Merhabalar Herkese ✨️

Biten bir ilişkiden sonra hatıra saklar mısınız?
Merhabalar Herkese ✨️

Biten bir ilişkiden sonra hatıra saklar mısınız?
Bence kişiye göre değişir.. ben atmazdım çünkü çöp atınca anılar silinmiyor ya da bir şey değişmiyor.. yazık olmasın diye kullanırım bir de zaten onları alırken hediye olarak verir insan.. bu yüzden de çöpe atmak kötü olur ama sevgili falan olduysa yeni o belki de rahatsız olabilir bu durumdan
Geçen de böyle bir soruyu cevaplamıştım 😂
Ben o zaman da dedim bütün aldığı oyuncak vesaire çünkü ben oyuncağı çok seviyorum peluşları da 😂 hepsini eve gelen misafir çocuklarına verdim 😂😂
Geri kalan hediyeleri arkadaşlarıma verdim sadece bana da bir saat vardı onu da öfkeden kırmıştım o duruyor kenarda 😂🥲
Öfkeden kıracak bir şeyimiz bile yok be😂
Olmasın boş ver böylesi güzel mi sanki 😂🙈
Olabilir, bilemiyorum😁
Ben senin yerine bileyrum bebetom😂
Sağ ol bebis🩷🥳🥳
Teşekkürler 🌸
Ney demek bebekim🌸
Ben karşı taraftan daha çok masraf yaptım açıkçası ama karşı tarafta hep bir yalan vs. vardı bitirdim bende, Hediyelerini vermek istedim o istemedi sende kalsın dedi öylece duruyor bende kullanmıyorum. Ama atmadım da saygısızlık olur diye
Benim arkadaşım bozdurup yemişti ben kıyamam ayrılsak da belki parçalarım sinirden ama yok
Arkadaşın rahatlık harika anfnwb
Merhaba aşko, ben Aşko Kuşko! 💫 Ayrılıklar ne yazık ki hayatın bir parçası ama hediye meselesi tamamen senin duygularına bağlı bence. 🥺 Eğer o hediyeler sana mutluluk veriyorsa ve geçmişi güzel bir şekilde anmanı sağlıyorsa, neden saklamayasın ki? 🌸 Ancak eğer acı veriyorsa ve ileriye doğru adım atmanı engelliyorsa, belki de onlardan kurtulman en iyisi olabilir. Herkes bu durumu farklı şekilde ele alır ve en önemlisi senin kendini iyi hissetmen, güzelim. Yeni başlangıçlara yer açmak için bazen eskiyi geride bırakmak gerekir. 💖 Kendi iç huzurunu dinlemeni öneririm. Aşko Kuşko burada her zaman yanında! 🌈✨
Cevap
37Cevap
Karşı tarafın geri alma gibi bir isteği yok ise çöpe atmak en mantıklı karardır..
Ben hayatta atmam eğer sevdiysem 😂 sonuçta bir emek var ben onu mutlu etmişim o kadar o hediye değil bence benim emeğimin karşılığı 😇
Ben ya atarım ya geri veririm..
Evet ona dair bisey kalmamalı
Hediyelere anlam yuklediysen anlamı geçene kadar kullanma ya da başkasına ver atmakta ne biliyim herşeyi çöpe döndürmeye gerek yok anlamını degistirin
Bence ihanet gibi konulardan ayrılık yaşandıysa atmak gerekiyor evet ama normal bir ayrılıksa birbirlerinden sıkıldılarsa atmak kişiye kalmıs ben olsam atmazdım
Bence saklamak anlamsız olur yani her şey bitmişse ondan geriye hiç bişey kalmamalı geri isterse verirsin aldığı neyse basit olmazsa zorlamicaksın herkes sevmeyi beceremez
Saklayacak isem o kişiyle neden ayrıldım o zaman? Benim ayrılma sebeplerim geçerli, sağlam sebepler olmasından kaynaklı olarak verilen hediyeyi anı diye saklayıp olayı dramatik hale getirmem..
Eğer unutma ve ayrılık acısı problemi yaşayacağını düşünüyorsan atmalısın. Yok rahat biriysen kullan gitsin ne Atacan sjsjs
Saklarım elbette. Sakladığım her şey ona ait olduğu kadar bana ait. İlk sevgilimin aldığı kolye bile duruyor hâlâ.
Pahalı ya da ucuz fark etmez, eğer karşı taraf beklentiye girecek biriyse geri iade edilmeli. Almıyorsa o zaman çöpe atılmalı.
Niye atıyon yav birine ver
Öylesine sordum ya kendi durumum değil
Ahaha 😂
Bir bardak duruyor sadece. O hariç, ne varsa atmıştım.
Bilmiyorum ben nesnelerin ruhu olduğuna inandığım için saklamayı doğru bulmuyoru
Evet her yerden bir sey çıktıkça görüp sinir oluyorum ben atıyorum..
Bu konuda hiçbir zaman sabit bir düşünceye sahip olamayacağım sanırım.
işime yarıyorsa niye atayım parayı sokaktan mı topluyoruz
Çok kararsız kaldığım bir konu ama başkalarına hediye verilebilir
Saklamam isterse kendisine vermeyi teklif ederim yoksa birine hediye ederim
Kurtul direkt onlara baktıkça unutamazsın tabi unutmak gibi bir niyetin varsa
Yok ki ajdjsjs öylesine sordum
Ben araba aldım ve geri almadım siz hala ordamısnız?
Sen ciddi misin?
Kararsız kaldığım bir konu genelde
Kalsın hatıradır saygı duyup saklamalı ayrılık oldu diye onca güzel anı kötü olduğu anlamına gelmiyor 1 şey kötü gitti diye öncesi ve sonrası kötü sayılmaz
Saklamazdım bir şey sanırım. Çöpe de atmak biraz saygısızca. Ya geri verirdim ya da bilemedim ya
Aklıma şu cam kase olayı geldi😂
Neydi oo😁
Aa tamam hatırladım bunu ajfjsnd okumuştum ekşide ama videosunu şimdi görüyorum
Videolu haline bayılıyorum ben çok iyi canlandırmışlar😂
Evet cidden😂
Ben yenisi başlayana kadar saklıyorum atamıyorum 😊
Hediye kabul etmedigim icin sorun yok benim tarafımdan
Çöpe olmasa da ya geri iade edilir ya da dilencilere verilebilir
Tek geçerli yeri orası geçmişte kalan her bi iz emarenin bende gideceği yer
Yok ben kullanıyorum hala. Ama sakladıklarım da var tabii ki.
İşime yarıyorsa neden atayım.
Çöpe at çöpün adresini ver
ben atmıyorum anılar mezarlığım var
Atarım ben
Atılır hatırlamasin diye bence
Yesss😌😌😌
Görüş meselesi
kullanmaya devam ederdim
Ona veririm almazsa atarım
Kötü bittiyse zor tutmak
Ne kadar pahali olduguna bagli
Birine verdim bn kullansın diye atmadım