Sizce ne yapmam gerek niyeti kötü mü?

AVM de çalişan bir oğlan var 1 seneye yakın her beni gördün de bakıyordu en sonunda geldi konuştu numaramı aldı aramız da 6 7 yaş var, o dedi ne göre evlilik düşünüyor ciddi emin adım atmak istiyor, geçen dişim ağrıyordu dedi elimi yanağına koyayım geçer dedi sonra 1 2 sonra buluştuk, beni evime bıraktı sonra dedi sarılalım mı bende hayır sınırları çizgileri olan biriyim dedim oda ben sarılmak istiyorum ama dedi tekrar hayır dedim sonra tekrar dedi bende eve içim rahat gitmek istiyorum dedim oda peki dedi yüzü düştü sonra bana hiç yazmak başka yerde de çalışıypr dedim yazmasam yazcan yok, yoğun dedi oda sonra görüntülü aradı bende müsait değilim dedim konuşmaualım sadece göreyim seni dedi ben istemedim sonra trip atae gibi oldu çok alıngan birisi bir şey reddettim zaman sanki soğuk yapıyor gibi geldi geçen sinirlendim öpeyim geçer dedi bende hayır falan deidm konu uzadı sonra abarttımı düşündüm iyi yaptım aramızı tekrar öpme konusu açildi anlaşıldı ölmenin de zamanı var gibisinden bir şey dedi, sonra neyse görüntü konuştuk kapattık kapattiktan sonra hiç iyi geceler falan yazmadı benle konuştuktan sonra hiç wp girmedi sabah yazar dedim saat 1 2 oldı yazmadı, aradım görüntülü arabadsydı deidm niye yazmadın uyanmışsın dedim oda annemi pazara bırakcam yeni uyandım zaten çok geçmedi deidm bende olsun yaza bilirdin dedim her şey numramı alana kadar mıydı dedim elde edene kadar mıydo dedim oda, elde etmek derken sanki evlendik 3 çocuk öldü anası satayım dedi, sinirli değil tabii, bende ne alakası var neyse falan dedim kapattık sinir oldum bir şey demeden engelledim hiç meral edip arayıp yazmadı bile, bende az önce engeli açtım belki yazar diye, dün geceden beri hiç girmemiş, zaten bana demişti ben pek mesajlaşmıyorum görüntülü, normal arayarak konuşurum demişti aman öyle işte ya ne yapayım tavsiye verir misiniz ve sizce niyeti amacı kötü mü
Sizce ne yapmam gerek niyeti kötü mü?