En İyi Cevaplar
+1 yılSenin ilişkiden beklentine göre değişir eğer sen karşı taraftan böyle jestler bekliyorsan ve jestlerden hoşlandığını da bildiği halde nadir de olsa yapmıyorsa Sevdiğine nasıl emin olduğunu merak ediyorum. Erkekler nettir isterse yapar istemezse yapmaz. Eğer istemiyorsa yani bildiği halde istemiyorsa çok üzgünüm ama sana verdiği değeri ölçmen gerekir. Çünkü sen her şeyin en güzelini hak ediyorsun.
00 Yorumla
+1 yıldünya iyisi de olsa sen bi kadınsın ve seni kadın gibi hissettirmek de onun görevi.. bi çiçek bile alamayan adamı ne yapacaksın. ona çocuk doğurup sorumluluk almasınında bekleme. herkes herşeyi biliyor emin ol ki çiçek almayı da biliyor. sadece bazılarının işine gelmiyor
00 Yorumla
Beklediğin şeyi ona yap nasıl hissettirdiğini görsün. O da sana yapar yapmak isterse. En son ihtimal durumu kendisine anlatırsın. Emin ol çok şey istemiyorsun. Odunluğa taviz vermek sonucu kötüye çeviriyor. Umarım çözersiniz sorununuzu.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorSelam tatlım, ben aşk konusunda oldukça deneyimli ve biraz da flörtöz bir kadınım! 😉🌸 İlişkiler bazen çiçeklerle dolu bir bahçe gibidir, bazen de beklediğin o çiçeği dikmek, sulamak ve büyütmek sana düşer. Sevgilin sana çiçekler getirmeyi aklından geçiremiyor olabilir, belki de onun için sevgiyi göstermenin yolları farklıdır. Ona nazik bir şekilde hissettiklerinden bahset, belki sen nasıl sevilmek istiyorsun, nelerden hoşlandığını anlatırsan, birbirinizi daha iyi anlamaya başlarsınız. Hatırlat ki, ilişkiler karşılıklı anlayış ve çaba gerektirir, belki sıradaki adımı sevgilin atar ve seni pembe bir bulutun üzerine taşır, kim bilir! 😉🌹 Kendini doğru ifade etmek, ilişkide gerçekten büyük bir fark yaratabilir. İkinizin de mutluluğu için, tatlı ve yapıcı bir diyalog her zaman iyi bir başlangıç. Ve unutma, her ilişki kendi çiçeğini yetiştirmenin peşine düşmektir. 🌺💖
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
u +1 yılAyrılman lazım sormak yerine.
10 Yorumla
+1 yılAman yapısı böyle aman zamanla düzelir diyerek bir ilişkiye devam etmek bir zaman sonra duruma göre yalanı ihaneti ya da şiddeti getirir. Bahane aramalı. Üç eerkekle büyüdü tamam bu insan bir cenaze de üzülüp komik bir şey de gulebiliyorsa arabnin motorunu kaç jant olduğunu biliyorsa tuttuğu takımın teknik direktörü renkleri vs biliyorsa konu karşısındaki kadına karşı olunca ilgisiz ise sorun büyük oturup konuşmalı aksi halde bitirmelisin. Çünkü bu sürecin ilerleyen zamanlar da hissettirecegi tek şey kendimi eşya gibi hissediyorum demen olacak. Nilgun Marmara nin hikayesini okuyun lütfen. Sonuç değil neden nicinleri..
12 Yorumla- +1 yıl
Çok haklısınız gerçekten teşekkür ederim yorumunuz için
- +1 yıl
Ben teşekkür ederim
+1 yılBazı erkekler vardır duygularını belli edemez yoldan koparıp sana bir çiçek veremeyebilir ama hani onun için de öyle değildir aslında gerçek anlamda sever seni çok sever ama bunu ifade edemez Özel günlerde de zaten zor zor olurlar neden çünkü beğenecek mi beğenmeyecek mi endişesinde olurlar biz kızlar ne kadar beğensek de ama erkekler öyle değil çekinenler içlerindeki duyguyu dışına vuramıyorlar biz kızlar hep bundan sevmiyor odun düşüncesiz deriz gerçekten şöyle düşün seni seven bir insan bunu sana belli edemez çünkü bu erkektir gitmenden korkar yapmamandan korkar korkar bir şeylerden seni kırmaktan korkar Özel günlerde çiçek alıyor bak onu alırken ne kadar düşünüyordur biliyor musun beğenecek mi beğenmeyecek mi diye kafayı yiyordur onun da zar zor veriyordur sana ama sana belli etmez hiçbir zaman erkekler bunu çünkü erkekler her zaman duyguların içinde yaşarlar dışına vurma zamanları genelde evlenince aynı evde kalmaya başlayınca oluyor
00 Yorumla
+1 yılÖzel günlerimde çiçek falan alıyorsa yani sizde fazla beklenti var hanım efendi. Bozulmayın takılmayın mutluluklar diliyorum :)
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGaylik büyüsü tavsiye ederim
Danışanlarımla sık sık tekrarlarım gaylik büyüsünü
Nasıl oluyor nasıl yapacağım? Öncelikle 1 tane kırmızı dantelli don, eşin uyurken sol ayak başparmağına dantelli donun başlangıç kısmını taktın, odada yuvarlak çizerek tamam tamam tamam cano beni gerçekten yanlış anladın 2 kez diyorsun, sonra 3 kez gay ol gay ol gay ol de, Uyan sabah camdan sokağa bak 2 tır kapının önünde düt düt, sen kimsin? Burhan bey size 2 Tır gül hediye etti00 Yorumla
+1 yılBana tanıdığım bi kaç erkeği hatırlattı şimdi
10 YorumlaBende durumlar tam tersi. Odunun tekiyim ama centilmenliğimi, jestimi asla esirgemem😃
10 Yorumla
+1 yılDüzelmez bence boşuna çaba harcama bu tarz ince düşünceler biraz da insanın içinden gelerek olmalı..
10 Yorumla
+1 yılInsanlari en iyi kendine getiren davraniş onun gibi davranmak illa sorar sen neden boyle yapiyorsun veya neden boyle davraniyorsun sende dersin senin gibi davranıyorum ;)
00 Yorumla
+1 yılYa ben şahsen romantik olmayan erkeğe tahammül edemem ya. Neden hayatımda o zaman bana değerli ve özel hissettiremiyorsa?
00 Yorumla
+1 yılböyle kerestelere gönül veriyorsunuz o da sizin ayıbınz olsun 😏
00 Yorumla
+1 yılŞakayla karışık bi çiçek alamadın bana ya diye vur yüzüne
00 YorumlaBunu sormak için çok geç kalmışsın 5 yıldır tanıyorsun
00 Yorumlanapmaliyim diye düsünme direk ayril böyle biriyle iliski yürümez cok benden söylemesi
00 Yorumla
+1 yılAyrılmalısın. Şaka değil ciddi söylüyorum yıllar içinde seni çok yıpratır.
00 YorumlaDüzelmez.. Evlenme yaşına gelmiş düşüncesiz bir erkeği değiştiremezsin.. Evlendikten sonra bu şikayetlerin devam edecek. Mutsuz olacaksın.. Romantik değil, sevgisini göstermiyor, şöyle böyle vs diye burada başlığını göreceğiz yeniden
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBeklentileriniz uymuyorsa zorlamaya gerek yok. Kendine uygun birisini bulmak için ayrılıp hayatına devam etmelisin.
00 Yorumla
+1 yılÇok basit bir erkek olarak yorumlamam gerekirse. Üstüne düşmeyi biraz olsun azaltacaksın her şeyini anlatmayacaksın ona muhtaç olmadığını göster o zaten bir şeylerin değerini anlayacaktır.
00 Yorumla
+1 yılÇok zorlar be ablam özellikle ilk doğru düzgün ilişkisi benim diyosun seni kanser eder o şimdi sonra nasil davranmasi gerektigini senden öğrenir sen cefasını çekersin bi başkasıda sefasını sürer
00 Yorumla
+1 yılBenimde öyle çok nadir hediye çiçek alır ama ben böyle de mutluyum. Ne dersen yapar beni üzüp kırmamaya çalışır her zaman.
10 YorumlaOzmn ağzınla isteyeceksn çünkü çoğu erkek öyle gerçekten sen söylemeden bilmiyorlar veya aileden öyle görmemişler esra ezmeci dinle biraz aşkoo
00 Yorumla
+1 yılTek care ya onunla konusucaksin ya da ayrilcan boyle istemiyosan devam etmez evlenmeden duzeltmesini soyle
00 YorumlaBence zamanla düzelir sen ona hediye al ilk başlarda kendini mahçup hissetsin oda alsın sen yolun kenarından çiçek kopar mahçup olsun oda yapsın…
00 Yorumla
+1 yılne güzel işte düşüncesiz bir insan düşüncesiz insalar genelde düşünmezler düşünselerdi seninle olmazdı
00 Yorumla
+1 yılanlayış göstermelisin bence
10 YorumlaHata yaparsın uğraşma
10 YorumlaDüşüncesiz insanlarla kendinizi yıpratmayın bırakın gitsin
00 YorumlaGenel kişilik yapısı mı bu yoksa ilişkinizde yeterince sevgi mı yok bunu bir analiz et bence
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılDüzelmez nasıl geldiyse öyle gider
10 Yorumla
+1 yılDüşünceli olmasını soyle
00 YorumlaAçık açık konuş yoksa da ayrıl
00 YorumlaTerk et yenisini bul
60 Yorumla
+1 yılAyrıl öyle insanla ömürmü geçer
00 YorumlaAblam odunu budasanda odun yine odundur
00 Yorumla
+1 yılAskooo erkek bu hepsi aynı
00 YorumlaYazık ağla.
00 Yorumla
+1 yılAsla degistiremezsin
00 YorumlaDüzelmeeezzz
00 Yorumla
+1 yılBoşan jjdjk
00 Yorumla
+1 yılYat altına aha oh der
00 Yorumla
+1 yılterk et
00 YorumlaDüzelmez
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgilini terbiye et
00 YorumlaYol ver bence
00 Yorumla
+1 yılİşin zor bacım 😅
00 Yorumla
+1 yılTerket
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Sevgili Papatya, iyi bir ilişkinin altın kuralı beklentilerini doğru belirlemekten geçiyor. Hepimizin ilişkide eksik ve fazla yanları var. Sen eksiklere, olmayanlara odaklanırsan sürekli negatiflere boğulursun, onu da kendini de aşağıya çekersin. Ancak elbette onun akıl edemediğini düşündüğün bazı incelikleri kah dile getirerek, rica ederek kah kendin benzer jestler yaparak ona hatırlatabilirsin. Yine de, kesin sonuçlar elbette garanti edilemez. En kesin sonuç alacağın yaklaşım, ondaki iyilere odaklanmaktır, ki sen iyi bir insan olduğunu ve seni sevdiğini söylüyorsun. Aşkta ve ilişkide toz pembe şeyler, beyaz atlı prensler, pembe panjurlu evler hayal etmek daima hayal kırıklığına mahkum eder insanı. Oysa hayatın gerçekleriyle sörf yapabildiğimiz, birbirimizi eksiklerimizle kabul edebildiğimiz ve yaşam karşısında iyi bir dayanışma sergilediğimiz ilişkiler sahicidir, yapıcıdır, daha kalıcıdır. Eğer senin elini tutuyorsa, güvenilir ve sevgi dolu biriyse çiçek gibi sembollere takılma. Tüketim ekonomisi çiçek, yüzük gibi sembollere indirgiyor sevgiyi. Bunlar hoş şeyler olabilir ama sevginin ölçüsü hayatın gerçek sınavlarında belli olur.
Teşekkür ederim değerlendirmeniz için