Sevgilim çok sosyal bir kız?

Kafam çok karışık olmakla beraber ilişkimde emin olduğum tek şey onu deli gibi sevdiğim. Ben şahsi olarak küçük bir çevrede takılan yeni insanlarla tanışmaktan çekinen kısmi asosyal bir insanım. Tek başıma zaman geçirmeyi kendime kahve yapıp dışarıyı seyretmek gece yürüyüşe çıkmak ya da bir yerde oturup sessizce müzik dinlemeyi seviyorum.

Sevgilim benim tam tersim bir kız çok asosyal , neşeli. yüksek enerjili ve çevresi geniş biri iyi giyinmeyi seviyor ve düzenli spor yaptığı için baya dikkat çeken bir kız baş başa iken zaman su gibi geçip gidiyor ve bir çok konuda ortak nokta bulabiliyor ya da medenice tartışabiliyoruz. Ancak beni sürekli arkadaşları ile tanıştırıyor , etkinliklere ve kafelere sürüklüyor. Yeni insanlara ve kalabalık ortamlara girdiğimde gergin ve istemsiz kaba oluyorum.

Dışarıdan bakan biri bu hanzo bu kızla nasıl sevgili olmuş diyor ki kız görünüş olarak benden kat kat iyi görünüyor. İstemsizce kıskanıyorum hayatına müdahale edip kısıtlamak gibi bir şey söz konusu değil ancak kendimi hem maddi hem manevi olarak eksik hissediyorum. Aynı zamanda instada eski sevgilisi onu takip sürekli yorum falan atıyor sevgilim telefonu sosyal medya hesaplarını falan verdi rahatlıkla bakıyorum kız cevap vermemiş ancak yine de bu durumdan rahatsız oldum. Cinsel olarakta aktif bir ilişkimiz var ancak onu tatmin edemiyor gibi hissediyorum. Yanında sık sık utandığım ve gerildiğim durumlara düşüyorum ve mahcup hissediyorum kendimi sanırım ayrılacağım ancak onu seviyorum.

Sizce ne yapmalıyım?

Sevgilim çok sosyal bir kız?