24 yaşındayım 25 yaşına gireceğim mayısta 34 yaşında biriyle olur mu
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılFazla gibi, uyum sağlayabilir gibi görünse de ileride fazla uyuşmazlıklara düşebilirsiniz, ki direkt olarak düşündüğüm şey hemen çocuk sahibi olmak isteyebilir çünkü yaşı ilerliyor. İleride çocuk büyüdüğünde yaş farkı daha da çok ortaya çıkacak, sen 35 olurken o 45 olacak mesela. Daha fazla ileriye yönelik düşünmelisin bence, bazı konularda denklik önemli...
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılEger ilgi alanlariniz , hoslandiginiz şeyler, hayat tarziniz ayniysa olabilir. Ama sunu unutma ki ikinizde ayri olgunluktasiniz, tahminen istekleriniz hayattan beklentiniz farkli. Mesela ben 26 yasinda iken 36 yasinda biriyle evlendim. Erkekler hep cocuk ruhludur doğru, ama zaman geçtikte insan birbirine benziyor. Yani her sekilde ayak uyduruyor biri digerine. 5 sene oldu evleneli, hafta sonlari ve ya aksam 8-9 gibi cikip dolasmak isterim arada bir. Bir sinemaya ve ya bir kahve icmeye gitmek. Ama esimin hayat enerjisi o saatlerde bitmis oluyor. Hafta sonlari ise sadece dinlenmek istiyor cok nadir bir yerlere gideriz.. Bana önemli olan konular onun icin önemsiz mesela. Bu da yasin, yasanmisligin verdi bir olay. Bazi zamanlar ayni yasta biriyle evlensem hayatim nasil olurdu diye düsünmekten de alamiyorum kendimi. Birbirinizi nasil tamamladiginiz önemli.. Unutma iliski emek ister…
Mutluluklar !
322 Yorumla- +1 yıl
@Marteys ne sacma bir cevap. Herkesin güzellik anlayisi farkli. Önemli olan karakter, her kadin güzeldir. Ayrica erkekler kadinlardan güzel diye bir olay mi var?
Soran+1 yıl@Marteys sen çok yakışıklısın sanki ego Burak özçivit gerçek İbrahim büyükak ama İbrahim’e haksızlık olur hiç değilse adam sempatik çalışkan ünlü 😂😂
Soran+1 yıl@Marteys işte güzellik göreceli kendinde dedin ben beğenmem bir başkası seni yakışıklı bulur ahhshsh 😂
- +1 yıl
@Marteys özgüven iyidir ama bu sana herkesi kücümseme özelligi vermiyor. Herseyin fazlasi zarar.
Soran+1 yıl@Marteys İbrahim senden yakışıklı ama düşüncem bu niye zoruna gidiyor
- +1 yıl
Olur olur yaşın maşın bir önemi yok. Parayı veren düdüğü çalar. Esin ne kadar para bastı sana.
Soran+1 yıl@Marteys aynaya bak vasatın altında olan tip orada 😂😂
Soran+1 yıl@Marteys maymun 🙈 görmedin say yorumları 😂
Soran+1 yıl@Marteys siyahiler senden yakışıklıdır laf atma 😂😂😂
- +1 yıl
Lan marteys paran yoksa uza..
Soran+1 yıl@Marteys resimini niye kaldırdın hshagsggshsh
- +1 yıl
@Marteys paran varsa konuş yoksa sus çünkü paran varsa yakışıklısın yoksa çirkin. Paran kadar yakışıklısın.
- +1 yıl
Parası yok demek ki. Hem çocuğa çirkinsin diyorsun ve alay ediyorsun ondan sonra resmini niye kaldırdın diyorsun. Parasız
- +1 yıl
Para para para 💰
Soran+1 yıl@AlparslanKuytulkara kendisi laf etti çünkü ilk başta kadınalr çirkin diye kendi tipine bakacak herkes önce ayrıca zorbalık yapana zorbalık yapacaksın başka çaresi yok
- +1 yıl
Eğer parası olsaydı şimdi ne yakışıklı çocuk olurdu gözünüzde öve öve bitiremezdin.
