Beni görünce yüzünde güller açan bu kız bir daha bana bakmaz mı başkasına açıldığımı öğrendiyse?

Bir kız vardı sınıfımda 2-3 aydır arkadaş olduğum. Kız yeteri kadar güzeldi de. Her neyse beni ne zaman görse yüzünde güller açıyordu adeta beni gördüğünde gülümseyerek bakıyordu ve konuşmaya çalışıyordu benimle fakat ben sınıftaki konuştuğu iki farklı erkek cinsiyetindeki arkadaşıyla da o şekilde konuştuğu için benden hoşlanıyor anlamını çıkarmadım. Hem o an ben sınıftaki başka bir kıza aşıktım bu yüzden sadece o kızı düşünüyordum. Aşık olduğum kıza 3 ay sonra yüzyüze açılıp reddedildim. Ben açılıp reddedildikten sonra ne oldu biliyor musunuz o beni görünce yüzünde güller açan kız artık beni hiç takmıyordu hatta bazen selam bile vermiyordu. Zaten aşık olduğum kızla da uzaktan da olsa arkadaş lar idi sanırım dedikodu ona ulaşmış tı sanırım ve bana soğuk yapmaya başladı ben reddedildikten kısa bir süre sonra. Herhalde o kız benden hoşlanıyordu yoksa neden tavır yapsın bana? Hem de ben reddedildikten bir iki hafta sonra.
Beni görünce yüzünde güller açan o kız bir daha bana bakmaz mı sizce? Ondan hoşlanmaya başladım ona açılsam bir daha beni istemez mi acaba?

Evet çok yüksek ihtimalle istemez seni artık
Hayır ister bence şans var hala uzaktan olan arkadaşına açılmış olsan da
Kızların çoğu istemezdi bence böyle bir durumda
İhtimal yüzde 50 ye 50 bence
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Beni görünce yüzünde güller açan bu kız bir daha bana bakmaz mı başkasına açıldığımı öğrendiyse?