- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılFazlasıyla kırılmış biriyle ilişkiye başlamak bazı insanlar için endişe verici olabilir, çünkü bu durum ilişkinin karmaşıklığını ve zorluklarını artırabilir. Ancak, her durum ve ilişki farklıdır, bu nedenle genel bir kural yoktur. İşte bu tür bir ilişkiye başlamadan önce dikkate almanız gereken bazı faktörler:
Empati ve Anlayış: Kırılgan biriyle ilişkiye girmek, empati ve anlayış gerektirir. Partnerinizin duygusal zorluklarını anlamaya ve ona destek olmaya hazır olmalısınız.
Kendi Sınırlarınızı Belirleme: İlişkideki kırılganlığın, sizi aşırı derecede etkilemesini ve duygusal olarak tükenmenize neden olmasını önlemek için kendi sınırlarınızı belirlemek önemlidir.
Destek ve İletişim: İlişkide açık ve dürüst iletişim, her iki tarafın da duygularını ifade etmesine ve ihtiyaçlarını anlamasına yardımcı olur. Partnerinizin ihtiyaçlarına duyarlı olmalı ve ona destek olmalısınız.
Kendi Refahınızı Koruma: Partnerinizin kırılganlığına odaklanırken, kendi duygusal ve zihinsel refahınızı korumayı unutmamalısınız. Kendinize zaman ayırmalı ve duygusal yükü dengelemek için gerektiğinde destek almalısınız.
Uzun Vadeli Düşünmek: İlişkiye başlamadan önce, ilişkinin uzun vadeli olup olamayacağını düşünmek önemlidir. Eğer partnerinizin kırılganlığı ilişkinizin temelini oluşturacak bir uyuma sahip değilse, bu ilişki uzun vadede zorluklarla karşılaşabilir.
Sonuç olarak, fazlasıyla kırılmış biriyle ilişkiye girmek bazı zorlukları beraberinde getirebilir, ancak bu durum her zaman geçilmez bir engel değildir. İlişkiyi dengeli bir şekilde yönetmek, empati göstermek ve sağlıklı iletişim kurmak, ilişkinin başarılı olma olasılığını artırabilir.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBenden daha çok kırılmış bir karşı cins var mıdır bilmiyorum ama olsaydı ve bana ilgisi olduğunu düşünseydim onunla bir şeyler yaşama konusunda asla tereddüde düşmezdim ama bugüne kadar öyle bir kız hiç göremedim.
Hiçbir kadın, erkek kadar yıkık ve özgüvensiz olamaz. Bir kadın aile içi fiziksel psikolojik şiddet görse bile dışarıda onu pohpohlayacak birilerini bulur. Ama bir erkek ailede ezilip horlanmışsa, sevgisiz büyüdüğü için kendine olan saygı ve güvenini yitirmişse dışarıda kimse onu pohpohlamaz. Aksine herkes onu daha çok aşağı çeker. Hiçbir kadın, kendinden daha ezgin bir erkeği tercih etmez hipergamik doğası gereği.
Çünkü bir kadının varoluş mücadelesi; onu fiziksel, finansal ve mental açıdan kendisinden en az bir tık üstte yer alan erkeği seçmeye zorlayacak şekilde evrimleşmemiştir.
https://www.youtube.com/embed/A17ueTNZGjk211 Yorumla- +1 yıl
*evrimleşmiştir
- +1 yıl
Ya sen bu enerjiyi nerden buluyorsun 🤕
- +1 yıl
Hangi konuda?😂
- +1 yıl
Yorumlar konusunda. Uzun yazmaya üşeniyorsun hiç. Anında aklına bin tane laf geliyo falan
- +1 yıl
Üşenmiyosun*
- +1 yıl
Bu site bana öyle bir motivasyon kazandırıyor ki birçok soruya detaylı cevaplar vermeyi kendimde insani, vicdani, tarihi bir sorumluluk olarak görüyorum.
