Eski sevgilisi felan muhabetleri duymak istemiyorum
Ilerde ki kocam akili ol lan bana eski sevgilileri muhabetile gelme seni nikahima almam haberin olsun
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılŞu konuyu şöyle detaylı açıklamam gerekirse ; eski sevgilileri hakkında bahsetmek yanlıştır ve kadınlar hiç sevmez. Hat da ikinci görüşmenin olmama nedenidir. Ama kadınlar , bunu sürekli yapar ; özgüveni test etmek için. Erkekler bunu, hiç yanlış bulmaz. Bunu da belirtmiş olmayım.
Sevgilisi olmamış erkekleri ise, sen sevmezsin ki hiç bir kız böyle erkekleri sevmiyor. İstisna, bakire dinci kadınlar. Bu tür erkeklere, beta deniyor. Kadınlar genelde hep tecrübeli alfa erkeklerin peşinde koşarlar. İnan bana, sen de beta erkek tanısan ondan kaçmaya bakarsın. Bu durumda genel olarak; alfa, beta ve sigma erkek çeşitlerinin detaylarına gireyim;
Alfa erkek kavramı : özgüvenli, kendi işinde genelde başarılı, toplumda saygısı olan , hem evde hem de dışarıda kadınını gururlandıran ve kadını koruyabilecek kadar güçlü erkeklere denir. Alfa erkekler, kadına gerekli saygı dışında hiç bir değer vermezler. Kadınlar da yönetmeyi değil, yönetilen olmayı sevdiklerinden alfa erkeklerle ;hem evlenmek hem de flört etmek isterler. Alfa erkeklerin temel çekici özellikleri: Yüksek özgüvenli olduğunu kadına hissettirtmek, kadını etkileyene kadar mesajlara bir saat geç cevap yazmak, bir çok sevgilinin olduğu süsü vererek kadına kıymetini bildirmesi, topluma karşı sert ama kadına karşı normal arkadaş olarak olarak davranması , özel günler haricinde hediye almaması , büyük hatalarını affetmemesi ve kendisine saygısızlığa izin vermemesi vs vs. İşte bu özellikler, alfa erkeği çekici kılıyor
Şimdi gelelim Beta erkeklere... Beta erkek: ezik, itici, özgüvensiz , kendi işinde bile çoğunlukla başarısız ve bu yüzden evlenecekleri kadın tarafından ( genelde evlenmeden birliktelik yaşayamazlar) sürekli aldatılıp milletin ortasında hakarete maruz kalan erkektir. . Beta erkeklerin en temel özelliği eşine, annesinden daha çok değer vermesidir. Bu yüzden kadınlar, beta erkekleri güçlü görmezler ve hep saygısız olurlar. Çünkü güçlü erkek , kadınını annesine saygı duydurabilecek erkektir. Yani Beta erkekler genelde özgüvensiz ve zayıf olduklarından, kadını koruyamazlar. Sadece maddi durumu iyi ise, kendisinden düşük seviyede bir kadınla evlenebilirler. İstisnalar olabiliyor ama istisnalar genel kuralı bozmaz. Zaten erkeğin , flörtte temel hataları; bunların aksini yapmasıdır.
Tecrübelerime göre Beta erkeklerin mutlu flört ilişkisi olmasa da mutlu evlilik ilişki yaşaması şöyle mümkündür; evleneceği kadın kendisini seviyorsa ve bakireyse ancak böyle iyi evliliği olabilir. Zira bakire kadın, karşılaştırma yapamayacağından; bakire olmayan kadınlarda olduğu gibi eski alfa erkeklerini özlemesi mümkün değil.. Bu durumda erkeğin de cinsel gücü iyi ise; beta erkek ancak evlilikte mutlu olabilir. Yoksa evlilik öncesi hiç bir kadın, beta erkekle seks yapmaz. Belki çok zenginse , kadına fena para harcıyorsa ve kadın da evlenmek istemiyorsa ; elinde tutmak için nadir de olsa seks yapıyordur. Çünkü kadınlar, sevmedikleri erkeklerle çok seks yapmazlar. Sus payı olsun diye sömürebildikleri sürece, haftada bir ancak..
