Sanki bütün erkekler onun gibi olacakmış gibi geliyo. Güven sıfır. Yeni birşeye başlamaktan korkuyorum. Bu nasıl atlatılir?

Sanki bütün erkekler onun gibi olacakmış gibi geliyo. Güven sıfır. Yeni birşeye başlamaktan korkuyorum. Bu nasıl atlatılir?

Çok zor. Benzerini yaşadım. Beni aldattığını farkettiğim için terk edip boşanma davası açtığım karımın, son 4 yılda 4 farklı erkekle evlilik dışı gecelik ilişkiler yaşamış, beni ayakta uyutmuş olduğunu, boşanma davası sürerken öğrendim. Otel müşterilerinin kayıtları iyi ki düzenli olarak il emniyet müdürlüklerine veriliyor, yoksa haberim olmazdı. Benim bir daha herhangi bir kadına "bu aldatmaz ya, bu yapmaz" diyerek yaklaşmam mümkün değil. Güvenmem yani. Her dakika kontrol edip üzerinde baskı da kuramayacağıma göre, sonuç, gayet iyi eğitim öğrenim görmüş (ülkemizin en iyi lisesi ve üniversitesi), kadın cinsine saygısı olan, merhametli, adaletli, sevdiği insanları mutlu görmekle mutlu olan bir erkeğin kadınlardan uzak durarak yalnız kalmayı tercih etmesi... Bu durumda kaybeden ben miyim, tartışılır... Çok güzel sevebilirdim (ki incitmeden, kırmadan, güzel de sevdim), üzerine titrerdim, ama yooookkk... Hangi kadın buna layık, bilmiyorum... Kadın milleti böyle böyle küstürüyor güzel adamları... Sonra soruyorlar, "erkekler neden evlenmek istemiyor?" Neden istesin bacım? Ağzına s.. çtınız zaten erkeklerin, kırdınız, döktünüz, aldattınız, ezdiniz...
Cevap
6Cevap
zamana bırakarak.
Daha iyi birini bularak veya yalnızlığına çekilerek.
O insan karşına çıkınca bundan korkmaz mücadele eder ona yardımcı olunca engeller aşılır.
Uzun süreler alabiliyor güven problemini asla asamiyorsun.
Aşamıyorsun birader... Yaşadım... Aldatılan koca olarak...
Zamanla düzelir anca. Başka yolu yok
Daha yavaş bir başkangıçla
Toparlanışmıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?