+1 yılGözü her daim senin üstünde olur amma velakin sana takıntı derecesinde de bunalımda hissettirmez. Seni kendine karıştırıp hayatına alır gün gelir hayatının merkezi bile yapar kendinden ödün verir. Bu arada hayatın merkezi yapmaya kimseye önermem. Hayatının merkezi yapan insan üzülür ilk incinen olur. Senin sesini duymadan yapamaz mutlaka günde 1 kerede olsa arar. Arkadaş tadında 2 3 kelimelik kısa cevaplarla günü bitirmez. Günümüzün en büyük yanılgılarından biri de mesajla aşk tutku gibi duyguların yakalanabileceği sanısı😁
07 Yorumla
Soran+1 yılcokk tesekkur ederimm <3
- +1 yıl
Rica ederimm şekercim🌸💜
Soran+1 yılBakalimm artikk nasil devam edecegizz.. Baya bi kiskanc birii, mesela gecen bana gelen gorucunun evinin resmini atmistim (o kiside onun arkadasi) bana sinirli emojii atti onun evi diye. sonra ertesi gun tekrardan attim ordan gecerken.. dedi bir gun o ev yikilacak seninn yuzunden (yani demek istediki evi yikacam) hahahaha baya hosuma gitti.. sonra iste iftara davetliyiz dedim komsuya onunda ogullari var.. dedi hayir eger o erkeklerle oturmicaksan gidebilirsin dedim neeyy.. azoncede dedimm o yenge mesaj atmis ne yersin diye oda yazmiss yeterki ogullarini gormim ne yaparsan yap diye yazmis oyle yazmami istemistii hahhahaa
- +1 yıl
Ahaha😅Bu tip erkekler nasıl sana şunu söyleyeyim senden uzaklaşsa dahi enerjisini üstünden çekmiyor toksik insanlar özetle hayatın hakkında ona bilgi verme pek meraktan delirir o zaten sana belli etmese de😁
Soran+1 yılHahaha.. yani seviyor diyorsunn degilmi?
- +1 yıl
Sever mi sevmez mi o arafta anlayamazsın toksik insan sadece o tip
Soran+1 yılHmm, tamam tesekkurler
En İyi Cevaplar
Bir adam seni gerçekten seviyorsa eğer onun önceliği olursun ne kadar yoğun bir hayatı olmuş olsa bile sana her zaman vakit ayırır, eğer bir adam seni gerçekten seviyorsa senin olumsuz yönlerini görmezden gelir, tartışma ve kavgalarınızda ağzına geleni söyler gidersin tekrar döndüğünde hepsini unutup hiç bir şey olmamış gibi kucaklar seni. Eğer bir adam seni seviyorsa senin sevdiğin onun sevmediği her ne varsa sırf sen seviyorsun diye sanki en sevdiği şeylermiş gibi davranır.. eğer bir adam seni gerçekten seviyorsa onun merkezindesindir ve tek kavgası sen olursun, herkeze kördür sadece seni görür..
Öyle iştee.03 Yorumla
Soran+1 yılCokk tesekkur ederimm.. Okadar guzel yazmissinizz ki. bence hepsi dogruu..
Hayatina girmistim sonra ben yapamayinca ciktim dedim beni birak ama birakamadi. saygi duydu.. Ama bir sure sonra ona tekrar dondum ve o hic gitmemisim ona oyle yapmamisim gibi davraniyor.. beni gormek icin is cikislarimizda yolunu uzatirki beni gorsun diye
Soran+1 yılrica ederimm nedemek :)
Insallahhhh <3 bakalimm hayirlisii..
O benim icin gercekten ilk boyle..
Beni cok isteyen oldu, hatta biri vardi guya beni cok istiyordu ama hic bir caba felan bile yoktu.. yani mesela cik disariya diyebilirdi ya da kapinin onunden gece bilirdi iki saniye goreyim felan diye yoktuu.. ama bu oyle degil yok desem bile uzaktann neolursa olsun bakar
Sana bakmaya kıyamayan gözlerinden, hal, hareketlerinden, ilgisinden, mutsuz olduğunda seninle aynı ruh halini yaşadığından. Sen mutluydan mutlu, değilsen mutsuz olmasından. Kısacası bir elmanın yarısı gibi birbirinizi tamamlıyorsanız.
