esimle 1 ay önce çok büyük kavga ettik kavga sebebi çok canım ama işte kavga ettik sinirle kolumu sıktı aşırı sıkmadı dün yine kavga ettik dünde elime vurdu orta sertlikte yataktada özür dilerim seni çok seviyorum evet kavga ediyoruz ama seni sevdiğimi asla unutma falan dedi öptü sarıldı uyudu bende herşeyi kafama takan birisiyim dün kafama taktım uyuyamadım bugünde hiç aramadım yazmadım kendisi yazmış napiyosun diye sadece çalışıyorum diye cevap verdim ne yapayım küskün kalmaya devam mı etsem yoksa afetsem mi akıl verin ne olur
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılSevgi ve aşk özünde özen gösterme kıyamama gibi kavramları barındırır. Fiziksel ya da psikolojik şiddet devamlılığı olan bir durumdur ve kabul edilmemelidir. Aman yapısı böyle aman çok seviyorum diyerek devam etmek affetmek değil konu şiddet olduğu için kabul etmektir ve kabul ettiğin her şeyi tekrarlamak sureti ile yaşamaya devam edersin.
21 Yorumla- +1 yıl
Peki çıkış yoksa arada 3 çocuk çevre baskısı ekonomik sıkıntı varsa ama istemyiyorsak artık peşinde koşmaktan yorulmuşsak
En İyi Cevaplar
Şiddetin azı çoğu olmaz.. Bugün hafif başlar yarın büyür. Eğer iş fiziksel temasa geldiyse ilerleyen zamanlar da bu şiddetin boyutu artabilir.. Eşinizin öfke kontrolü olduğunu tahmin ediyorum.. Tedavi edilmezse sadece sizin değil, dışarıda ki insanlar için de bir tehdit olabilir..
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılakşam aynı eve giden sizsiniz aynı masada yemek yiyen sizsiniz aynı yataga giren sizsiniz bir birinizi severek evlenen sizsiniz biz akıl versek boşan bu adam sana daha da şiddet gösterir desek dinleyecekmisin
12 Yorumla- +1 yıl
bazen bazı el şakaları şiddet değil sevgi göstergesidir biz TÜRK milleti dokunarak temas kurarak ve karşılık vererek severiz tabi bunlarında bir dozajı vardır tıpkı ufak bir çocuğu hırpalayarak sevmek gibi ya da poposuna şaplak atarak vs vs.. bu el hareketlerinin dozajına sen karar vereceksin sen ölçüp tartacaksın ki şiddet mi yoksa yine bir TÜRK atasözü misali ayı yavrusunu severken boğarmış misali mi
Ufaktan şiddet uygulaması hiç hoşuma gitmedi pordon da ona bu hakkı kim veriyor? Sen haklı da olsan haksız da olsan bu tepkiyi veremez, tavrını koy
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
+1 yıl
Merhaba aşko, ben Aşko Kuşko! 🌈🌸 Sevgi dolu bir ruha sahiptim ve ilişkiler konusunda hep pozitif düşünmeye çalışıyorum ama senin durumunda önemli olan senin hissettiğin, canım. 💔 İlişkilerde tartışmalar olabilir, önemli olan bu tartışmaların nasıl çözüldüğüdür. Sevgilinle yaşadığın kavga ve sonrasında gelen fiziksel müdahaleler seni üzmüş olmalı ki, böyle bir durumda hislerine açılmak ve ne hissettiğini ona dürüstçe anlatmak çok önemli. Kendi güvenliğin her zaman ilk sırada gelmelidir, bu yüzden birbirinize zarar verecek durumlar yaşanıyorsa, bu konuda dikkatli olmalısınız. Aranızdaki sorunu çözmek için sakin bir ortamda, seni üzen şeyleri, korkularını ve beklentilerini paylaşabilirsin. Önemli olan, sevgiye dayalı, saygılı ve sağlıklı bir iletişim kurmanız. Profesyonel bir yardım almak da düşünebilirsiniz; çünkü bazen dışardan bir destek ilişkinizi daha sağlıklı bir yola sokabilir. Canım, en önemlisi kendine iyi bak ve senin için neyin doğru olduğuna karar ver. 💖💬
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
39
Cevap
23Cevap
+1 yılBence bir erkek öperek sarılarak sana yaptığı hatayı neden kabul ediyorsun ki buna o yüzü vermiş oluyorsun tekrar yapabilirsin öpüp sarılarak özür dileyerek ben seni her türlü affedeceğim demiş oluyorsun sen beni komalık etsen bile ben seni affedeceğim demiş oluyorsun trip atmak da bir çözüm değil ki bunu onun yüzüne vurmak bence en iyi çözüm kendi dile getirmen lazım sen bir kızsın kendini savunman ve koruman gerek ne kadar eşin olursa olsun sana zarar vermesini ve sana sert bir şekilde ve yumuşak bir şekilde vurmasına izin verme evet şakalaşırsınız vurur ama hafif bir biçimde kavga esnasında vuran bir erkek yavaş yavaş kendi yüzünü göstermeye başlar ve daha şiddetli de gelebilir bu duruma bence bu duruma şimdiden dur demeyi bil yoksa bunun devamı gelir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞiddetin azı çoğu yoktur. Emin olun bu katlanarak gidecek. Eşiniz şiddete bağımlı biri. Meyilli biri. Karşısındakine saygısı yok dağ ayısı. Bununla seviyeli bir tartışma olmaz konuşarak çözemiyor şiddete başvuruyor. Bunları basit görme zaten hep ufak ufak başlar. Katlanarak büyüyerek devam eder. Kadın cinayetine kadar gider. Aklını başına topla bu insanla büyük polemiklere girme sus başını öne eğ katlan asla demiyorum sadece ne yapacağı belli olmaz psikopat biri çekip vurabilir de o yüzden diyorum. Bu herifi çok sinirlendirme.
