Erkek arkarkadaşimdan ayrilmak istiyorum ama ayrilamiyorum?

3 yıldan beri berbaberiz ama bana artık samimiyetteb dolayı sanirim kaba davranıyor surekli beni elestiriyor ama surekli beni sevdigini söylüyor sürekli hakli cikmak icin uğraşıyor haksiz olduğunda özür diliyor ve her zaman ayni sebepler cidden cok yoruldum haftaya yks ye giricem bana soz verdi hicbir zaman sorun cikarmicam kavgaa etmicam okadar bok etti ki cidden ona cok sinirliyim ona icimdw cok buyuk ofke var ama onunla olmak istiyorum ama onuh bu hallerini gorunce cok üzülüyorum ondan 2 kere ayrildim ve nolur beni birakma seni cok seviyorum hayayim askim sen beni yasama sebebimsinler ama cidden okadar ağlamak istiyorum ki cunku değişiyor o 20 yasinda ben 18 ve hergun okadar cok garip ki bilmiyorum ve bana karsi daha acik mesela onceden hesap odemek icin yalvariridim şimdi bana sen ode diyor o. ya da bugun dedi ki eve birakamam seni arabada benzin yok bende hayatim her zaman yok diyotsunzaten simdi noldu dedim sen bu arabaya bir kere benzin attin mi da boyle diyorsun dedi ve kalbimi surekli kiriuir farkinda degil söyleyince oxur diliyo4 birsürü vicdan doluyazilar ama ertesi gün yine ayni ve ayrimaliyorum cunku artik alistim ona sanirim ailesine vs boyle ailenizde babnix annenize kizarainiz ama yine onlari istersiniz ya o tarz bir his yanyaneyken sorun yok gorusmeleyim iki düşman cidden cok yoruldum ya ve de o aklima gelince sadece ona karsi sinirli hissediyorum gicik oluyoruk ama ayrilamam cunku bilmiyorum...
Erkek arkarkadaşimdan ayrilmak istiyorum ama ayrilamiyorum?