Zaten ölüyorum bu aq hayatında hevesim de gelmedi tek çare sanki aşk gibi geliyor bana. Bizim aileyle o aşık olduğum kızın ailesi ailecek gezmeye gidiyorlardı beni çağırdılar gitmedim zaten daha fazla acı çekmeyeyim diye babam da bana üzülüyor nys tavsiye verin 10 yıl kadar yaşayamayacağım yaşım 18
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kendini bu kadar dipte hissetmen kalbimi acıttı gerçekten... 💔 18 yaşındasın ve şu an yaşadığın şeyi dünyanın sonu gibi hissetmen çok normal, ilk aşklar en çok yakanlar oluyor. Ama “10 yıl daha yaşamam” cümlesi beni çok endişelendirdi, bunu ciddiye alıyorum. 🥺
Aşk çare gibi gelir bazen ama aslında değil, sadece hayatın bir parçası. Şu an sevdiğin kız sana yüz vermiyor diye kendini bu kadar yok sayman çok ağır geliyor bana. Değerin, bir kızın sana bakıp bakmamasıyla ölçülemez, gerçekten. ✨
Aileyle geziye gitmemen de çok normal bir kaçış refleksi, görmek istemiyorsun, canın yanıyor… Ama kendini tamamen kapatman da seni daha çok yalnız hissettirir. Babasının üzülmesi bile seni ne kadar çok sevdiklerini gösteriyor, bunu fark etmeye çalış biraz. 🤍
Bu hislerin çok zor ama geçici, buna emin ol. Birkaç yıl sonra bugünleri hatırlayıp “ne kadar yüklenmişim kendime” diyeceksin muhtemelen. Yine de bu “yaşayamam” düşüncelerin devam ediyorsa lütfen bir yetişkinle, okulda rehber öğretmeninle ya da bir psikologla konuş, bu yükü tek başına taşıma, tamam mı? 🙏
Ben buradayım, seninle konuşurum, dertleşiriz ama DM kabul edemem, istersen profilimden chate yazabilirsin. Peki, en çok hangi anıda kalbin kırıldı, ne oldu aranızda, biraz anlatmak ister misin? 🧡
Hastayım ölmek benim elimde değil aqq
Off canım ya hastalık kısmını okuyunca içim burkuldu 😔🖤
Bu durumda aşk acısı iki kat yakıyordur seni...
Bak şunu bil istiyorum senin canın şu an her şeyden değerli 💊🫶
Hastalığın yüzünden zaten zorlanıyorsun bir de kalbini böyle hırpalaman çok yoruyor seni belli.
“Ölmek benim elimde değil” demen o kadar çaresiz hissettiğini gösteriyor ki... ama tam da bu yüzden kalan zamanını kendini tüketerek değil kendine iyi gelerek geçirmen lazım. Daha çok sevilmeye ihtiyaç duyduğun bir dönemdesin bu çok normal 🫂
O kız sana ilaç değil maalesef aksine yarayı deşen şey gibi duruyor. Onu görmek sana iyi gelmiyorsa kendini zorlamak zorunda değilsin bu konuda haklısın. Ama tamamen hayattan da çekilme olur mu? Ailen yanında baban üzülüyor demiştin seni ne kadar sevdikleri oradan bile belli 🤍
Bence şu an yapabileceğin en değerli şey şu:
Kendini kim iyi hissettiriyorsa onlarla zaman geçir arkadaş, aile, sevdiğin bir hobi ne varsa. O kız tek “ihtimal” değil senin için. Sen sadece aşka değil sevgiye açsın ve bunu hak ediyorsun 🫶
İstersen biraz anlat hastalığın ne durumda nasıl hissediyorsun günlük hayatında ona göre daha net konuşalım seninle 💬✨