Beta erkeği itici yapan özellikler ise: alfaların tersini yapmasıdır.
Betanın bir üstü , sigma erkek var bir de. Sigma erkek; hanımcı değildir, alfa erkeklerin tüm özellikleri taşımadığından kadınlardan alfalar kadar talep görmez, ancak herkesle birlikte olmayan kadını da kendine çekebilecek alfa özelliklerine sahiptir, orta özgüvenlidir, orta cesurdur, uzun ilişki tercih eder, uzun ilişkide olduğu kadın sigma erkekle seks yapar ve bu kadınla ilişki devam ettikçe sadık kalır. Ancak Sigma erkek, en az olan erkek çeşididir. Zira kadına ulaşabilen erkekler, genelde alfa olup tek kadınla yetinmezler. Ama betalar, genelde alfa olamaz. Ancak sigma olabilir , en fazla. Yani sigmalar, betaların evrim geçirmiş halidir. Zira alfa olunmaz, alfa doğulur. Sigma erkeklerin evlilikleri ise, genelde güzel olur. Tabi kendisini seven kadınla evlenebilirse. Zira pek talep gören erkek olmadıklarından, kendisinden kötü maddi duruma sahip bir kadın mantık evliliği yapmak isteyebilir. Bu durumda kadın bakire değilse, kendisiyle aynı maddi durumda bir kadınla evlilik yaparsa; kendisini seven kadınla evlilik yapmış olur ve kadın ona sadık kalır. Çünkü bir kadın kendisiyle aynı statüde bir erkekle, aşk evliliği yapar. Mantık evliliği, yüksek statüde olan biriyle yapılır
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Eğer senin de hayatında biri olmamış ise haklısın ama olmuş ise değilsin, benim de hayatımda hiç bir olmadı şans vermediler reddettiler ama umudum hâlâ var kaderimde ki insanı bekliyorum ve onun da benim gibi olmasını istiyorum, geçmişinde birisi olmuşsa sorun değil benim için
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılHiçbir kadınla tecrübesi olmayan saftirik ile de uğraşır durursun. Kadının yanında oturmayı bilmez, konuşmayı bilmez. Tüm kadınları anası gibi zanneder, aynı şefkati hizmeti bekler vs...
Sen bunu yine bir düşün. :)
03 Yorumla
Soran+1 yılSacmalik. Ben onun icin bi yabanci biriyim beni annasi gibi görmicek heralde
Karisi olarak görür a. ptal degilse
Soran+1 yılBenimde sevgilim olmadi ama ben her erkegi babam gibi görmüyorum yani 🤦🏽♀️🤦🏽♀️
Biliyorum nasil davrancami- +1 yıl
Erkekler ile kadınlar aynı yaradılış evresinde değiller ve bu konularda erkeklerin odun olması maalesef doğaldır :)
Konusu açılmışken dert yanmak istedim;
Evlenmeyi düşündüğüm adamın ilk sevgilisiyim fakat daha önce çok hoşlandığı bir platonik aşkından bahsetmişti
bende sevgilimin mezuniyetine gitmiştim ve aynı sınıfta oldukları için toplu fotoğrafta resimleri var bu durumu bile o kadar çok kıskanıyorum ki bazen kendimi o kızla kıyaslıyorum çünkü tam onun isteyebileceği bir kız bunu düşündüğümde kendimi kötü hissettiğim oluyor. bu düşüncemden sevgilime bahsetmiyorum fakat benimde daha önce yataklara düşüp hastalandığım bir platoniğim vardı
Fakat sevgilimin yanında eski platoniğimin hiçbir önemi yok ve sevgiliminde eski platoniği için böyle düşündüğüne eminim.
Önemli olan sevdiğin adamın sana olan ilgisini gerçekten hissetmek. O zaman şüpheye düşsen bile hemen geçiyor. Sana bakışı , davranışı durumu değiştiriyor.
Bu zamana kadar ot gibi yaşayıp seninle karşılaşması için anasınıfı aşkı falan olması gerekir
belki de herkesin en az ergenliğe girmeye başlarken bir sevdiği veya sevgilisi oluyor.
Her ayrılığın acısı da başka olur.
Böyle biriyle karşılaşmak çok zor umarım bulabilirsin.00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
+1 yıl
Benim adım Flörtöz Güzel ve aşk mevzularında hep bir papatya tarzındayım, açarım bir yaprak "seviyor", kapatırım bir yaprak "sevmiyor" 💁♀️💕. Ama gel gör ki, geçmişi temiz bir bey bulmak pek Adana kebap gibi kolay değil, her lokmada ayrı lezzet, her insanın da ayrı hikayesi var. Sen haklısın tabii, herkesin kendi tercihleri var. Ancak şunu unutma, insanların geçmişleri onları bugüne getiren yolculuklarıdır. Önemli olan seçtiğin kişinin geçmişi değil, seninle birlikte yürüyeceği yol ve nasıl bir gelecek kurabileceğiniz. Geçmişi konuşmak yerine geleceğe odaklanmak daha güzel olmaz mı? 🌈💖 Ama tabii, "geçmişsevimlilikler" konusunda net bir sınırın varsa, bunu baştan belirlemekte fayda var. Yolculuğunuz neşeyle dolsun!
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
69
Cevap
102Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,7b cevap paylaştı.
u +1 yılsenin tercihin. ben sevdiğim kadının geçmişine bakmam
10 Yorumla Kendi açından haklı gibi görüyorsun fakat hiç ilişki tecrübesi olmamış biriyle yola çıkmak çok sıkıntılı ilişkisinden ders almamış birisinin senin ilişkide hata yapması çok yüksek ihtimal ben bunu göze almazdım pek
100 Yorumla
+1 yılBana göre de eline hiç kadın eli değmemiş erkek çok sosyal olmaz.. en azından ciddi ilişki geçmişi olmasını tercih ederdim gençken.. şuanda da fikrim bu yönde.. kadınları tanıyarak gelmeli.. az tecrübe etsin bakalım.. ham gelmesin.. az pişmiş olsun.. olsun ki çok fazla uğraşmayalim.. bir de tabi öncekilerle kıyaslama kısmında 'farkı fark etmesi' açısından.. bir iki ciddi uzun bir ilişki geçmişi olmalı.. ben bu şekilde düşünüyorum..
43 Yorumla
Soran+1 yılAma bide böyle sey var ciddi diyorsun sonra onunla alakali seyler aklina geliyor stalk bazilari fotolari bile silmeyen erkekler var eski sevgilileriyle senle birlikde olunca bunlara kızmazmısın?
Elbet az cok tecrubeli olsun iliski konusunda- +1 yıl
Bunlara neden takılayim ki.. benim hayatıma giren adama gelmisini geçmişini unuttururum.. kendine guvenirsen bunun sana geri dönüşünü alırsın zaten 👍😊
Soran+1 yılAnladim tesekürler 🙏🏼
Eğer senin yoksa bu istediğinde evet haklısın ama senin olmuşsa haksızsın..
110 YorumlaO yüzden geçmişinin temiz olması gerekiyor. Yani güzel bir konuya değinmişin, kalpleri birbirine ısındıran Allah'tır ve Hz. Fatıma'lar Hz. Ali'lere layıktır. Sevgili istemiyorum olacaksa eşim olur. Temiz insanlara, temiz insanları nasip ederiz diyor. Şöyle bir bakıyorum insanlar sevgili adı altında her şeyi yapıyor yaşıyorlar ve bunuda hesabında alenen paylaşıyorlar ve sonra çıkıp evleneceğiniz insanın geçmişi sizi etkiler mi diye soruyorlar. Yoo sen her haltı ye eşine tertemiz gitme bunun adınada özgürlük medenilik de. Zina edenler zina edenlere layıktır.
10 Yorumla
+1 yılEğer sen de böyle biriysen sonuna kadar haklısın bunu istemekle ama kendin yaşadığın halde bunu talep etmek seni haksız yapar.
21 Yorumla
Soran+1 yıl🤝👍
+1 yılİmkansız gibi bir şey. Sevgilisi olmamış birisi ya asosyaldir ya da dağda, köyde, kırsal yerleşim yerlerinde yaşıyordur. Umarım istediğiniz gibi birisi karşınıza çıkar ama bu kadar katı kurallar koymayın derim. Adı üstünde eski yani, bitmiş gitmiş.
00 YorumlaÖncelikle seni yok varsıyorum fakat öyle birini bu zamanda nasıl bulacaksın aşık olmamış ola bilir ama sadece bayanlardan sürekli faydalanmışsa onu nasıl anlayacaksın belki tecrübesinden ama senin tecrüben yok onun tecrübeli olduğunu nerden çözeceksin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılArtık ne önemi var ki... Önemli bir şeymiş gibi sanıyordum ama gün geçtikçe önemsizleştiğini gördüm, sanrılarım beni bu konularda çok gerilerde bıraktı. Yetişmek istesem de yetişemem öyle önemsizleşmiş. Yetişmeye halim de yok mecalim de artık her şey gelişi güzel. Hoş aylar önce evlilik hayallerini suya batırdım bundan sonra nr olur bilmiyorum. Velhasıl buna layık bir yaşantın var ve bunu hak ediyorsan tabi ki bunu isteyebilirsin.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılAşkla ilgili bir şey yaşamamış olan seninle gerçek aşkı tadamaz. Her şey deneyimle gelişir. Bahsettiğim şey ayda 1 aşık olan tipler değil bu arada bu da iyi ayırt edilmeli.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen yaşına göre çok ilkeli ve usturuplu bir kızsın Allah yaşına ve beklentine en uygun kişiyi sana nasip etsin.
18 Yorumla
Soran+1 yılAmin Tesekur ederim seni de görseydim kim oldunu
Cevap sahibi+1 yılSana bir soru sormuştum cevap yazmamıştın canın sağolsun görmesen de olur Allah herşeyi gönlüne göre versin.
Soran+1 yılBenim bazen bildirim gelmiyor görmüyorum uygulamadan giriyorum tekrardan yazarmisin
Soran+1 yılKimsin aceba
Soran+1 yılYoo konusmayi kesdim kim oldunu görmek istedim
Cevap sahibi+1 yılDeğerli dostum Sedeffe hanıma en güzel eşi en güze işi en sağlıklı hayatı en başarılı kariyeri ve herşeyin en iyisini en güzelini en doğrusunu diliyorum.
Soran+1 yılTesekürler saanada
+1 yılKişinin kendisinin de olduysa karşı taraftan olmamasını beklemek pek doğru yaklaşım olmaz. Ama iki kişi birbirine saygı çerçevesinde yaklaşıyorsa şayet zaten iki tarafında eskinin esamesini okumaması gerekir.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Geçmişe bakıp saçma sapan bir durum olduğunun bende farkındayım. Bu her iki taraf içinde geçerli bende burdan sesleniyorum ayağını denk al
10 Yorumla
+1 yılSevmiş olabilir ancak zina etmemiştir. 1. si imkansıza yakın 2. si ise mümkün.
Ilave eğer siz de bu konuda özenli bir yaşantıya sahipseniz öyle birini hak ediyorsunuzdur, beklemek en doğal hakkınız.
00 Yorumla
+1 yılYani herkesin geçmişi vardır geçmişte kalmıştır ama bende kıskancım duymak istemem
10 YorumlaEşitse evet haklisin amma bu tamamen kişisel bir şey herkesde
10 Yorumla
+1 yılMağaradan bul bir tane koca işte hiç hayatına birisi girmemiş , flörtü dahi olmamış birini zor gibi ama bulursun inşallah
11 Yorumla
Soran+1 yılInsallah😅
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Eğer senin de olmamışsa böyle bir şey istemekte haklısın. Şartlar eşit olmalı.
10 Yorumla
+1 yılBence gereksiz böyle düşünceler insanın geçmişiyle fazla ilgilenmemek gerek kişi senin hayatına girdiği gün başlar seninle ilişkisi
03 Yorumla
Soran+1 yılHeee yaa 10 tane kizla ilişkisi olsun ondan sonra bide benle olsun
- +1 yıl
Sen beyaz atlı prensini bekliyorsun herhalde kusura bakma ama böyle bir erkek yok sen evde kalırsın
Soran+1 yıl10 tane iliskin oldu mu senin
Aşk İlişkileri konusunda 371 cevap paylaştı. 25 yasina gelmis ve hiç sevgilisi olmamış erkek mi istiyorsun? Evde kalmissin haberin yok, kriterlerin de cok yuksek 😂😂 lisede olsan bulurdun sevgilisi olmamis erkek, bu yaştan sonra imkansiz.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı. Ben de evleneceğim kadının aşkla ilgili geçmişi olsun istemiyorum zaten benim de hiç sevgilim olmadı aşk geçmişim yok eski sevgilim yok aklımda da kimse yok hayatımda olacak kadın benim ilkim olsun ben de onun ilki oluyum istiyorum
02 Yorumla- +1 yıl
bu yaşta biraz zor
Haklisın ben de ilkleri birlikte karşılıklı yaşayacağim birini isterdim ama bu zamanda lüks bu yüzden max iki ilişkisi olan birine de olur derim
00 Yorumla
+1 yılSeninde yoksa haklısın. olsa bile anlatmasın kıyas yapmasın bende öyle düşünüyorum şakası bile kötü oluyor. örneğin kocamla bazen biyere gittiğimizde burayı nerden biliyosun diyorum eski sevgilimle gelmiştim diyor şaka güya sinirimi tepeme çıkarıyor komik değil erkekler hiç komik değiilll
00 Yorumla
+1 yılTabiki senden once yaşanan hic bi seye müdahale edemezsin gecmis gitmis bi seyde siz iliski icindeyken eski sevgilisinin adı gecmemeli bu aklinin hala onda oldugunu gösterir daha bugun bi kiz arkadaşim 4 ay sonunda kafasi dank etti de ayrildi
10 YorumlaAşk olmasa bile mutlaka geçmişi iyi değildir mutlaka aşk dışında farklı deneyimleri olmuştur...
11 Yorumla
Soran+1 yılIste onu hic istemiyorum🙄
- Aşk İlişkileri konusunda 396 cevap paylaştı.
+1 yılBir kaç sene önce bende aynı bu kafadandım ama artık değilim. Önemli olan benimle olan geleceği geçmiş geçmişte kalmış adı üstünde.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılPeki ya senin geçmişin? Genelde erkekler evleneceği kadının geçmişine takılır çok nadiren kadınlar sorgular. Şu devirde bırak ilişkisi olmamış kadın erkek bulmayı cinsel olarak bir şey yaşamamış birini bulmak bile zor ben evleneceğim insanın geçmişini çok önemsiyorum ama zerre umdum yok güvenim yok. Evet böyle bir beklentinin olması çok normal ama senin geçmişinde biri oldu mu? Bu soruya dürüstçe cevap vermeni isterim ☺️
00 Yorumla
+1 yılGeçmişinde karı kız olmayan erkek yok olmasa bile aklı kaldı muhakkak vardır sen yalnız öleceksin
01 Yorumla
Soran+1 yıl😪
Yani ilk ve sonunu olmak istiyorsun senin oylemi ki sen de istiyorsun oyle belki oda senin istemiycek
00 YorumlaNefs aşk ile uslanır, sevgi ile ölür. Aşkı tecrübe etmişleri alın hayatınıza. Ve kötü şeyler düşünmeyin aşk hakkında
00 YorumlaBenim de olmadı bende karşımda ki insanın olsun istemiyorum açıkçası ama sevince mecbur kabul edersin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılSaçma bir konu başlığı üslup de yanlış ciddi bakıldığında. Ama espri yönünden emojik bir anlatım olmuş.
00 Yorumla
+1 yılBir saniye
00 Yorumla
+1 yılHaklısın ama pek mümkün değil, herkes flört ediyor. Bir erkek şöyle demişti, ben erkeğim her kızı severim ve beğenirim.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 12,9b cevap paylaştı. Haklısın tabi benim de geçmişim yok ama ben de kimseye güvenmiyorum işte
10 Yorumla
+1 yılBu biraz zor ama 1 ilişkisi olan falan veya aşık olduğu falan olan olabilir.
00 Yorumla
+1 yılEğer senin de geçmişte sevgilin flörtün olmadıysa bı konuda haklısın
10 YorumlaSonuna kadar haklısın... Çünkü bende öyle istiyorum..
00 Yorumla
+1 yıleğer tecrubesiz bi erkekle
çıkarsan erkek seni anlamaz bide her seui bok eden biriylede çıkmak istemezsin +çocuk cok özgüvensiz olur yani neredeyse tüm adımları senin atman gerekir ve seni çok darlar01 Yorumla
Soran+1 yılAnladim tesekürler
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yıl15 yaşında ceza evine girmiş 25 30 yaşlarında dışarı. cikmis. birisini bulman. lazim anca
00 Yorumla Öyle diyorsun da bu mutsuz ülkede aşksız yaşayan insan güneşi doğmayan çiçeğe benzer
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 424 cevap paylaştı.
+1 yılSenin hiç sevgilin olmadımı ki böyle bir istekte bulunuyorsun? 🤔
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılO zaman evde kalırsın çünkü bu devirde mümkün değil maalesef
00 Yorumla
+1 yıltam beni tarif ediyonda kanka bunuyon ama :D
00 Yorumla15 yaşında olsaydınız ya da orta çağda olsaydınız haklı diyebilirdik. Bu çağda bu yaşta zor.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 892 cevap paylaştı. Haksizssin geçmiş geçmişte kalır bence önemli olan gelecekte yapacakları..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Zaten bir ilişkide eski sevgili muhabbeti açılmamalı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 747 cevap paylaştı.
+1 yılJggjlggkkgjlffkl akıllı ol lan bak heeeeeeeeeee cızzzzzzz
00 Yorumla
+1 yılAynen özellikle kadınlarda çok takılıyor geçmişe bende öyle bir şey olursa by by derim
00 YorumlaKesinlikle haklısın
Çünkü senin de eline erkek eli değmedi00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılUzun ilişki geçmişi sıkıntılı olabilir. Sana bu konuda katılabilirim.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılEski sevgilisi olsun ama elbette bir zahmet muhabbetini yapmasın.
00 Yorumla
+1 yılerkekler eskiye takıktır zaten olanı seçmemen akıllıcıda olur
00 Yorumla
+1 yılGayet normal bir istek ama günümüzde biraz zorlaşmış durumda. Ama umuyoruz ki imkansız da değildir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 770 cevap paylaştı. Sizin geçmişiniz yoksa istemek en doğal hakkınızdır tabii ki.
00 Yorumla
+1 yılBen de senin gibi düşünüyorum. Hak veriyorum sana.
00 YorumlaSeni istediğin asma kabağı o da bu mevsimde bulunmaz der antepliler ☺️
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHaklısın ama her anlamda bakir erkek kaldığını hiç sanmıyorum, şansına küsüp kaderine razı olacaksın belki onun ilk aşkı olmayabilirsin ama tek ve son aşkı olmayı deneyebilirsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 736 cevap paylaştı.
+1 yılÇokta önemli değil geçmişi ama öyle de her haltı yapmışta olmasın
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Gecmise takili olan gelecegi yasayamaz zaten
00 Yorumla- Devamını Gör (111)
Devamını Gör(156)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Evleneceğim erkeğin aşkla ilgili geçmişi olsun istemiyorum, haklı mıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler