Bana neden kimse aşık olmuyor, olmadı?

Çoğu kadının, erkeğin olmuştur bir seveni, belki ilişki yürümemiştir belki tek taraflıdır vs ama illa ki olmuştur. Beni neden hiçbir erkek sevmedi neden hep arzulanan oldum anlamıyorum. Bütün arkadaşlarımı gerçekten seven bir erkek oldu ama beni hiç kimse sevmedi. Nerde eksik yaptım neyi fazla yaptım inanın ki bilmiyorum. Canım yanıyor. Sürekli iltifatlar duyuyorum hemcinslerimden, çocuklardan, erkeklerden ama aynaya baktığımda diyorum ki bir erkeğin bile gerçekten kalbini kazananamamış bir kadınsın. Yeteri kadar güzel olmadığım için mi? Saçma gelecek ama özgüvenimi kaybettim sırf bu yüzden. Biliyorum diyeceksiniz içinizden veya yazacaksınız güzellikle alakası yok bunun ama insan kendinde bir kusur arıyor böyle durumlarda istemsizce. Neden diyorum hep neden beni kimse sevmedi? Neden bir erkekten sana aşığım lafını duymadım ya da beni kaybetmekten korktuğunu hissetmedim neden bir erkeğin hayatından çıksam bile unutamayacaağı bir kadın olmadım mesela. Ömür boyu yalnız kalmaktan korkuyorum. Yalnızlıktan kastım gerçek bir yalnızlık. Hiç sevilmemiş olmak canımı çok yakıyor bunu yaşamayan anlayamaz gerçekten. Neden diyorum hep NEDEN?
Bana neden kimse aşık olmuyor, olmadı?