- +1 yıl
Kelime dağarcığın geniş en azından 😄
- +1 yıl
Ekonomi-politik meselelerle çok haşır neşir olduğum için sözcük portföyüm oldukça geniş. Tek uzmanlık alanım kadın erkek ilişkileri değil.😏😂
- +1 yıl
:d Bu arada erkeğin bu kadar vahim duruma düştüğü konusunda hem katılıyorum hem katılmıyorum. Bizim toplum ataerkil toplum. Eziklenen erkek bile o pohpohlanan kadından daha fazla değer görebiliyor.
- +1 yıl
Haklısın. Belki de toplum ataerkil olduğu için yeteri kadar eziklenen erkeğe bir yol açmak istiyor kimi zamanlar. O vakitler, söz konusu ezik erkek için turnusol kağıdı oluyor. Bazısı bu süreci doğru değerlendirip kendi adına bir rampaya dönüştürürken diğeri de kötü niyetli ve yanlış değerlendirip etrafında onu seven az sayıda insanın da güvenini sarsarak her şeyi daha çok yokuşa itmiş oluyor kim bilir.
Ameller de, kaderler de niyete ve gayrete göre şekilleniyor belki de. - +1 yıl
Olabilir..
+1 yılŞimdi ben birini sevdim bidaha da kimse olmadı kortugum iki şey vardı 1 incisi hayatıma birini alisam kimse kimsenin yara bandı diyil karsimdakine yazık birini unutmak için onu kulanicam ya unutamsam dedim unutana kadar kimseyle cikmiyim öyle böyle derken 5 yıl geçmiş ben halla unutucam neyse soruna cvb ben fazlasıyla kırılmış birini isterim hatta dibe çökmüş olsun ki beni anliya bilsin bende onu anliya bileyim o benim bende onun kurtuluşu olayım isterim ama dibe vurmuş biri fazlasıyla kırılmış biri benim gibi düşünmeye bilir yani kim isterki kendi gibi yaralı birini
00 Yorumla
u +1 yılFazlasıyla kırılmış birinin psikoloji ne durumda bilemeyiz. Kumar oynamak gibi. Bilemiyorum yani. Asla olmam demem, olurum da diyemem. Fazla kırılmış birini bir de ben kırmayayım. Her şeye alınır, küser, kırgınlıkları bana batar falan.
45 Yorumla- +1 yıl
Kumar oynamak gibi...
Tespit çok yerinde - +1 yıl
@SeyyahÖküz1 😌👌
- +1 yıl
O yüzden kimseye yara bandı olmuyoruz. Kimseyi de kendimize Yara Bandı yapmıyoruz. Herkes kendi acısını Yaşasın acılar kabuk bağladıktan sonra bir başkasına yanaşsın... İstiyorsa elde
- +1 yıl
.. elbet*
- +1 yıl
Aynen
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
98Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılGeçmiş yaralarını sarmamış ve kapatmamış birisiyle birliktelik kurmam söz konusu olamaz..
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılYaralarını saramamış birine yara bandı olamam..
10 Yorumla Bu biraz zor bi şey açıkcası. Kalbi çok kırılmış bir insanın kesin ihtimalle güven problemleri de vardır ve eğer bu insan bu problemlerinden dolayı her şeye şüpheci yaklaşıyorsa hadi şüpheciliği geçtim bunu partnerine yansıtıyorsa çok zor olur ilerlemek. İnsan her ne kadar kırılmış, üzülmüş olsa da hayatımıza alacağımız bir sonraki insanı bundan sorumlu tutamayız ve bu güvensizliklerimizi onarmasını bir noktaya kadar bekleyebiliriz. Biraz tamamen kırılmış kişinin tavrına bağlı. Şahsi olarak ben çok güvensizlik duyan ve bunu bana da yansıtan biriyle birlikte olmak istemezdim. Mental yorar bu sadece.
20 Yorumla
+1 yılTam bu anlattığın gibi biriyle birlikteliğim oldu. Yıllar boyunca her derdini dinledim. Geçmişindeki her satırı hece hece. Her bir kalp kirilmisligini bir bir. Bana en iyi gelen şey oldun hayatimda cümlesini çokça duydum. Anlattıkça ve ben dinledikce her bir parçalanmışlığı bir bir tamir ettiğini söylüyordu. Teşekkürler ediyordu. Hatta çok abartı diyeceksiniz ama her bir kötü anısını silmeye, yok etmeye, o anıların yaşandığı yerlere giderek yeni güzel anılar oluşturmaya kararlı ve istekliydim. Ta ki bir gün bana bir sürü yalan söylediğini öğrenene kadar. Anılarını bilmem ama beni ilgilendiren birçok yalanı varmış. İnsan duruma göre şekil alıyor. Fırsatını bulduğunda yanlışlar yapmaya da müsait oluyor.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 459 cevap paylaştı.
+1 yılZordur yıkılmış bir yapıyı tekrardan temizleyip sıfırdan yapı kurmak. İnsan kendi başına bile kendisi için bile kuramıyor bu sistemi. Sevgi başka birsey ilişki durumu çok ayrı olsa bile bir yerden sonra insan artık kararlılık bekleyecektir. Tartı ağırlığı hala benden tarafa ağır basıyorsa geçmiş olsun zaten olmayacak birsey demektir. Sadece zaman öldürülmüştür. Hiç bir anlam kalmamış ve üstüne artık tek kalbi kırık kişi yok 2 kişi zarar görmüş oldu. Bu da topluma yansıyarak çığ gibi büyüyeceği için de...
maalesef tüm toplum bu durumdan etkilendi ve ilişki yaşarken herkes bir tuhaf oldu. Etkenler çok fazla ancak çeşitliliğin temelinde maalesef bu durum nesillerin sorunu halini alır. İstisnalar her daim vardır, olacaktır ancak kaide yine aynıdır.10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTam da öyle bir kadınla birlikte oldum. 1 ay önce ayrıldık. Çok kırgındı çok üzmüşlerdi onu. Sen benim hediyemsin kötülerin benden giderek bana verdiği bir hediye. üstüne titredim gönlünü hoş ettim, en kızdığım zamanlarda bile şefkatle anlattım derdimi. Aman dedim kırılmasın, ben buldum ya dedim ondan kıymetli mi benim egolarım ya da mesele her neyse ondan önemli mi dedim. Ne oldu sonra biliyor musun? Terk edildim. O yüzden kimsenin kahramanı olmaya çalışmam bundan sonra. İşime gelmiyorsa bir de ben kırarım artık. Ben kırılmayayım da kimin ruhu ortadan ikiye yarılıyorsa yarılsın. Bendeki sevginin insanlığın etlerini parça parça kopardılar çünkü. Benden bir kalpsiz yaratmayı nasıl başardınız bilmiyorum, ama ben kendime çok büyük bir özür borçluyum. Kolay kolay affetmeyecek biliyorum, ama kendimle barışmalıyım. Yoksa bende bana yetecek kadar bile ben kalmayacak.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılÇekindiğim için çok değer verdiğim insanı kaybettim. Adam gibi adamdı. Ona hislerimi hiç itiraf edemedim. Bir gün bende ya onu kırarsam. Param parça olacağım dedim. Karakterime yakıştıramadım.
Her gün mutlu olması için duacıyım. Ben olsam da olmasam da…
20 Yorumla
+1 yıl
Kırılmış bir kalbin yanında olmak, hassas bir denge gerektiren bir durumdur. Her insanın geçmişte yaşadığı acılar ve travmalar vardır ve bu durumlar kişinin duygusal zorluklarla başa çıkma şeklini etkileyebilir. Ancak, bu durum sizi ilişki kurmaktan alıkoymamalıdır. Sevgi ve anlayış, kırılmış bir kalbi iyileştirebilir ve güven inşa edebilir.40 YorumlaGenelde psikolojileri pek iyi olmuyor. Yarami sarar belki diye hayatlarina birilerini alip, yasadiklarini yasatiyorlar. Eski hallerinden eser de kalmiyor bir nevi. Ama onlarin da sevilmeye ihtiyaci var. Bir seylere inandirmak zor olsa da caba gosterilebilir bence. Nerden biliyosun diye sormayin🥲
31 Yorumla
+1 yılZamanında kötü tecrübeler edinmiş olabilir. Şimdi ki ruh hali nasıl o önemli.
