Ben tek ve bekar olarak yaşıyorum yeğenimde yakınımda oturuyor ara ara bana gelir bende büyük ekran TV ve Netflix var ve birlikte sürekli film izlemeye bayılırız çok iyi bi amca yeğen bağımız var yanımda da rahattır evde annesi babası çok sıkar yani evde sütyensiz durmasına bile karışırlar ama benim evimde benim kurallarım geçtiği için kızcağız kendini rahat hissedip beni sever ve gelince sütyenini çıkarır rahat olur yanımda ama son zamanlarda bir şey dikkatimi çekti biz normalde normal yan yana kanepede oturup izleriz cips kola falan ama dün ayağım alçıda diye ben ayrı kanepeyi yatak haline getirmiş alçı çıkana kadar orada yatıp kalkıyorum diye orada uzanıp izlemek istedim yani ayrı kanepelerdeydik ama yeğenim ayağın acımazsa yanına uzanmak istiyorum dedi göğsüme doğru yanıma uzanıp bana sarıldı bende masumane olarak saçlarını okşadım sonra bana böyle sarılamiyorum kazağın çok kalın diyip çikarmami istedi çıkarmadım o da yukarı doğru sıyırıp tenime sarılıp filmi izlemeye devam etti hatta göğsümün o tarafa tenime öpücük kondurup sıkıca sarıldı ben anlam veremedim.
Sizce ne oluyor bu kıza? Hatta bugün okuldan çıkınca da gelecekmiş dersini burada yapmak sonrada film izlemek hatta ben ayağa kalkamıyorum diye yemek yapmak istiyormuş.
Sizce ne oluyor bu kıza? Hatta bugün okuldan çıkınca da gelecekmiş dersini burada yapmak sonrada film izlemek hatta ben ayağa kalkamıyorum diye yemek yapmak istiyormuş.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer