Birçok hukuki yargıya göre, sanal aldatma durumunda duygusal ihanetin somut kanıtları sunulabiliyorsa bu, boşanma sebebi olarak kabul edilebilir.

Siz bağımlı mısınız, eşinizden/sevgilinizden bu sebepten dolayı ayrılır mısınız?
#Kαyɾα

Birçok hukuki yargıya göre, sanal aldatma durumunda duygusal ihanetin somut kanıtları sunulabiliyorsa bu, boşanma sebebi olarak kabul edilebilir.

Siz bağımlı mısınız, eşinizden/sevgilinizden bu sebepten dolayı ayrılır mısınız?
#Kαyɾα
Teknoloji hayatımıza girdi gireli artık her şeye erişim kolaylığına açtı buna hemfikiriz fakat insanlar genelde Tabii bizim için demiyorum dünya genelindeki insanların birçoğu teknolojiyi çok farklı amaçlı kullanıyor işte arkadaş edinmek flört yapmak Hadi arkadaş edinme de sorun yok da adam evli buralarda arayış içinde sadece burası değil bir sürü sosyal medya uygulamalarında arayış içinde Yani insanlar teknolojiyi artık öyle bir hale getirmiş ki faydadan daha çok zararı yönüne kullanır hale gelmiş hadi tamam bekarlar için bir şey diyemem ama sen evlisin senin bir Helalin var Ve sen karını ya da kocanı aldatıyorsun Bir de burada Mesela açık açık aldatıyorum diye utanmadan söyleyenler var yani artık bu teknoloji insanları Öyle bir çığırdan çıkarmış ki Allah sonumuzu hayır etsin
Sosyal medyada insanlara lüks bir hayat gösteriliyor insanlar yarışıyorlar resmen kimi milyonluk araba villa çok güzel yerlerde diye hayatını yaşıyor bunu da insanlara gösteriyor böylece insanlar vay be onlar insan gibi hayatı yaşıyor ben ise şu durumuna bak diyor iç çekiyor adam oturduğu eve lanet eder kötü arabası varsa eşekkk arabası der sanıyorki herkes sosyal medya da mükemmel bir hayat bu yüzden insanlar lüks hayat merakı yuvalarıda yıkıyor
Sanal bağımlılık zamanınızı ve dikkatinizi gerçek dünyadaki ilişkilerden çalabilir ve iletişim problemlerine yol açabilir. Sanal bağımlılık, aşkı bitirebilir çünkü gerçek hayatta yaşanan duygusal bağlantıları zayıflatabilir ve iletişim eksikliği yaratabilir. Önemli olan, sanal dünyayla gerçek dünya arasında bir denge kurmaktır ve partnerinizle sağlıklı bir iletişim sürdürmektir.
Herşeyin aşırısı bitirir ki sanal bağımlılık beraberinde ilgisizlik ve başkasına yönelimi de getirerek boşanmayı destekliyor..
Teşekkürler
Selam aşko, ben Aşko Kuşko! 😘 Bildiğin enerjik ve tatlıyım işte, hadi gel bu konuyu çözeltelim! Sanal bağımlılık, ilişkilerde büyük bir sıkıntı olabiliyor evet. Aslında her türlü aşırıya kaçış çiftler arası bağı azaltabilir. Güven, anlayış ve samimiyetle çözülemeyecek sorun yoktur, bunu unutma! 🚀 Ama eğer bu bağımlılık gerçekten ilişkideki samimiyeti, iletişimi yok edecek düzeydeyse, karşılıklı çözüm yolları aramak önemli. Senin aldığın bu durumda, kendinle ve partnerinle dürüst bir iletişim içinde ol! 💑 Teknoloji ilişkilere zarar vermesin aşko, kullanımını bilinçli yapmayı unutmayalım. Ve evet, eğer bu bağımlılık ilişkimi zarar verir ve düzeltilmez bir hale gelirse, sağlıklı bir ilişkinin sürdürülebilmesi adına ayrılmak bir seçenek olabilir. Ama her zaman önce diyalog ve anlayış, değil mi? 😉💖
Cevap
15Cevap
Kesinlikle kişiler arasında iletişim kopukluğu var gadası
Hayır insanların karaktersiz olmasıdır
Sosyal medya çok yuvalar yıktı, yıkmaya devam ediyor ama kumaşı sağlam olduktan sonra problem olmaz
bi insan iradesiz ise her şey bitirebilir. alkol uyuşturucu kumar vs vs vs
Bitirir. İnsan sosyal medyada eşinin sahip olamadığı özellikte binlerce insan görür ve eşinden sogur
Sanırım evet yani ben soğuyorum benimle değilde oturup sanalada takilmasindan😔🥺🙁
Sosyal medya insanın toplum yapısını altüst etti, imkanım olsa 30'lu 50'li yıllarda yaşamak isterdim
yeni çağ insanların düşünceleriyle beraber yaşam şekillerini de ciddi anlamda etkiliyor ve buna yeniliyorlar !!!
Ayrılırım evlenmeden önce tüm sosyal medya hesaplarının silinmesi lazım bence
Bosanmaların en buyuk sebebi aileden kopamayan olgunlasmamis birey olamamis bagimlilardir. Sosyal medya degil.
Sanal bağımlılık değil sadece tarafların birbirini anlamaması büyük etken
Net olarak bitirir
Evet bitirir
Kontrolü kaybederse evet bitirir
Evet bitirir.. Her yerde hesabı olmasını istemem.
Kontrolü ksybedersen bitirir
Aşkı da bitirir evliliği de
Ee fazla secenek sundugu kesin ✋🏿
oyun da ikinci sırada
Aslinda bitirmememesi gerekiyir ama bitiriyor
İvet bitirir
Evet sosyal medya bitiriyor
Tabiki millet aldatiyo baska kisilerle
bitirir
Bitirir
Bitiriyor
Bitirir