AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
105Cevap
Eskileri anlatacak canım yapacak insanla olma zaten tilt olurum.
böyle demen olur da bahsederse canın sıkılır agresifliğinden olmalı ama asosyal değilsen bilirsin sevgilisi olmuş olabilir.
sen kimseyle bı yuva veya sevgili olamasın
neden?
çünkü geçmişte olan hiçbir konu seni ilgilendirmez tabi cinsellik konusu hariç
geçmişe takan biriyseniz bu sevgili evlilik sorun olur geçmişi olmayan bir insan yoktur
Şu zamanda zampara olmayan kadın erkek bulun öpüp başınızın üstüne koyun. Gerisi hayal olarak kaldı. İlk sevdiğimiz insanlardan ayrılmadan evlenmemiz gerekiyordu bu mantıkla ama maalesef deneyim olarak kaldı hepimizin o el değmemiş kalpleri
Önce dönüp kendine bak sen burada koca ağriyodun bisoruda simdi karşı tarafın aşk haytı olmasın istiyorsun senin yedin hurmalar ne olcak.
30+ yaşlara gelip evde kaldığınız zaman aksini düşünmeye başlıyorsunuz. O yüzden büyük konuşmayın. Adamında işi gücü yok 30 sene seni bekliycekti
Haklısın bence ama kendini de yargılamalısın bu konuda senin aşk hayatın ne kadar temiz? hala birisinden hoşlanıyor musun? şu anda evleneceğin kişiyi bırakmak senin kadar kolay mı? kendine bu soruları sormalısın
Senin geçmişin nasıl sevgili flört işlerine girdin mi
Konusdum erkekler oldu ama buluşmadım sevgilim olmadi
Benimde hiç sevgilim olmadı bende geçmişi olan birini istemiyorum ben haklıyım sen de haklısın
Oyle ergen erkekleri nasil seve biliyorsunuz anlamis degilim
Ne var en güzeli kafan agrimiyor
Ha sen eski sevgili muhabeti ya da sevdinin akli eski sevgilisinde olsun istiyorsan orasini bilemem
Sizin aklini bulandiran erkekleri seversiniz zaten
Ben sevmem benim aklimda fikrimde rahat olacak
Evet ben tam oyle seviyorum ve aklima da takilmiyor. Siz de annelik yaparsiniz artik oyle bir erkege
Ne annelik edecem be ne alaka beni sevecek ilgi sadece bunu istiyom
sen metres ruhlu oldun icin normal
Sayın gizli daldan dala atlayıp gecmisi kabarık olması daha mı iyi bunda birsey yok geçmişinde kimsenin olmaması ve birinin ilkin olması zaten olması gereken
Normal degilsin sizin gibilerle konusmaya degmez :))
@visneliturta34 buyurun bir birinizin ilki olun aman bana ne
ben senin hayatına müdahale etmiyorum öyle de yap demiyorum sadece doğru olan bişeyi söylüyorum millet onu bunu altına alan erkekleri erkek adam olarak simgeler sırf bu yüzden erkek (!) olacaksam olmak istemiyorum bu da benim fikrim
@visneliturta34 mudahale etdin az once benim dusunceme. Bu benim dusuncem ben oyle erkekle olmam. Anladin. Baska?
tamam olma bişey demiyorum ama yarın bir gün aldatılırsan burada gizli olarak aşk ilişkilerinde çok görüyoruz sevgilim bana soğuk yapıyor ne yapmam lazım aldatılıyorum ne yapmam lazım gibi başlıklar açıp bizden fikir isteme okey :) veya kimseden akıl alma lütfen :)
@visneliturta34 aldatildim zaten sorun etmedim hic ergen degilim ben. Kendim basa cika biliyorum problemlerimle. Cok dindar ailefe buyuyup hic sevgilisi olmayip evlenenler de aldata bilir bu arada haberiniz olsun. Aldatmak karakter meselesidir. Bu yasa gelmis hala anlamamissin sans birsey anlatamam artik. Hoscakal
bir şey anlatmana gerek yok zire insanların ne kadar pslik varlıklar olduğunu benden iyi bilemezsin yaşın kadar insan denen varlıktan darbe yemiş biriyim ben bu zamana kadar ilişki yaşamadım yaşamak ta istemiyorum birini hayatıma alıp mahvcedeceğime tek başıma şerefimle namusumla yaşarım bir de şu dindar bir ailede büyüdüysen dinimizde flörtün haram olduğunu bilmen kaldı ki onunla bununla sevgili olmak he şu an dinimizde ehli sünnet yolunda yaşayan kim var orasını sorma herkes bir telden çalıp gidiyor o yüzden ben uzaktan sadece insanların ne kadar çıkarcı pss varlıklar olduğunu uzaktan izliyorum :D
@visneliturta34 psikolojiniz bozuk sizin farkinda degilsiniz ama. Ayrica ben dindar ailede buyumedim musluman da degiliz
Buna laf anlatma @erkej
gayet iyiyim :) hiç canını sıkma sen :) müslüman değilsen bir şey diyemem saygı duyarım ama sırf insanlar kadar seviyesiz ve mendebur olmadığımdan şerefimle haysiyetimle ayakta durduğum için kendimle gurur duyuyorum sadece :) lafım senden dışarı seni tanımıyorum çünkü
sedeffe yok laf anlatmak değil de sadece şimdiki yüzyılın adamı değilim sadece bunu söylemeye çalışıyorum sözde git gide modernite anlayışını savunan ama modernizm adı altında türlü türlü ahlaksızlıkları ön plana atılan bu yüzyılın adamı değilim evet bu yüzden çatışmam zaten he tekrar diyorum lafım gizli üyeden dışarı
şu an evlileri bile anlayamıyorum burada cirit atmalarını geçtim gerçek hayatta geçen bi işte çalışıyorum kız evli görev arkadaşım resmen ağzımın içine girecek biraz daha devam etseydi yere itecektim napıyon sen ya diye
İsteyebilirsin. Hepimiz birşeyler istiyoruz şu hayatta...
