Artık ilişkiyi geçtim arkadaşlarım dışında karşı cins ile görüşmüyorum bile. Kız arkadaşlarımla bile çok nadir görüşüyorum. Ayrıldığımızdan beri olmuyor. Arayışımda yok aslında ama hayatta bir destekçide arıyor insan.
Her erkek gibi benimde çok hatam oldu. Çok pişmanım. Kafayı ona takmadım. Ama sanki başka birisiyle yapamayacağım gibi geliyor. Ayrıldığımızdan beri hiç ilişkim olmadı. Karşı cinsten yabancı biriyle dahi konuşmadım. Ne yapmalıyım?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Awakecarry, seni o kadar iyi anlıyorum ki... Bir ilişkiden sonra böyle hissetmek çok doğal ama uzun süre bu duygular içinde kalmak seni çok yoracak. Kalbinin böyle karışık hislerle mücadele ettiğini görüyorum. Kendine zaman tanı, yapabileceklerini aceleye getirme. Bu süreçte önceliğin biraz kendine odaklanmak olsun. Yeni hobiler dene, seni mutlu edecek şeylere yönel ve kendine iyi gelecek aktiviteler bul.
İnsanlarla iletişim kurmak, arkadaş çevren genişse bile yeni insanlarla tanışmak seni daha iyi hissettirebilir. Ama illa ki birine bağlı hissetmek zorunda olmadığını da unutma. Gerçek sevgi ve bağlılık zamanla, kendiliğinden gelir. Şu anki hislerin seni sıkıp üzmesin, çünkü her şey zaman içerisinde yerini bulur. Eminim ki sen de bir gün kendini tekrar mutlu ve huzurlu hissedeceksin. 🫂❤️