Neden bana kimse aşık olmuyor?

30 yaşındayım hala doğru düzgün aşk yaşamadım. Aşık oldum ama kimseyi aşık edemedim. Manava, bakkala, cakkala giriyorum abla diye hitap ediyorlar. Ben kimsenin ablası olmak istemiyorum oysa. Birisi benden hoşlansın bi etkileşim bi güzel başlangıç yaşayayım istiyorum. Yanlış anlaşılmasın ama benim çeyreğim kadar bike güzel olmayan kızların sevgilileri var. Bu yaşadığım nedir benim nasıl bi imtahandır bu? Instagramdan facebooktan yürüyen oluyor ama onlarında hesabına bakıyorum zaten takibe almadığı bi annesi kalmış. Yani bana özel yürümüyor genel yürüyordur. Çıldırcam ne istiyorsunuz siz beyler ne? Açık saçık giyinen, gözü kaşı ayrı oynayan biriside değilim. İstediğiniz ağır başlı ev kızı değil mi sizin? ben mi yanlış anlıyorum?
Güncellemeler
+1 yıl
🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔
Güncellemeler
+1 yıl
Pek degersiz arkadaşlara duyurulur.. kuyrugunuza basılmış gibi laf sokup durmayın. Konu burdan veya herhangi bir mecradan biriyle takılmak degil. Siz bu kadar basitseniz bisey diyemiycem ama ben buralardan takılacak kadar basit degilim. Oltanıza sazan düşmedi diye köpek balığı kesilmeyiniz.