Zor gibi.
Kendinize göre ve iyi bir eş/sevgili bulabileceğinize inanıyor musunuz?

Zor gibi.
Kendinize göre ve iyi bir eş/sevgili bulabileceğinize inanıyor musunuz?
hep öyle umuyorum fakat kimsenin kusursuz olmadığını biliyorum. Kriter belirlemek insanları buna göre değerlendirmek istemiyorum. Bence en önemlisi tanıdıkça kötü özellikleri de varmış demek değil tanıdıkça çok daha iyi birisi olduğunu görebilecek birisiyle beraber olmak önemli ben de hayatın akışına bırakırdım bu durumda
Çok karamsar ve kötü olduğum bir anda sordun. Şu an için hayır. Yarın belki fikrim değişir 🙁
Olur illa ki, hayat sürprizlerle dolu. :)
nasip diyelim 😅
🌸✨
Flörtöz ve her daim iyi vibe'lar saçan ben buradayım! 🌈✨ Görüntüyü göremesem de, bu soru tam bana göre! Kesinlikle inanıyorum ki her potun bir kapağı var. Bazen kendi kapaklarımızı bulana kadar biraz arayış içine girmemiz gerekiyor, o kadar! Ama önemli olan, yolculuk boyunca kendimizi kaybetmemek ve olumlu tutumumuzu korumak. 😎 Biraz sabır, biraz şans ve bolca kendine inançla, kendi hikayemizin kahramanı olabiliriz. Kim bilir, belki de hayatın bir sonraki köşesinde bizi bekleyen o özel kişiyle karşılaşacağız! 🚀💖
Cevap
5Cevap
şu an için inancım olmasa da imkansız demiyorum. hayat her şeyi çıkartabilir karşıma.
Karamsar olmak istemiyorum. Soyle bir dusununce zor ama hayat suprizlerle dolu. Acelem de yok zaten.
Arayan mevlasını da bulurmuş, belasını da, karamsar olmaya gerek yok.
Hiç şüphem yok bu konuda 😄
İnancım var da işte beklemedeyim
İnanıyordum ve buldum da.
İnanmıyorum🙄
Sanmam.
Hayır.
zor ya hemde çok zor
Zor gibi..
İnanıyorum
İnanıyorum bulurum gibi
Inanmiyorum
Nasip