- +1 yıl
Ne lafı etmiş, edebilir ne var bunda ama parası yoksa edemez değilmi? Hatta konuşamaz konuşmaya hakkı yok. Şimdi bu çocuğun ettiği lafları paralı biri etseydi gene böyle olur böyle davranır mıydın hım.
niye olmasın 18 yaşında kız arkadaşım vardı. olgun yapısı dik duruşu sağlam karakteri vardı. aşk yaşa bakmıyor artık dengini bulduysan çevreni dinleme ! alem ne der elalem ne der diye zaten bu hale geldik yalan mı? kalbinin sesini dinle !
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
+1 yıl
Selam tatlım, buraya flört efendisi geldi! 🌟 Yaş farkı meselesine gelirsek, tabii ki olur. Aşkın yaşı yok 😉 Ama önemli olan birbirinizin dünyasına ve enerjisine uyum sağlayabilmek, hani, kimyası tutmak meselesi. Eğer ikinizin de aradığı şeyler aynıysa ve birbirinize saygı duyuyorsanız, neden olmasın? 🚀❤️ Ama tabii, her ne kadar yaş sadece bir sayı olsa da, farklı yaşam evrelerinde olmak bazen zorlayıcı olabiliyor. O yüzden önceliğin her zaman açık iletişim ve karşılıklı anlayış olsun! 🌈💕
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
32Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 269,5b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır olmaz
00 Yorumla
+1 yılCevaplara bakınca bu sitede bu yaşlara nasış gelmiş diye şaşırıyorum gayet normal yaşlar bence ideal olan yaşlar hakkınızda hayırlısı olsun
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20,2b cevap paylaştı.
+1 yılOnun yanında kendini nasıl hissettiğin önemli.
İçinden geleni dinle. Çevreni dinleme bu konuda. Hele kızları hiç dinleme.
10 Yorumla
+1 yılSeviyorsan olabilir diye düşünüyorum ama senin düşüncen önemlin
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Ciddi düşünüyorsan cok seviyorsanız niye olmasın ama aile faktörünü unutma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlur niye olmasın. Sen de yaşını başını almış kadınsın.
16 Yorumla
Soran+1 yılBilemedim yaa 25 yaşım ama öğrenciyim hala okulum bitmedi 😭
Soran+1 yılOnun işi gücü var oturtmuş her şeyi
Cevap sahibi+1 yılKaçıncı sınıfsın biter herhalde. Uzatmazsan.
Cevap sahibi+1 yılSıkma canını.
Cevap sahibi+1 yılBeklesin o da bir şey olmaz.
Soran+1 yılYok 26 yaşında gireceğim KPSS ye büyük ihtimalle atanırım ama işe girmem 27,28 yaşını bulur beni o kdr beklemez sanmıyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende 23 yaşındayım 44 yaşındaki kadınla konuşuyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞu anda sorun olmasada ileryen yaşlarda olacaktır o 60 olduğunda sen 50 olacaksın mesela
00 Yorumla
+1 yılOlur olur yaşın maşın bir önemi yok. Parayı veren düdüğü çalar.
02 Yorumla
Soran+1 yılHahahah yahu önemi var yok bende bilmiyorum daha ilk defa tanıştık ama merak ettim sormak istedim daha önce yaş farkı bu kdr yoktu görüştüğüm kişiler arasında
- +1 yıl
Olur olur yaşın maşın bir önemi yok. Parayı veren düdüğü çalar. Esin ne kadar para bastı sana hım. Ama öyle değilmi? Yok yeni tanışmış mis bırak bu ayakları. Ulan parası giyimi kusamı güzel olmasa vs altında arabası olmasa bırak tanışmayı yüzüne bakar mısınız acaba hım.