Yaşadığı kırgınlıkları ve dolaylı yoldan onu kıran kişiyi mi düşünüyor yoksa üzerine birkaç kat sünger çekip çamaşır suyuna buladı mı o ilişkiye dair yaşanan, her şeyi ile yaşatan o herifi ona bakarım.
20 YorumlaHayır, kırılmış biriyle beraber olmaktan çekinmem. Herkesin zor zamanları olabilir ve bir ilişkide destekleyici olmak önemlidir. Eğer biri fazlasıyla kırılmışsa, onlara anlayış göstermek ve yardımcı olmaya çalışmak önemlidir. Herkesin duygusal desteğe ihtiyacı vardır ve birlikte bu zorlukları aşabiliriz.
10 Yorumla
+1 yılHayır asla çekinmem. Kötü biri değilim ki çekineyim. Karşımda ki insanı incitecek, zarar verecek, onu yanıltacak veya üzecek biri değilim ki neden çekineyim? Tam aksine bana değer veriyorsa, verdiği değerin karşılığı olmaya çalışırım. Hayatına yanlış insanlar girmiş olması bizim suçuz değil ki. Yanlış insanlar yüzünden zarar görmek her zaman hep olası. Kim benimle karşılıklı kalıcı bağlar geliştirmek isterse benim de ona gönlüm sonuna kadar açıktır her zaman.
10 Yorumla
+1 yılAklında hâlâ yaşatmaya devam ettiği biri varsa bu yükün altına girmeyi tercih etmem. Milletin dolu kalbini elektrik süpürgesi miyim boşaltayım ben ya 😂 ama mazisinden eser kalmadığını görüyorsam hissediyorsam sonuna kadar savaşırım. Kızla iletişime geçerse yakarım ama adamı bildiğin anasına kadar ağlatırım
10 Yorumla
+1 yılBöyle bir insana güven duyguları kırılmış olur öncelikle onu tedavi etmek zorundalar Ama bu hayatta Herkes bir şeylerden kırılır şahsen bende birçok şeyden kırıldığım olmuştur ama birkaç defa mücadele ederim baktım ki istemiyor beni mücadelenin herhangi bir karşılığı olmuyor Ben de Kendi hayatıma bakarım yapacak bir şey yok. Yani Ben tutup da bir ömür boyu görüyorum psikologluğunu ya da bir ömür tedavi sürecine iyileşmesini bekleyemem. Çünkü hayat o kadar uzun değil.
10 YorumlaYeni bir sayfa açabiliyorsa neden çekineyim? Herkesin yarası var. Sarıp devam ediyoruz. Kimi iyileşiyor kimi iz bırakıyor.
20 YorumlaBöyle biriyle yol almak pek mümkün değil mücadele eden birisiyim fakat o mücadele eder mi soru işareti
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir erkek bu durumda ise benim yüzünden değilde , karşı taraf yüzünden bu halde ise belli bir süre tanırım. Çünki onun benimde psikolojimi bozma ihtimali yüksek. Ve ben zaten duygusal bir varlığım. Büyük bir ihtimalle uzun süre buna katlanmak istemem o boşluk bende büyür ve sadakatsiz olmama neden olur. Güçlü erkek beni daha neşeli daha hayata bağlar sen şakrak kıvrak olurum. Ama duygusal anlamda dibi görmüş bir erkkle devam etmek. istemem. Psikologla devam etmesi gereklidir.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılKırılmıṣ insanlar benim açıkcası hayat enerjimi emiyor. Ben kimsenin psikoloğu değilim olamamda. Birini iyileṣtirmek için hayatıma almam- biriyle beraber bi hayat paylaṣmak için beraber olurum. O yüzden kendini bu durumdan çıkarmayı baṣardıysa olur diğer türlü bilemiyorum pek sıcak bakmam.
16 Yorumla- +1 yıl
Neye sıcak bakmıyorsun siz kadınların kalbi kırıldığında çenesi düşüyor biz erkekler ayıp olmasın diye dinliyoruz siz niye dinleyip anlamaya çalışıyorsunuz herkesin hayatında tökezler kaza geçirir aynı durumda siz olsanız psikolojiniz bozulsa o zaman erkekte size tekmeyi bassın uğraşamam diyip
3 sene önce kalbim kırıldı kimse yoktu yanımda şimdi tekne elektrikli araba ve bir ev sahibiyim kusura bakmayin bu saatten sonrada ben bakmam - +1 yıl
@Murattt000 dostum bundan banane ya benim yorumlarda milletin ağlama duvarı oldu mübarek
- +1 yıl
Üzgünüm sizi reddetmek durumundayım
- +1 yıl
@Murattt000 :)) hastaneden yeni kaçtın sanırım
- +1 yıl
Pffff iyi ki bir cevap yazdım yorumunuza rahat bırakın ilgilenmiyorum teşekkürler
- +1 yıl
@Murattt000 uğraṣma sana ekmek yok burdaki ezik erkeklere bakacak kadar düṣmedim daha. Hadi yoluna bak hem yorumuma yorum yapıyorsun hemde kendi kendine gelin güvey oluyorsun.
- Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı.
+1 yılBazen vedalar bile adam gibi olmalı delikanlı gibi olmalı o yüzden adam gibi adamlarla Allah karşılaştırmayi nasip etsin seni
11 Yorumla
+1 yılEvet ve öy bir kişinin de dikkatli olması ve etrafına dahi kimseyi almaması gerekir en azından tamamen iyiyim diyene kadar.
12 Yorumla- +1 yıl
Evet doğru, duygusal boşluk hissi yanıltıyor
- +1 yıl
Kesinlikle. 🤷♀️
+1 yılBazı insanlar o kadar çok kırılmış, parçalanmış, eksilmiştir ki, onları ancak çok iyi bir gerçek aşk tedavi edebilir.
https://voca.ro/11796c8GyawF10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Birinin duvarlarını yıkmaknona güvenilir olduğunu kanıtlamak yorucu aksini göstermek daha kolay. Birine kendimi kanıtlamaya çalışmak çok saçma geliyor basen yapsam dahi genelinde boş veriyorum. O kim ya tek sorun o mu yaşadı fkdkr
10 YorumlaEn sevdiğim 🧐
Kırılmanın üzülmenin hatta kaybetmenin ne olduğunu bilir, yaşadıklarından ders almışsa hizaya gelmiş demektir. İnsan yaşadıklarından ders alır, daha bir olgunlaşır çünkü. Durduk yere kimse kimseyi kırmaz.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 739 cevap paylaştı.
+1 yılBence yüreğinde kırgınlık olmayan insan yok.. Herkes birşeylere kırılıyor hayatta.. ama bilinen şey şu kimsenin duygularıyla oynamadım ömrümde çünkü duygularıyla oynarsam benim de duygularımla oynanır dedim.
10 Yorumla
+1 yılÇekinmem açıkçası ama ruhsal olarak kendini düzeltmesi lazım. Ben de elbette bu konuda yardımcı olurum kendisine. Geçmiş kırgınlıklarını bana ve ilişkimize yansıtmadığı sürece sorun yok, mutlu ederim onu. :)
10 Yorumla
+1 yılÖyle insanlar ile uğraşmak zor oluyor evet.
17 Yorumla- +1 yıl
Ben o kadar kırılmadım. Ben kendim ettim kendim buldum 🤣
- +1 yıl
İşte o yüzden kırılmadım öyle insanlar dedim Eda. Eda dedim oldu mu. Nurun gitti 😂
- +1 yıl
Sfsfsf bye
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılİnsan yeni ilişkiye başlarken umutla, heyecanla ve tüm olumlu duygu yüküyle yola koyulur. Dolayısıyla bahsedilen gibi komplike durumlar, duygu geçişleri, girift ve olumsuz düşünceler taşımaz.
