+1 yılÇok göreceli bir kavram olmakla beraber, eğer yaşınızdan olgun bir karakteriniz varsa ve beğendiğiniz kişi de çocuksu bir ruhta ise - hatta yaşından genç gösteriyorsa bence olabilir. Ama 13 yaştan fazla da artık ileriye gidilmemeli diye düşünüyorum. Ama ileri derece bir yakınlık kurmak için böyle bir fark olacaksa illaki, kendiniz önce bi yaşca büyüyüp daha olgunlaşmanızı beklemenizi tavsiye ederim. 23 yaşına gelmek gibi mesela. Çoğu şey kafanızda oturmuş olacak. İnsanın mantık çerçeveleri bile birden değişebiliyor. Dinlediğiniz bir şarkı grubu bile size çocuksu gelebiliyor. Belki o kişide size sonra pişman getirecek. 19 doğru bir yaş olmayabilir böyle bir karar için. Hayırlısı olsun diyelim..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
+1 yılCevabın kişisel olacağını düşünüyorum. Herkesin fikirleri ve tercihleri farklıdır. Ancak, yaş farkının ilişkiye etkisi, iki tarafın ne kadar uyumlu olduğu, karşılıklı anlaşma ve saygının olup olmadığına bağlıdır. Ayrıca, her ilişki gibi, karşılıklı iletişim, anlayış ve sevginin temelini oluşturması gerekir. Bu yüzden önemli olan ilişkiyi yürütmekteki uyum ve mutluluktur.
00 Yorumla
32 yaşındaki biraz çocuklaşır sende biraz olgunlaşırsan neden olmasın yani orta yolu bulmanız gerek sen yaşıtlarına göre ergence davranmıyorsan birbirinize ayak uydurabilirsiniz denemek sana bir şey kaybettirmez yaşandı bitti dersin en kötü ihtimal
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Güzel olur neden olmasın, yaş farkı gençken sırıtmaz. Önemli olan iki şey, bir kafa yapısı sana uygun mu, ikincisi seni yanında tamamlıyor mu? Mutluluklar dilerim.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
55Cevap
O adam seni sadece cinsellik için seviyor derim yani seni kullanmak için oluyor 32 yaşındaki adamın senin ile işi ne böyle sapıkları nasıl kabul edebiliyorsunuz çok şaşırıyorum doğrusu
Aşkın yaşı yok diye bir şey yok aşkın yaşı vardır kendinden o kadar yaşça büyük birini istemen sana normal mi geliyor ergenlikten çıktığını mi zannediyorsun
Ben 21 yaşındayım ama tamamen olgun biri gibiyim ruh yaşım 1500 siz kızlar iyi erkekleri kaybetmekte çok başarılı olduğunuz için
Akşam haberlerine çıkmaya niyetlisin kendinizden yaşça büyük adamı niye seviyorsun nasıl bir beynin var sonra bu sapıklıklar cinayetler neden bitmiyor al sana cevabı24 Yorumla- +1 yıl
Bizim gibileri hep harcarlar kardeş 😅
- +1 yıl
Elbet değerimizi anlayan çıkar ağa 😅
+1 yılBen anlamıyorum harbiden. Daha 19 yaşındasın yani daha gençsin. Neden sende onlarca yaş büyük bir adamı sevesin? Yaşıtların varken, bir ya da iki yaş büyükler bile halen gençken neden baban yaşında adamları tercih edesin? Bence olmamalı çünkü bu normal değil ¢
10 YorumlaOlmaz. Öylesine takılmalık olur ama bence önce kendi yasitlarini dene sonra içinde uote kalir 20 lik citirlar 😅 ben de oyle oldu 15 yasindayken 20 yasinda bi erkekle 2 yil sevgili oldum. Sonra ileeleyen yillarda lise aşkına çok ozendim kendi yasitlarima yuz veremiyodum sevgilim var diye.
10 Yorumla
+1 yılŞimdi bunlar kişisine göre değişen şeyler bence. Kesin olarak adamın niyeti kötü de diyemeyiz ciddi ilişki istiyor da diyemeyiz. Ama direkt yaşa bakıp olmaz demek hatadır bence. Çünkü bu durumlarda kişilerin olgunluk seviyeleri yaşadıkları şeyler çok etkili. Sadece senin adına temkinli olmakta fayda var
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni sadece cinsellik icin seviyor diyen erkekler sanki normal yaşıtlarını gerçek sevgi besledikleri icin birlikteler de neyse
33 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten ciddi iseler birbirlerini gerçekten seviyorsalar evlilik yolunda olabilir o cinsellik için diyen erkeklerin çoğu zaten kendi yaşıtlarıylada cinsel amaçla takılmaya çalışıyorlar burada kafaların uyumu karakter uyumu sevgi saygıdır önemli olan...
Soran+1 yıl1 yildir sevgiliyiz
- +1 yıl
Anladım ama cinsellik konusunu konuş onunla evlenmeden yaşamak istemiyorum diye niyeti varsa önüne geçmiş olursun ha ben kendim bir şeyler yaşadım veya yaşamak istiyorum diyorsan orasına bir şey diyemem.
+1 yılOlmaz. Taşıtların çok daha eğlenceli onlarla devam et. 32 yaşındaki adam sana sadece cinsellik için yaklaşır. Kafanız uyuşmaz.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Olmaz. Bunu sormana bile gerek yok. 33 yaşındayım 19 yaşında biriyle beş dakika bile konuşamıyorum.
00 YorumlaOlur olurda sıkıntılar olabilir. Senin saha değişim sürecin olur ve o birwz daha oturmuş karakterli olabilir. Sen bilirsin ama zor bir durum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20b cevap paylaştı.
+1 yılKalbinin sesini dinle arkadaşım. Seviyorsan iyi hissediyorsan, içinde büyük bir kuşku yoksa devam et.
00 Yorumla bence olur ben 28 im sevgilim 50 daha mantıklı oluyor
110 Yorumla- +1 yıl
28 misin cidden
- +1 yıl
mantık bunun neresinde açıklar mısın?
- +1 yıl
Yazar mısın bana
- +1 yıl
Peki Ne diyebilirim
+1 yılDüşünsene zana kaldırmış be. karet aldığını seni işin bitiyor. Ah tazeler amlar
00 Yorumla
+1 yılOlmaz. Ciddi olmaz. Olunmasi istensede olmaz. Ya olmaz iste 🤣
00 Yorumla
+1 yılOlmaya olurda senin icin nasil olur bilemiyorum!
tavsiye etmem00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCok genç. Biraz daha yasli bul. 52,62 falan. Daha da olgunlasmis olur erkekler malum gec olgunlasiyor. Daha yaslisini bul daha da mutlu olursun.
01 Yorumla
+1 yılOlmaz sen erkekleri tanımaya çalış ama yaşıtların olsun bunlar
00 Yorumla
+1 yılDaha çok küçüksün 32 yaşında adamı napıcaksın Allah aşkına
00 Yorumla
+1 yılOlmaz. Oldurmaya çalışma. Oldurmaya çalışırsan bedelini ağır ödersin
00 YorumlaOlmaz duygusal davranma. Manipule edilebilirsin dikkat et
00 Yorumla
+1 yılharika olur yatak odası hariç hiç biyerde görüşemezssiniz :D
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Her zaman böyledir Yaş bazında 30 larında erkek cekiciliginin zirvesinde olur.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılSanmam. O kisi olgun sen daha cok yas itibari ile gezmeyi toxmsyi seven birisin. Olmaz bence
00 Yorumla
+1 yılSaçmalamayın tabi ki olmaz. Hayatın çok farklı evrelerindesiniz. Gündemleriniz, gelişim durumlarınız her şeyiniz çok farklı. Ayrıca 32 yaşında bir adamın 19 yaşında henüz bir yıl önce reşit olmuş bir kıza ilgi duyması da normal değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılOlmaz bence benim de konuştuğum biri var 34 o ben 19
Kesip atamıyorum ama normal de bile olmuyo neyse kısaca Olmaz
00 Yorumlaİlk zamanlar çok sıkıntı olmaz ama yaş ilerleyince erkekler 40 ve 50 lerinde artık cinsel performansı düşüyor. Eşinin tam da bu döneminde sen daha yeni 20 ve 30 karını bitiriyor olacaksın. Erkekler için sıkıntı olamz ama kadınlar için sıkıntı
00 Yorumla
+1 yılOlmaz çünkü 32 yaşındaki erkeğin cinsel gücü %70 lere inmiş oluyor hem 8 sene sonra 40 devirecek düşünce yapıları farklı olur, aklın varsa kendinden küçük yastakiyle takıl, cinsellikten yana derdin sıkıntın olmaz
02 Yorumla- +1 yıl
Gizli Üye(25-29)+1 yılsen cok küçüksün. +25 olsaydın en azından o fark o kadar göze batmazdı ama sen küçüksün.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılcanım msın cemile 19 yaşındasın ve baban yaşında adamla napçan git yaşıtlarına bak
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlurdan kastımız evlilikse bence olmaz ama gönül eğlendirmek vs. ise olabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence olmaz, 23 desen olur derdim daha çok küçüksün
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılerkekte yasa bakmak sacma. erkegin maddi gucu yerindeyse keyfine bakacaksin.