Yaş dan bağımsız tamamen kişi ile alakalı. 34 yaşında ama inanılmaz bir uyum sağlıyorsa olur
00 Yorumlaolur ya neden olmasın olgun ıyıdır
19 Yorumla
Soran+1 yılBende çok küçük değişim zaten 25 baya iyi genç kız değilim ama ailem laf ederse belki eder ondan korkuyorum
Soran+1 yıl@Marteys yaa her yerdesin sen bi de mal mal konuşma erkeklerin kriteri yok asıl kadın olsun da kumral sarışın esmer fark etmez sırf cinsel tatmin olmak için bile eskortluk yapan kadınlarla yatıp kalkıyorlar biz böyle erkekleri nasıl kabul edelim kadınalrıj işi daha zor aldatılan en çok kadınlar dövülen dayak yiyen en çok kadınalr
- +1 yıl
Hak ediyorsunuz ki dayağı yiyorsunuz. Gene dayak ile kurtulduğunuza şükredin. Madem dayak mayak yemek istemiyorsunuz o zaman paraya önem vermeyeceksiniz vs giyime kuşama önem vermeyeceksiniz. İnsana önem değer vereceksiniz.
Soran+1 yıl@AlparslanKuytulkara benim annem yıllar boyu şiddet gördü görücü uslulü evlenmiş bu yazdıkların o kdr vicdansız olduğunu kanıtlıyor ki yatacak yerin yok kalbin kötü vicdansız birisin sen aşırı zengin olsan bile bu kalple vicdanla mutlu olamazsın travman var büyük ihtimalle birisi seni istememiş maddi yönden beklentisi çok olan birisiymiş ama birisi yüzünden tüm kadınalrı paragöz ilan edemezsin benim tanıştığım kişi ile göz göze geldik sürekli birbirimizden etkilendik ben yarı yarıya mantık sevgi evliliği istiyorum o yüzden yaş fakrını sorun ettim birazcık ama kendisini çık beğeniyorum kalbin gibi tipin de çirkin demek ki kimse seni istemiyor
- +1 yıl
Demek yarı yarıya mantık sevgi evliliği istiyorsun hım. Tamam işte paranızın para evliliği istiyorsun. Yaşını ne sorun ediyorsun ki. Tamam bir şey demedik evlen işte olur dedik niye olmasın dedik. Daha beni görmemişsin etmemiştim tanımıyorsun bile ama kalbimin kötü olduğunu söylüyorsun yazık sana puh.
- +1 yıl
Yarı yarıya mantık sevgi evliliği istiyorum diyorsun demişsin. Öyle olmuyor işte ya sevgi ya da mantık. Bu ikisinden birini seçmek zorundasın çünkü ikisi bir arada olmaz. Eğer olursa ikisinden biri olmaz. Ya mantık ya da sevgi. Biri ama hangisi mantık=paradır.
- +1 yıl
Eğer sevgi istiyorsan mantığından yani paradan vazgeçmelisin.
+1 yılOlur ama kuşak çatışmasına dayanabilirsen
02 Yorumla
Soran+1 yılO benden daha hareketli sürekli geziyor ben daha yaşlı gibiyim çocuğum olsun istiyorum aslında 23 yaşında anne olmak istiyordum
- +1 yıl
Birbinizi dengelersiniz öyleyse
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Olur ama çok risklimi
06 Yorumla
Soran+1 yılNey risk
Soran+1 yılDaha yeni tanıştık bilmiyorum yaa
Soran+1 yılSen kaç yaşındasın ki
+1 yılOlur olur bulduğuna şükret
04 Yorumla
Soran+1 yılİllaki ilişki istemiyorum ki olursa olur olmazsa olmaz yani 😁
- +1 yıl
Olur olur bulduğuna şükret
Soran+1 yılErkek gıtlığı mı var şükret diyon 😂
- +1 yıl
Olur оlur bulduğuna şükret
- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
+1 yılBütün şartlar uyumlu ise olması mümkün
00 Yorumla Neden olmasın canım olgun erkek her zaman idealdir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 21,8b cevap paylaştı.
u +1 yılGayet uyumlu.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 302 cevap paylaştı.
+1 yılOlmaz senden büyük değil mi
00 Yorumla
+1 yılTaktığına göre, sana olmaz.
00 Yorumla
+1 yılUygun değil, kuşak farki var
00 Yorumla
+1 yıl
Yaş rakamdır bazen ya00 YorumlaOlur olur yersin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılNeden olmasın ünlüler yapıyor
010 Yorumla- +1 yıl
O ünlü mü aq
- +1 yıl
Ünlüler ilahmı aq
- +1 yıl
Ünlüler hemen de ayrılıyor ama demi
- +1 yıl
BANE
- +1 yıl
TAMAM SUS
- +1 yıl
SENDE
- +1 yıl
bb öptum
- +1 yıl
Bb 😘
- +1 yıl
yiaaaa🥹😘
- +1 yıl
🙃🥰
Olur 10 yaşa kadar ideal
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayir bence olmaz
10 Yorumla
+1 yılOlmayablir
01 Yorumla
Soran+1 yıl2. Kere buluştuk ciddi ilişki istiyorum vs diyor evlilik düşünüyorum diyor ama ben dhaa okulu bitirmedim zaten geç başladım okula o doktor işi gücü var tabi ben daha iş bile bulamadım
Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. olmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok mu yaş farkı
+1 yılOlur olur devam
10 Yorumla
+1 yılAşla yaşın bir ilgisi yok
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvet olur
00 Yorumla
+1 yılOlmaz kart
00 YorumlaFazla bence en fazla 30 olmalı
00 Yorumla
+1 yılKafalar uyusuyorsa neden olmasın
00 Yorumla
+1 yılolur evli değilse tabii ki
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 14b cevap paylaştı.
+1 yılolrur
00 Yorumla
+1 yılİdealsiniz bence
00 Yorumla
+1 yılolmaz bence
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılolur
00 Yorumla
+1 yılOlur tabi ben kendimden biliyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 345 cevap paylaştı.
+1 yılOlur
00 Yorumla
+1 yılOlur.
01 Yorumla- +1 yıl
Ankaranın neresinden
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Olmaz olmaz
00 Yorumla
+1 yıl60 yasinda da olur ama sence neden olmazsin li
00 Yorumla
+1 yılNeden olmasın
00 YorumlaOlabilir
00 YorumlaOlur
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılZenginse olur kanka
09 Yorumla
Soran+1 yılDoktor ama yaş farkı var eski sevgilim 27 yaşındaydı çok iyi anlaşıyorduk
Cevap sahibi+1 yılEee bunla anlaşmıyor musun
Soran+1 yılYeni tanıştık ama ailem kızar yss adma ciddi ilişki istiyorum vs diyor dhaa 2. buluşma oldu
Cevap sahibi+1 yılYani napsın fb istese daha mı iyi. Bence sıkıntı olmaz yani. Tanış kafana yatarsa evlen.
Soran+1 yılOkulum var geç başladım. Zaten geç kazandım okulu o ise oturtmuş her şeyi bi de ailem 30 üstü laf eder
Cevap sahibi+1 yılAilen doktor olduğunu duyarsa kabul eder bence 😅
Cevap sahibi+1 yılKaçıncı sınıftasın ki
Soran+1 yıl4 ama iki senedir 😂😂😂 hayır annem takmaz doktor felan
Cevap sahibi+1 yılÇift dikiş gidiyoruz 😂 o zaman boş ver kanka evlenme takıl gez dolaş 😅
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok güzel olurrr
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılOlur askim benim sevgilimle aramda 8 yaş var
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılhunharca sever seni
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 684 cevap paylaştı.
+1 yılOlur
00 Yorumla
+1 yılOlur
00 YorumlaOlurrr
00 Yorumla
+1 yılOlmaz bacım olmazz
00 Yorumla
Devamını Gör(41)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi