ki seven, aşık olan erkekler de kadınlarını aldatıyor. O zaman erkekleri kim durduracak. Yani ne olursa erkek, sahip olduğu kadınına saygı duyacak ve eksiklerine rağmen onu asla aldatmayı düşünmeyecek ve kadınıyla yetinecek? Bu sorunun cevabı tahmin ettiğiniz üzere kadınlara bağlı değil. Yine erkeklere bağlı. İyi de cevap nedir?
310 Yorumla- +1 yıl
Ne muhteşem bir yazı , o cevabı asla bulamayacagız diyor içimden bir ses.. belkide erkeğin avcı ruhu bunu engellemeye en büyük engeldir kim bilir
Yani ilkel güdülerini terbiye edebilmiş bir erkeği seçmek sanırım en mantıklı olanı.. - +1 yıl
Hayir cevap var. Ve mutlak doğru. Ancak cevabın hazmı biraz zor.
- +1 yıl
Tabiki zinadan kaynaklı Allah korkusu bence.
- +1 yıl
@Aşkın_Sonu tebrikler...
- +1 yıl
@Aşkın_Sonu Allah korkusu kısmına katılıyorum ama ben bunun sadece erkeği aldatmaktan engelleyen etkenlerden yalnızca "biri" olduğunu düşünüyorum. Dolayısıyla @ifrattefriforta ile bu noktada fikir ayrımına düşüyoruz. 😛
Neden mi? Açıklayayım.
Bir insan yetiştirildiği çevre, bu çevreye bağlı olarak edindiği tecrübeler ve bunun sonucunda yapmış olduğu seçim ile iyi niyetli ya da kötü niyetli bir insan olmaya karar verir. Direkt "bir insan" dedim. "bir erkek" ya da "bir kadın" demedim; çünkü insanın doğasında gelişen olay budur. Bunun kız-erkek ayrımını yapmak hiç doğru değil. Bir erkek Allah korkusu olsun ya da olmasın, söz konusu iyi niyetli olduktan sonra ve bir sevdiği olduktan sonra sadakatli davranmak için adeta yanıp tutuşur. Sadece Allah korkusuyla açıklanabilecek bir şey değil bu dolayısıyla. - +1 yıl
Dünyanın en uzun süren evliliğine sahip çifti bile nereden baksan Hristiyan dinindedir diye tahmin ediyorum (ropörtajlarını okudum, detayları öğrenmek istiyorsanız ve İngilizceniz varsa şu linke bakabilirsiniz: mymodernmet.com/zelmyra-and-herbert-fisher/ ). Ropörtajı okursanız zaten dikkat edeceksiniz. Her şey sadece Allah'tan korkmak ile ilgili değil. Bu saygı, destek ve güven meselesi. Ben hep bu yüzden söylerim karşılıklı sevgi, karşılıklı saygı, karşılıklı güven olursa o ilişki ömürlük olur diye. Bu konuyu bir korkuya bağlamak çok doğru değil. Baskı altında hisseden kimse bir ilişkiyi sürdürmek istemez zaten. Bu, yine insanın tercihidir. Dolayısıyla erkeklerin "aldatır" genellemesini doğru bulmuyorum. Günümüzde erkeklerin çoğunluğu, kızların çoğunluğunda da olduğu gibi kötü niyetli kesimden oluştuğu için genel anlamda doğru olabilir. Ama herkes için bunu söyleyemezsiniz. Gerçekten birbirlerini kendini feda edecek kadar seven sevgi dolu olan, saygılı, güven dolu bir çift olduktan onların bir şeyden korkmasına ne gerek var? Zaten hayat birbirlerine olan ilgisiyle güzel gelir o çifte. Sadakat de zaten bu sayede oluşmaz mı? Yeterince açıkladığımı düşünüyorum. Teşekkürler. 😛
- +1 yıl
Ha... Üşengeç insanlar için:
Uzun lafın kısası, ben bu açıklamamda erkeklerin doğasında körü körüne bir aldatma olmadığını, bu olayın iyi niyetli ya da kötü niyetli bir birey olma tercihine bağlı olduğunu, bunun da sadece erkek cinsine indirgenecek bir konu olmadığını, tüm insanlık için yani kadınlar için de incelenmesi gereken bir konu olduğunu açıkladım. Rica ederim. 😛 - +1 yıl
@Hiper-Assasin Haklısın tek bir nedene bağlamak doğru olmaz. Ancak inanç çok güçlü bir nedendir. Elbette inancı olmayan insanlar da söylediğin sebeplerden dolayı sadakat gösterebilir. Ancak bu oran çok az. Yani desek ki karakteriniz gereği kadınlarınizi aldatmayın. Belki %10 ilerleme sağlanır. Ama desek ki inancınız gereği kadını aldatmayin desek ve erkekler dürüst olsa %90 ilerleme sağlanır. Erkekler hem Müslümanız zina haram diyor hem de zina yapıyor. Sorun burada. Kimse inandığı gibi yaşamıyor. Boyle olunca inandığı gibi yaşayan kıymetli oluyor. Kadınların da hataları var. Ama erkekler hata yapmayı bıraksa kadınların ki otomatik olarak sona erecek. Ben genellemeden ziyade erkeklerin hatasını vurgulamak istedim. Yorumların için teşekkür ederim.
- +1 yıl
@ifrattefriforta
Ben hatadan çok, bir erkeğin iyi niyetli ve sadakatli birisi olduğunu görmesine rağmen kasıtlı olarak hata yapan çok kız gördüm. Hem yaşanmışlığım konuşuyor hem de iyi niyetli çevremdeki bazı erkeklerde bu örneğe şahit oldum. Yani sadece o sebebe indirgemek de doğru olmaz ama senin de dediğin gibi hem inancın, hem de erkeklerin çoğunun buna bağlı olarak art niyetli abaza misali bir zihniyette olmasının bu konuda çok büyük bir etkisi var. Zaten bu yüzden kızlardaki ön yargının oluşma sebebinin bu tarz erkekler olduğunu düşünüyorum ilişki dünyasında bile ancak şimdiye kadar bana denk gelenler ya da karşılaştığım örneklerde genel anlamda iyi niyetli erkeklerin iyi niyetini bir şekilde suistimal etmeyi başarmış kadın profilleri vardı ki bunu kendim de yaşadım. İyi niyetli olmaya çalışan bir insan olarak söylüyorum bunu bizzat. Ama yine de en büyük etken aslında çoğu erkeğin abazaca hareket etmesi. Böyle olmasa, hatta hiç bir erkek abazalık peşinde olmasa, birden ülkedeki tüm erkekler kızlara olan ilgisini kesse, kızların bütün bu erkekleri kıymetli olarak görüp de peşinden koşmaya başlayacağına yemin edebilirim ama kanıtlayamam. Dolayısıyla kadınların çoğunun erkeklere bağlı hareket ettiği doğru ama kadınların da dikkat etmesi gereken hususlar var. Onlar da çok sütten çıkmış ak kaşık diyemem. - +1 yıl
Rica ederim bu arada. 👍
Kıskanmayın diye 😂
116 Yorumla- +1 yıl
Haha😂 düşünsene kadın eşine soruyor niye beni çirkin biriyle aldattın?
Kıskanma diye hayatım..
ben olsam susar kalırım lanet olsun çok mantıklı 😂 - +1 yıl
Sabahları geç uyanman dışında herşeyin mantıklı mert 😂
- +1 yıl
Bence ona da şükür x😂
- +1 yıl
Tabiki birde kalkamadıgını düşün 💦😂
- +1 yıl
Haftasonu ve yeni uyanan mert...
Günaydın meeert☕😄 - +1 yıl
11 benim için günün yarısıı demek😄
Eline sağlık 🥰 - +1 yıl
Evi komple temizledim (sabah saat 6.30 suları) dip köşe, sonra kahvaltı hazırlayıp uyuyan herkesi yataktan kazıdım😂
Sonra bir tencere dolusu sarma sardım atla gel yiyek 😄 - +1 yıl
Mersi 😄
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
70
Cevap
86Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılBunun iki sebebi var. Ya erkek güzel bir kadınla birlikteyken yerlerde sürünen egosunu tatmin etmek için aldatır, ya birlikte olduğu o güzel kadın adamı sürekli eziyordur erkekliğini ispatlamak için aldatır. Hikayeler farklı olsa da her kapı erkeğin kendini ispat etme arzusuna çıkar.
40 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yıl🤣beni bu kadın için mi aldattın sözünü dinlemek için
90 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Çünkü karaktersizler, net.. aldatanda kusur aramaya gerek yok aşırı güzel kadınlar bile aldatılıyor.
Sorun erkeklerin kadınlara değer vermiyor olmasında. Kadınları obje olarak görmelerinde.20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 64,6b cevap paylaştı. Çekici olan bu tarafı yani cinsellik içindir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 43b cevap paylaştı.
+1 yılÇekici olmayan kadın yoktur gadası. İlla ki kadının bir tarafı çekici gelmiştir.
10 Yorumla
+1 yılSöylediğin şey tamamen şehir efsanesi.
Yeryüzünde hiçbir kötü erkek, sevgilisini ondan daha çirkin bir kadınla aldatmaz.
Bunun istisnası varsa bile aldatma sebebi aşk ya da cinsellik değil paradır. Lakin onurlu bir erkek hiçbir kadını maddi zenginlik aracı olarak görmez. Bu durum, asalak erkeklerde olan bir durumdur.
Playboy bir erkek güzel bir sevgiliyi kaybetme riskini göze alamaz. Tam da bu sebeple çok eşli erkekler, aldatıyorsa eğer tanışıp/ görüştüğü ikinci adın birinciden daha genç ve güzeldir. Aynı şekilde üçüncü kadın da ikinciden daha hoştur. En azından aldatan erkeğin gözünde böyledir.
Kadınların aldatmasında ise durum farklıdır. Hiçbir kadın, cinsel sorunları ya da şiddetli geçimsizliği bahane ederek başka bir erkeğe gitmez. Bu konuda benim önüme getirebileceğin aksi örnek 1/1000 bile değildir. Kaldı ki istisnalar kaideyi kuvvetlendirir.
Daha önceden de söylediğim gibi hiçbir kadının hayattaki önceliği öyle erkekler gibi cinsellik falan değil para, ziynet ve kariyerdir. Çünkü kadınlar, seks yapabileceği bir partneri her türlü bulur. A erkeği olmazsa B erkeğini düşürür. Bir kaş göz, bir gülümseme yeterli. Erkekler dünden razıdır. Kadınlar gibi ağırdan satamaz kendini.
Sonuç olarak; erkeklerin en temel aldatma sebebi cinsellik, kadınların en yaygın görülen aldatma sebebi ise parasızlıktır.00 Yorumla
+1 yılÇekici olmayan kadınların egosu yoktur ya da daha düşüktür.. Öz güven eksikliği yaşarlar bu sebeple kendilerine değer verme konusunda sorun yaşarlar.. Otomatikman ilgiye daha aç oluyorlar ve haliyle hata yapma potansiyelleri daha yüksek hale geliyor.. Hayatları boyunca kendileriyle az sayıda insanın ilgilenmesinden dolayı ilgiye aç bir hale geliyorlar.. Dolayısıyla erkekten ilgi gördükleri zaman kendilerini paspas gibi yerlere serebiliyorlar.. E haliyle bu durum da erkeğin işine geliyor.. Kolay ulaşılabilir olana yöneliyorlar diyebiliriz.. Elde edemeyeceği ya da elde etse bile dik başlı darvanabilecek kadını erkek ne yapsın.. Genelde aptala yatan kadın mübahtır bir çok erkeğe göre olay bundan ibaret.. Keyifli geceler..
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılÇekici olması şart mı ki 🙈😂
Sadece erkekler değil ki, Kadınlar da nerde bir KEKO var onunla takılıyor ve aldatıyor.
Konu tamamen kişinin için de ki o sadakatsizliği.
Ne evliliğe saygıları oluyor ne de ilişkiye.
Sonra böyle sorular ister istemez soruluyor.
Bende hep diyorum bir kişi var iken neden başka birine gidersin. Aldatmaya ne gerek var. Anlaşamıyorsan sevmiyorsan açıkca söyle ayrıl, boşan.
Sonra istediğini yap.
Madem başka biriyle olamaya niyetin var neden evleniyorsun.
Aldatmanın mazereti olmaz. Ve affı da olmaz.30 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Bunu sadece ilgi açı ve karakter olarak zayıf olan erkekler yapar. Gerçi aldatmak silik ve özgüvensiz insan işidir ama özellikle daha az kaliteye iniyorsa ilgi açı olan şey salak kişiler ayrılır. Kendisine daha fazla ilgi gösterip , bir kral gibi pohpohlayan ilk kişiye gidip egosunu okşatır. Aslında bunun kadını veya erkeği yoktur. Direkt insan olarak bakalım olaya.
20 Yorumla
+1 yılEstetik yapmak bu yıllarda baya kolaylaştı, sosyal medyanın da etkisiyle erkeklerdeki güzellik algısı bu sebeple çok değişti artık estetikli ve makyajlı ''güzel'' kadınlar daha fazla karşımıza çıkıyor. Bu sebeple de erkeklerin güzellik algısı bir kaç çıta yükseliyor ve aldatma eğilimine giriyor tabi bu durum bana göre çok korkutucu, ben sevdiğim kadınla sağa sola bakmadan bir ömür geçiririm aldatırsam dünyam başıma yıkılır bunu biliyorum.
Eşlerini sıklıkla aldatan erkeklerden boşanma aşamasında ''ben sensiz yapamam'' nidasını sıklıkla duyarız bunun sebebi de her bireyin iç güzelliğe bir nebze önem vermesinden kaynaklıdır.10 Yorumla
+1 yıl9 yıllık ilişkim bu sebepten bitti.
Çok sebebini aradım önce kendimde sonra onda. Meğer kendime ne büyük haksızlık etmişim konu tamamen karakter meselesi ve aç gözlülükmüş.
Böyle insanların ereksiyon problemi olmalı. 🤪
Birde ama seni seviyorum derler... Neysem sakinim.31 Yorumla
+1 yılÇünkü genelde çekici olmayan o kadın kaprissizdir anlayışlıdır asiri ilgilidir bu da erkegin egosunu okşar. Güzel kadın güzelliginin farkinda oldugundan karsisindaki adama eyvallahi olmaz bazen egosu olur bazen kibri. Ama cekici olmayan kadin erkegine ilgilidir onu bunaltmaz bu da erkegin erkeklik gurununu oksar o kadina baglanmasina neden olur
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Aldatan insan; Güzel olanın güzelliği altında ezildigi için... kişi ona fazla geliyordur
Kim ne derse desin sebebi budur.. istisnalar da var tabiki...
Bu arada güzel olanın derken güzellikten kastim; sadece yüz fizik değil tüm güzelliklerinden söz ediyorum kalben de güzel olan bu sebeple aldatılır.. bunu yapanlara sorsan eksik karşı taraftadir halbuki eksik olan karakterdir..