20 Yorumla
+1 yılBen bir kez denedim aman diyim eskiyi asla unutamadıkları için geleceğe iyi bakamıyorlar eninde sonunda öfkesine yenik düşüp bir suçlama aracı bulacaklar
20 YorumlaÇekinmem. Ki birinin fazla kırılmış olup olmaması da beni ilgilendirmiyor. Benden öncesi de beni ilgilendirmiyor. Ben sevgimi hissettiğim şekilde yansıtırım karşımdakine. Yanında olurum, destek olurum ama yarabandı olamam. Bu biraz da karşıdaki kişinin kendini yetiştirmesi ile alakalı. Kılan insan illa kıracak diye bir şart yok sonuçta
20 YorumlaKimse kimseye kirmak üzmek için yaklaşmaz, ben birine yaklaşıyo olsam onu birileri kırmış incitmis yaklasmiym diye düşünmezdim, hatta bunu bilerek ilgiye ve gerçek sevgiye ihtiyacı olduğunu düşünürek olduğumdan daha ilgili olurdum ve hoşlandıgim ya da sevdiğim birini üzmem zaten
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 442 cevap paylaştı.
+1 yılAksine daha da yaklaşırdım. Kaybettiği güveni, umutları tazelemesi için birlikte yıldızları izler özgürleşirdik. Gerçek bir aşk tüm kilitli kalmış kapıları açar. Yeter ki her şey şeffaf olsun.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Çok kırıldıysa istediğin kadar iyi davran istediğin kadar anlayışlı ol bir yerde seni kıracaktır. O yüzden eskiden hep anlayışlı olmaya çalışırdım ama şimdi önce ben demeye gayret gösteriyorum.
10 Yorumla
+1 yılÖyle biri ile beraber olmak oldukça zor olur. Ben de böyleyim ve kimseye içim ısınmıyor, güvenemiyorum. Her şeyin altında bir şey arıyorum, her şeye şüpheyle bakıyorum. Ve artık hislerim de yok.
10 Yorumla
+1 yılO durumdaki herkes yeterince güvendikten sonra yeniden bağlanacak birini ister bence. Eğer o kişiyi seveceğim ya da sevdiğimden eminsen bu riski alırım. Benden sonra hiçbir şey eskisi gibi olmaz...
10 Yorumla
+1 yılZor oluyor ya. Ben boyleyim. Boyle biriyle de karsilastim. Yorucu. Karsi tarafin cok ugrasmasi gerek. Tertemiz kafayla baslamak lazim. Diger turlu yurumuyor
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Benim kalbim çok kırıldı, benimle beraber olmaya çekinen çok var ama demiyorum ki kaderime yazılı bir insan yok var, ama ne zaman geleceğini bilmiyorum ve hiç ilişki de yaşamadım deneyimlemedim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılenerjimi sömürmeyecekse, yaşadığı acı anıları ısıtıp ısıtıp anlatmayacaksa, bana psikolog muamelesi yapmayacaksa, sanki kalbini bir başkası değil de siz kırmışcasına geçmişin intikamını sizden almaya çalışmayacaksa neden olmasın
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılfazlasiyla kirilmis insanlari mikip atin! ytd. ben bundan guc aliyorum arkadas ne kadar uzerlerse o kadar cok basariyorum. geriye donup baktigimda onlar sayesinde olmasaydi su sahip olduklarimin hicbirne sahip olamiyacaktim! kirildiniz mi ayaga kalkmayi beceremiyorsaniz o sizin zayifliginiz, birakin onlar kirmaya sizde guclenmeye devam edin. kirildiginiz yerden o kadar cok guclenin ki donup baktiklarinda biz ne yarattik desinler.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yok teselli ederim sürekli
88 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılkırılmış birini tekrar kırmadan da gitmek mümkün. birinin hayatından çıkarken kırıp dökmeden de çıkılabilir.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Biz neden üzelim ne alakası var?
Belki ona iyi gelecek bu durumumuz. Belki benimde kalbim kırık o beni üzecek. İhtimaller tek koşullu değil ki10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 737 cevap paylaştı.
+1 yılUmarım kırılmış kalbin ve hassas ruhun, çiçek bahçesindeymiş gibi ferahlar ve acılarını unutup mutlu olursun.
10 Yorumla Bu neye kırıldığı neye üzüldüğüne göre değişir habire bir şeylere kırılıp üzülenle zaten vakit geçmez
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. O kırgınlıkları, travmaları aşması lazım yoksa yeni ilişkiye o güvensizliklerin sirayet etmesi kaçınılmaz. Çekinilir bir nebze de olsa..
10 Yorumla
+1 yılİyi gözlem gerektirir.
Zorlukları veya kırgınlıkları aşamayıp psikolojik rahatsızlıklarının farkında olmayan nice insan var.
10 YorumlaÇekinmekten ziyade böyle bir kişi yeni ilişkilere karşı daha ön yargılı olabilir bu yüzden yürütmek zor olabilirdi.
10 YorumlaHayır, böyle bir düşünceyle bir ilişkiye başlamam. Herkes bir şeylere tür zaten, ben gereksiz yere üzmemeye çalışırım. O kadar.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. çekinmem, daha çok yaralarını sarmayı isterim.
gerçi ben kendi yaralarımı sarabilsem bir kere , neler yapcam da işte :d10 Yorumla
+1 yılKırgınlığın ne zaman biteceği önemli. Travmalı falan insan taşımıyorum. Belli bi iyileşme süreci, belki
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 12,9b cevap paylaştı. Kimseyi üzmek istemem ama başkasının hatasını da telafi edecek kadar işsiz değilim, böyle biriyle olmamak benim için daha hayırlı bence.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı. Çekinmem yaşadığı travmalar karşısında sabırlı olur kafasındaki , ruhundaki incinmiş taraflari tamir ederdim.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 522 cevap paylaştı.
+1 yılTalep ediyorsa önce biraz tartarım akıl ve ruh sağlığı yerinde mi diye. Ölçüp biçtikten sonra değerlendirme sonucuna göre karar veririm
10 Yorumla
+1 yılKırılmaktan daha çok çekinirim. Çünkü ezip geçme, yok sayma kırma konusunda kadınlar daha başarılı.
10 Yorumla
+1 yılKırıkları beni de kesiyorsa dikkat etmek zorundayım.
20 YorumlaBeni kırmasından, üzmesinden korkarım ama seviyorsam olur
20 Yorumla
+1 yılKimsenin yara bandı değilim. Kimseye de yara bandım ol demem. 34 bedenli küçük memeli küçücük fındık kalçali sıfır basenli incecik bacaklı bebeksi okşamalık yüzlü kalem etekli stilettolu Yasemin Özilhan tadında garı ariyom 😝
00 Yorumla
+1 yılHayır. Hatta travması olması daha iyi... Emek verirsin. İnsan evladıysa bırakmaz...
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 422 cevap paylaştı. O sürekli böylemi o önemli herseye kırılır mı?
O kişi öyle ama onu taşıyacak kadar güçlü müsün?10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAslında daha iyi olurdu değer bilen sadık biri olurdu mevsimlik değil ömürlük olurdu
Öyle birine bi ömür sırtına yaslayıp her türlü zorluğa göğüs gerilebilirdi11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAynı yorumum 4 defa nasıl paylaşılmış ben bir defa paylaştım ve edameda 4 kez beğenmişsin sendede 4 yorum olarakmı görünüyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇekinmem benden önce benden daha iyi biriyle ilişki yaşama ihtimali zayıf olduğu için, önceki izlerden çok daha derine kadar inerim. Kırılmışlığını unutur.
10 Yorumla- Devamını Gör (102)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat