Güncellemeler
+1 yıl
🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔
Güncellemeler
+1 yıl
Pek degersiz arkadaşlara duyurulur.. kuyrugunuza basılmış gibi laf sokup durmayın. Konu burdan veya herhangi bir mecradan biriyle takılmak degil. Siz bu kadar basitseniz bisey diyemiycem ama ben buralardan takılacak kadar basit degilim. Oltanıza sazan düşmedi diye köpek balığı kesilmeyiniz.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Canım evlenilecek kız var. eğlenilecek kız var. eğlenilene başta aşık olup sonradan unutuyoruz. Ama evlenilene evlensikten sonra aşık olunur tüm ömür boyunca aşığı ve seveni olunur. Makyaj değilde yüzünde gülümseyi eksik tutma yeter. Büyük nokta
Yaz bana ben olacam söz hadi... O dediğin sosyal medyalarda ki erkekler gibi takipçi sayımda yok hem yarın yazarsan kabul etmem ona göre 🤣
Yarın oldu bile tuh nasıl kaçırdım 😅
Yapacak bir şey yok nasip işi bu kimi hak eder anlamaz kaybeder kimi hak etmez kazanır bilemezsin...
Demi demi 😂😂😂
Allah herkese niyeti kadarını nasip etsin ne diyeyim...
Amin diyelim
Yeni bir medeniyet için bunlardan birini temel almak imkansız , birini temel almak da bir katastrofa doğru gitmektir
@TurkBilgesi anlamadım ama makara olsun diye yazmış biz de karşılık verdik ciddiye alıncak bir şey yok.
yok knk ben Sezai Karakoçun kitabını çalışıyordumda
@TurkBilgesi 🤣😂he tamam
Belki çok güzelsindir o sebepten insanlar seninle konuşmaya çekiniyordur ya da bu kadar güzelse kesin sevgilisi vardır bu kızın diyorlardır
Yok öyle çok güzel değilim. Ama bi havam var sempatiden yürü demiş Allahım. Güzellikten daha çok tatlılık var
Belki senin böyle olman da karşı tarafa bu izlenimi veriyor olabilir normal bir şey
Yani birinin sen den hoslan maaşını beklemek yerine senin hoslandigin birisi varsa senin de ilk adımı atabilmen gerek bence
Nasıl olmam Nasıl bi izlenim yani? Tatlı kızlar sevilemez mi 🥺
İlk adımı ben hayatta atamam ucunda ne olursa olsun yapamam maalesef
Biz erkekler de etten kemikteniz biz de çoğu zaman çekiniyoruz guzel kadın görünce kesin sevgilisi vardır böyle bir kadını boş bırakmazlar güzel olduğu için bana bakmaz tiriplerine giriyoruz izlenimden kastım da böyle bir durum yani
Bende 34 yaşındayım hiç aşk yaşayamadım hiç sevgilim olmadı sevilmedim yalnız yaşlanacağım herhalde
ah be ablam, akrabalarına söyle sana bir bulsunlar
Birini bulsunlar kadar basit istemiyorum işte
ne istiyorsun abla ne olay olsun , aşk ebelemeci mi olsun istiyorsun
Ebelemeci ne be? Kurbanlik koyun gibi pazarlanmak istemiyorum. Anladin mi? Birisi beni ovecek bi cay icirtecekler saçma sapan. Aşk kendimiginden oluşur
abla bu kafayla gidersen 80 yaşında dahi bekar ölürsün
🤣🤣 yoo pek yakında birisiyle karşılıklı aşk yaşayacam ve bunu ömür boyu sürecek huzurlu bir evliliğe baglayacaz 💚 evrene mesajımıda yolladım bak 😄
evren ne alaka hem aşk yaşayacaksan niye aşık olmuyor diyorsun tezatlısın
Sus sen haber vercem ben sana 😄
yok abla aman ben köşemde iyiyim hadi hayırlı akşamlar
😂😂😂 ne anladı kim bilir. Iyi akşamlar
Bana da kimse aşık olmadı gel ben sana aşık olurum
Oluyor mu öyle 😅
Bilmem olmaz mı 😀😀
Danışıklı olmaz gibi ya 😄
😀😀
Kısmet açma büyüsü yapalım
Nasıl yapacaz abi onu be
😀😀😀