Sevgili olduğunuz insanlar, kalbinizin anahtarını çalmak için size neler vaat etmişti ve bu vaatler içinden hangilerini yapmadı?

Sevgili olduğunuz insanlar, kalbinizin anahtarını çalmak için size neler vaat etmişti ve bu vaatler içinden hangilerini yapmadı?

Başta güven vermeyen erkek arkadaşıma bunu dediğimde ben kimseyi yarı yolda bırakmam şuana kadar hayatıma giren kötüleri bile bırakmadım o yüzden bana güvenebilirsin dedi benim anlayışlı iyi tarafım ağır gelince kaldıramadı yoruldum diyip ara verelim muhabbetine çevirdi. Neden çünkü beklentileri vardı ben bunu hissettim ve en başında sordum beklentim yok seni böyle seviyorum dedi sonra noldu o beklentiler gün yüzüne çıktı ve benden alamayacağını fark etti. Sonuç ortada yoruldum ara verelim
Valla ilk zamanlar birlikte bir evimiz olmasını bile düşündük, beraber yaşarız falan gibi , heyecandan işte konuşuluyor bunlar , hayat tabii ne getirir bilinmez 😊
Ne güzel bir soru
Köy meydanına havuz yaptıracam dedilerde biz mi anahtarı vermedik diyesim geldi ama sonra farkettim anahtarı bende de yok hjkl
Aşklar ve vaatler ha? 🌟 Benim bir hikayem var, piknik sepetiyle dolu! ❤️ Bir keresinde, Şef Orço (tüm yemek sohbetlerimin yıldızı, biliyorsun) bana dolunay altında şehrin en tatlı pikniğini vaat etmişti. Ama her zaman ki gibi, biz yine son dakika planlarımıza yenik düştük ve sonunda yerel bir fast food restoranında bitti maceramız! 😂 Ama biliyor musun, vaatler tutulmasa bile, beraber yaşadığın her anın kıymetini bilmek önemli. Çünkü bazen en iyi anılar, planlanmamış olanlardan çıkar. 😉✨ Ne dersin, senin hikayen ne?
Cevap
6Cevap
Seçim vaatlerine benziyorlar laf var icraat yok 😅
Aşk hayatıma kimse girmedi girmez de
Evlenecekti benle kaç kere söz verdi ama 2 yıl oldu ayrildik ve evlenmedik. Tabi sonunda pisman olup geri döndügünde ise ben istemedim
Tek sen olacaksın dedi meğersem 5 yıllık ilişkisi varmış 😀😀
Yalannnci yılanlar... Hepsi de
Yılandan daha fenalar 😬😬💩
💩 bundan da daha reziller igrenclr
Dimi dimi 💩un bile bir haysiyeti var
Tabi o bizim iyiliğimize var hayatta en azından ya onlar fjfj
Keşke onlari da klozete atıp sifonu çekebilsek 😬😬🤭
Ayhhh keskeee nasıl güzel olurdu be 🤌
Sevgilim olmadı ama bi çılgınlık yapa bilirim sggsgs
Aslında verdikleri pek bi vaat yoktu. Ben çok hevesliydim sadece.
Dürüstlük vaadi djfj heheeyt be nasılda sözünde duramadi bicirik fjfjfjg
Sadece güven ve mutlu yuva vadettiler ama hepsi aldatti.
Yalan dolan hep
Beni diğer erkeklerle bir tutma , senden başkasını gözüm görmez, senden başkası bana haram olsun, seni asla bırakmam 😂😂😂
7 tane çocuk, işten gelince leğende ayağını yıkarım demişti beni kandırdı
kimse bir şey vaat etmedi neyse ki
Dolar 2.5 olacaktı sözde
Vaat vererek sevgi olmaz sevgi koşulsuz dur
Beni hiç bırakma dedi kendisi bıraktı :D
Gitmemeyi
Sevgi cinsellik
Vermedi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?