00 Yorumla
+1 yılSeviyosan olur ben 18 yasimda 30 yasinda biriyle evlendim
30 Yorumla
+1 yıl60 yaşındaki de olur kendine sınır koyma
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılOlmaz
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenebilirsin sıkıntı yok
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. hayır olmaz... aradaki yaş farkı fazla...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılBilemeyiz. Uyumunuza bağlı bir durum
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 18,1b cevap paylaştı. Olur bir sorun olmaz yeterki iyi anlasin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılÇok yaş farkı var bence olmamalı
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılOnu sahibine bağışlar mısın lütfen? Yani bize 😅😅
00 Yorumla
+1 yılKuşak farkı var olmaz kdhsjd
00 Yorumla
+1 yılBence fazla da kendi tercihin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 576 cevap paylaştı. Kişiye bağlı bir durum.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. bu soruyu neden gizli üye olarak sordun ki :d
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 352 cevap paylaştı.
+1 yılBol bol daddy fantazisi.
00 Yorumla
+1 yılKendine üvey baba arıyorsan neden olmasın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılHayır..
Hayır…
Hayır…
Haaaaaayır..00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Zor ama imkansız değil
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Olmaz yaş farkı çok fazla...
00 Yorumla
+1 yılEvlilik harici her sey olur tabi
00 Yorumla
+1 yılzenginse olur bence :D akıllı kızsın :D
00 Yorumla
+1 yıls... ş olur ama evlilik olmaz
00 Yorumla
+1 yılBI görün bakim az olur mu söyliyim sana
00 Yorumla
+1 yılOlmaz he diosan cinsel iliski icin o ayrı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılAdam sansli bence... kiskandim
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. Olur tabi neden olmasın çok yok
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNerde tanıştınız?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlur bence, yaş sadece bir sayıdır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMüge anli duysa parcalar seniii
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNasil bir ilişki istiyorsun
00 Yorumlabukadarmi yokluktasin mk
033 Yorumla
Soran+1 yılne alaka?
- +1 yıl
Kızların bile yoklukta olanı var mk demek ki aşırı şişman çirkin falan o yüzden
- +1 yıl
@ahqqowp20 ilgi görmeyen kızlar olgun erkek seviyor ve en istekli erkekler 30 yaş üstü erkekler zaten. Bilimsel bişi görmüştüm erkekler yaşlandıkça iyice azıyormuş zaten çoğu zengin yaşlı adamın 20 25 yaşında karısı var.
- +1 yıl
@ahqqowp20 ve gerçekten bir kızın ilgi görmemesi için baya bakımsız şişko çirkin olması lazım
- +1 yıl
Dışarda görüyoruz ne kadar açık giyen paylaço gibi suratını boyamış verici yollu kızlar hep çirkinlerden çıkıyor. Güzel kızlar ilgi gördüğü için anormal şeyler yapmıyorlar istisnalar hariç
- +1 yıl
@ahqqowp20 dediğim gibi aşırı çirkin şişko kızlarda herkese verecek potansiyel var ilgisiz kaldıkları için diş görünüş önemli valla
- +1 yıl
@ahqqowp20 sen ağlıyorsun mk ben sana gözlemlerimi hayatin gerçeklerini anlatıyorum kızlar konusunda tecrübeliyim
- +1 yıl
@ahqqowp20 eziklikden erkek düşmanı olmuşsun mal
- +1 yıl
Tecrübem olduğu için 2 dkda anladım ne ailenden ne de erkeklerden ilgi görmediğini
- +1 yıl
Ha ilgi görmek için kaşar olmak daha da fazla eziklik
- +1 yıl
@ahqqowp20 baştan oku görüşleri kim kudurmuş anlarsın beynin varsa skskskss
- +1 yıl
@ahqqowp20 mk ne slk ne ezik ne malsın sen beyin nakli ol
- Devamını Gör (42)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı