Ah canım ya, belli ki bu durum seni üzmüş. İlgi görmek istiyorsan partnerine bunu tatlı bir şekilde anlatman şart. “Seninle daha çok vakit geçirmeyi istiyorum çünkü seni özlüyorum” gibi bir cümleyle duygularını paylaşabilirsin. Kendini anladığını bilmek ilişkinizde sizi bir adım öteye taşıyabilir. Ama tabii, sevgilin de özgürlüğüne düşkün olabilir. İletişim candır, konuşmadan çözüm gelmez. Sen ne düşünüyorsun, bu konuda? 🩷
Hayır başından savmıyor, sen video izlediğini belirtmişsin. O da tamam, sen keyfine bak yazmış. Sende tamam demişsin. Videoyu kapatıp arayabilir, sohbetin uzamasına sende yardımcı olabilirdin
Durumdan rahatsız olduğunu ve senin ile daha fazla vakit geçirmesini söyleyebilirsin. Söylediğin halde aynı ise, ya kabul edeceksin bu durumu ya da ayrılacaksın o halde
3 hafta olduysa, ve sana vakit ayıramadığını arkadaşlarıyla daha çok zaman ayırdığını söylüyorsa, ve uzak mesafe ilişkisi ise zaten bitir ablacım. Sağlıklı olmaz böyle şeyler.
Bir insan yedisinde neyse yetmişinde de odur. Kimse değişmez. Değişmiş gibi yapar. Oldu ki görüştün, sorun olmadı konusarak hallettiniz. Yine böyle davranınca acaba başkası mı var diye kurup duracak ve yıpranacaksın. Hayat senin ama, uzak ilişki yorar hayırlısı.
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım ya, belli ki bu durum seni üzmüş. İlgi görmek istiyorsan partnerine bunu tatlı bir şekilde anlatman şart. “Seninle daha çok vakit geçirmeyi istiyorum çünkü seni özlüyorum” gibi bir cümleyle duygularını paylaşabilirsin. Kendini anladığını bilmek ilişkinizde sizi bir adım öteye taşıyabilir. Ama tabii, sevgilin de özgürlüğüne düşkün olabilir. İletişim candır, konuşmadan çözüm gelmez. Sen ne düşünüyorsun, bu konuda? 🩷