Oyun bağımlılığı hakkında bir skeç izlemiştim ve bu skeçte erkek çok fazla oyun bağımlısı olduğu için eşi boşanma istiyordu. Sizin için oyun bağımlılığı boşanma sebebi olur mu?
Oyun bağımlılığı duruma göre boşanmaya neden olabilir. Sonuçta 2 kişilik olan bir eylemin yürütülmesinde bir kişi tarafından çıkarılan sorun tamamen o aileyi etkileyecektir. Oyun bağımlılığı ise genelde erkeklerde olan bir problem olduğu için, kadın ilgi ve alaka görmeyince zamanla bu evlilikten soğuyabilir tabii ki.
Bağımlılık seviyesinde ise evet tabiki boşanma sebebidir. Çünkü bu insanların tek gayesi oyunlar üzerinedir. Zamanla üzerlerindeki tüm sorumlulukları atarlar ya da kaçarlar. İşlerini iyi yapanların bile tek derdi işini yapıp sorumluluklarını halledip oyuna dönebilmektir. Tüm boş zamanlarını oyun oynayarak geçirmek isterler. Dolayısıyla evlilik yürütmek artık imkansız olur ve boşanmak son çaredir
Tadında kalıyor ve oyunu oynayan kendine verilen bu fırsatın kıymetini biliyor ise, Daha önemlisi oyun sonunda boş geçen zamanı telafi etmek adına şirinlikler yapıyorsa.. Bırakın oynasın çocuk::))
Boşanma sebebi olabilir evet, sonuçta evliysen eşine karşı yapman gereken sorumlulukların var, vaktini eşine, varsa çocuklarına ayırmak yerine sadece oyuna harcıyorsan bu büyük bir sorun.
Oyun oynayabilir ama önceliği ben olsam mükemmel olabilir. Aradığımda açsın ya da oyun biter bitmez hemen geri dönsün. Beni karşımdaki kişi umursamadı mi sinir oluyorum ve aniden soğuyorum.
Yeni evli ve çocuksuz bir arkadaş manken gibi karısıyla yatakta oyun oynamak dururken oyun oynamış karı boşadı bunu ve kendine yeni oyuncak aldı kadın pardon yeniden evlendi
Tadında oynuyorsa sorun değil ama bağımlılık seviyesindeyse boşanma sebebi olur. Hiç oyun oynamayan birisi ile de evlenmek istemezdim galiba
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Havalı ve zengin beyler oynarsa saygıdeğer hanımefendiler tahammül edebiliyorlar. Benim gibi sade ve orta gelirli beyler oynarsa evlenince sorun çıkabilir. Kendime retro oyun arşivimle eğlenceler, herkese de sevdiğiyle mutluluklar dilerim.
Şimdi şöyle, Çok fazla oyun oynuyorsan eğer yani hiç eşine çoçuklarına zaman ayırmıyorsan Boşanabilirsiniz sana tavsiyem çok oyun oynama oynarsan kendine bir plan yap, eşine zaman ayır ilgisiz bırakma.
Erkeğe bağlı ama biraz saçma gibi, çünkü bir oyuna bu kadar bağlanmanın mantıklı olduğunu sanmıyorum (eğer e-spor ya da para kazanma gibi olaylar yoksa) Kızlar haklı olabilir.