03 Yorumla
Soran+1 yılcok guzel anlatmissinizz, okadar haklisiniz kii :)
Soran+1 yılsagolun sizde
+1 yılBana karşı anlayışlı, sevecen, karşılık beklemeyen, ilgi gösteren her şeyden önce beni dinleyen erkeğin beni sevdiğini düşünürüm. Emin olamam tabi çünkü günümüzde insanlar çok iyi rol yapıyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılaynenn oylee, cok haklisinnn <3
- +1 yıl
:) :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Gözlerine dalar sürekli görmek ister seni başına bişi gelirse direkt yanına fırlar sosyal medyasında sadece senle konuşmak için girer tüm hayatına seni ekler
11 Yorumla
Soran+1 yılbeni gormek icin iki saniye olsa bile yolunu uzatir oyle gider evine
+1 yılDeğer verir ilgili davranır gelecek hayallerinde bana da yer verir saygılı davranır bana iyi hissettirir hatamda sırtını dönmez sırf üzülmeyeyim diye istemediği bir şeyi yapar beni hiçbir şey için zorlamaz canımı yakmaz şiddet uygulamaz
11 Yorumla
Soran+1 yıleveettt aynennn :)
+1 yılSeni sen olduğu için kabul ediyor sa
Seni kırmaya kıyamıyorsa
Kibar romantik se
Cinsellik konusunda evlilik olmadan olmaz diyenler den se13 Yorumla
Soran+1 yılaynennn oylee birii oyle birsey olmaz diyor, ben sinirimi biliyorum der hep.. mesela bebek konusu acildi sonra uzatmadan hemen kapattik oda dedi fazla seye gerek yok yoksa yanlis gidecez
- +1 yıl
Allah mutluluğunu daimi kılsın kardeşim
Soran+1 yılaminn cumlemizin insallahh
Sakinir seni gözünde. Bakışı farklı olur onemser konuşurken tavrından sevkatinden soyledikletinden anlarsın bunu
113 Yorumla
Soran+1 yılise giderken fazla yazamica icinde der seni ozlicemm felan :(
ya da uzaktan baktiginda askla bakiyor
Soran+1 yılevett guzel tabii.. daha yeni yeni sans vermeye calisiyorumm ona bakalim hayirlisi..
gecen ayni anda ekmek almaya gittik ben arabadan inmedim tesaduf yanina park etmistimm..
kardesim almaya gitmisti oda ordan bana bi bakti gulumsedi eli ayagi bir birine girdi.. bide oyle bakiyodu kii eridim gittimm
Soran+1 yılevett cokk utangacc beyfendii oda kaciyoo bende yani daha hic yuz yuze konusmadik dusunn :)
sadece hep uzaktann
Soran+1 yılbakalimm artik yaa zaman gosterecek.. sadece yazisiyoruz iste
Soran+1 yılaynenn oylee canimm insallahh yaa bakalimm.. ilkkez bi yola girdikk bakalimm hayirlisi
Soran+1 yılaynenn insallahh bakalimmm
Soran+1 yıl<3 <3 <3
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bu soruya adamların cevap vermemesi gerek :D Yapmayınnn :D
13 Yorumla
Soran+1 yılhahahaha yoooooooo vermeleri gerekir tabi
Soran+1 yıl:)
Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. 🥺🥺🥺yorumları okudum ve çoook hak veriyorum değer vern biri konuşur görmek ister sesini duymak ister seni ister 🥺🙁😢
07 Yorumla
Soran+1 yıleveeett demee :)
- +1 yıl
😅😅🤗
Soran+1 yılkusura bakmaa yaa yorumun en altta kalmiss gormedimm :(
- +1 yıl
Sorun değil 😅🤗🤗🤗
Soran+1 yılhihihii tesekkuler <3
- +1 yıl
Rica ederim
Soran+1 yıl<3
Hareketleri, ilgi ve alaka seviyesi, ince düşünceleri, jestleri, sözleri ve en önemlisi bakışı her şeyi anlatır
01 Yorumla
Soran+1 yılaynennn :)
+1 yılkıskandırmaya çalış kıskanırsa seviyor kıskanmazsa sevmiyor demektir
023 Yorumla
Soran+1 yılonun arkadasinin annesi bana gelmisti gorucu olarakk.. onu ona demistimm.. gecende onlarin evinin onunden geciyordum resim attim.. sinirli emoji yolladii o onunn evi diyee.. sonra tekrar attim ertesi gunn dedi seninn yuzunden o evlerr kalmicakk ordaa.. yani bence baya kiskandi
- +1 yıl
o zaman sev onu bırakma değerini iyi bil çok kıskanan çok sever ben bunun örneklerini çok gördüm.
Soran+1 yılyanii gercekten cok kiskanann sever ve birakmaz mi diyorsunn?
hatta dedimm dun iftara gidecem bizim komsuya dedii o oglanda mii ordaa? dedim evet ne isin var ozaman dedi.. dedim o zaten evlenecek hemde o cocuk bana hep abla gozuyle bakti dedimm.. hmmmm tamam hadi sana guveniyom dedi- +1 yıl
tabi güvenmek de ayrı mesele ama ben olsam bırakmazdım sanırım :)
Soran+1 yılaynennn guven ayri bi mesele
Soran+1 yılbirakmimm diyorsunn yanii
Soran+1 yılhattaa dun bana dedi, kalbinde ben olmak istiyorum onu kapmak istiyorum ve baskalarina karsi kapatmak istiyorum dedi
- +1 yıl
ben bırakmazdım ama tabi siz kızlar inatçı olduğunuz için her şey olabilir
ama şimdi komşunun evine tek ve o komşuda yaşına yakın bi erkek var her ne kadar yalnız olmasanızda gitmemen daha iyi olurdu en azından sevgilin için ama tabi her insan aynı olmaz - +1 yıl
iyi işte ne güzel demiş bak kaçın bence böyle şeylerden yaşına yakın erkeklerin olduğu ortamlardan bişey olmaz belki ama riske gerek var mı dünya hali şeytan nefis her şey olabilir
Soran+1 yılyokyokkk merak etmee, tek degilimm.. annem babamla gidiyorumm zaten oraya..
hatta o yenge ozel bizi mutfaga ayraliyo kadinlari adamlarda icerde.. ayri yiyoruz- +1 yıl
öyle desene bende tek gidiyorsun sandım bişey olmaz bende bırakırdım ama tabi yinede sorardım o erkek de olacak mı diye
Soran+1 yılyokyokk oylee olsa ben ona demeden kabul edipte gitmemm zatennn bana gore degill oyle seyler..
tabi evde o cocuktaa ama oda zaten yakinda sozlencek hatta bende gorumce diye gidecemm hahaha- +1 yıl
niye ki kimle evleniyor
Soran+1 yılbenimle konusann cocuk degill haaa.. komsunun ogluu hani iftara davet eden
- +1 yıl
kafam karıştı
Soran+1 yılouzrdilerim aslinda karisacak yok ama neyse olabilirr..
