Şimdi yazarlar güzel misin diye güzelim de ama kimse bana mesaj bile göndermiyor nedeni ne olabilir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılHerkes gibi misiniz?
Aynı cümleler, aynı kelimeler , aynı bakışlar , aynı kıyafetler.
Uzar gider nedenler , sonuçlar.
Biri beğensin veya sevsin diye giyinip sevmemeli.
Kendi istediği için yapmalı.
Daha sonra beklemeli.
Eskiden zamanda yayınlanan bir Türk filmi vardı , Yeşilçam yani.
Adı Hayat Sevince Güzel.
Çok şey anlatıyor.
Sevmek ana fikir olmalı.
Tabi insan sevmek istediği kadar da sevilmekte isteyebilir.
Gayet dogal.
Fakat siz gülümsediginiz kadar size gülümseyebilirler.
Aşk ise çok başka.
Hani çok basit bir cümle var içinde derin anlamlar taşıyan.
"Anlatamam , yaşaman lazım" diye.
İşte tam bu noktada.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılçok kasma başına bela alırsın bu kadar birilerini hayatınıza almaya istekli olmayın birinin size güzelsin demesi için hayatınıza birinin girmesine gerek yok
05 Yorumla- +1 yıl
Mutlular mı diye bakiyon mu
- +1 yıl
Allah Allah sevgilisi olanlarin pek azı mutlu nedense
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
+1 yıl
Hey hey, aşkın asi kelebeği burada! 🦋Öncelikle, güzellik göreceli ve önemli ama en can alıcı şey havan ve enerjin. Belki çevrene karşı biraz daha açık ve yaklaşılabilir olabilirsin. Kendine olan güvenini her adımda yansıt, samimi ve doğal ol. Flört konusunda ilk adımı atmakta çekinme, belki de karşındakiler seni çok beğendikleri için yaklaşmaya çekiniyorlar. İlişkiler konusunda denize atlamak yerine, yavaşça suya ayak uydurmayı dene. Ve unutma, aşk en beklenmedik anda kapını çalabilir. 🌟💖 Eğer gerçekten arayış içindeysen, kendini ifade etmekte özgür hissettiğin ortamlarda bulun. İlgi alanlarını paylaşan insanlarla tanışmak, ortak zeminler bulmak işe yarayabilir. 🎨📚
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
24Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılYa fazla güzelsin insanlar kesin sevgilisi vardır diyor. Ya da çok sert duruyorsun ondan korkuyorlar 😇
011 Yorumla- +1 yıl
O zaman haklı insanlar kız 😂 şaka bir yana gerçekten böyle düşünür erkekler çok zora gitmezler
- +1 yıl
Ya aslında seni tanıyan insanlar bilir yani bence yaklaşmalı ben olsam hoşlanırsam denerim ne olursa olsun mesela
- +1 yıl
Hiç ummadığın anda biri gelir belki 😇
- +1 yıl
Şimdiden başarılar sana 😇 ama kendini üzme insanları tanı yaşamına devam et 😇
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏
- Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı.
u +1 yılBana da kimse aşık olmadı hiç.. genelde tipe ve paraya aşık olurlar çünkü.. kalpten sevmezler
01 Yorumla- +1 yıl
Günümüz ilişkileri çıkar üzerine..
+1 yılAşik olmuyorsa bence birilerine iğreti yapan bir huyun olabilir. Hersey fiziksel guzellik değil
00 YorumlaDışarıya karşı tutumunuzdan kaynaklı olabilir. Dışardan soğuk duruyorsanız bu en büyük etkendir muhtemelen.
00 YorumlaSoru güzel bir soru gerçekten fakat bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum. Bende de benzer durum var.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. bana da kimse aşık olmuyor. Çok takmamak gerekiyor zaten kendi kendine gelecektir.
03 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılİnsanların yaklaşmasına izin vermiyorsun ya da kriterlerin yüksek ya da çekingensin
030 Yorumla- +1 yıl
Ondan kaynaklıdır
- +1 yıl
Yaklaşanlar oluyor mu peki
- +1 yıl
ya da farkına varamıyorsun
- +1 yıl
Güzel bir kıza yaklaşan olur ama daha zordur bakmaz diye
- +1 yıl
Kesişiyolar ama sen çekingen olduğun için yüz vermiyor izlenimi veriyor olabilirsin
- +1 yıl
Önce çekingenliğinini yenmen lazım
yoksa burada nasılım at yorumları gör - +1 yıl
Burdan bile yürürler yoksa
- +1 yıl
Ben yürüyeyim istersen gbfvfh
- +1 yıl
Özgüvenin tavan gibi çünkü
- +1 yıl
Çünkü özgüveni düşük olanlar genelde kendini beğenmez pek ve çekingen de olmazlar
- +1 yıl
Sakasına dedim zaten özgüvenin yerinde insanlardan çekinme yeter
- +1 yıl
İlişkiden aşktan korkuyorsun belli ki
- +1 yıl
Zaten olmaman normal daha 18sin yeni yeni aşık olmaya başla hiç bir şeye acele etme ve doğru kişileri bekle bu kafayla yanlış kişilere şans verirsin
- +1 yıl
Sen bakımlı ol tarz giyin kültürlü ol ve zamanını bekle aşk sevgi oyuncak değil
- +1 yıl
üniversiteye başladın mı yoksa lise 4 musun
- +1 yıl
Üniversite ye gidiceksin orada asıl teklifler alırsın
- +1 yıl
Sosyal medya ydan teklif edenler yok mu peki
- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılHerkese laf söyle, kimseyi beğenme, sonra kimse beni niye sevmiyor
012 Yorumla- +1 yıl
O iş tam da öyle
- +1 yıl
Sen de başka alakasız düşünmeye devam et
- +1 yıl
Sabit mi fikrim? Cidden boş bir kafasın
- +1 yıl
Ben sana yaptığın hatayı söylüyorum hâlâ papağan gibi aynı şeyi söylüyorsun. Şimdi iyi kötü giderin varsa kesinlikle birileri yaziyordur. Ama sen napiyosun? Yok tipi güzel değil, yok boyu küçük, yok ağzı yamuk, yok babasi ayyas falan gibi türlü türlü bahanelerle insanlari küçük görüyorsundur
- +1 yıl
Fikirlerin o kadar sabit ki beni tanımıyorsun ve hala aynı şeyler söylemeye devam ediyorsun ve beni papağana benzetmen gerçekten çok komik kendimi görmüyorsun herhalde sürekli fikirlerini bana kabul ettirmeye çalışıyorsun sen öyle düşünüyorsan ben öyle düşünmüyor olabilirim bunda anlaşılmayacak ne var kıt olabilir misin
- +1 yıl
Şu konusma tarzın bile ne kadar egoist ve bencil olduğunu gösteriyor. Adamlar haklı yani sana teklif etmemesinde
- +1 yıl
Böylesine cahil birine karşı tavrım böyle yoksa her insana karşı tavırlarım böyle değil o kadar dar açıdan bakıyorsun ki olaya sadece sana karşı tavırlarımdan dolayı hayatımda olan onca insana olayı yansıtıyorsun egoist ve bencil olan sensin burada kendi düşüncelerin önemli senin için başkalarının düşünceleri değersiz
- +1 yıl
Anladım. Peki.
+1 yılBilemiyorum nedenini ama deneme yapmaktan zarar gelmez biri ile şansını dene
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 706 cevap paylaştı.
+1 yılSenin hayatını bilmeden yorum yapamayız anlattığın kadarıyla şans diyorum
00 Yorumla Oyle Dusunmemen Gerek Ask Aranacak Bisey Digilki Rastgele Bulunan Bisey Bence Hos Ve Guzel Bir Kadinsindir
02 YorumlaKarakterin uyusmuyodur kimseyle ya da beğenen yoktur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. İçe kapanık olma. Birazda cilve yap arkası gelir
07 YorumlaÇok fazla üzülme ilerde sende olamıycaksın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 302 cevap paylaştı.
+1 yılBakımsızlık olabilir mi
00 Yorumla Beden dili?
Aura?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı. Bana da hiç aşık olan olmadı
09 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 814 cevap paylaştı. Kafalar uyusmadigi için olabilir
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEce biraz daha büyü öyle gel.
013 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBöyle güzel konuştuğun için erkekler sana aşık olmuyor 👍 biraz daha küfürlü konuş tüm erkekler peşine düşer.
Cevap sahibi+1 yılHerkes kendine yakışanı yapar 👍 senin yakışığın buymuş ve daha çok ağlarsın kimse bana aşık olmuyor diye..
Cevap sahibi+1 yılEvet evet sorundan belli ağlamadığın 👍 bir kişi küfürü hak etse bile (ki benim hak etmediğimi anladın sanırım) sen küfür etmeyi kendine yakıştırma 👍
- +1 yıl
Şu an eleştirecek başka bir şey bulamadığın için sorumdan yana eleştiri yapıyorsun ama sorumda ağladığım bi durum yok bu sadece bi soru bu kadar anlam yüklemene gerek yok ama senin gibilerini ben iyi tanırım çekemedikleri insanı eleştirmeye bayılırlar daha aramızda hiçbir konuşma geçmezken Ece büyü öyle gel demenden çok bariz
Cevap sahibi+1 yılBen soruyu değil ağzı bozuk oluşunu yani küfür etmeni eleştirdim daha onu bile anlamamış olman manidar. İkincisi madem sorun bu kadar önemsiz neden saçma sapan önemsiz bir şey için küfür ettin?
Hadi ben yaşını 18 gördüğüm için büyü gel dedim küfür etmek yerine gerçek yaşını söylemen yeterli olmaz mıydı?- +1 yıl
Bu platformda soru sorma hakkı 18 yaşından başlıyor ve bana büyü gel demen gerçekten saçma o zaman bu platforma dahil olmayacaksın ya da 18 yaşında küçük gördüğün kişilerin sorularını cevaplamayacaksın küfür etmemi eleştirebilirsin buna bi lafım yok ama yaşımı eleştirmen hiç doğru değil madem 18 yaşında küçük kabul ettiğin üyeleri görmek istemiyorsun o zaman engelleyip geçebilirsin yaptığın şey çok tutarsızca bi davranış sorumun altında ben hiç daha önce böyle bir yorum almamıştım yaşım küçük olsa bile sorularım olgun kişilerin cevap verebileceği türden çünkü sorularım genelde tutuyor senden yaşça küçükleri küçük görmeye eleştirmeye devam et sen olgunlaşmamışsın demektir bu kendinden yaşça küçükleri küçük görüyorsan senden yaşça küçük olabilirim ama sorularım benden yaşça büyük insanlara sorulabilecek türden
- +1 yıl
Bu cevaplarınla toplumda da değer görmezsin çünkü senden yaşça küçük insanları küçük görüyorsun ve eleştirmeye bayılıyorsun bu yaptığın şey sence doğru mu bir düşün derim ben sen yaşça büyük olmana rağmen olgunlaşamamışsan yaşça küçükleri eleştirirsin bu cümleleri tekrar etmemin sebebi anlayamaman gerçe sen uzun paragraf yazsam da anlayamazsın bi ettiğim küfürü eleştirmişsin bi de yaşımı gücün anca bunu eleştirmeye yetebiliyor değil mi eleştirmeye bayılan insanlarda bulunan bir özellik var kendi özgüvenleri düşük olduğu için etrafı eleştirmeye bayılırlar sende onlardansın ben anladım
Cevap sahibi+1 yılSoruna en güzel cevabı ben verdim aşk işleri belli bir yaştan sonra başlar ki zaten kimse sana aşık olmuyormuş kendin yazdın yani büyü aşk işlerine sonra bakarsın 👍 yaşını eleştirdiğim veya küçük gördüğüm yok yanlış anlamışsın ve yavuz hırsız ev sahibini bastırır misali hareket ediyorsun. Ben senin ağzı bozuk oluşunu eleştirdim ve sende küfürlü konuşma konusunda hatanı kabul ediyorsun o zaman sıkıntı yok uzatmayalım.
Gizli Üye(36-45)+1 yılSiparişle olmuyor aşk
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBelki çocuksun hâlâ öyle gözüküyorsun
010 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBilemem orasını dişil ol
Cevap sahibi+1 yılBen öyleyim zaten belli olmuyor mu
Cevap sahibi+1 yılNiyeki ne görüyorsun kendinde
Cevap sahibi+1 yılÇıtı pıtırcıksın ozaman :)
Cevap sahibi+1 yılKendine bakan cinesin diyorum
Aşk İlişkileri konusunda 371 cevap paylaştı. Soğuk biri misin
05 Yorumla
+1 yılCilve de önemli Güleryüz vs
01 YorumlaÇok kapalisindir
09 YorumlaBir çok nedeni olabilir ki bunun
01 YorumlaCirkinsindir
03 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNeyin eksik
011 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEminim taş gibisindir bebeğim
Cevap sahibi+1 yılÜzdün 🥳