Ve bunu iki cinsiyet için de yazıyorum şahsiyet meselesidir bu cinsiyet değil...20 Yorumla
+1 yılÇok kolay her gün onlarca erkek görüyorum çekici olmayan kadınlarla birlikte sebebini onların da sorgulama yaptığını inan hiç düşünmüyorum av avcı olayı veya günümüzde tüketim toplumu her şey çok kolay tüketiliyor her şeye ulaşım çok kolay terk etmek an meselesi. Bugün onu bırakırsın yarın başkasını bulmak an meselesi. Aç gözlülük mü maymun iştahlı mi denir bilmiyorum. Onlar sanıyor ki gününü gün ediyor oysa ki kalp harabe, yorgun bitkin kimin umrumda. Kalp mi var? Hormonlardan haber ver, kimyaya gel, çekim gücü yeter. Kes.
10 Yorumla
+1 yılBirçok nedeni olabilir; güzel kadını elde etmiş gibi hissedip 'o tüm güzelliğiyle bir kenarda dursun' diyerek güzellik kriterini rafa kaldırdığı başka bir özelliğinden dolayı daha az cekici bir kadınla aldatabilir ya da sevgilisinden veya eşinden daha sıcak daha seksi bulmuştur, aşağılık kompleksinden dolayi da aldatmış olabilir. Serefs*z olduktan sonra nedene ihtiyaci bile olmayabilir. Ama genelde erkekler için dış görüntüden farklı özelliklere sahip kadınlar daha iliski sürdürülesidir.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılBir arkadaş var, böyle vakit kaybetmeden kolay ulaşabileceğim bir kadın olsun, özellikle tombul kadınların fazla talibi olmuyor, arada yoklama çekiyorum, sinyal alırsam atağa geçiyorum diyor... Amaç, aldatmanın verdiği heyecanı yaşamak... Çirkin kadınlara ulaşmak daha kolay geliyor.
10 Yorumla
+1 yılErkekler aldatırken birlikte olduğu kadından daha aşağıda olan kadını seçermiş çünkü birlikte olduğu kadını bırakmak istemezmiş. Kadınlar aldatırken birlikte olduğu adamdan daha iyisini seçermiş çünkü eskisini bırakmak hedefmiş. Araştırmalar söylüyor bdn değil.
10 Yorumla
+1 yılDaha kolay ya tavlamak o yüzden. Genelde güzel kızlara yazıyorlar. Çirkin kızlar ilgisiz kalıyor , ilk ilgide gemileri suya indiriyorlar. Ayrıca baktığın zaman beyti lahmacuna göre daha lezzetlidir ama hergün beyti yersen lahmacun gözüne farklı ve çekici gelir.
Aldatan kişi eğer kız arkadaşından cinsellik alamıyorsa gidip başkasından alması aldatma sayılır mı bilemem. A101de olmayan ürünü ben gider şoktan alırım. A101i aldatmış olmam.16 Yorumla- +1 yıl
Ama ben asla aldatmam. Bunu hiç hak etmeyecek biriyle birlikteyim şuanda.
- +1 yıl
@_ßĪĿĿĪƐ_ Diyorum ki ayşe sevgilim benimle sevişmiyorsa ben gidip gözde ile sevişince onu aldatmış sayılmam. Çirkin de olsa farklı olması birini çekici kılabilir ve erkekler genelde güzel kızlara yazdıkları için çirkin kızlar ilgisiz kalıyor birazcık ilgi gösterince hemen tav oluyorlar. Daha kolay olduğu için de erkekler kız arkadaşlarını aldatmak için genellikle çirkin kızları tercih ederler. Bunun neyini anlamadın acaba?
- +1 yıl
@_ßĪĿĿĪƐ_ sen de az bişey anlayışlı ol zaten spordan döndüm kaslı ve çirkinim
Dünya üzerinde açıklanan bir veriye göre en çok aldatılan kadınlar güzellik ortalamasının üzerinde olan kadınlarmış. Bunun altındaki sebeb erkeğin kendini ispatlama çabası kendide eşinin güzelliğinin farkında ama seni bile aldatabilirim diyip egosunu tatmin etmekmiş.
10 Yorumla
+1 yılPardon da çekicilik dediğin görsellik mi eğer öyleyse sana diyeceklerimi yaz aklının bı köşesine güzel kadınlar güzel olunca her şey bitiyor sanıyorlar asıl çekicilik lerini kaybediyorlar çekici olmadığını düşündüğün kadınlar ise daha hoşsohbet daha ilgili erkeklerin ne istediğini biliyor kendini geliştiriyor evdeki biblo görevi göre Dursun ati alan Üsküdari geçiyor 😉
10 Yorumla
+1 yılHer milleti daima aç gözlüdür 1 varken neden 2 olmasın modu
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılVardır sizin, bizim gör (e) mediğimiz bir şey. Enerjisidir, aurasıdır, bakışıdır, konuşmasıdır, ne bileyim işte. Cazibe sadece dış görünüşle olmaz, hatta herkesin ayılıp bayıldığı bir kadın kimi erkeğin ilgisini bile çekmeyebilir.
20 Yorumla
+1 yılYasak her zaman çekicidir. Burada önemli olan her zaman "aldatma eylemi"nin kendisidir. Erkek sadece bu kavram nedeniyle heyecalanır. Yani kiminle aldattığının aslında pek bir önemi yoktur. Amaç aldatmaktır.
11 Yorumla- +1 yıl
amaç sadece aldatmak olduğu için çirkin kızlarla bu çok daha kolay olur. Çünkü güzel olan ve daha da önemlisi güzelliğinin farkında olan kadına ulaşmak daha zordur. Erkek bu cinsel bir tamiminin peşinde olduğu için bir "güzel" için o kadar efor sarf etmeyi göze almaz.
+1 yılBir kadın yalanı: sevgilim benden daha çirkin biriyle beni aldattı 🤦♂️düşünebiliyor musunuz
12 Yorumla- +1 yıl
Bknz: Hülya Avşar
- +1 yıl
😅😅
- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
u +1 yılKeşke kimse kimseyi aldatmasa ama tamamen duygusal da olabilir. güzel ve çekici olan kadında bulamadığı maneviyatı
Çekici olmayan bir kadın da bulması sebep
Olabilir.10 Yorumla Onlarında başka özellıklerı vardır. Şöyle söylım bır kadın cok guzeldr fızıgı mukemmldr ama kndısı cok sıkıcıdır, ya da cok soguktur ya da ıkı kelıme sohbet edemezsin, ya da yatakta kıvrak degıldr zevk vermıyeblr. Dıger tarafta da cok cekıcı değil sıradan bır kadında blkı sohbet senı kendıne ceker tavırları guzeldr, yatakta sana ınanılmaz haz vereblr, blkı yanında cok eglnıosundr vs vs bunlar olblr sebeb
10 Yorumla
+1 yılburada asıl mesele erkeğin sevgilisini ya da eşini, eşinden sevgilisinden daha az çekici biri ile aldatması değil. hayatındaki insanı aldatacak kadar karaktersiz olması.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Eşşeklikten başka birşey değil gözü dönmüştür hayvan herifin. Aldatması zaten karaktersizlik birde sahip olduğundan daha kötüsüyle birlikte olması kendini her kötü sınıfa sokması demek🙃
10 YorumlaErkek milleti işte her şey beklenir. 😀
İlginç bir şey bu da hani aldatma var tamam da bir de böyle cins cins hareketler. İnsanoğlu çiğ süt emip bir de her şeye dem vuruyor işte.10 Yorumla
+1 yılNet aptal olduğu içindir. Veya aşağılık kompleksi olduğundan kendini yanındaki güzel kadına yakıştıramadığından.
20 Yorumla
+1 yılgörünüşü çekici değildir ancak hissettirdikleri farklıdır
anlayışlıdır
dırdırı yoktur
iyi bir dinleyicidir
yanından huzurludur20 YorumlaBizi o kadar yüksek mertebeli, beğeni düzeyi yüksek yaşam formu sanmayın. Basit canlılarız. Biraz iyi lafa, birazdan daha geri bir kaç senkronize harekete kapılırız.
Elde edilmesi kolay avları seviyoruz..10 YorumlaAldatır herşey yüz güzelliği değil cinsel yönden tatmin olmak için bazen arzuladığı fiziğe yönelir kadınlarda böyledir
10 YorumlaHer gün et yersen zamanla o beğenmediğin patlıcan ve pırasa daha güzel gelmeye başlar. İnsanın doğası bu
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 484 cevap paylaştı.
+1 yılÇekici olanın tadına vardiktan sonra, çekici olmayanın da tadını merak ediyorlar bence. Hep merak içinde olan varlıklar
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı. Çünkü o güzel ve çekici olan kadında bulamadıklarını onda bulduğu için.. Güzeldir çekicidir ama buz gibidir dondurur
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşlerinden göremedikleri duygusal yakınlığı karşı taraftan görüyor olabilirler, nihayetinde her şey cinsellik ve güzellik değildir. Eşi istediği kadar güzel ve alımlı olsun, kocasına manevi destek olmuyorsa, duygusal açıdan ona yaklaşmıyorsa normal.
10 Yorumla
+1 yılNe yani güzel olsa aldatması doğru mu olacak? Eğer biri aşıksa birine; aşık olduğu kişi gözünde en güzelidir ve aldatması mümkün olamaz.
10 Yorumla
+1 yılÇekicilik göreceli bir kavram zevkler renklere söz edemeyiz.
Amaç zaten farklı bir ten arayışı.21 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Hiç bilmiyorum bende mantıklı bir açıklama bulamıyorum.
20 Yorumla
+1 yılKarşısında ki kadının o... Luğu. Kimse kusura bakmasın kuyruk sallayanı seviyor bazı hanzolar.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılUlaşılması daha kolay olduğundandır diye düşünüyorum.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılçekicilik sadece dış görünüş ile ilgili birşey değildir
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Çünkü zeka özürlüler yapar bunu ve bunu başarı olarak görürler
10 YorumlaAldatmak için bir sebebe gerek yok. Vicdansız olmak yetiyor.
10 YorumlaHuyu çekicidir belki. Malum sadece tipi güzel olanla karın doyurulmuyor.
10 Yorumla
+1 yılOnun gözüne çekici gelmesi olabilir. Veya çurkin seviyordur.
10 YorumlaGorsellikteki fark mi diyosun belkide kadalar uyuyodur
10 Yorumlaet yemekten sıkıldık biraz sebze yiyelim düşüncesi gibi bir şey olabilir
10 YorumlaGözlemlerime göre çekici olmayan kadınlar yüksek libido seviyesine sahip oluyor, şehvet dolular.
10 Yorumla
+1 yılDaha samimi ve içten oldukları için. Yapmacık değiller diye düşünüyorum. Bir arkadaş öyle diyordu
10 YorumlaAldatmak genel olarak iğrenç bir durum bahanesi ya da farklılığı yoktur.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 848 cevap paylaştı. Orda mantık değil başka şeyler giriyo devreye işte anlayın.
10 Yorumla
+1 yılBence aldatma olaylarında tipe pek bakılmıyor denk geliyo yapiyolar
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 819 cevap paylaştı.
+1 yılböyle şeylerde kadın için de erkek için de mantık aramıyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkekler çekici olanları da aldatır aldatmayan zevk alıyorlar kadının çekici olup olmaması değil sorun erkekleri başka çiçeklere meraklı oldukları için tek çiçekle yetinmez
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 491 cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar neden cekıcı olmayan erkege gıtmıyorsa aynı sebepden dolayı =)
10 Yorumla
+1 yılBunun güzellikle bir alakası yok bir insanda kişilik yoksa kimi bulsa onunla aldatır.
10 Yorumla
+1 yılSeksapelite, cinsel çekim, ten uyumu adına ne dersen de
10 Yorumla
+1 yılçekici mi değil mi bakmıyor ki. +1 oluyor mu oluyor
10 Yorumla- Devamını Gör (96)
Devamını Gör(141)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!