yani hani dedinn ya gidilmez diye oraya buyuzden bende dedimm zaten o kisi evlenecekk. yani benim pesimdekine karsi birsey olmaz yani- +1 yıl
Ya şey sen hani dedin ya görümce diye gidecem onu anlamadım aslında
Soran+1 yılhaa tamamm, iste o komsunun ogluna kiz istemeye gidilcek soz Nisan felan bende yani o oglanin ablasiymisim gibii gidecemm yani ozaman gorumce olmus oluyom
- +1 yıl
he bende akraba bağı olucak sandım
Soran+1 yılyoookk yookkk
- +1 yıl
iyi iyi bu arada teşekkür ederim sohbetin iyi geldi 😇
Soran+1 yılRica ederimm bende tesekkur ederim. Aynenn iyi geldi☺️
- +1 yıl
🥰🥰🥰🥰
Seni cok önemser bunu hissetirir sana bence böyledir önceliğ olursun
01 Yorumla
Soran+1 yılaynenn sanirim bencede oyle
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Anlayamazsın erkekler aşık olamazlarmıl öyle dediler
01 Yorumla
Soran+1 yılniye olamasinlarr yaaa
+1 yılHak ve hareketlerinden tabiki konuşmasından nezaketinden
01 Yorumla
Soran+1 yılevett degilmii :)
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bunu hissedersin ya öyle bir şey dedi veya bir şey yaptığıyla değil de
01 Yorumla
Soran+1 yılhmm anladimm.. zaten diyemiyor sadece diyor iste sen bana neyaptinn diyee.. ya da o beni gorunce uzaktan bile olsa diyo gunumuu guzellerstirdinn
Gizli Üye(36-45)+1 yılBeni yatakta tatmin edene kadar durmadan çaba gösterdiğinde seviyor demektir.
27 Yorumla
Soran+1 yıltovbe tovbee.. evlenmeden o olmaz
Cevap sahibi+1 yılKilit mi taktılar sana?
Soran+1 yılsenin gibi orsp degilimm her gelen gidenle yatmamm
Cevap sahibi+1 yılTerbiyesiz. Senin neden sevilmediğin belli oldu.
Soran+1 yılhahahaha terbiyesizz diyene bak sen yaaa.. cok guldumm.. baskalarin altinda yatan sensinn kuzuu :)
Yani terbiyesiz olan sensinn <3
Cevap sahibi+1 yılCinsel hayata sahip olmak terbiyesizlik değil ilkel insan.
- +1 yıl
Yatmayla bacım olunuyor sanan kafa abi siz üremeyin baba sevgilin kaç kızı hopatiyor şu an kim bilir de senin gibi mllar kocama saklıyorum puhahaha
Gizli Üye(25-29)+1 yılMillet o kadar güzel maske takıyor ki anlaması zor konuştukça amacını belli eder
04 Yorumla
Soran+1 yıl:(
Cevap sahibi+1 yılBen sektörden ayrıldım artık siz devam edim bacım
Soran+1 yılahhh be kuzuummm :(
Cevap sahibi+1 yıl🥲🥲🥲🥲
Gizli Üye(25-29)+1 yılanlamama gerek kalmaz Her şey menfaat bir insanın sevgiisi menfaati bitene kadardır
01 Yorumla
Soran+1 yılneden oyle diyorsun?
+1 yılBenim için konfor alanından vazgeçebiliyorsa.
119 Yorumla
Soran+1 yılaynenn deme
- +1 yıl
Hiç bir çaba gösterilmemesi, senin için savaşmayacağı anlama geliyor :)
Soran+1 yılaynenn dogruu.. bu her firsattaa beni gormeye calisiyor uzaktan olsa bile.. mesela dun isten ciktigimda o evde olmus olmasi lazimdi benim icin yolunu uzatti ve karsilastik arbalarda
- +1 yıl
Bu da bir çaba ve emek sarf etmektir. Mutluluklar 😊
Soran+1 yıleveett demee yaaa <3 Coook tesekkur ederimm kuzummm.. Insallah sende hep mutlu olursunnn :)
mesela baska bi *kuz vardi guya beni cok istiyodu bi b*k yapmamisti kapimdan geciyorsun bi cik goreyim diyebilirdi mesela yok yani- +1 yıl
Yine de hayatında bulunmuş insan için *küz tabirini kullanma. Doğru insan her zaman karşımıza çıkmaz. Benden çok hoşlanan biri vardı mesela, sürekli iş çıkışı elinde çiçeklerle vs gelirdi ama hoşlanmazdım. Arkadaştan öte göremezdim bir üstü olmazdı yani. Ya da benim çok hoşlandığım biri olurdu, beni gözü görmez başkasını görürdü ama bana çok güzel seviyorsun, sevince tam seviyorsun derdi bir çaba göstermezdi. Hayat bu zaten. Olmayınca olmaz, olunca olur. Önemli olan karşılıklı olanıdır.
