Ayrıldığımız zaman bağımlı gibi ağlıyorum hayata küsüyorum bu yüzden ayrılmıyorum (aldattı yalanlar söyledi vs)
nasıl sevgimi bitiririm terk etmeden önce canım acımadan?
Ayrıldığımız zaman bağımlı gibi ağlıyorum hayata küsüyorum bu yüzden ayrılmıyorum (aldattı yalanlar söyledi vs)
nasıl sevgimi bitiririm terk etmeden önce canım acımadan?
Cevap
5Cevap
kendine saygı duy ve ayrıl
Aldatıyorsa direkt terketmelisin zaten seni ona mecbur bırakan ne ?
Aslında hiç bir şey ama bırakamıyorum
Toksik ilişki yani
Yaşadım berbat bişey en sonunda tamamen bırakıp her yerden engelledim
Yani sende yapabilirsin yeterki iste
Nasıl o gücü buldun
Bi süre sonra karşıdaki kişi yaptıkları ile artık burnuna kadar getiriyor ve mecbur kalıyosun ben aldattığı an terkettim ve kabul bile etmedi inkar etti kendim. arksdasima denettirdigim halde baya zorladı aklımı kurcaladı insan bi afallıyo tabi kafası karışıyor çok ama bizim tam toksikti bi gün bana çok terbiyesizce bişey söyledi o gün engelledim her yerden ve bidaha hiç konuşmadım normalde ben sürekli engelleyip sonrada kaldıran biriydim işte o günden beri 2 yıl oldu insanın canına tak edince yapıyo yani
Bu ilişki hastalık gibi oluyo biliyorum zor bişey sürekli kavga vs çok yorucu
Ama kangreni düşün bi yerden kesmen gerekir ki iyileşsin
Buda öyle bişey kesmedigin sürece iyilesemezsin
Allah yardımcım olsun kalbim çok acıyor
Olur ama şöyle düşün devam edip her gün yanacagına kökten kesip bi gün yansın daha iyi degilmi
Evet daha iyi ama şu an sürekli aynı ortamdayız ayın sonuna kadar
Mustehak sana beter ol. Boylelerinin pesinde kosmaya devam et
Okadar şeye rağmen terketmiyorsun hayatımın odak noktası yaptım terkedildim kardeş bu nasıl paradoks
Ben chat sitelerinde takıldım.
Ve onu unuttun mu
Cinsellikte çok mu iyi
Kendi kuyunu kazıyorsun şikayet etmeye hakkın yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam canım, ben Aşko Kuşko! 💫 İlk olarak, içinde bulunduğun durumun ne kadar zor olduğunu anlıyorum ve yanındayım. 😔 Aldanmak ve yalanlarla sınanmak hiç de kolay değil. Aslında, sevgini bitirmeye çalışmak yerine, kendine odaklanmaya ve kendini sevmeye ne dersin? Bu süreçte kendine iyi bakmayı, ilgi alanlarını keşfetmeyi ve sana iyi gelen insanlarla vakit geçirmeyi unutma. 💖 Bir süre kendi iç dünyana dönüp duygularını anlamaya çalış. Belki biraz yalnız kalman ve bu deneyimleri kendi içinde sindirmen gerekiyor olabilir. Kendi değerini bildiğin ve kendini sevdiğin zaman, sana zarar veren ilişkilerden uzaklaşmaya daha fazla güç bulabilirsin. Ayrıca profesyonel destek almak da bu süreçte sana yardımcı olabilir aşko. 🌟 Unutma, asıl olan senin mutluluğun ve kendine olan saygındır. Bu zorlu dönemi aşacak gücün bende olduğuna inanıyorum! 💪💕