AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Ne kadar aslan burcu varsa o kadar da akrep burcu var
Sanırım seni anladım😅😂😂
Umarım doğru anladın shjsjsj
Tehlikeeeee
Büyük tehlike😳
🤗😂😂
😄😄🤗
Oldu ben de aslanım zaten. Soruyu anlamadım ama :/ insan sevip sevmediğini hisleriyle anlarm
Surekli ayrlma barışma sonra ben uzun sure ayrldim yine barstk ama ayni ve sguk yanindayken yakn bazen telde de yakn davranyr baya naslsn lar felan ama canım brtanem yok anlamadm insan sevmiyorsa neden bu kadar ugrasyr
Çekiniyordur kafasında soru işaretleri vardır sürekli git gel olduğu için
Ben ayrldm herdefasmda fenomen olmami bahane ediyor bi sure sonra tahammul edemiyorum o varkende bunlari biliyordu simsi skntı diyor gitmeme de izin vermiyor suanda
Karar senin keskin bir şekilde gitmeye karar verirsen Aslan dönmez
Ayrıca ne fenomeni anlamadım onu
Instagram bble gurur duycana brak bu isleri iste cart curt
Anladım daha evrilmemiş Aslan o 😂 dediğim gibi karar senin kesin bir şekilde ayrılığa gidersen temelli geleceğini sanmam geldiğinde de umursamazsan herkes yoluna bakar. Bu şekilde genç yaşta toxic bir ilişkiye hiç gerek yok yapmayın birbirinize
Cok haklsn sanki sevgili değil rakibizzz😂
Ah evet öyle oluyor maalesef herkesle her şeyin rekabeti içinde oluyorlar ama kaybetmeye başlayınca evrilip düzelmeye başlar. Yani inşallah
Benim eski sevgilim 2 sene once ayrıldimiz sevgilimde aslandi oda braktı gitti sonra hic uzun sure ayrlmadmz icin iki ay icersinde en fazla 10 15 kere aramsmdr emin olduktan sonra bnde vazgectim belkide gitmicemi dsndu ama braktm 2 sene oldu numaram herseyin degstrdim eski hesaplarmi engellemsti bnde o varken yapmyrm die epostalo saglam hesaplar acip hayaallerim jcin yola cktm bn kndibe mesaj atmadm halde instadan yine engellemis bni facebookta engello deilm😅
Bırakır bırakır sen net olursan kararında tabi
Kendi ayrıldı benim brakmicamı pesinde koscami sandi
Herseyi gectim ayrldik hersey bitti 1 bucuk sene olmus bni nie engelliyor😅
Ben hiçbir şey anlamadım siz şimdi ayrı mısınız? :/
Bn biraz once zamannda sevdigim adam dan bahsettim oda aslandi iyi okursan anlarsn😉
İlişkiler karıştı :/ neticede şu an sevgilin olan Aslan yani şu an sevgilisiniz dimi :/
Evet kndi mesaj attı bna
Barstk hersey yolunda gibi oturup konustuk ama 5 gun oldu barsali bna sogukluk yapyr askm ya da canım demiyor gorende bn zorladm sanacak
Toxic bir ilişki yürütmektense temelli kesmek dsha mantıklı ikiniz içinde. Yine sen bilirsin tabi
Dedin gibi belkide emin olmak istyrdur
Bn ayrlmak istemyrdum zaten zor guveniyorum yani guven konusu benim icin cok onemlo ama delrtyr
Emin olmak istiyordur o yüzden. Bir de içinde kalan söyleyemedikleri vardır ondan da olabilir. İçini dökerse rahatlar
Dökmesini istiyorum nasl olcak peki ben uzulunce sen aglama mutlu ol felan beni bosver dyrdu
En son ayrılmadan önce şikayet ettiği konular neyse onları aç tekrar dökülür
Umarm bian once doker benim bildim aslanlar sevmedikleri insanlara bir gun bile tahammül edemez
Yan yanayken surekli kskanyr birini koluna degicek atyrm bi mekana gdyrz kafeye kendi elyle beni korurcasina tutuyr
Evet tahammülsüzüm ben mesela
Denicemm
Bende oleee ama bole olmazki
Bu arada eski sevgilime ask oldum adama çok benziyorsun
Doğrudur insan insana benzer.
Tek farkiniz o sapsari siz ise sanrm beyazsnz
Evet beyaz tenliyim de sarışın biriyle benzetilmemiştim hiç değişik geldi 😂
O da saçlarını senin gibi arkaya atardı önünü böyle senin gibi yukarıda vururdu gözlüklü fotoğrafları çekilirdi Bir de gülerken karizmatik duruyordu
Anladım olabilir tarzımız benziyor demek ki
Aynen olabilir o da gömlek giyer di sanki sende de gömlek giyen bitip var
Bu güzel sohbet için sana çok teşekkür ederim bana zaman ayırdığın için Ama ben çok uykum geldi verdiğin bilgiler için teşekkür ederim En azından biraz Kafamdaki düşünceler hafifle de iyi geceler dilerim sana🙃
Evet klasik giyinirim kışın genelde gömlek giymeyi severim
Rica ederim ne demek iyi geceler
Iyi geceler dilerim
Merhaba arada soru sorsam bana kzmassın deilmi🙃
Mesaj kutunu açarsan mesaj atarım oradan sorabilirsin yorumdan ziyade
Nasıl açılıyor
Ayarlardan sadece takip ettiğim üye tikini kaldır kaydet 🤦😂
Aslan burcu için egolu diyorlar ama ben kendimde o egoyu göremiyorum.
😅
Ama oyle
Valla çok ilgi ve pohpohlanmayi seviyorlar diye biliyorum.. hiç uğraşamam o egoyla.
Bende zaten benimde lider özelliklerim var
Lider özellikler derken 😅
Ama aslan kadar vahsi deilm
Kesin oylesindir😶
Burcum koç
Benimde yukselenim koç
Vauvvv😅
Bu burçlara neden bu kadar takılıyorsunuz? Ben daha kendi burcumu bilmiyorum :)
Ne zaman dogdun
Haziran 16
Ikizler
Başın göğe erdi mi:)
Yessss
Peki :)
Aman bana uzak Allah'a yakın olsun
Genel olarak bole deniyor sanirim🙃
Biz egoist değiliz siz eziksiniz
Hala mı ya hala mı bu ego bize itici geliyor halaanlamadnz gitti
Sizi neyin itici geliyor olduğu bizim dickimizde değil.
Siz de şunu bir anlayamadınız gitti
Belli etti kendi zaten
Ben Aslan burcuyum. Bu mükemmelliğe her kadın kavuşupta yorumlayamaz:)
Bu egonuz ve siz nereye kadar böyle ama siz şöyle düşürdüm Aslan burçların ikisi çekemiyor
Nerelisin sen?
Niçin by aslan
Şahsiyette bir bölümde bir replikte der ya " İnsanların burçları olsaydı eğer doğdukları ay değil doğdukları yer olurdu bu. İnsanların karakterini burcundan anlayamazsınız. Bizim anadolu insanı bilir mesela... Memleket nere diye sorar. "
İnan bana bu tarz bir mesaj bekliyorum senden Tam sana layık bir mesaj mı bu
Başka şekilde çalışma Çünki hep üstten hep bir egoist zaten herkese burca göre bakmıyorsun ki her burcun bir özelliği var ama Ama genel olarak baskın olunca alıyorlar ister istemez suyunu suyunu insanlar
Kesinlikle.
Sadece burcu olsaydı ohoo keşke sadece Burcu olsaydı ama maalesef Musallat gibi aslanlar
Bir aslan seni fena incitmiş:)
Evet aslan burcu birisi Ben incitti doğru Ama genel olarak aslanlardan bahsettim nefret bile etmiyorum yani İnci'den aslandan Çünkü çok tartışıyorduk çok kavga ederdik ama yine de beni çok severdi bana çok değer verdi bütün arkadaşlarım bu adam seni seviyor falan diyordu kendi bıraktı beni bende ayrıldığımızı Emin olur olmaz Bir daha asla aramadım mesaj atmadım 2 sene oldu 2 senedir ne ben onu gördüm o beni gördüm hiç bilmiyorum öyle
Vefasız
Efendim
Niye yatmadın kız bu saatte
Hayır olmadı.
Iyikide olmamiš mi desem ne desem😅
neden?
🙃
Benım de oldu ama burçla ne alaka?
Evet oldu kahretsin ki
oldu egoistin tekiydi sevgili bile olamadik
Aynn bnde biraz degsr die bekliyorumm
deismez