#SheWolfWoman
#Size verdiği sözü tutmayanlar ne oldular?
#KişilikKarakter

#SonsuzEnerji
#💛🐝⭐🌾
#SheWolfWoman
#Size verdiği sözü tutmayanlar ne oldular?
#KişilikKarakter

#SonsuzEnerji
#💛🐝⭐🌾
Hayatımdan çıkarırım öyle insanları çünkü söz vermek benim için önemlidir.. güven her şeyden önce geliyor güvenmediğim biriyle ya da bana yalan söyleyen biriyle ne sevgili olurum ne de hayatımda tutarım sadece. bende aynı şekilde bir söz verdiysem tutarım tutamayacağım sözleri de başta derim zaten. söz vermiyorum ama istersen elimden geleni denerim şeklinde..
O kişiyi ciddiye almam. Bugüne kadar bana söz verip de yerine getiren bir insan evladı görmedim. Bir icraat yapma niyeti olan insan, kimseye söz vermez. Yapması gerekeni yapar sadece. Söz vermek denen şey, yalancı insanların etrafındakileri kandırıp boş beklenti içine çekmek için kullandıkları bir maslahat sözcüğüdür.
Yaptım bir şeyler.
En tuhaf olanı, sağda solda anlatırlar beni. Kendi yaptıklarını anlatamazlar ama benim yaptıklarımı ballandırarak anlatırlar.
Gerçi bu umrumda değil. Kötü bir insanım. Kötülük yapmaktan zevk alıyorum. Kötülük görmek istemeyen, hayatıma girmek için çırpınmasın. 😊
Söz verip tutmaması durumunda, onlarla iletişime geçip neden sözlerini tutmadıklarını anlamaya çalışırım. İnsanlar hata yapabilir veya değişen koşullar nedeniyle sözlerini tutamayabilirler. Önemli olan anlayışlı olmak ve iletişim yoluyla sorunu çözmeye çalışmaktır.
Cevap
21Cevap
Uzak durmayı seçtim gadası
Büyük sözlerse hayatımdan çıkardım küçük sözler veya gerçekten bir ekstrem durum gerçekleşip sözünü yerine getiremediyse müsamma gösterdim. Ama duygusal ilişkilerde söz verip yerine getirmemek pek tolere edilmesi gereken durum değil. Çünkü gönül almayana ve gönül yapamayana ömür de emanet edilmez🌸
Ötekileştirdim. Artık pek bir önemleri yok hayatımda.
Çok nadiren birinden bana söz vermesini isterim.. eger bunu istiyorsam gerçekten söüzün tutabileceğine emin olduğum birisidir demek.. diger türlü de ne beklentim olur ne de verilen boş sözleri umursamam
Söz verdikleri yerde bıraktım. Okadar uzaklaşacağım ki birgün arkamı dönüp baktığımda göremeyeceğim bile
Cehennemin sonuna kadar yolunu gösterdim napayım
Öyle biri olmadı olursa bir daha güvenmem ona, güvenim kırılır
Biraz ağzım bozuk olduğu için çok kurumsal küfürler ediyorum.
Bir daha söz vermesine dahi izin vermedim. Hayatımdan adım adım çıkardım.
İnsanların sözüne çok itimat etmiyorum eylemlere bakıyorum
Hic boyle bağlanmam yok ne sözü verecek de tutacak :) boyle bir beklentim yok insanlardan :)
Tuttukları şey değişti ahsh
Söz verip tutmamak mı çok karaktersizce bir şey bence hiç bana göre çok nefret ederim
Kimseden bir beklentim olmadan yaşadım , sözleri ben veririm genelde. d
Herkes kendi yoluna gitti ya
Yuzune soyledim inkar etti
Inancimi kayip ederim
Hiçbir şey yapmadım sessizce uzaklaştım
Bir daha güvenmedim
Tutmadiklari yerde bıraktım
Tutamadıkları kadar tutmadım
Canın sağ olsun dedim
Sesizce hayatımdan çıkardım.
Artık bana ulaşamayacakları kadar uzağım
Allah'a havale ediyorum 😆