Normal sohbet edilmiyor her konuyu aşka meşke getirince. Aşık olduğu insanla arkadaş gibi de konuşabilmeli insan ama her konu aşka meşke getirilirse sıkıcı bir ilişki olur cıvık cıvık olur dengeyi ayarlamayı bilmiyorsunuz sonra da kızlar ne istiyor belli değil diyorsunuz.
Bunun ilgiyle ne alakası var? Markete bir şey almaya girseniz şu tuvalet kağıdı güzel kokuyor deseniz. Sende tuvalet kağıdının mi diyecek? Bu ilgi değil bu laçkalık cıvık bir şey. Neşeli olmak deli dolu olmak bazen çocuksu olmak başka cıvıklık başka bir şey. İletişim önemli bazen sevgili bazen arkadaş bazen olgun bir adam bazen çocuk olmak her sohbeti aşka dair sözcüğe bağlamak yerine karşındakini gerçekten dinlediğini ve onemsedigini belli etmek daha masum daha anlamlı. Ağızda bir dünya sevgi aşk sözcüğü ama daha her konuda aşk sevgi diyerek bogdugunu fark etmemek çok tezat...
0
10 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya elbisenin rengi nasıl bana gider mi diye foto atıyorum senin kadar değil diyor sonra gün boyu saçma sapan reelsler atıyor sohbet ediyoruz sohbetin ortasında pat diye alakasız bir reels atıyor sabah 50 satır aşkım çiçeğim böceğim yazıyor o kadar sıkıldım ki sürekli yeni evli çiftlerin cicim ayları gibi yaşamaktan 4 defa uyardım yine aynı sonuç ayrılk olacak ettiği iltifatları da samimiyetsiz kılıyor sürekli söylemesi... Nasılsın neler yapacaksın bugün planın var mı diyorum nasıl olayim dünyanın en güzel kızıyla konuşuyorum diyor devamında sen nasılsın ben şunu şunu yapıcam bugün şu işlerim var falan yazmıyor benim beklediğim cevap bunlar değil.
Beklediğin cevaplar değil konusu değil aslında sana basit geliyor duygu tatminkarligi yok. Basit hissediyorsun. Aşk sadece seni seviyorum demek sevgi sözcükleri ya da iltifat değildir aşk aynı zamanda birbirine bir şeyler katmaktır sohbet edebilmektir uzun bir yoldur hayat insan birbirine bir şey kaymayan insandan sıkılır bir süre sonra değersiz hisseder. Bir duruş barındırması gerek beraber bir şeyleri başarmak da aşka dairdir sohbet edebilmek de bir konu hakkında yorum yapabilmek tartisabilmek de o konuyu. Bu tür insanalr tehlikelidir hayat geniş uzun bir yol ve olaylar karşısında çözüm bulamayan sadece avlanan sorunu çözüp hzuur bulmak yerine ben snei seviyorum sensi yapamam diye ahlak olurlar. Ve bu bir sıkıntıdır. Bence yol yakınken perde inmeli film bitmeli.
Gerçekten sıkıntılı bir durum haklı haksız olmak değilde. Yani bir kadın bir kıyafet alırken sence hangisi dendiğinde ikisi de yakışır sen bilirsin sözünü duymak yerine ikisi de güzel ama farzı misal sen daha çok pastel renkte tercih ettiğin için şu ya da babet platform ayakkabı tercih ettiğin için şu diyecek kısacası özen gösteren dikkat edip önemseyen bir insan ister her şeyde aşk sen aşk sen denmesi masal diyarına benzer. Evet iltifat sevgi sözcükleri onemlidir ama bayağı basit olan kendini özensiz değersiz hissettiren konuşulmasına rağmen hadi be sen ne dersen de ben böyle davranırım diyerek konuştuğun şeyi tinlamayan değil. Bu tür insanlar kırdığını tamir etmez iki sevgi sözcüğü ile tamir ederim sanar çaba harcamaz iki sevgi sözcüğü gece pencere önüne gitsem yeter sanar takıntılılık vardır. Bence kendi değerini aşkın anlamını ilişki bilincini kadının değerini bilen bir sen olarak hayatında tutma. Akıl vermek haddine defil sadece fikir benimkisi..
Çok sevmek den daha önemlidir çok kadar özenli sevmek önemsemek... Biz olmak önemli ieltisim sohbet edebilmek önemli... Anlattığım olayda güzel olan tek şey bir kadın olarak bunların bilincinde olman ve duruşun. yuregine sağlık
Diğer kadınlar için belki hoş bir durumdur hemcinslerim genelde ilgiyi sever ama bu sevgi değil gerçekten 15 yaşındaki yeni sevgili olmuş ergen çiftler gibi
İlgi... Sadece sevgi sözcüğü değildir. Bu ilgi değil ilgili olsa hoşnut olmadığın şeyi bilerek yapmaya devam etmez... Bu takıntılı ksiisel gelsiim eksikliği olma durumu. İlişki de sıkıntılı süreçler oluşturur ilerisi içinde... İlgiyi herkes sever sende seversin mesela mısırı sevdiğini biliyor ve bir gün herhangi bir zamanda yürürken sana yermisin diye soruyor ya da sevdiğin bir filmi biliyor bir suoriz yapıyor ama bu ilgi değil bu takıntılı karşındakinin hzuursuzlugunu onemsemedigi saçma oluşumunu tamamlamama biçimi... Boş ver bence birinin iyi insan olması yetmez aşkı duyguları paylaşmaya özen gsotermek güzel sevebilmek iletişim sohbet edebilmek de gerek
Bizde bazen çok ilgiliyiz sevgilimle ama normal arkadaş gibi de konuşuyoruz yoksa sıkabilir. Bazen emoji atarken ya da iltifat ederken çekiniyorum sıkılırız diye aynısı sevgilimde de var çekiniyor sıkılırım diye. Yine de bazen kafamı kurcalıyor başım ağrıyor sonra da 😂
Evet, aşırı ilgiden sıkılmak tamamen normal olabilir. Herkesin kişisel alanına ve bağımsızlığına ihtiyacı vardır. İlişkilerde denge önemlidir. İlgiden sıkıldığını hissetmek, zaman zaman olabilecek bir duygudur. Önemli olan, bu hissi partnerinle açık bir şekilde paylaşmak ve ihtiyaçlarını ifade etmektir. 💕
Bi kadın olarak söz kızlar ne istiyorsunuz allahaşkına adam ilgi gösterir istemezsiniz soğuk olur bu niye boyle dersiniz ya bi ayariniz olsun bi soğuk bide sıcak olan erkek mi istiyorsunuz anlamadım sonra böyle adamları aşk 'tan evlenmek 'ten sogutuyorsunuz sonra ben niye bulamıyorum oluyor
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya insan aşık olduğu insanla yeri gelir arkadaş gibi de sohbet eder adama süt mısır sever misin diyorum severim sen de süt mısırsın diyor devamı yok. Sen de sever misin falan yok bana da fikrimi sorması merak etmesi arkadaş gibi sohbet edebilmesi ilgidir zaten. Kıyafet atıyorum rengi nasıl uyar mı bana diyorum senin kadar güzel değil diyor ya ne alaka? Desene rengi kötü tenine gitmez veya rengi çok güzelmiş sana yakışır kesin al bunu falan desene. Senin kadar güzel değil diyor güzel mi değil mi onu söyle. Sürekli bu şekilde iltifat edilmesi iltifatlarını samimiyetsiz ve sahte hale getiriyor her şey dozunda olmalı ne ilgisiz ne de aşırı ilgi her şey ayarında güzel. Önceki ilişkimdeki adam adam gibi adamdı bunu çok iyi ayarlıyordu yeri gelir dertleşirdik yeri gelir o bana derdini anlatırdı ben ona ne alsam ona sorardım sence nasıl diye düzgünce yazardı yeri gelir aşkı doruklarına kadar da yaşardık benim istediğim de bu. Ha madem dört dörtlük neden bitti dersen vefat etti maalesef.
Başın Sağ olsun öncelikle canim. Haklısın da her adamda o dediğin olmuyor işte cinsellik meraklısı ya da bi kızı böyle etkiledigini düşünüyor olabilir bu şimdiki sevgilin olmuyorsa zorlama ayrıl yani
Böyle kurallı ilişkiler yaşarsanız daha çok böyle sorular sorarsınız. Sevgili olduk eee o halde civcivli canım cicim laflari havalarda ucussun her gün kelebekler midemizde zamparalik yapsın. Beraber işleri halledin, beraber hobiler edinin ve gerçekleştirin birlikte çalışın birlikte planlama yapın sorun urettiginiz kadar çözüm de üretin. Her dakka da goruseceksiniz diye bir kural yok. Bazı zamanlar günlük 10 dakka gorusseniz bile yeter. Kendi bireysel hayatınızda olsun
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
E tamam ben de onu diyorum zaten her gün cilveli her gün yeni evlilerin cicim ayları gibi geçiyor ilişkimiz aşırı sıkıcı. Soruyu okumadan görüş yapmayın
Cok iyi anladim seni ama bunu asmak icin onunla acikca konusman daha faydali olur sanki. Cubku gercekten bir süre sonra kim olursa olsun dediklerini ve diyeceklerini umursamayip sadece aranızdaki bagi ve iliskiyi onemseyen biriyle zor oluyor. Bana sey gibi geliyor beni degil de iliskimizi seviyor sadece
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
4 defa söyledim hiçbir şekilde düzeltmedi kendini artık ayrılmayı düşünüyorum çünkü gerçekten soğudum her günümüz yeni evli cicim aylarını yaşayan çiftler gibi geçiyor
Belli ki iliskinize gercekten deger veriyor ama isteklerine de dikkat etmiyor ve kendine ceki düzen vermek icin adim atmiyorsa biraz sıkıntılı bir olaymis hskikaten. Umarim verecegin karar ikinizin de caninizi yakmaz yolun acik olsun ablam
Boş işler bu işin kuralı yok karşındakinden hoşlandıysan köpek çekse de sana kolay ayrılmazsın eğlence arıyorsan ağzı laf yapan çok p* var ne sen çocuğu darla nede o seni fikrimce
Her telden konuşabildiğim insana duygu oluşur bende. Her anımı paylaşabildiğim ve güven beslediğim ilgi alakasıni ayarlayabilen ama merkezimin o olmadığı onunda hayatının merkezi ben olmadığım çizgide iletisim sekli daim kalıyor benim için🌸
Bak açık konuscam biz erkekler ilgi gostermedigimiz de o zaman da niye bana ilgi göstermiyor sun diyorsunuz şimdi ne yapcaz biz erkek olarak bir açık konuşun bilerek ya
1
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sadece dengeyi ayarlayın ya baska bir sey istemiyoruz görsele bak sorudaki görsele adamla sohbet etmek neleri sevip sevmediğini detaylı öğrenmek istiyorum süt mısır sever misin diyorum severim sen de süt mısırsın diyor ama sen sever misin diye sormuyor süt mısırla ben ne alaka mesela? Bana sadece insan gibi normal sohbet ediyormuşuz gibi cevap verse ne ilgisiz görürüm ne de kötü aksine çok hoşuma gider yeri geldiğinde arkadaş gibi konuşabiliyor olmak. Hep aşk hep cıvık cıvık olmaz ki yeni evliler gibi. Adama soruyorum bu kıyafet nasıl sence rengi iyi mi diyorum senin kadar güzel değil diyor ya ne alaka? sonuç ne yani güzel mi değil mi her fırsatta iltifat etmeniz ilgili biri olduğunuzu göstermez aksine ettiğiniz iltifatların samimiyetsiz ve sahte algılanamasına sebep oluyor. Ki öyle zaten. Önceki ilişkimdeki insan çok iyiydi bu konuda mesela yeri gelir arkadaş gibi oturur dertleşirdik o bana anlatırdı ben ona yeri gelir aşkı doruklarına kadar yaşardık. Olması gereken de bu
Tm başka yöntem bu her türlü tutar ben de tütü git eğer hala böyle konuşma devam edersen ayrılacağı de eğer ki böyle yaparsa yine ayrılıp ona sen ayrıldım bana yazma de sonra onu sana olan tepkisinden yola çık sen ayrıldın için sen ne dersen onu yapacaktır ( bak bu olmazsa bende bişey bilmiyorum demektir) bende işe yaradı çünkü
Ama ne yapsın daha bu erkekler yaa aşırı ilgi sevmezsiniz hiç ilgi gostermese yine sevmezsiniz yaranamadi bu gençler sizede olmazki ama ne güzel yazmış yani
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ne güzrl mi yazmış? Siz kızlar da gerçekten ilgi manyağısınız ama ya insan aşık olduğu insanla yeri gelir arkadaş gibi de sohbet eder adama süt mısır sever misin diyorum severim sen de süt mısırsın diyor devamı yok. Sen de sever misin falan yok bana da fikrimi sorması merak etmesi arkadaş gibi sohbet edebilmesi ilgidir zaten. Kıyafet atıyorum rengi nasıl uyar mı bana diyorum senin kadar güzel değil diyor ya ne alaka? Desene rengi kötü tenine gitmez veya rengi çok güzelmiş sana yakışır kesin al bunu falan desene. Senin kadar güzel değil diyor güzel mi değil mi onu söyle. Sürekli bu şekilde iltifat edilmesi iltifatlarını samimiyetsiz ve sahte hale getiriyor her şey dozunda olmalı ne ilgisiz ne de aşırı ilgi her şey ayarında güzel. Önceki ilişkimdeki adam adam gibi adamdı bunu çok iyi ayarlıyordu yeri gelir dertleşirdik yeri gelir o bana derdini anlatırdı ben ona ne alsam ona sorardım sence nasıl diye düzgünce yazardı yeri gelir aşkı doruklarına kadar da yaşardık benim istediğim de bu. Ha madem dört dörtlük neden bitti dersen vefat etti maalesef.
Allah rahmet eylesin istedigimiz ne olmuski bu olsun her yasanilanda bişeler hep eksik olur zaten o kişi anlamıyordur sevmiyordur bilmiyordur söylersen seni daha iyi tanıması anlamasi açısından ha ona rağmen yapmiyorsa engelle gitsin bazıları gerçekten odun olabiliyor
Amin teşekkür ederim. Evet aşık olduğum insan bana her şey olsun kimseye ihtiyaç duymayayım istiyorum sevgili eş dost aile arkadaş aklına gelebilecek her şey ama bu görseldeki insan sadece sevgiliymişiz gibi...
Kadınları anlamak mümkün değil her şey onları rahatsız ediyor ruh hastasımısınız ilgisiz olunca ilgisiz orta olunca daha fazla istiyor fazla olunca sıkılıyor yahu ne istiyorsunuz
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya insan aşık olduğu insanla yeri gelir arkadaş gibi de sohbet eder adama süt mısır sever misin diyorum severim sen de süt mısırsın diyor devamı yok. Sen de sever misin falan yok bana da fikrimi sorması merak etmesi arkadaş gibi sohbet edebilmesi ilgidir zaten. Kıyafet atıyorum rengi nasıl uyar mı bana diyorum senin kadar güzel değil diyor ya ne alaka? Desene rengi kötü tenine gitmez veya rengi çok güzelmiş sana yakışır kesin al bunu falan desene. Senin kadar güzel değil diyor güzel mi değil mi onu söyle. Sürekli bu şekilde iltifat edilmesi iltifatlarını samimiyetsiz ve sahte hale getiriyor her şey dozunda olmalı ne ilgisiz ne de aşırı ilgi her şey ayarında güzel. Önceki ilişkimdeki adam adam gibi adamdı bunu çok iyi ayarlıyordu yeri gelir dertleşirdik yeri gelir o bana derdini anlatırdı ben ona ne alsam ona sorardım sence nasıl diye düzgünce yazardı yeri gelir aşkı doruklarına kadar da yaşardık benim istediğim de bu. Ha madem dört dörtlük neden bitti dersen vefat etti maalesef.
Günün her saatini yeni evli çiftlerin cicim ayları gibi yaşamaktan sıkıldım gerçekten. Nasılsın napıyorsun neler yapacaksın bugün diyorum işte bugğn şöylr şöyle planlarım var şunu yapasım var falan diye anlatır insan ama yok dünyanın en güzel kızıyla konusuyorum nasıl olayım diyor sence bu ne kadar samimi bir cümle? samimiyetini geçtim işte sen nasılsın bir sıkıntın var mı neler yapacaksın diye yanıt vermiyor o şekilde yanıt verince sohbet bitiyor bende de heves denilen şey kalmıyor.
Değişik. Her konuyu sana bağlıyorsa oda sıkıntı. Bilmiyordur farkında değildir.
0
19 Yorumla
Soran
+1 yıl
Değişik ya kıyafet atıyorum nasıl sence rengi falan uyar mı bana diyorum senin kadar güzel değil diyor ya sabıırr çekiyorum sonra kıyafet güzel mi değil mi bunu aşka bağlamak çok lüzumsuz
Kaç defa konuştum aşırı ilgiden sıkılıyorum dedim ayrıca sürekli iltifat edilmesi iltifatın samimiyetini inandırıcılığını da kaybediyor dedim yakında ayrılırım böyle devam ederse ben sevdiğim insanla adam akıllı hem arkadaş hem sevgili olamayacak mıyım
Hmmm başak burcu diyim hadi hani terazi ikizler kova arkadaşçıl sohbeti samimiyeti karşı taraftan beklediği için biraz tahmin yürütmüştüm başak diyourum
Hmm tamam burçları geçelim ama şu bi gerçek insanın hem arkadaş hem sevgili olduğu bir ilişki türüne ihtiyacı var. Hem sevdiğin adam hem dertleştiğin hem gerekirse özelini anlattığın hem gülüp geçtiğin insan mizahi yönden olsun sohbet olsun güldüğün mutluluk hissettiğin bir adam. Onun böyle olması lazım. Ee şu parfüm çok güzel kokuyor aynı sen gibi gibi laflar bunlar çok demode laflar. Tabikide samimiyetsizce gelebiliyor abartmış. Hadi ilk başlarda eyvallah dersin de uzattığı zaman sıkılırsın.
Görseli paylaştım her şeyi ona çekiyor işte süt mısırla ben ne alaka mesela gerçekten sinir bozucu üstelik sohbete devam edip sen de sever misin falan da demiyor hep aşk hep aşk
Bence bu konuyu son kez konuş konuşma biçimini değiştirsin algıyı değiştirsin en azından sohbeti düzeltebilir. De ki tamam he beni sen çok seven adam sensin tamam anladım artık sürekli başka bişeylerden konuyu bana bağlamana gerek yok artık de yeter.
4 defa söyledim artık içimde bağlılık sevgi falan kalmadı ayrılmam yakındır yani kendini düzeltse de sevemem eskisi gibi çok soğudum sinirlendiriyor böyle saçma cevaplar verip sonra kayboluyorum ortadan konuşasımı kaçırıyor sonr ada nereye kayboldun yine diyor iyice deliriyorum yani tahammülüm kalmamış ona karşı anlayacağın o düzelse ben düzelmem
Ula ikizler diyecektim de neyse ikizler zaten dengesiz olur duygusal dengesizlikler yaşarlar ne idüğü belirsiz olabilirler çapkın da olabilirler. Burç harici aslında uyardığında dinlemesi ve böyle davranışlara devam etmemesi gerekiyordu. Ya işte insandan insana değişen karakteristik yapı var herkesin kafası bir farklı. Kafana uymuyorsa düzeltmeye uğraşma ha uyarıda bulunursun sevmediği hareketlerini ona söyleyerek yapmamasını rica edersin ona rağmen yapıyorsa ayrılırsın. Çünkü rahatsız oluyorsun ve yapmacık buluyorsun.
Yani her konu vıcık vıcık aşka gelsin başka hiç bir şey konuşulmasın bencede kötü bir durum. Sanki bu olmasın diye ortak ilgi alanlarınızın olduğu biraz da kültürlü bir kişiyle birlikte olmak gerekir.
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet yeni evli cicim aylarını yaşayan çiftler gibi günün hr saati kalpli stickerlar aşk sözcüklerinden başka bir konu hakkında sohbet edememekten sıkıldım 4 defa uyardım ama düzeltmedi kendini ben de soğudum bitirecrğim
Yani yanlışı sanırım aynı ilgi alanlarına ilgi duymayan insanlarla ilişki kurarak yapıyoruz sonra konuşacak bir şey bulamayınca geriye böyle vıcık vıcık muhabbetler kalıyor. Hele bu ilişki evlilige gidince o muhabbete bitiyor ve geriye tek kelime bile konuşamadığın iki yabancı kalıyor.
Tek istediğim aşık olduğum insan bana her şey olsun kimseye ihtiyaç duymayayım. Arkadaş eş dost aile aklına gelebilecek her şey olsun. Sadece eş ya da sevgili değil...
Yok normal kız arkadaşlarda bile böyle, Mesala birgün arkadaşlar ile gezmeye çıkacaktım gitme sıkılıyorum konuşalım dedi kaldım buda öyleydi bu kişi normal arkadaşımdı
Siz kızlar da gerçekten ilgi manyağısınız ama ya insan aşık olduğu insanla yeri gelir arkadaş gibi de sohbet eder adama süt mısır sever misin diyorum severim sen de süt mısırsın diyor devamı yok. Sen de sever misin falan yok bana da fikrimi sorması merak etmesi arkadaş gibi sohbet edebilmesi ilgidir zaten. Kıyafet atıyorum rengi nasıl uyar mı bana diyorum senin kadar güzel değil diyor ya ne alaka? Desene rengi kötü tenine gitmez veya rengi çok güzelmiş sana yakışır kesin al bunu falan desene. Senin kadar güzel değil diyor güzel mi değil mi onu söyle. Sürekli bu şekilde iltifat edilmesi iltifatlarını samimiyetsiz ve sahte hale getiriyor her şey dozunda olmalı ne ilgisiz ne de aşırı ilgi her şey ayarında güzel. Önceki ilişkimdeki adam adam gibi adamdı bunu çok iyi ayarlıyordu yeri gelir dertleşirdik yeri gelir o bana derdini anlatırdı ben ona ne alsam ona sorardım sence nasıl diye düzgünce yazardı yeri gelir aşkı doruklarına kadar da yaşardık benim istediğim de bu. Ha madem dört dörtlük neden bitti dersen vefat etti maalesef.
Sadece bu değil bu sadece örnek insan aşık olduğu insanla yeri gelir arkadaş gibi de sohbet eder adama süt mısır sever misin diyorum severim sen de süt mısırsın diyor devamı yok. Sen de sever misin falan yok bana da fikrimi sorması merak etmesi arkadaş gibi sohbet edebilmesi ilgidir zaten. Kıyafet atıyorum rengi nasıl uyar mı bana diyorum senin kadar güzel değil diyor ya ne alaka? Desene rengi kötü tenine gitmez veya rengi çok güzelmiş sana yakışır kesin al bunu falan desene. Senin kadar güzel değil diyor güzel mi değil mi onu söyle. Sürekli bu şekilde iltifat edilmesi iltifatlarını samimiyetsiz ve sahte hale getiriyor her şey dozunda olmalı ne ilgisiz ne de aşırı ilgi her şey ayarında güzel. Önceki ilişkimdeki adam adam gibi adamdı bunu çok iyi ayarlıyordu yeri gelir dertleşirdik yeri gelir o bana derdini anlatırdı ben ona ne alsam ona sorardım sence nasıl diye düzgünce yazardı yeri gelir aşkı doruklarına kadar da yaşardık benim istediğim de bu
Evet çok haklısın haklısın benim bu yazından anlamlandırdığım o şahısın derdi aşk değil derdi sevmek de değil derdi seni seviyormuş gibi yapmak ve senden faydalanmak senin kadar güzel değil bu çok boş bir laf bence ben bunu ben en son 12:13 yaşında söylüyordum 😂 bak sen nelere dikkat ediyorsun çok hassas ince ayrıntısına kadar dikkat ediyorsun o da senin sevdiğin şeyleri sormalı nelerden hoşlanırsın bunları sormalı hangi tatlıları seversin hangi yemekleri seversin bunları sormalı geri gelir iliklerimize kadar aşkı yaşarsınız ama benim fikrimce bu bu şekilde devam ederse sen ondan gitgide uzaklaşırsın ve senin ona karşı sevgin de inancın da hep her zaman azalmaya devam eder ve azalacak da karşındaki şahıs bu şekilde ilerlemeye devam ederse onun için iyi düşün iyi taşın kararını ona göre ver uzun süre olmadan ayrılmak istiyorsan da ayrıl benden sana bir tavsiye