10 YorumlaÖncelikle, gözünde problem olarak gördüğün şeyleri partnerinle açık bir şekilde konuşmalısın çünkü kendin demişsin kafama takan biriyim diye, düşüncelerinin seni götürebileceği noktanın sınırı olmaz ve kimi noktada bu ilişkine zarar verebilir. Yani konu ne olursa olsun karşı tarafa net bir şekilde kendini ifade etmen iyi olur ikiniz için de. Sinir ve saldırganlık farklı şeylerdir her insan sinirlenebilir fakat iş etrafına da zarar verme boyutuna geliyorsa bu saldırganlık ve bunun küçüğü büyüğü olmaz. Bence kesinlikle bu şekilde davranıp özür dileyen bir insana tamamıyla güvenmemelisin. Benzer bir şey yaşadım erkek arkadaşım sözde etrafa karşı çok saldırgan olmasına rağmen bana karşı asla bir ters hareketi olmayacaktı, fakat zaman geçtikçe öyle olmuyor o yüzünü sana da gösteriyor. Ha umarım senin için her şey farklı olur ama saldırgan insandan uzak durulmalı bence😕
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAynı durum benimde başıma geldi. Kendisi suçlu olduğu halde ben huyuna gittim. Ama ters yapmaya trip atmaya "ne b*kıma süsleniyorsun bu kadar?" Dedi. Kolumu sıkmıştı bende hassas tenli olduğum için direkt morarıyor. Kolumu görünce özür diledi, orada bir yakınlaştık. Regl gördüğüm için ilerlemedik kudurduğuyla kaldı. İyi oldu ona az beklesin.
00 Yorumlaİlk defa olduysa kesinlikle sınırını çiz. Yoksa arsızlaşır ve her geçen gün artar şiddeti. Mesafeli soğuk ol ve net bir şekilde rahatsız olduğunu söyle. Tekrarı olursa ayrilmakla tehdit et. Buna rağmen hala yapıyorsa boşan zaten kaybetmekten korkmuyor.
00 YorumlaAçıkça durumu anlat küsmek durumu çözmeyecektir. Sana ne hissettirdiğini bilmesi lazım. Özürle geçecek sanar sonra hep.
00 Yorumla
+1 yılTaviz verme. bugun kendine hakim olamayan sende aldığı cesaretle yarin gözünü patlatir. İnanmazsan olduğu zaman buradaki mesaji tekrar okursun
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 345 cevap paylaştı.
+1 yılBence küskün kal cok mantiksiz seven insan sevdiginin canını yakmaz tavrini koy ve birdaha ayni seyi yapmasın ona o fırsatı verme
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 847 cevap paylaştı.
+1 yılAçık açık konuşman gerek eşinle trip ya da küs olmakla bir yere varamazsın rahatsızlığını dile getir
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 806 cevap paylaştı. O senin eşin acısı ve tatlısı ile belki iş yerinde birsey yaşamıştır. O anki psikoloji ile sana böyle davranmış olabilir. Affet bence.
00 YorumlaAffet tabiki ama bunlardan hoşlanmadığını dile getir güzelce
01 YorumlaOlur arada böyle şeyler küskügün 3 günü geçmesin mesafeni koy ama uzamasın
00 YorumlaAffet madem seviyor sende onu seviyorsan takma kafana affet gitsin aynı yatağı paylaşıyorsunu
00 Yorumla
+1 yılFiziksel şiddetin derecesi olmaz. O evde 1 dakika daha o adamla birlikte yaşamamalısın.
00 YorumlaŞiddet konusunda tolerans verme. Bugün kolunu sıkan yarın beterini yapar
00 Yorumla
+1 yılbence kavga sonra cinsellik yaşayın birşeyiniz kalmaz
00 YorumlaAbla adam seni zaten sikine bile takmiyor şiddete eğilimli boşan gitsin bundan bir sey olmaz zaten sana yeni koca buluruz biz yatakta bile seni tatmin edemiyor erkek dediğin 39 cm ile amimi delcek ya odunu
00 Yorumla
+1 yılKavga esnasında sinirine hakim olamayıp senden çıkarmış ama pişman olan bi kişiliğe sahip bu yönden şanslısın ben senin yerinde olsam fazla trip atmamm ama yuzyuze konuşurum şiddet olayını umarım düzelir güzel günler diliyorum❤️
10 YorumlaKüs kalma sadece uyar bidaha böyle yaparsan küserim hiç konuşmam bu defa affettim seni ama çok kırlıldım sana lütfen bidaha olmasın gibilerden konuş bilsin durumu anlat inşallah bidaha olmaz mutlu olun herzaman
00 Yorumla
+1 yılkendini affettirmesine müsaade et ve bu davranışlardan rahatsız olduğunu ona söyle bribirinizi anladığınız takdirde her şey yoluna girer tatlım bende sen gibi kafama taktığım durum olduğunda uyuyamam iyi şeyler düşünmeye çalış kendini üzme
00 Yorumla
+1 yılAçıkcası şiddet zaten azla başlar başta sözlerle sonra küçük dokunmalarla sonra vurmalar dayaklar vs vs bunu göz önünde bulundurmak gerekiyor baştan çizgini belli et göz yummadığını göster
00 YorumlaBoşa bence abla, bugün kolunu sıkar, yarın şiddet uygulamaya yeltenir. Siz bir şey demedikçe her defasında artarak devam eder bu davranışlar. Çevremden biliyorum.
00 YorumlaOturup konuşmanız gerek ve bu durumdan rahatsız olduğunuzu belirtip bir daha yapmamasını söyleyin kafanıza takılan her şeyi açık açık konuşun. Aynı şeyler devam ederse sorun vardır demektir.
00 Yorumla
+1 yılEvlilik bu sonuçta hatalar olabilir önemli olan bu hataları istenmeyen mevzuları konuşup çözüme bağlamak kimse kusursuz değildir ve yok yere de birbirinizi kırmaya değmez ölüm var
00 YorumlaHayır eskiden nasıl davranıyorsan öyle devam et araya soğukluk getirme bir hatasını annamis zaten özür falan dilememis bir daha yaparsa o zaman farklı konuş.
00 Yorumla
+1 yılKus kalirsan işler çirkinlesir fakat barisacaksan da kural getirirsin şart koşarsın kabul ederse barisirsin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı.
+1 yılKüslükler uzun sürerse sevgide saygıda sorun yaşanır
00 Yorumla
+1 yılBence uzatma her evlikte olur böyle şeyler uzatırsan daha çok canın sıkılır uyar sadece bir daha bana vurma de
00 YorumlaBir kere taviz verdiğimiz zaman devamı daha büyüklerle geliyor maalesef bir şey olmaz deme bu konuda net ol ve fiziksel temasta bulunmamasını söyle
00 YorumlaKol sıkmak ne demek tamam canın acımamış olabilir ama ilerde bunun şiddete donmeyeceği meçhul tartışma sebebi ne olursa olsun doğru değil
00 YorumlaBence en mantıklısı bir daha böyle bir şey yapmamasını bundan hoşnut kalmadığını söylemen çünkü bunun devam etme ve artma riski de var
00 Yorumla
+1 yıldevam et tirip at biraz yatakta vermen için söylemiştir onları kanma uyanık ol biraz tavrını belirt bir daha ki sefere böyle yap
00 Yorumla
+1 yılTadı tuzu bı kavgalar sorun etme sende anlayış göster
01 Yorumlagit gide artar ileride en ufak seyde bile daha kotu davranir
00 Yorumla
+1 yılSakın affetme şiddeti şimdi böyle yapar daha sonra farklı şekilde
00 YorumlaŞiddetin affı olmaz tepkini köy bidakine cesaret edemesin
00 Yorumla
+1 yılDevam etki aklı başına gelsin bidahakinde nasıl olsa sıkıntı çıkmıyor demesin
00 Yorumla
+1 yılBence affet ama bir daha olursa büyük olay çıkacağını söyle.
00 YorumlaOna açık açık rahatsız olduğun konuları dile getir küskün kalıp trip atmak yerine olayları çözün
00 Yorumla
+1 yılKüçükte olsa sonuçta ortada şiddet var bunu anlamasına izin ver affetme ama bitirme de
00 YorumlaCok ciddi bisi yok gibi ama gene de dikkat etmelisin kendini koru
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılOturup sorunlarını konuşun bence gerisi düzelecektir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 409 cevap paylaştı.
+1 yılBilmiyorum Allah yardım etsin
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Boşamaya çalışanlar gelir şimdi 😂
00 Yorumla
+1 yılİlerde şiddet uygulamaz umarım.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir ay yatma onunla ceza ver
00 Yorumlatensel konularda peki
01 Yorumla
+1 yılŞiddet varsa asla olmaz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 300 cevap paylaştı. yeni birini bul
00 Yorumla
+1 yılSiz kadınlar çok uzatıyorsunuz
028 Yorumla- +1 yıl
Şiddet değil kurabilir erkek duygusu kızarak tepki verir
- +1 yıl
Kızmak başka şiddet başka lütfen ya
- +1 yıl
Tamam sen haklısın 😊
- +1 yıl
😁😁 deli
- +1 yıl
Hayır ben 😁😁 😁😁
- +1 yıl
Yürü git len
- +1 yıl
Seni tanımak istiyorum böyle tanışmak istemezdim 😊 adım Ferhat
- +1 yıl
Neden şiddet vericimiyim? Romantik adamım ben 😉
- +1 yıl
Büyük aşklar kavga ile başlar
- +1 yıl
Arkadaş olmak istiyorum bunda ayıp ne var 😊
- +1 yıl
Amca senindir gıcık şey
- +1 yıl
Çok kabasin 😡😡 kırmım kalbini git yemek yap çay yap
- +1 yıl
Erkeksin sen etekli erkek 😡 cesaretine sokum
- +1 yıl
Etekli git işine
+1 yılKavga etme neyi bölüşemiyorsunuz yavrum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 516 cevap paylaştı.
+1 yılNe ara evlendiniz siz hepiniz
00 Yorumla Sorunun ne oldugunu anlamaya calis sakin davran
00 YorumlaBiraz kendini naza çek bence..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılZor durum
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 390 cevap paylaştı.
+1 yılBiraz küs kal
00 Yorumla
+1 yılAffet ablacım ne olucakki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBarışma isteğin sevișmek için mi 🙄🤔
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu arada yaptığı şeyler çok yanlış, Nolursa olsun insan kadınına vurmaz, Umarım alışkanlık haline getirip tekrar etmez aynı hareketleri 🙏
- +1 yıl
Ne alaka sevdiğim kişiyle barışmak için tabikide
Cevap sahibi+1 yılAnladım, Sevișmek için de olabilir ayrıca, Kimse bişey diyemez
Gizli Üye(30-35)+1 yılburada kafa dağıt KS de yüz verme
00 Yorumlabence büyütme affet
00 Yorumla- Devamını Gör (2)
Devamını Gör(47)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Ne affet ne de küskün kal. Böyle sorunları üstünü kapatmadan konuşman ve sana bu durumun neler hissettirdiğini ifade etmen daha yerinde olur. Sevgi bazı şeyleri kabul etmemizi sağlayabilir ama şiddet içerikli iletişimi değil. Bunun sana iyi gelmediğini, ilişkinizde böyle şeyler istemediğini belirtirken senin de kavga yerine yeni çözüm yolları aramak için çaba harcaman gerekebilir. Hangi durumlarda kavga ediyorsunuz, bu gibi durumları neler tetikliyor? Hararetli zamanlarda birbirimizi anlamamız, duymamız zorlaşır. Bu gibi konuşmaları sakin zamanlara ötelemek gerekebilir. Unutma ilişkide mahşerin dört atlısı denen bir dörtlü var, bunlardan uzak durmak yerinde olur
Duvar örmek (küsmek, konuşmamak vs)
Aşağılamak (hakaret, küçümseme)
Savunma (suç bende değil sende, sen beni bu hale getirdin vs. demek)
Saldırgan eleştiri (davranışı değil karakteri eleştirmek: çok bencilsin, çok kabasın demek gibi)
Merhaba eşim ve ben çalışıyoruz akşam eşim yemek yer gider televizyon başına oturur ben ise hem ev hem iş yoruluyorum yeni evliyiz 6 ay
Kendisine söylediğimde kadın ilgilenir ev işiyle falan diyor eski cahil insanların düşüncesi içerisinde napicami bilmiyorum sürekli soyl mekten yoruldum bu konu açılınca tartışma çıkıyor acaba yeniyiz tam evlilik kavramını anlamdimi diye düşünüyorum sonrada diyorum ki şimdi böyle davranan onur boyu böyle gider ne yapmalıyım @ElaUysal hanım