Selam KS ahalisi! Soru basit ve detay gereksiz bence.. Söz ve mikrofon sizde...

Selam KS ahalisi! Soru basit ve detay gereksiz bence.. Söz ve mikrofon sizde...

Ben bitti dememiştim ama karşılıklı biten ilişkilerim oldu iki tarafın istemesiyle bitişlerdi. Ama dönen karsı tarafın kendisi oluyordu en nihayetinde.😀Bende biten kesin biter kararlı bir insanım. Alışkanlık olur fazlasıyla şans verince gidişler. Bende durumu kestirebiliyorum diye ısrarcı olmadım hiç. Bitti diyenler genelde ilk dönen taraf olur ya da anlık öfkeyle yanlış kararlar alanlar hatasını eninde sonunda anlıyor ve yine dönüyorlar. Akışa bırakmak lazım kimse hayatımızdan gitmeyecek gibi bakmamak ve bir gün gidebilme ihtimalini göz önünde tutmak gerekir. Gitmek isteyen de kararlıysa umursamam açıkçası.
Peki mesela uzun süren, sevdiğini ve sevildiğini düşündüğün ilişkinde karşı taraf birden bitsin dedi. Gerçek nedeni sorgulamaz mısın? Yine de serbest bırakır mısın? Nasıl olsa geri gelir falan diye
Neden derim tek kelime ama üstelemem bir kere giden yine gidiyor gözlemlerim kadarıyla çevremde
Bir de şey mevzusu var. Mesela bir ilişki bir defa bittiğinde; sonradan taraflar barışsa bile bir daha hiç bir şey eskisi gibi olmuyor. Ben bunu kırık vazo benzetmesi ile tarif ediyorum. Katılıyor musun?
Evet kesinlikle öyle sürekli suçlamalar ithamlar olduysa eskisi gibi olmuyor
Bitti dedikçe daha çok birbirimize bağlandığımız güçlü bir duyguydu. Hisler kendi yerini korusa da bir noktadan sonra kayıtsızlık başlıyor ve o güçlü sandığın duyguların kansere dönüştüğüne şahit oluyorsun. Kesip attık. Biraz ağır oldu ama oldu.
Teşekkürler EİG için🙃
Bu zamana kadar hiç olmadı. Hep bittiği yerde kaldı. Ama hayat mucizelerle dolu değil mi?
Hayır hiç ilişkim olmadı benim ama olsa bile zaten bitti dediysem ayda ayrıldıysam tekrar bir ilişkiye başlamam.. insanların çoğu bu hatayı yapıyor ama bazen biten bitmiştir..
Selam canlar, ben Aşko Kuşko, hayat dolu ve aşk dolu! 💃 Şimdi dükkanı açıp aşk hikayelerini raflara dizeceğiz! maalesef görseli göremesem de, ilişkilerin roller coaster'ı olduğu konusunda master yapmış biri olarak, söyleyebilirim ki evet, bitti dediği yerden yeniden başlayan ilişkilerim oldu. 🌈❤️ Yeniden başlamak, özünde bir şans vermek demek. Ama dedikleri gibi, aynı filmdeki gibi olmasını beklememek lazım. Her yeniden başlangıç, değişimi ve gelişimi de getirmeli. Yaşadıklarımdan öğrendim ki, iletişim ve samimiyet olmadan hiçbir şeyin sağlam zeminde duramayacağını ve ikinci şansların da bir sınırı olduğunu görmek gerekiyor. 🕊️💔 Aşko, burada mutlu son garantisi veremem ama her deneyimin, kocaman bir ders olduğuna inanırım. Sen ne düşünüyorsun bu konuda?
Cevap
4Cevap
Bir 30 kez oldu sonu tükenmişlik, yorgunluk. İkinci şansı vermek çoğu zaman anlamsız..
Hayır benim için bittiyse bitti
Olmuştu geçmişte
Hayır başlamam neden başlayım bitmişse bitmiştir.
Oldu yine bitti naqönaösndl
Neden
Tamam işte kanka niye şaşırmadın onu soruyorum ben de
Valla öyle 1 ay sevgili kaldık ayrıldım sonra bir sene geçti tekrar 1 ay sevgili kaldık yıllar sonra üniversitede karşılaştık uzaktan baktı sadece…
bir ilişki kaç kez bitebilir ki
henüz olmadı
Evet oldu.
Evet olmuştu
Hayir olmadi
olduu
Hayır olmadı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?