Soran+1 yılyanii evet haklisinnn bende yasadimm zamaninda.. ne yazikki herzaman karisilikli olmaz..
ama o kisi gercekten oyleydi cok insandan duydumm.. affedersin butun kizlarla gezdi etti sonra evlenecek yasi geldi dogru duzgun kiz istiyor..
ama hic bir cabasini gormedimm onu demek istedimm- +1 yıl
Hayatı dolu dolu yaşamış ve afedersin 50'den fazla birlikte olmuş insanlarda his denilen duygu zamanla yok oluyor. Ruhsuz ve duygusuz olarak mantıklı kararlar alıyorlar. Haliyle sana verebilecek pek bir şeyi de kalmıyor. Sadece sana verebileceği ve sağlayabileceği varsa, o da ekonomik özgürlük oluyor. Ruhsuz ve duygusuz biriylesin ama ekonomik özgürlüğün var. İnsan ne kadar kendini iyi hissetsin ki bu durumda.
Soran+1 yılaynenn oylee degilmii :)
vala okadar mutluyummki onunlaa olmadi diye- +1 yıl
Seni seven ve seninde sevdiğin birine sıkı sıkıya sarıl. Sakın bırakma. Her ne olursa olsun. Bir daha böyle bir şey yaşaman mümkün olması zor olur.
Soran+1 yılbirakmimm degilmii beni sevene ve ona sans vereyimm degilmi?
- +1 yıl
Hayır beni yanlış anladın. O seni seviyor ve sende onu seviyorsan bırakma. Ama sevgi zamanla oluyor. İkinizde birbirinizden hoşlanıyorsanız diyelim
Soran+1 yılayy kusurabakmaa yanlis anladiysam canimm :( Evet sanirim cok seviyor daha yeni konustuk yazistik iste oda hani benden kopamadi calismasi lazim onun ama yazmayi birakamiyo dedim bensiz yapamiyorsun heralde utandi sonra dedi birazcik, sonra biraz fazla sanirimmm..
yani boylesinide kacirmak istememm aslinda :(- +1 yıl
Yine de fazla kapılma. Bir ağırlığın olsun.
Soran+1 yılaynenn oylee yok yok zaten ona karsi hep serttim.. daha yeni yeni biraz yumusak olmaya basliyorumm.. ama yinede oyle ele vermem kendimii ilk onun bana boyle baglanmasini istiyorumm.. resmen 7/24 benimle olmak istiyor
- +1 yıl
İlgi bombardımanına aldanma ve buna alışma. Çünkü zamanla bu ilgi azalacak. İlgi azaldığı halde onu isteyecek misin yine de? Evet ise sorun yok demektir.
Soran+1 yılbilmiyorumm bakalimm artikk.. ama bu bence hep boyle kalacak gibi insallahta kalir
- +1 yıl
Hayırlısı
Soran+1 yılevettt :)
- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılNe yaparsan yap anlayamazsın. İyi geceler 😘
01 Yorumla
Soran+1 yılAaaaaa :(
Aşk İlişkileri konusunda 399 cevap paylaştı. Söyledikleriyle yaptıkları aynıysa...
01 Yorumla
Soran+1 yılyanii aynenn
- Aşk İlişkileri konusunda 302 cevap paylaştı.
+1 yılBen hiç anlamadım hem kaldım
04 Yorumla
Soran+1 yılhmmm :(
- +1 yıl
Öyle
Soran+1 yılneysee olsunn belki anlarsinn sende :(
- +1 yıl
İnşallah
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılDavranışlarındaki incelikten
01 Yorumla
Soran+1 yılaynennn :)
Davranışı ve sana ilgi göstermesi..
01 Yorumla
+1 yılüzmemek için elinden geleni yapar
01 Yorumla
Soran+1 yılaynennn sanirsam oda oyle :)
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. davranış bakış her şey değişir
03 Yorumla
Soran+1 yıltesekkur ederimm
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılMasumca yaklaşıyorsa seviyordur bence bir erkek.
01 Yorumla
Soran+1 yılaynenn bencede yaaaa :)
- Aşk İlişkileri konusunda 12b cevap paylaştı.
+1 yılHal ve hareketlerinden seni düşünmesinden
012 Yorumla
Soran+1 yılozamann bence gercekten seviyor
- +1 yıl
Ne güzel işte
Soran+1 yıleveett :) ama iste yasi benden 1.5 yas kucukk
- +1 yıl
Senin için sorun değilse olur
Soran+1 yılyaa aslindaa biraz sorun ama biryandanda bi yas icinde birakmamm mantiksiz :(
- +1 yıl
Ne gibi sorun
Soran+1 yılbilmemm kucuk diye iste :(
- +1 yıl
Herkes bir zamanlar küçüktü
Soran+1 yılaynen
- +1 yıl
Takma kafana
Soran+1 yıltesekkurler
- +1 yıl
Rica ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılDavranışları çok önemli
01 Yorumla
Soran+1 yılaynenn
Gizli Üye(25-29)+1 yılGerçekten seven yoktur
01 Yorumla
Soran+1 yılneden
Gizli Üye(25-29)+1 yılNaparsa yapsın tam olarak kopamıyorsa
07 Yorumla
Soran+1 yılaynenn kac kez yapamam ben dedim ona kac ay boyunca onu hep ittim yazmadim yazmasini istemedimm ama bana halen senin bende sansin var diyip duruyo
Cevap sahibi+1 yılSeviyor
Soran+1 yılevet sanirimm oylee.. her firsat buldukcaa uzaktan olsa bile beni gormeye calisiyoo
Cevap sahibi+1 yılSende seviyorsan karşılık ver
Soran+1 yılsanirimm sevmeye basladimm.. simdi yazdi biraz konustuk isine devam etmelidi ama kapatamiyor bir turlu.. dedim sen yapamiyorsun deme bensiz utandii.. sonra biraz yazdi sonra belki biraz cok fazlaa yaa dedii.. cok tatli oluyo
Cevap sahibi+1 yılHayırlısı bea
Soran+1 yılaynenn kardesimm
Gizli Üye(25-29)+1 yılAltına alıp inim inim inletiyorsa
03 Yorumla
Soran+1 yıltovbe tovbe, sapikmisin kizim
Cevap sahibi+1 yılEvet
Soran+1 yılbelli
Gözler yalan söylemez
12 Yorumla
Soran+1 yıloyle askla bakiyorki uzaktan olsa bile
- 1 yıl
Artık gozlerde yalan söylüyor lens kullandıkları için 😂😂
+1 yılSeni vibratör niyetini kullanarak
02 Yorumla
Soran+1 yıl?
- +1 yıl
?
Anlarsın anlar
01 Yorumla
Soran+1 yılhmmm :)
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
u +1 yılSorarak
01 Yorumla
Soran+1 yılhmm
+1 yılAldatmasından
01 Yorumla
Soran+1 yıltovbe
+1 yılİnsanlar Oyuncudur.
01 Yorumla
Soran+1 yıl:(
+1 yılgerçekten seven bir erkek yok
03 Yorumla
Soran+1 yılhmm :(
- +1 yıl
@bayram511 olabilir
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılAnlayamam
01 Yorumla
Soran+1 yılhmm :(
Gizli Üye(25-29)+1 yılYanında çocuklaşır
02 Yorumla
Soran+1 yılevett :)
Cevap sahibi+1 yılsjsjjdjdj
Gizli Üye(25-29)+1 yılCok kolay bakislardan
01 Yorumla
Soran+1 yıloylee masum bakiyorki bana, beni gormek icin can atiyor.. daha henuz hic bulusmadik ama
Gözlerinden anlatsın
04 Yorumla
Soran+1 yıloylee masumca bakiyorkii
Soran+1 yılevettt :(
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım