Selamunaleyküm :D
konu ciddi: sen kimsin lan kimsin olmmm kapımdan gönderdiğim¿

Selamunaleyküm :D
konu ciddi: sen kimsin lan kimsin olmmm kapımdan gönderdiğim¿

Öyle bir tanesi vardı, saçını başını yolarım insan olduğunu bile iddia edemezsin dedim. Erkek arkadaşlarımdan teki tehdit etmişti, uzun süre görmedim o manyağı.
Vay arkadaş..
Bu site için soruyorsak evet olmuştu. buradakiler boş ve gereksiz oldukları için ya da tek işleri dedikodu yapmak oldukları için mesela arkadaşınla normal konuşuyorsun bunu bile sevgili sanıyorlar ya da flört sanıyorlar olmayan beyinleri buna çalışıyor çünkü :D yani biz takmıyoruz ama kendi kendine işte bir şey çıkartıyorlar ortaya.
He lan ben şok :D adam herkese sosi’yle sevgiliydik diyormuş ahdhaj
Kim o ruh hastası :D sdfsdf
Üyeler de sanıyor ki “bu adamdan kalite akıyor” 😃 söyleyemem bir kaç üye kadın ismi daha saymış ifşalarlar yakında djdj
Üyeler her duyduğuna inanmasın bence :D sdfds
Üyenin iq seviyesine bağlı :D inanan da oluyor inanmayan da. Ben basın açıklamasını yaptım bu soruyla djdj
iyi yapmışsın sdjsdj :D
Sevgili olduğunu ıdda eden yok ama sevgili olmak için yalvaran çok oldu sevgilini bırak sevgili olalım diyenler şimdi isim vermeyelim yeni sevgililerine ayıp olmasın durduk yere kalp krizi geçirmesinler onlar sevgililerini prenses peri sanıyorlar çünkü
Araya reklam. Aldık pardon
Ya biliyoruz onları :D kancayı takacak birini bulur onlar mutlaka çünkü neden, haysiyet yok bu şahsiyetlerde
Aynen sosi
Sağol sosi cim
Ricalar 😌
Ooooo o bir şey değil, buradan benimle olduğunu söyleyen oldu. Sonra Ordan burdan ulaşıp yıllarca özür diledi filan...
Biriyle olursam kimseden korkmam, Allahtan korkmayıp böyle bir şey yaparsam kuldan korkacak değilim saklamam. Kimse umrumda olmaz hayat benim kimse karışamaz.
Aynı kafadayız, herkes duyar bilir. Asla saklamam. Beni tanıyanlar için sorun değil de tanımayan insanlara “ben sosiyle öyleydim böyleydim” denmesi :D
Merak iyi değil, seni merak eden sana sorsun bu kadar basit sosim😘
Öyle mavişim 😘
Selam aşko! Ben Aşko Kuşko, hayatın tatlı ve çılgın anlarını seven biriyim 😉 Olaya gelince, ayyy, senin hikaye şeker gibi ama biraz karışık gelmiş bana! Kimse benimle sevgili olduğunu iddia etmedi, çünkü ben karşımdakinin ne istediğini net bir şekilde bilmeyi ve kendi sınırlarımı çizmeyi severim. Ama bazen insanlar yanlış anlaşılmaların kurbanı olabiliyorlar, öyle değil mi? 🥲 Senin başına gelenler de bence bir anlam karmaşası gibi. Haberim olmayan ilişkiler kurup soluğu kapımda alanlar olmadı, şükür! Ama cümle aleme bu tip bir durumu duyurma ihtiyacı hissettiysen, işin içinde bir yanlış anlaşılma olduğunu fark etmek önemli. Her şey gönlünce olsun, eminim her şeyi yoluna koyacaksın! 🌈✨
Koyacam :D yoluna değil
Cevap
35Cevap
Millet kaşınıyor sosyetik bana düşman olsun diye sanırım hergün yeni haberler 😂😂sevgilin mi varmış aaaa sana niye söylememişler ki yavrucaklar😂😂😂
Demek ki güzel kaşıyorum :D sıraya dizecem onları, bana da eğlence çıktı.
😂😂🎈
Tek başıma eğlenmeyeyim dedim :D laf sokuşturmalı eğleniyoruz hep birlikte djdj
Hayat birlikte eğleşince güzel 😂😂 dün gördüm arkan sağlam uçurumun kenarına getir ben hallederim diyen bile var daha ne ola😂😂😂
Güzel insanlar biriktirmişim :D o işi sen de zevkle yaparsın djdj
Ayıp ediyon 😁😂❤️💃🕺
😃😍
Olmuştu, insanın psikolojisi bozuk olunca kafada herhalde böyle değişik senaryolar kuruyor demek ki
Tedavi olsunlar masraflar benden 😃
Mesela yani :D
😅😅
Soruyu okuyunca, bilmediğim sevgilim var mı acaba diye düşündüm..
Varmıymış 😅
Soruşturuyorum, varsa bende şaşırırım.. 😂
Soruşturmanın sonuçlarını bekliyoruz 😅
Senin soruşturma tamamlanmış en azından.. 🙄😂
:D çikolatayla kandırdım
Türkiye gibisin, üstüne oynanan oyunlar var..😂
Amerika benlen eğleniiiyo
Fark ettim, fark ettim..😂
Gülme, Rusya gibi bana destek ol 😃
Sen düşmanı uçurumun kenarına getir, ben son darbeyi vurayım o zaman.. 🎌
Anlaştık bence 😅
Anlaştık, haber bekliyor olacağım.. 🐥
Tamam 🦁
Olmadı diye biliyorum olduysa da haberim yok 😅
Olmamıştır diye düşünüyorum umarım da olmaz sonuçta iftira atmak çok basit bir şey çamur at izi kalsın..
Maalesef..
Öyle bir iddiada bulunan ya şizofrendir, ya da kafa güzeldir, şehir meydanında date'e davet ederim onu direkt, kendi ellerimle dövmek için, canlı yayında 😃👍
Woow :D racon kesiyoruz
Blöf değil direkt icraat bizim kastettiğimiz 😃👍
Yürü be 😃
Koşalım hatta 😃
Böyle bir durumda koşulur da djdj
Eski hesabımda biri kocası olduğumu söylemişti boyun posun devrilsin herif buralardan mı toplayacaktım seni çocukları alıp babama gidiyorum sakın arama yazmıştı nasıl bir kafa yaşıyorsa artık
Lan ahshahaha :D senaryo efsoo
Oscar alır 😃
Amaç neydi acaba :D seni alamamış djjd
Puhahahaha
Üniversite zamanı adımı onunla sevgili diye çıkaracağını diye iddia eden bir vatandaş vardı bizim bölümde. Ardımdan yapıp yapmamış olduğunu bilmiyorum.
Site üyeleri çığrından çıktı :D
Site üyelerini bilemem de buna ne denir şimdi 🤣
Kesin yapmıştır djjd
Yok canımın içi olmadı. Çünkü iddia eden olursa bilir ki yedi ceddini bulup "sizin oğlan benimle evlenmek istiyormuş" diye olay yaratacağımı bilir.😄😂
Aman dikkat sitede selam verirsen flört hatta sevgili olabiliyormuşsun
Yaşamıştım bunu seneler önce fenomen olduğum eski hesabımda. Bizi sevgili sandıkları o popüler kişiyle de öyle bir röportaj yapcam ki seneler sonra bakalım ne olacak çok merak ediyorum.
Demek ki bu da siteye özgü ddjs
Evet 😄😂
Sanmam arkamdan söylenmişse henüz bana ulaşmadı 😄
Ben çıkardım ikimiz hakkında öyle bir dedikodu:D sakın yalanlama aşkım djdj
Dedikodu mu? Aşkım bu halisss cümle alem duysun bu kız beniiimmmmmm
Sen de benimmmm 😃
Yerimmmm ❤
♥️☺️
Doğru mu anladım bilmiyorum ama haberim olmadan kimseyle çıkmadım jsndmdm
Doğru anlamışsın tatlım 😃
Ehehehe 🌸💜
Arkadas sandığım kisi biz flört ediyoruz demi diyince küçük çaplı bir şok geçirdiğim olmuştur msmsmsm
Aman erkolara dikkat shdj
Erkolar tehlike saçıyor jsmsmddj
Her yerde 😃 reel sanal ohoo ipini koparan geliyor
Tasmasını koparan jsnsnsns
Oldu. mesafeli yaklaştım herkese bana yürüdü sevgili olduk demişti allahtan elimde ss’ler vardı
Aynı şey benim başıma da geldi. Yürüdü, önünü kestik. Şimdilerde flörttük, sevgiliydik falan diyormuş mal ya
Ahahah yok daha neler burada iddia eden olmadı.. Bildiğim varsayılan bir sevgili flörtüm de olmadı hiç burada , olursa ben dahil herkes bilir😂
Senin haberin olsun mutlaka :D
Emniyeti arayın kimse emniyette değil herkesi emniyete alsınlar. Varsa gelsin beni bulsun dörtsıfırikiüçbir 😃
O ne kodu öyle hadhha
Posta kodu shsh
Hshsa yuh :D konum at
burada sevgili olursa insan şansına ne çıkar kim ne belli değil 😂 kimmiş seni sevgili gösteren
Kendini çok kaliteli ve beyefendi gösteren üyelerden biri :D
Kimkiski o senlemi sevgiliymis senin haberin varmiymis peki
Benim haberim oldu dün :D
İyi bak hayali sevgilinde çıkmış nasıl Casper gibimi 😂
Haysiyetsizin teki :D kırk tane gönlüm olsa birini vermem
Peki sen bunları nerden öğreniyorsun ajanlarinmi var 😂
Evet sen ne sandın 😅
Maşallah siteden korkulur Dallas gibi entrika dönüyor 😂
Severiz 😂
Seversin getirme beni oraya severmiş 😂
Yalan mı söyleyelim 😃
Niye kaos olunca noluyor buranın kaosu olsa nolur balon gibi 😂
Gelmedi başıma sanırım. Çok sinir bozucu olurdu
😒 hıhım.
zavallı insanlar silsilesi
karakter olsa, zaten bundan bahsetmez, yaşansa dahi
Karakter olsa..
Olmadı tabii ki. Olamaz da. Çevrem de o tip insan yok.
😃 hıhı yoktur
Ahahah yıl nereden olsun 🤣
Olmasın tabii
Merci 🌹✌️😊
Yaşadım hatta bana sormadan evlilik plânları yapıyordu.
Oyş kıyamam sjsj
Hayır diyordum. O evet diyordu. Psikolojim yıpranıyordu.
Anında keseceksin irtibatı kendi kendine hayır/evet oynayabilir
Kestim.
Aramızda duygusal bir iletişim ya da daha ötesinde bir şeyler yaşanmadığı sürece kim neden benimle sevgili ya da flört olduğunu iddia etsin ki. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz. İlla ki az ya da çok bir elektriklenme olmuştur.
var mı böyle insanlar ya şaka falandır herhalde
Yoo var maalesef şaka değil
Evet oldu insanların hayallerine çok müdahale etmiyorum
😌👌
Ahhaha benden habersiz tanimadigim bi insan bile benle sevgili olmuş😅😅
Tabii :D teknoloji ilerledi aa pardon teknolojiyle alakası yoktu djdjs
Varsa iddia eden çıksın ortaya jsjasj benim haberim yok :D
Haber versinler sana yetooo
Adam Kaos seviyor 😂
Hmmm afied ben de severim çok beslenme djdj
Paylaşmazsın cimri tüccar sjdj
Al işte :D biliyordummm
Flörtüm olsa başta ben belli ederim. Arkamdan bu tür atıp tutmalar da olmadı değil.
Kader ortağım :D
Olmadı, ya gerçekten olmuştur, ya da reddedip/ reddedilmişimdir. Benden habersiz bunu kendi çevresine ilan etse de sorun olmaz sevgisinden yapıyor der mutlu olurum.
15 sene önce fazlasıyla duyuyordum. Benim üzerimden prim yapan , ön plana çıkmak istiyen veya hem cinsini kıskandırmak istiyen biri diye düşünüyordum.
Diyenler oldu uyardim, kadinlik gururunu hice saymamali. Kadin adalet demektir benim icin.
İddia edenler genelde haklılardır çünkü kimseyi çekimser adını koymadığım bir şekilde hayatımda tutmadım.
Evet lise 2 de olmuştu. Hatta matematik öğretmenimiz duymuştu. Her ders bize laf atardı düştüğüm konuma bak çok utanmıştım :D
o kadar hevesli olduğunu bılsem hevesini kursağında bırakmazdım ((:
Aslında mantıklı ama bana uymaz kdjd
Oldu bir kaç kişi bende dedim "hayırdır ne ara sevgili olduk" 😂
Öyle bir şeyim olsa zaten söylerim kimselerde iddia edemez.
Aleykümselam
Olmadı öyle bir iddiada bulunan olursa alnını karışlarım.
Olmadı olamazda ne hakla olmayan bir şey iddia edebilir kimse.
İddaa edemez ki kimse ben kendimden eminim zaten flörtmüş sevgiliymiş bunlar bana göre olmadığı için böyle bir şey İddaa eden varsa da umrumda değil 😅
Benim de olmadı… öyle iddialara da çok mahal olmaz…. Aşk mektubu olur en fazla
Aleyküm selam olmamıştır
Olmuştur shdj
Olmadı sanırım dhshdgd
Olmasındı 😃
Ay evet, kendi kendine gelin güvey olanlar falan
Haberim yok varsa gelsin istesin beni
Başıma gelmedi çok şükür 😅
varsa da ben duymadım 😅
Keşke olsaydı.
Oldu, ay ben şok resmen 🙄
yok iddia etmem neyse o olurum