Ben de daha önce aşık olmuş olmasını istemiyorum.
Helal olsun haklısın bende sevdiğim kadının geçmişi olmasını istemezdim
öyle erkek bulman çok zor Her erkek eski Sevgilisini düşünür
O zaman ona göre eş seçersin, buradan duyuru yaparak olmaz bu işler.
İnsanların eskisini kurcalamaya gerek yok adı üstünde eski , eski sevgilisinden muhabbet açarsa o zaman ben bunları duymak konuşmak istemiyorum vs diyebilirsin
geçmişi olan erkekten olmaz
Ne alakası var kullan at poşet mi bu 😅
öyle tabi
Aynisi ya bende senin gibi düşünüyorum çünkü kendimde öyleyimmm
Aynen erkek dediğin bakir ve sevgilisi olmamış olmalı evlenene kadar
Bu ortamda haklı değil sin geçmişi olmayan kimse kalmadı geçmişle yaşayan geleceğini göremez
Haksiz sayilmazsin fakat sen yinede bu kadar sartlandirma kendini bakarain gecmisi olur ama seni cok ama cok sever sende onu...
Böyle birsey bu zamanda imkansız bence herkesin geçmişi vardır ama önemli olan geçmişi değil geleceğiniz
Evet evet haklısın
Seninde gecmisin yoksa istemekte haaklısın
Haklı isyan zaten gerek yok eskiyi konuşmaya.
Senin yoksa karşı tarafında olmamasını istememek de haklısın
Herkes kendi kriterlerine göre ister sizin kriteriniz buysa kendinizce haklısınız
Haksızsın ilk deneyimi olursan bilmeden çok daha acıtır canını
evet bende ılk yogun duyguları bende yasamıs olmasını dılerım ama zor :(
Yani eski ilişkisi olabilir herkesin olur ama dillendirmesin bende istemem
Aynen ya 100 kişiyle takılmış olsun bi şey olmaz kimseyi sevmesin mal gibi
Senin de geçmişin onunki gibi olacaksa haklısın
Bir bakıma Haklısın da öyle erkek kaldı mı ki
Yokdur.. ama unut ediyorum bakalim hayirlisi
Aynen bulursun inşallah
Bu maskülenlikle zor yalnz :)
maskülen senin baban
Bu doğru 😄
Neyimi gördun böyle diyorsun
Maskülenliği erkeksilik anlamında kullanırız, “akıllı ol lan..” gibi bir cümle senin kadın olarak çekiciliğini ve dişil enerjini düşürür. Erkekler erkek kankası gibi görür. Bu d haliyle ilişkilerinde sorun oluşturur. Abla tavsiyesi
Haahhahah bunlar da ne var ki lan demek kizlarda kulanir bu kadar kibar olmayin
Maskülen fransizcadan alinti bi kelimedir ben fransizca o kelimenin anlamini iyi bilirim
Lan demek de maskülen olunmuyor abla
Senin aşkla ilgili geçmişin var mı?
Hoslandim kişiler oldu ama ben hic onlara gidipde konusmadim
Konusdum erkekler oldu sanalda sadece
Ama birinin elini tutmak gibi biseyler yasamak gibi hic bisey olmadi
Tamam o zaman karşı tarafta niye hiç aşk geçmişi olmasın diyorsunuz
Tamam da biriyle konuşmakta bir şey yaşamak değil illa elini tutmak şart değil
Onlarla oturup ask yaşamadım buluşmadım bile normal sohbet sonra kestim
Normal mi konuştun nasılsın diye illa tanışmak için samimiyet kurmuşsundur bu çok normal bir şey
Bu ask sevgi degil ki sen herseui birbirine karistiriyon
Asko bence biz senle daha fazla konuşmayalım
Niye öule dedin nasil istersen
Anlaşamıyoruz ki senle dediklerimiz zıt. Burcun ne senin
Aslan
Ben Koç
Koçlari bic sevmemm
Benim ne suçum var yaa
Suçun yok ikizler koc sicak gelmiyor bu burclar bana
Konuşmayacak mısın o zaman benimle
Senin de geçmişin olmamalı o zaman?
Seninde olmadıysa hak veririm.
Beşik kertmesi loading
eski sevgilisi olmayan aşk cahilidir bana göre..
Haksızsın. Geçmiş seni ilgilendirmez.
Bende. Anlatilmasini istemem haklisin
Senin eski hikayen var mı peki?
Mağarada mı büyütsünler :? .)))
ilerdeki kocan: tamam yav hadi boş yapmayın a... m... k ya
Sende öyleysen haklısın
Olmuş olsada bana söylemesin 😌😌😌
bence haksızsın yok öyle bi dünya evde kalacaksın
Öyle bir dünya yok. Kalmadı
Kessinlikle haklısın.
Peki senin geçmişinde aşk var mı
Haklısın da senin aşk geçmişin olacak mı peki?
Haksızsın sürekli geçmişe bakacaksan mutlu olamazsın
öyle biri seni nasıl sevecek ki
Bence makul bir istek. Haklısın
Seninde yoksa haklısın tabi
Bence nadiren olur böyle bir şey, senden önce olan bir şeydi, kafaya takman anlamsız
Senin geçmiş nasıl peki?
Sen istersin de bulur musun bilinmez.
Çocuk musun sen XD aşkla ilgili geçmişi olmayan insan mı var XD
O zaman omur boyu yalnızsın
Hayir herkesin bi gecmisi olur
Robinson cruzo weya cuma tam sana göre