bu şekilde söylenince komik görüldüğünün farkındayım ama yinede sormam gerek bu güne kadar kimseyle çıkmadım(benim tercihim hayatımda öylesine birinin olmasını istemedim)ama aslında sebep şudur ki kimsede bana gerçekten aşık olmuyor yani kolay unutuluyorum birine olumsuz tepki verince hemen vazgeçiyorlar ve bir daha benle iletişime hiç geçmiyorlar ve bunun gibi bir çok şey çok mu şanssızım?
Cevabın nedir?
aşık olmak 3. evre önce hoşlanma gelir ardından sevme gelir en son aşık olma gelir.bir gün karşına elbet sana aşık olacak biri çıkacaktır.fasafiso birşey yaşama zaten boşver.sabırlı ol en güzeli senin için en doğrusu gelir seni bulur sen farkına bile varmazsın.bende senin gibiyim öylesine birşey yaşamak istemem 21 yaşımda hayatımın aşkıyla tanıştım 6 yılı birlikte geçirdik.şimdi yollarımız ayrıldı ama olsun herşey harikaydı.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
yav tipin için sana aşık olmadıklarını düşünüyorsun varsın olmasınlar tipine aşık olandan ne hayır gelir zaten .hemen unutanlara gelince bişey yaşamadan vakit geçirmeden zaten birinin aklına kalabilmek zordur. burdan belli oluyor ki sen gerçekten zor bi kızsın zor sevende vardır merak etme biri çıkar karşına herşey kısmet. "kısmette yoksa dayak bile yenmez"
16 Yorumla
Soran+1 yılhayır aslında o yüzden şaşırıyorum fiziksel olarak gerçekten güzelim bunu böyle söyleyince ukalaca göründüğünün farkındayım ama içinde bulunduğum durum bu
Soran+1 yılkarakterleri benden farklıydı hep bilemiyorum artık sadece hoşlantı olarak kaldı
Soran+1 yılsevgili istemiyorum isteseydim kabul ederdim birini zaten ben beni gerçekten seven biri neden olmuyor diye soruyorum
hayatıma sokmayı düşündügüm insana olumsuz tepkiler vermek bende bi taktik halini aldı. ona göre kendim vazgeciyorum. ilerde pişman olmaktan iyidir. şikayet edecek bi durumun yok yani. düşünsene aşık oldunuz yıllarca cıktınız sonra bi tepkine gitti. daha kötü yaw.
11 Yorumla
Soran+1 yılevet işte bende bu yüzden öyle davranıyorum aslında.
salla ya illaki allah alnına birini yazdı onla evlenecen da sonuçta bırak öyle misafir olarak girecekler hiç gidip masumiyetini bozmasınlar kimse olmasın keşke benimde hayatımda kimse olmasaydı en güzeli kendini yaşamaktır yaşın gelince evleinirsin üzülme
21 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
30Cevap
Armutun sapı üzümün çöpü deyipte bir arayıştaysan eğer yada mükemmeli tutturmaya yada tek bir kişide toplamaya çalışıyorsan bunun olmaması doğal bunlara ilaveten kendin soğuk davranıyorsan erkeklere karşı yada ne bileyim kendi özniteliklerinde ciddiyetin dozunu sırf kendini koruma altına almak için kaçırmışta olabilirsin biraz konuşkan ol ve güvenmeye çalış önce kendine sonra ise erkeklere ... teşekkürler
22 Yorumla
Soran+1 yılkendime güvenim tam o konuda bir sorunum yok karşımdaki insandan aldığım enerjineye göre şekillenirim ve karşımdakine yaklaşımımı kişinin kendi belirler bu yüzden böyle bir sorunum yok ben teşekkür ederim.
Nerden biliyorsun sana aşık olmadıklarını ?
Hayatının geleceği hakkında bişey bilmeden nasıl gelecekle ilgili konuşursun ?
Yok bana aşık olmuyorlar bilmem ne ?
Yahu arkadaş sabredin biraz..Dışarıdan görürsün senin de olsun istersin.Acele etme!
