Sürekli sizin için uğraşan, bir şeyler yapmaya çalışan, etrafınızda pervane olan sevgili ya da eş kişiyi sıkar mı?

Sürekli sizin için uğraşan, bir şeyler yapmaya çalışan, etrafınızda pervane olan sevgili ya da eş kişiyi sıkar mı?
Ben sıkılırım açıkçası çünkü bazı insanlar görüyorum 24 saatin 36 saati sevgilisiyle ilgileniyor bu arada bilerek böyle saçma verdim sayıyı hemen şimdi matematik hocama falan laf etmesinler demek istediğim aşırı aşırı ilgiye gerek yok insanlar kendisine de vakit ayırmalı ilişki yaşıyoruz neticede çok fazla abartmaya gerek yok bana göre
Bir de bazı kişiler bunu kendi vicdanını rahatlatmak ilişkideki sorumluluğunu yerine getirdiğini karşı tarafa düşündürtmek maksatlı yapıyor yani tamamen kendi çıkarı doğrultusunda yapıyor manipüle etmek için yapıyor ileride karşı taraf söylendiği zaman ben seninle yeterince ilgileniyorum fazlasıyla ilgileniyorum daha ne istiyorsun demek için yapıyor tamamen başa kakmak için kendini garantiye almak için yapılan bir durum kimse bu numaraları yemesin
son olarak böyle insanlar karşı tarafa kendini güçsüz hissettirir Sen bir şey yapamıyorsun sen kendi kendine yetemiyorsun hayatının her anında Ben yanında olmalıyım ben sana destek olmalıyım gibi hissettirir bunu da hissettirmeye gerek yok birazcık kendini geri çekmeli ki o kişi de kendi kendine yetebildiğini güçlü olduğunu farkında olsun
Insanı sevgilisinden soğutabilecek talihsiz eylem. tamam birini çok sevmek güzel şey ama, insan bu şekilde -hele de vıcık vıcık sevgi gösteriliyorsa en fenası- sevildiğinde boğuluyor gibi hissediyor. ya da annesi/babasına dönüşüyor o sevgili adeta. ne gerek var? daha sevgi dolu olabilecek bir insanın kendine nefes alacak alan yaratabilmek için geriye çekilme ihtiyacı yüzünden tek taraf daha çok seviyormuş gibi görünüyor. halbuki bi rahat bıraksan o sana doğru gelecek, daha çok sarılacak, izin versen seni daha çok sevecek. üstelik yaşanan bu daralma yüzünden kişi sevgilisine olan saygısını da kaybedebiliyor.
sonra insan uzak kalındığında ya da ayrılındığında hafifleyip rahat bir nefes alabiliyor ve düşünüyor "oh be"🤭
Evet, beni sıkar. her şey dozunda olmalı ve yaşanmalı. Birbirimize özel alanlar bırakabilmeliyiz. Ben birarada olduğumuzda mutlu ve huzurlu, birarada olamadığımızda da rahat ve tasasız bir ilişki hayal ediyorum ama sanırım imkansızı istiyorum..
Beni sıkmaz. Sürekli benimle ilgilenen ve çabalayan insan, her zaman karşılığını alır. Emek ve değer güzel kavramlardır. Bunun değerini bilip, ona göre yaşadığın zaman mutlu ve sürekli bir çift olunabilir.
Cevap
19Cevap
Beni sıkmaz sevdiğim benimle ilgilensin hep benimle olsun bunu seviyorum.
Başkasını bilmem ama fazla ilgide ilgisizlik kadar beni sıkar.
Azı kanaat getirmez çoğu zarar ortası karar
Fazla ilgi beni sıkmaz
Bunun ayarını bilmeyenler ilişkiye başlamamalı bence. Sonra ben çok sevdimde sevilmedim lafları ortaya giriyor. Severek öldürmek var ya bildiğin o deyim oluyor. Fazla ilgi boğar, ilgisizlik mesafeyi açar.
Sürekli olması çocuk gibi olursa durduk yere kıskançlık olursa sıkar ama herkesin ilgisi hoşuma gitmez sadece bana özel olana ilgi gösteririm ve ilgi alırim aksine diğerlerinin ilgisi benim için bir ifade etmiyor
Herşeyin fazlası zarar , 30’umda içten bir şekilde öğrendiğim yegane şeylerden biri..
Karşındaki ‘ başka işi gücü yok mu ‘ diye düşünür fazla ilgide.
Evet. Abartilan hersey kotudur. Fazla ilgide kotudur. Fazla sevgide kotudur. Hersey kararinda guzel.
Ben sıkılmam. Hatta istediğim ilişki, böyle içli dışlı, sabah akşam yan yana, samimi ve sıcak olsa.
Bazı şeyler tadında güzel bence , fazlası kabak tadı verir. Yani fazla ilgi de fazla ilgisizlik de sıkıntı hertürlü bence.
her şeyin aşırılığı kötü, bunun ölçüsünü ayarlamak gerek. (o sırada manitasını 37473638273 kez darlamaya gidiyordur)
İlgisizlik bitirir herşeyi çiçeği bile soldurur.. İlgi seviyorum ben fazlasıdan zarar görmedim aksine çok mutlu oldum herzaman
Denge iyidir. Aldigin kadarini vereceksin her daim. Kendini unutacak kadar iliskide var olmaya calisan deger gormez.
Fazla ilgi beni hic sıkmaz ama ilgi ve kısıtlama olayını karıştirmadiğı sürece
Beni sıkmaz sanirim eğer bende seviyorsam sevgiye ilgiye aç bir insanim çünkü.
Fazlası zarar ilgilensin tamam ama abartmasın
İkisini kıyaslayacak olursam beni en çok fazla ilgi sıkıyor.
Ayyy kıyamam ya... Ayaklarını yıkar suyunu içerim😁
Olması gerektiği kadar ilgiyi severim. İtidalsiz sevgi her iki tarafa da zarar verir.
Beni sıkar ama bundan sıkılmayacak insanlar da vardır diye düşünüyorum.
Basında az ya da fazla gıbı olan her şey zararlıdır
Sıkar tabi ki. Sırf bu yüzden soğuduğum kişiler oldu.
Eğer bunu yaparken kendini saydırırsa sıkmaz. Saygınlığını yitirmemeli.
sevdiğim kişiden ilgi sıkmaz beni ilgisizlik soğutur ama
Fazlası boğar. Ayni ilgiyi bende göstermeli miyim gibi bir baskı oluşturabilir insanda.
Kesinlikle. Herkesin yaşam alanına saygı duyulması lazım
sıkar 4 aydan beri ilgi görmüyorum alıştım artık.
Beni sıkmaz hayır, ben onun o benim olsun, sonsuza kadar.
Yoo cennette gibi hissettirir. Düşünsene sanki sihirli bi gücün var gibi. Ne istersen o olur :)
Sevmediğim birinden gelen ilgi beni sıkar. Sevdiğim biri ne kadar ilgi gösterirse göstersin sıkmaz.
Fazla ilgi her insanı sıkar ya
Evet sıkar. Her şey dozunda olmalı
Hiç sıkılmam aksine mutlu olurum. İnsan kölesi olur öyle olunca
Bence hayır... ben sevilmeyi ilgi görmeyi çok severim.. bana değer versin merak etsin çoo sevsin falan
İlgisizlik kadını öldürür 😊
Erkeklerin çoğu kadının dilinden anlamaz. Cogusu cinsellik için seviyor
O iş yapılırken güzel sözler söyleyen çok işi bitince kıçını dönüp uyuyor sonra.
Ben fazla ilgiye gelemem mesela dozunda olmalı..
Çiçeği ya susuzluk ya fazla sulanmak öldürür
Sıkmaz beni çok ilgilensin ya😬
Hemde nasıl skarr
Gereksiz ilgi düşük zekanın göstergesidir
Her şeyin fazlası zarardır
evet sıkıyor her sey dozunda güzel
bazı insanı sıkar bazısını sıkmaz
İlgi görmediğim yerde 1. dk duramam
Her şeyin fazlası zarar ya.
Evet sıkar her şeyin bir dozu var
Yerinde ilgi olması gerek ne az ne çok
boğar bazen yalnız vakit geçirmek isterim
Evetttt zoru seviyorum
Bir orta yoku olmalı bence
Beni sıkmaz severim fazla ilgiye boğsun beni 😄
Herşeyin fazlası zarar net
Herşeyin fazlası sıkar, ilginin de öyle.
Bir yerden sonra fazla ilgi de boğucu olabiliyor.
her şeyin fazlası zarar
Sıkıyor, hepsi dozunda olmalı
Her şeyin fazlası sıkar
Sahsen beni sikmiyor ama saf insanlari hadi ordan icin herkes uzaklasir bence
her şey dozunda olmalı
herseyin fazlası sorun
Ben sıkılmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?