Olmuyorsa olmuyordur;Vardır Allah'ın bir bildiği,
İsyan etme sakın,anlarsın senin için yaptığı iyiliği...24 Yorumla
Soran+1 yılama canımı yakıyor birine karşı bir şey hissedebilirim derken ve beni tam etkilemeye başlamışken bir anda siliniyorum dönüşsüz.
- +1 yıl
Kendine güvenin yok..Bunu halletmen lazım ve en önemlisi karar vermen..Vereceğin karar kötü de olabilir kötü sonuçlar verebilir fakat bunlar senin için sonradan tecrübe olur.Olgunlaşman için denemeler olur..Hangimiz hep doğru kararlar verdik ki ? Şimdiden karar verme meselesini aşmaz isen ilerde başın çoook ağrıyacaktır..
Soran+1 yılesas sorunum aslında kendime fazla güvenmem belki de.
Aynısı bana da oldu, 25 yaşına kadar ilişkim olmamıştı. Sorun kendinle barışman şekerim. Sen kendini sevmezsen kimse seni sevmez. Kendinle barış, kendini sev, kendine şefkat göster, kendini dinle, onun sorunlarıyla ilgilen, onu gözlemle, ona iyi ve popüler davran. :D :D :D :D Kendinle barış ve barıştıktan sonra kendine biraz zaman ver ve hep gülümse.
02 Yorumla
Soran+1 yılben kendimi seviyorum hatta çok :/ sorun karşımdakilerin beni kendim kadar sevmemesi red edilince hemen vazgeçmeleri.
- +1 yıl
Ben kendimi seviyorum dedikten sonra " :(" bu emogiyle zor dostum...
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl"Olumsuz tepki"den kastın nasıl bir saldırıdır Allah bilir...
Hem zaten birileri sana (bayanlara) aşık olunca sizin de k.nız kalkıyor ve siz de ona yüz vermiyorsunuz. O yüzden sana aşık olsalar da bişey farkedeceğini sanmıyorum. Yani sana aşık olanla da birlikte olmazsın (sevmezsin) sen. DİYE DÜŞÜNÜYORUM...27 Yorumla
Soran+1 yılben bana aşık olmayan bir erkekle asla beraber olmayacağım için senin söylediğin ihtimal bana uygun değil.
Cevap sahibi+1 yılLafa gelince herkes öyle söyler... Ama icraata gelince işler pek öyle olmuyor. Karşınızdakine hava atacaz derken kaçırıyorsunuz gerçekten seven erkekleri ve aslında sevmeyen ama aşık gibi görünenlerle birlikte oluyorsunuz. Karşıdaki bırakınca da, "aa neden böyle oldu; napcam ben şimdi" diye dövünüyorsunuz...
Her neyse boşver; sen bildiğin gibi takılmaya devam et. Nasıl olsa 30 yaşından önce akıllanmıyorsunuz çoğunuz...
Soran+1 yılanlamıyorsun ben hiç kimseyle çıkmadım çünkü karşımdakinin bana benim kendime verdiğim kadar değer vermesi yani bir bakıma tapması gerekiyordu kimseye hava atmakla işim yok ister inan ister inanma bu söylediğim kendi ayakları üzerinde duramayan aciz kızlar için geçerli.
Cevap sahibi+1 yıl"...birine olumsuz tepki verince hemen vazgeçiyorlar ve bir daha benle iletişime hiç geçmiyorlar ve bunun gibi bir çok şey..." yazan sen değil miydin ?
Tepki vermek = hava atmak = fors yapmak = kibirlenmek = terslemek = dolaylı yoldan reddetmek... vs.
Soran+1 yılhayır bu senin düşüncen ters tepki veriyorum çünkü ilerde hemen pes edecek mi bunu ölçüyorum.
Cevap sahibi+1 yılÖlçmeye devam et. :)
Soran+1 yıledeceğim zaten
Eminim bir gün sizi olduğunuz gibi görüp, sevecek, sizdeki güzelliği görecek diğer yarınızı bulacaksınız. :) En azından benim temennim bu yönde.. :)
12 Yorumla
Soran+1 yılkolay vazgeçiyorlar problem o umarım zoru görünce kaçmayacak birine denk gelirim.
+1 yılşu an aşık olmayı isteyeceğine inanmıyorum zaten aşık olduysan geçmiş olsun kardeşim şükret derim aşık olduğum kimse genelde seni sevmiyor benim arkadaşım da olmak istiyor abiii nedir bu sizin isteyiniz yaaa ne aşık olmasıııı alooo kendinize gelin o acıyı yaşayınca bize hak vereceksiniz ama çok geç olmuş olur
00 Yorumlasoğuk duruşlu kabuğu kırılmaz gibi görünen biri olma.bu çok mani olur.millet yanaşmaz.uysal, olgun, sevecen ve sıcak kanlı ol.güler yüzlü ol
07 Yorumla
Soran+1 yıltamam ama benimle arkadaş olmayı başardıktan sonra niye o zaman
Soran+1 yılhoşlanma aşamasında kalıyor problem o
- +1 yıl
işte dediğimde tam o hoşlanır elektrik hisseder sana karşı ama sen tarif ettiğim gibi biriysen bunu bir üst seviyeye taşımak istemez karşı taraf canının yanmasından üzülmekten korkar incinmek istemez.zorla mücadele etmek istemez.karanlığa koşmak istemez.duvarlarını biraz yık en azından senden hoşlanan insana sıcak kanlı ılımlı ol hatta belki ilk adımı sen at onu rahatlat.ona karşı bambaşka bir sen göster.
Soran+1 yılama bak sen 7 ay beklemişsin ben hemen unutuluyorum.
- +1 yıl
ben manyağım ama zoru severim.olmazı oldurmayı severim.imkansızı başarmayı severim.bi kız bana asılınca kaçarım.kovalamam lazım ölesinin hastasıyım.beni kıstas alma.o dönemde eşim dostum benle taşak geçti lan bi kıza 7 ay takılınıp kalınırmı diye.bide ben görünce çok pis vurulmuştum.7 ay değil 17 ay bile beklerdim öyle şeler hayatta 1-2 kere yaşanır.sanada illa öyle biri denk gelir merak etme.
Aşk İlişkileri konusunda 525 cevap paylaştı. Belki olan vardır farkında değilsindir aç gözleri sağa sola bak biraz bakan hoşlanan bir erkek vardır elbet. Sen kafayı eğer yere bakarsan devamlı kimsede sana bakmaz.
07 Yorumla
Soran+1 yılhoşlanan tamam benimle ilgilenen tamam ama aşık olan hayır.
Soran+1 yılolamaz çünkü aşık insan o kadar kolay vazgeçemez.
Soran+1 yılevet ama öncesinde yaşamak isterim
- +1 yıl
2 şubatta başlamıştı bir bayanla ilişkimiz ben davet ettim ben söyledi gözlerine karşı ben istedim hiçbir zaman o beni sevmedi zorladım anlayacağın ilk başlar da bana da aynısı demişti ama olduk başladık ilişkiye 22 temmuz günü ayrıldık neyse ben koşturdum yine peşinden bende zor severim birisini 6 yıldan sonra ilk defa bir kızdan hoşlandım neyse ağustos gibi başkasını bulmuş ve onunla birlikte maddi durumu benden iyi ben öğrenciyim bayan da sevgilisi aşçı yani diyeceğim o ki sevme seç kendin git konuş ama seç senin gibi di kız hayatımda kimseyi istemiyorum ama ilişki olursa da iyi olur hiç olmazsa kullanırım demek istedi bana galiba böyle gitmesine
veresinki alasın
yanlış anlama , değer ver ilgi göster ki karşılığını al , sonra sevgi göster sonra aşk göster , ki karşılığını al , sen leylasız mecnun gördün mü ?14 Yorumla
Soran+1 yılama şöyle bir şey var benle arkadaşlığı olanlarda aynı şeyi yapıyor.
Soran+1 yılişte onu anlamaya çalışıyorum asla olmaz gibi bir izlenim veriyorum yani sözlerimle vs. belli ediyorum bunu hayatımda kimseye istemediğimi belirtiyorum bununla bir ilgisi olabilir mi
+1 yılbu devırde gercek ask kalmadı bosuna uzulme..ona sahıp olanların coguda neye sahıp oldugunun farkında degıl ve bosuna harcıyolar
32 Yorumla
Soran+1 yılhayır işte sonra sevgili oldukları kızlara tapıyorlar ben onlarla çıkmadığım için mi böyle oluyor?
- +1 yıl
Neden kendini hislere duygulara bırakıp kapılmaya bırakmıyorsun ki?
ya da neden sürekli hayatının PAUSE düğmesine basıyorsun ki? Bunu üniversiteden 6 yıl mezun olmuş kişi söyler...
+1 yılolumsuz tepki verme sende önce bir tanı oda seni tanısın sonra aynı uyumu yakalarsanız zaten vazgeçilmez olursun
02 Yorumla
Soran+1 yılama baştan böyleyse ohoo
- +1 yıl
erkekler farklı düşünüyor kız ilk başta hoşlanmadıysa ağzınla kuş tutsan birşey olmaz zoraki ilişkiler pek güzel sonuçlar vermiyor
Aynı durumdan yakınıyoruz, demekki Türkiye'de kısmetimiz yok :)
30 Yorumla
+1 yılaçık sözle söyleyeyim bir erkek olarak. çirkinsindir aksi halde olumsuz cevap bana verilse beni daha çok kışkırtır
112 Yorumla
Soran+1 yılilk olarak bana gelip benimle aylarca konuşup sonra olmayacaklarını anlayanlar ve ya diğer grup ilk günden iltifatlara boğup bir kaç hafta bu şekilde devam ediyorlar sürekli beraber olmak için fırsat yaratıyorlar kendileri yakışıklı olduğu ve onlara asılan kızlar olduğu halde ama dediğim gibi bana aşık olmuyorlar benim derdim çirkinlik değil.
- +1 yıl
ben bi kızdan hoşlandım 2 sene onunla uğraştım sadece hoşlantıydı. bu kız güzeldi aksi halde umurumda olmazdı.
Soran+1 yılben güzelim demek çok ukalaca biliyorum ama güzelim gerçekten beni düşündüren o zaten asıl güzel olduğum halde neden bana böyle oluyor benim için kavga etseler bile vazgeçiyorlar.
- +1 yıl
kişilik bağlayıcı değil öyleyse. mesela beni seven kızlara ve vazgeçememelerine şaşırıyorum çok mu yakışıklıyım bilmiyorum. ama kişilik ama tip?
Soran+1 yılkişiliğime tapıyorlar belli bir zamana kadar ama anlamıyorum artık gerçekten anlamıyorum.
- +1 yıl
sen ne istiyorsun ömür boyu karşılıksız severek sürünsünler mi?
Soran+1 yılhayır ama mesela birinden örnek vereyim ilk günden benimle yakın oldu ona asılan başka bir kız bana yakınlığını kıskandı ve kötüleme çalışmalarına girdi onu anında tersledi,başka bir kız asıldı onun yanında da beni seçti ve bana aynı çevreden başka bir erkek asıldığında onu nerdeyse dövecekti ama sonra tısss her şey bitti sen olsan ne düşünürsün?
- +1 yıl
çok naz aşık usandırır bazen.
Soran+1 yılbelki de
- +1 yıl
bende tam tersinden şikayetçiyim insan aşık olur da bileğine bıçak dayamak ve sen olmazsan keserim bileğimi demek ne ya o bıçağı ondan zarar vermeden kimseye, almak ömrümden yıllar götürdü adeta...
Soran+1 yılherkesin derdi farklı
- +1 yıl
Abla srnin derdin neyaa bukadar yoruma gel ben aşik oldum sana
Gizli Üye(36-45)+1 yılBiz de tam sende bahsediyorduk... link
21 Yorumla
Soran+1 yılalakası yok.
ayni benim gibisin haci adnai sanslizlik demiyelim. bizi haketmemisler böyle düsün
01 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın
seni tanımadan aşık olmalarını mı bekliyosun ki. aşık olacak şansı onlara vermezsen nasıl olsnlar
11 Yorumla
Soran+1 yılbunun gibi bir çok şey derken bana yakın olanlarda aynı şekilde
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİtici bir tip olduğun için aşık olmuyorlardır veya uzaklaşıyorlardır...
01 Yorumla
Soran+1 yılyo benimle çok iyi vakit geçirenlerde yapıyor aynısını.
+1 yılSende olumsuz tepki verme..
aslında evleneceğin nasibini beklesen daha iyi değilmi00 Yorumla
+1 yılbos ver bende senın gıbıydım bırısıyle cıktım hayata kustum o senı mutlak bırgun bulur
10 Yorumla
+1 yılAceleye gelmez diye diye 30 yaşimi geçtim ve kimsr yok hayatimda
00 Yorumla
+1 yılyüze bakılmayacak derece de çirkinsin anlaşılan :/
110 Yorumla
Soran+1 yılanlatamıyorum bu insanlar ilk olarak hep beni seçtiler zaten ilk benle ilgiliendiler yani benimle ilk günden sevgili olmak isteyeninden tut arkadaş olup istediğim her şeyi yapanına hepsi benden olumsuzluğum devam edince vazgeçti.
- +1 yıl
buradaki olumsuzluğun nedir ? Olumsuz tepki ?
Soran+1 yılhayatıma kimseyi istemediğimi söylüyorum ve biliyorlar kimseyle çıkmadığımı
- +1 yıl
ee istemezsen tabii çıkamazsın. Ayrıca çevrendeki herkes mi biliyor ? Bunu bütün herkese nasıl yaydın ki ? Önceden bir iki kişiyle ilişkim oldu diye pembe bir yalan söyleyebilrdin..
Soran+1 yılkendimden utanmıyorum çıkmadım ve bununla gurur duyuyorum herkese tabi yaymadım bana yaklaşanlar soruyor.
- +1 yıl
ee o zaman bu senin tercihinse bana niye aşık olmuyorlar diyemezsin. Bide niye gurur duyuyorsun onu anlamadım :) ayrıca niye çıkmadım diye söylüyorsun millete. Şimdi diyecem pembe yalanla en azından biriyle çıktım de diye ama gurur duyuyorum diyorsun. Sen insanlara hiç imkan vermiyormuşsun ki aşık olması için.. Direk itiyormuşsun.. Rahibeler gibi davranıyorsun.
Soran+1 yılbiriyle çıkmanın bana artı puan getirmesi mi gerekiyor olmayan bir şeyi olmuş gibi anlatarak düşemem.
- +1 yıl
ee kimse bana aşık olmuyor diyorsun, ben kimseyle çıkmadığımı söyleyince benden uzaklaşıyorlar diyorsun bende o zaman onu tavsiye ettim sana.. Yaşını bilmiyorum ama belli bir yaşa kadar biriyle çıkmamış birinden herkes bir şekilde şüphelenir, ikilemde kalır. Zaten sen kimseyle çıkmak istemiyormuşsun, bu durumda kimsenin sana aşık olması gibi bir mecburiyeti de kalmıyor :) o duruma gelmeden sen olasılığı ortadan kaldırıyorsun zaten..
Soran+1 yılo yüzden uzaklaşmıyorlar hayatımda kimseyi istemediğimi söylediğim zaman ve beni hiçbir şeyin etkilemediğini söylediğim zaman uzaklaşıyorlar.
- +1 yıl
e o zaman sorunun anlamı çürüyor. Sen istemedikten sonra sana zorla mı sahip olsunlar ? Ben seni görsem hafiften hoşuma gitsen bunu sana belli etsem ama sen çıkıp bana ben kimseyi istemiyorum, hayatımda kimseyi düşünmüyorum desen, bende tamam o zaman güle güle derim. Bende uzaklaşırım. Aynı bu durum. Yani kimseye o fırsatı tanımıyorsun. Anladın umarım ?
Bana da kimse asık olmuyor. Ben de şanssızım.
10 Yorumlademek ki henüz doğru zaman değil...
21 Yorumla
Soran+1 yılöyle.
burdan biri ile tanış konuş işte
01 Yorumla
Soran+1 yılben beni isteyen biri yok demedim ki niye buradan biriyle konuşayım onlara olumsuz tepki verince vazgeçiyorlar problem bu
Ya eşşeğin g*tüne benziyosun ya da popin yok.
01 Yorumla
Soran+1 yılikiside doğru değil problemde o zaten.
+1 yılçim olsan biçilmezsin,at olsan binilmezsin
01 Yorumla
Soran+1 yılneye dayanarak söylüyorsun bunu
bana da kimse aşık olmuyo :(
11 Yorumla
Soran+1 yıl:/
+1 yılErkeklerle samimi misin arkadaş olarak yani?
03 Yorumla
Soran+1 yıliletişimim iyidir ama kız erkek ayrımı yapmam karşımdaki kişiye bağlı.
- +1 yıl
Erkeklerle olan samimiyetini görüyorlarsa ondan olabilir yada kısmet yani belki doğru insanı ilk seferinde bulacaksın deneyip yanılarak aşık sapık edinmekten iyidir
Soran+1 yılhaklısın.
Baban gibi erkek de arıyorsundur sen şimdi. Ha?
01 Yorumla
Soran+1 yılişim gücüm yok onu arayacağım.
Tercihin cok tirt bi defa.
02 Yorumla
Soran+1 yılne o
+1 yılmerhaba tanışmak istermisin
07 Yorumla
Soran+1 yılhayır
- +1 yıl
aşık olmaya meyilliydim ama sen bilirsin:)
Soran+1 yılgaliba soruyu yanlış sormuşum.
- +1 yıl
sorun ne o zaman neyse ya kib
Soran+1 yılsorum benimle niye kimse ilgilenmiyor değil çünkü.
- +1 yıl
biliyoruz da birileriyle tanışmadan nasıl aşık olmasını bekliyorsun tanıdıgın kişiler zaten aşık olsa bunu dile çok negatifsin öyle hissettim
- +1 yıl
En son yorum...
Evet değer yargılarını sevmem ama karşındakine ne kadar fırsat verdib acep?
+1 yılben de seninle aynı sayılırım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen sana aşık oldum ama
02 Yorumla
Soran+1 yıleksik olma
+1 yılitici miin acaba
01 Yorumla
Soran+1 yılöyle olsa aylarca yanımda olmaktan mutluluk duyan kısma ne demeli
+1 yılpokemon, net.
12 Yorumla- +1 yıl
<= kezban
Soran+1 yılne alaka
Gizli Üye(36-45)+1 yılçirkin misin
012 Yorumla
Soran+1 yılgüzellikle ilgili olsa bana başta o kadar ilgi göstermezlerdi ve ilk seçenekleri olmazdım.
Cevap sahibi+1 yılhımm güzelsin yani
Soran+1 yılböyle şeylerin güzellikle hiçbir ilgisi yok ve aşık oldukları kızlara bakınca görüyorum.
Cevap sahibi+1 yılkıskançlığın var mı ya da çıktığın kişilerin üzerine çok gidiyor musun
Soran+1 yılkimseyi kabul etmedim bu güne dek.
Cevap sahibi+1 yılneden...aşık olunacak birilerimi yok
Soran+1 yıldeğecek insanlar yok
Cevap sahibi+1 yılnerden biliyorsun...şans vermemeşin ki kimseye kendilerini kanıtlasınlar...kimseyi kabul etmedim diyorsun
Soran+1 yılöyle de hemen pes etti onlarda
Cevap sahibi+1 yılneden pes ettiler peki...kabul etmemeşin ne ypacaklar peşinden mi koşacaklar
Soran+1 yılevet
Cevap sahibi+1 yılo zaman kaybetmeye ve sana aşık olma durumlarını unut...kabul edip şans versen böyle olmaz bel ki...şimdi sana teklif etsem sen kabul etmiyeceksin...eeee nasıl aşık olucaklar sana...sen şans vericeksin ki onlarda sana aşık ya da peşinden koşsunlar...
Devamını Gör(21)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası